Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Очакваме опуртюнистите - политически плъхове около радеФФФ, кога му излизат листите? За Перник, Варна , Пловдив вече се е вмирисало на Боклук и Олигархия, другите Как са?

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 847,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 18 часа, miro20 написа:

A дали пи-арите от Кремъл не пускат стари подготвени постери с проценти , когато още не се знаеше името ? 

:giggle1:

Все пак тукашния галъп е на голф-аджиите кънчовци и сие .... 

Пак послъгваш "Галъп" е собственост на Б. Цеков.

Известен герберски лизач.

https://www.svobodnaevropa.bg/a/andrei-raichev-kancho-stoichev-galup-borislav-cekov/33075772.html

Кузманчо Илиев ще го развяват ли в листите?

току-що, M.Николов написа:

Който трябва той ще е в листите.

"Малкия Мраз" е изключително качествен човек, за разлика от разни анонимни тролове.

Който трябва- значи  боклуците от канализацията. Малкия Мраз може да е интелигентно момче но е от баш котилото на Убийците на България - Сговорчивата и послушна за Либерастки „съвети“ Олигархия !

току-що, M.Николов написа:

Не съди по себе си.

Аз съм Чистача от Последна Инстанция..........демек Антихриста - Царя на Армагедона. Изяснихме ли се!?🙂

преди 2 минути, M.Николов написа:

преди 2 минути, M.Николов написа:

Ти си клоуна на форума.

Демек, този дето разказва смешки.Изяснихме ли се?

Момент ! ( вдигам пръсчето) аз съм Главния Клоун Отмъстител , командващ Флота на Чистачите Демони Звездни Остриета!😁

Какво ли Ви е Приготвило Посолството? - Каква е тяхната Листа за малкия и толкова смел генерал?

Главния Зидар и Свиневъд , що кочина е спретнал в пловдивско?

преди 5 минути, laplandetza написа:

Какво ли Ви е Приготвило Посолството? - Каква е тяхната Листа за малкия и толкова смел генерал?

Не знам кой, какво и на кого е приготвил, но на твоят вожд и спасител Бочко Менискуса и неговата дружка Шиши им се вижда края.

Знам че газ пикаеш, но това е положението, мачът е свирен!

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Не знам кой, какво и на кого е приготвил, но на твоят вожд и спасител Бочко Менискуса и неговата дружка Шиши им се вижда края.

Къв мач?..........аааааа , разбирам, радеФФФФ е капитан на селския отбор Каунй от аскоу.

радефф, шиши и биши, тиквоня и гълфоня - да вървят ......................... нали там дет и Израелска ракета не го намира!😁

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Важно е да се вижда началото...А то беше:

progress_radev.thumb.png.656ed216329891cce1c530900a892a1e.png

Всички кудкудякащи против ЛГБТ сега рЕзко завихте в друга посока, защото папагала на Путин - Радев - е казал така. СмеХ...Опорките ви постоянно се дънят.

преди 8 минути, M.Николов написа:

Ще разбереш, когато му дойде времето, както казваше един наш бивш цар.

бе то времето ми за разбиране отдавнааа приключи, мишочето радеффф не предоставя изненади, всичко е ясно !

Узунувия къде ши го „скрият“? , а хората на бобоковите къде са в листите?

преди 14 минути, БаалБек написа:

Важно е да се вижда началото...А то беше:

Ама ти верно ли опита да свържеш името на коалицията на Радев с пост у фейса от преди години?

Е-е-е-ех, а едно време какви тролове имаше... Сега наистина сте изпаднали в ступор в тая Тролска централа :getout:

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Ама ти верно ли опита да свържеш името на коалицията на Радев с пост у фейса от преди години?

Абе то и логото няма нищо общо с това, ама карай...:hush:

PB_radev.png.e8b7f4915900fe1f238dfc9cef4f29e6.png

Така сте си билЕ още от тошово време. Крадете на поразия и не признавате. Комунист никога не признава, а на генерал винаги са му виновни войниците, а той самия е светец...:wub:

П.П. социалистически Генерал или Генерал-русофил

преди 1 минута, БаалБек написа:

Абе то и логото няма нищо общо с това, ама карай...:hush:

И къде в снимката от фейса се вижда логото, миличко окъкано тролололче? 

преди 4 минути, БаалБек написа:

Така сте си билЕ още от тошово време. Крадете на поразия и не признавате.

За тошково време не знам, но в по-нови времена имаме светъл пример в кражбите на подобни работи:

201023354_3944019035695649_2087132882237171062_n.jpg.f416dd7e18978b29dcad0475ce0438f2.jpg

ЦИК регистрира СОСЗР за участие с наблюдатели в изборите

Страно е това НПО, защото е на държавна издръжка, а се занимава с политическа агитация на дезертьора Радев. Тези нямат в устава си защита на политическите права на гражданите.

Схемите на слугата на Кремъл не остават незабелязани. В Москва започват все повече да са отчаяни.

Те това представляват последователите на измамника и предателя на България - Радев

преди 11 минути, БаалБек написа:

Страно е това НПО, защото е на държавна издръжка, а се занимава с политическа агитация на дезертьора Радев. Тези нямат в устава си защита на политическите права на гражданите.

Схемите на слугата на Кремъл не остават незабелязани. В Москва започват все повече да са отчаяни.

Те това представляват последователите на измамника и предателя на България - Радев

Странно е защо пак намеси Радев, след като там няма и думичка за него? 

Видя че фигурира в името "офицери" и веднага го свърза с Кремъл и Радев, за да имаш повод да плювнеш  :giggle1:

Баси, колко си елементарна...

пп: И това ли го копна от сайта, дето пишеше че Кремъл щял да сменя Орбан с Радев в Унгария?

преди 12 минути, БаалБек написа:

Шиши, леко с кръвното.:laughing5:

Някъде в социалните мрежи...

Руми Еврото: "пак ни излъгаха!" Горкото, жертва на системата, от която никога не е било част.. него все го лъжат. То дори не е помирисвало ръководен пост в държавата, още по-малко в армията - само гледа отдолу как го пръскат с кемтрейлс лошите натовски самолети. То не е назначило общо 10 правителства за последните 5 години: седем служебни, две редовни и едно задочно, нито пък е положило неимоверни усилия българските ВВС да са зле въоръжени и пробити от руска агентура.. не постигна най-високата инфлация от началото на века (11% средна и 19% пикова) през тези три години, с които отложи приемането на еврото - не, абсурд! На него все му се случват някакви неща, едни шарлатани го лъжат, възползват се от доверието му, а то милото дори не знае къде се намира . Колко ще е хубаво да поверим държавата си на такива чисти и неопетнени наблюдатели - колкото и дълго да са във властта, винаги ще си останат светци , защото така и няма да решат нито един проблем, а само ще гледат и ще мрънкат, че целият свят е против тях..

rumy.thumb.png.5a1eab5d9ec327cc0c7749c18fb4a261.png

преди 3 часа, M.Николов написа:

Ще разбереш, когато му дойде времето, както казваше един наш бивш цар.

Брех, един път да уцелиш десетката. 

преди 4 часа, laplandetza написа:

Кузманчо Илиев ще го развяват ли в листите?

Да не си олигофрен?!

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Странно е защо пак намеси Радев, след като там няма и думичка за него? 

Видя че фигурира в името "офицери" и веднага го свърза с Кремъл и Радев, за да имаш повод да плювнеш  :giggle1:

Баси, колко си елементарна...

пп: И това ли го копна от сайта, дето пишеше че Кремъл щял да сменя Орбан с Радев в Унгария?

Чакай,нищо не си видял още...Нека да се включат извънземните от Марс,от Луната и лудницата...А пък си представи само,когато кажат прогнозата за времето по телевизията да видиш какъв вой ще има.. срещу облаците на Радев,срещу глобалното затопляне на Радев,срещу изригванията от слънцето на Радев...

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

преди 21 минути, Proshark написа:

Чакай,нищо не си видял още...Нека да се включат извънземните от Марс,от Луната и лудницата...А пък си представи само,когато кажат прогнозата за времето по телевизията да видиш какъв вой ще има.. срещу облаците на Радев,срещу глобалното затопляне на Радев,срещу изригванията от слънцето на Радев...

Милият Радев, той за всичко е невинен като Русия, душички кристално чисти и той и тя! ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.