Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 5 минути, Proshark написа:

Винаги е добре,когато някой го тресне между рогата...

Какво си тръснал бре :) Плямпате си глупостите и искате отговор без да гледате нито една от точките които цитирах по назад.  дадени са отговори , зададени са въпроси. 

На тях нямате отговор. 

За "месията" какво не е ясно ... ти си точно такъв без да казваш думата "месия" . Обидил се бил че съм употребявал епитети към вожда ти мухъл . И на това отговорих че аз нямам месии като вас за да се обиждам ЛИЧНО когато някой нарича Боко тиквата, кравари , евролиберасти или подобни .

Треснати сте вие с вашето коленопреклонничество към лъжепророци и вождове. 

:hush:

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 847,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 1 час, miro20 написа:

Какво си тръснал бре :) Плямпате си глупостите и искате отговор без да гледате нито една от точките които цитирах по назад.  дадени са отговори , зададени са въпроси. 

На тях нямате отговор. 

За "месията" какво не е ясно ... ти си точно такъв без да казваш думата "месия" . Обидил се бил че съм употребявал епитети към вожда ти мухъл . И на това отговорих че аз нямам месии като вас за да се обиждам ЛИЧНО когато някой нарича Боко тиквата, кравари , евролиберасти или подобни .

Видяхме ги точките. В статия насочена срещу бакиите в системата, породени от дългогодишното управление на Бочко и Шиши... се обвинява Радев, който и да иска не може да направи нищо, защото няма правомощия :laughing5:

Трябвало е вашите да те кръстят "Беззъбий", а не "Насраний", защото няма по-беззъба пропаганда от твоята :) 

преди 1 час, The Lone Star написа:

Той ако знаеше, че тази пропаганда вместо да вреди на Радев му помага, щеше да се гръмне.

Аз от колко време му разправям същото,ама то диването не се усеща...и повтаря едно и също-мухъл и зелени чорапи...

преди 2 часа, miro20 написа:

На тях нямате отговор. 

Въобще не ми дреме,кого и как наричаш,кого наричаш месия и пред кого се кланяш-излагането си е за твоя сметка ....А това,че ми тикаш разни думи,които не съм казал,показва само колко ви е зле положението...

преди 2 часа, Proshark написа:

Screenshot-1.png

Забавно е как се налага да проължават да пишат "формация/партия на Радев" защото на никой не му дреме да запомни името. На изборите ще трябва да се търси цифричката, като бай мангау :D

Пишат така, защото проучването е направено в периода 10-28 февруари, а Прогресивна България е регистрирана на 2-ри март. И не се тревожи. Няма да има проблеми с търсенето.

преди 20 минути, The Lone Star написа:

преди 20 минути, The Lone Star написа:

.... Няма да има проблеми с търсенето.

аха, остава нерешимия проблем с намирането.🙂

на 8.03.2026 г. в 9:28, Proshark написа:

само ще добавя,че си се превърнал във същото ,с  което обиждаш въпросния човек..

на 8.03.2026 г. в 12:15, Proshark написа:

Тъпанарите и промитите мозъци никой не ги съди,че си избират да ги управляват мафиотизирани структури,слели се с държавата и глобално санкционирани...

Ми спрете да си ги избирате де. 😥

преди 59 минути, Мери) написа:

...

Ми спрете да си ги избирате де. 😥

Че к'во му е на Божков?... може да е преживял катарзис. В Аристотелов (или пък не) смисъл.

преди 2 часа, lebel написа:

Че к'во му е на Божков?... може да е преживял катарзис. В Аристотелов (или пък не) смисъл.

Ми нищо не му е - и той като вас, намерил кого да си избира. 😥

Не, че изборът е особено голям, ама все пак има една две по-добри кандидатури! 🙄

Еииий..ти му показваш,че може живота да е различен- то си иска ..лай..ното

Screenshot-3.png

преди 6 минути, БаалБек написа:

Браво Другаре! Това е патрЕот! И вие сте достойни негови последователи...

sharky.thumb.png.82c1828f402b77f43e438059703e2322.png

И да ви кажа Другаре, за да си знаете: Русофилията е единствената болест, при която пациентът ентусиазирано копае гроба на собствената си страна и го нарича любов!!!

Продължавайте...

Не можеш да избягаш от себе си...колкото и ника да ползваш..

преди 21 часа, N1K17Y написа:

Забавно е как се налага да проължават да пишат "формация/партия на Радев" защото на никой не му дреме да запомни името. На изборите ще трябва да се търси цифричката, като бай мангау :D

A дали пи-арите от Кремъл не пускат стари подготвени постери с проценти , когато още не се знаеше името ? 

:giggle1:

Все пак тукашния галъп е на голф-аджиите кънчовци и сие .... 

преди 15 минути, Proshark написа:

взе ми буквите от клавиатурата :) 

ИЗцяло важи за вас, дето се надяват с Черепа, Бобокови, ТИМ , Герговци и вся остальная червено - вмирисана от години, сволочи, дето е зад мухльото зелен чорап,  да имате "нещо ново" 

:giggle1:

Ето и още движуха в интернет групите кой кой е... 

HDC9ObUaMAQ3qNg?format=png&name=900x900

HDCj95YWcAAZ_2d?format=jpg&name=medium

преди 8 минути, miro20 написа:

взе ми буквите от клавиатурата :) 

Нищо не съм ти взел-ти си искаш досегашните лай..на-твои са...Умните не ги щем...

p.s.

А стига и ти превключва между профилите...прозрачни сте...

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

преди 3 часа, Proshark написа:

Просълзих се... :)

Казва .. виждате инфлацията отприемане на еврото, няколко минути по късно -виждате инфлацията породена от военния конфликт конфликт който е без мандат на ООН ... бла бла бла 

:)

Икак се борел за модернизация на военните ни сили ... Дето най много пречеше и ни заробваше да ремонтираме старите миг-ове, който лобираше за всякакви други, но не Ф16 , колкото да се протака и саботира приемането им, сега бил най голям радетел за модернизация ! 

УАУУУ

За енергоносителите забравя че благодарение на него даваме по 1 млн /стари левове/ всеки ден на турците 

преди 3 минути, miro20 написа:

Просълзих се... :)

Казва .. виждате инфлацията отприемане на еврото, няколко минути по късно -виждате инфлацията породена от военния конфликт конфликт който е без мандат на ООН ... бла бла бла 

Икак се борел за модернизация на военните ни сили ... Дето най много пречеше и ни заробваше да ремонтираме старите миг-ове, който лобираше за всякакви други, но не Ф16 , колкото да се протака и саботира приемането им, сега бил най голям радетел за модернизация ! 

УАУУУ

За енергоносителите забравя че благодарение на него даваме по 1 млн /стари левове/ всеки ден на турците 

Това от кой профил го прочете!?Баси смешниците сте...Абе, "вие" какво точно работите ..!?

преди 28 минути, Proshark написа:

Всички го виждаме - "различния живот"

sliderum.png.999b7d8481bd3cf4521352020ebdc4ed.png

Нали вашия вожд Путин и неговото протеже Радев говореха за многополюсен свят, а?

Как се билЕ разбралЕ и определилЕ сфери на влияние. Как краварите са въздух под налягане, а руските оръжия са безаналогови....

Абе, много сте се нагълталЕ с Кремълска каша....

qzh_propaganda.png.c2a28a950d3dc5eb78a4bd4d2f5d6041.png

преди 8 минути, БаалБек написа:

Всички го виждаме - "различния живот"

sliderum.png.999b7d8481bd3cf4521352020ebdc4ed.png

...

Алоуууу......т.ъ.п.ъ.н.а.р.и.....и измислени демократи-розовото е ваша измишльотина-не се позиционирате правилно,ставате за смях......И между другото...Оразмерете токчето...не пасва на отвора ви....нито като дължина,нито като диаметър...... 

преди 12 минути, Proshark написа:

Алоуууу......т.ъ.п.ъ.н.а.р.и.....и измислени демократи-розовото е ваша измишльотина

Ма верно ли? Крадете като разпрани - "Прогресивна България" случаЕно е сдружение за защита на ЛГБТ. 

И логото също е крадено...

PB_radev.png.b14845d23687e6a141e69e47fdfe9ec2.png

Национални предатели сте вие. Антон Тодоров много добре ви е описал:

"Русофилството представлява престъпна идеология, изповядвана и практикувана от банда мизерници, готови да продадат всичко свято, за да са на власт и садистично да тормозят онези, които имат българско самосъзнание. За русофила България винаги е била и винаги ще бъде руска територия, която му е поверена от "големия брат" заради националното му предателство, за да я управлява и ограбва като малтретира, унижава и издевателства над нейните родолюбиви, осъзнати и проявяващи непримирим национален дух и проницателност граждани. Никъде по света не съществува подобен грозен и чудовищен вид национално предателство и родоотстъпничество, каквото е антибългарското русофилство!"

П.П. Шарки, ма какво стана с многополюсния свят на Путин и неговия папагал Радев, а?

Редактирано от БаалБек (преглед на промените)

преди 1 минута, БаалБек написа:

Ма верно ли? Крадете като разпрани - "Прогресивна България" случаЕно е сдружение за защита на ЛГБТ. 

И логото също е крадено...

PB_radev.png.b14845d23687e6a141e69e47fdfe9ec2.png

Национални предатели сте вие. Антон Тодоров много добре ви е описал:

"Русофилството представлява престъпна идеология, изповядвана и практикувана от банда мизерници, готови да продадат всичко свято, за да са на власт и садистично да тормозят онези, които имат българско самосъзнание. За русофила България винаги е била и винаги ще бъде руска територия, която му е поверена от "големия брат" заради националното му предателство, за да я управлява и ограбва като малтретира, унижава и издевателства над нейните родолюбиви, осъзнати и проявяващи непримирим национален дух и проницателност граждани. Никъде по света не съществува подобен грозен и чудовищен вид национално предателство и родоотстъпничество, каквото е антибългарското русофилство!"

Не ми цитирай разни неориентирани в предателствата си личности...Разберете се във вашето раздвоение -Радев "зелен чорап или розов чорап" е? 

Сбъркахте се,да знаете....

преди 5 минути, БаалБек написа:

логото също е крадено...

Пфффффф,толкова ли са важни две стрелки ,които си приличали и били еднакви...Това ли е най-важният проблем в държавата... Твоят мутренски вожд Борисов краде здраво пари от българския народ, а не някакво лого или нещо подобно...Няма за какво да се хванете и затова измисляте пълни глупости...

Цял ден гледам парламента...ама така сте се осрали...че няма накъде...глупост след глупост....да не стане така ,че Боташ да ви е най-изгодния договор...при прогнозна цена близка до 200 долара за барел...

p.s.

Бягайте при Путин..щото иначе..."цветна революция"...тъпунгери...

преди 1 час, miro20 написа:

ИЗцяло важи за вас, дето се надяват с Черепа, Бобокови, ТИМ , Герговци и вся остальная червено - вмирисана от години, сволочи, дето е зад мухльото зелен чорап,  да имате "нещо ново" 

Единственото сигурно е, че зад тандема Бочко/Шиши седят Маджовци, Домусчиевци, Христо Ковачковци, ТИМ-ове и тн., и тн., и тн...

Какво казва Тролската централа за Радев не е от значение, защото единствената цел ви е да разпространявате плюнки и не може да се вярва на нито една ваша дума.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.