Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 1 минута, communismatic написа:

Аз пак пиша, че не виждам, какво конкретно може да промени Румен Радев към настоящата ситуация. За да се променят нещата, трябва да се промени и геополитическата обстановка (т.е. да не бъдем част от ЕС), а това няма как да стане. Кой ще спре циганите, да се множат и да ни задминат? Кой ще спонсорира българската майка, да ражда повече дечица? КОЙ!? Кой ще ни върне селското стопанство? Каква икономика имаме в момента, крепи се на келнери и перачи на чаршафи.

Ами тогава да не гласуваме за Радев и да оставим Бочко и Шиши да ни закопаят още повече? Това ли искаш да се случи?

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 847,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Ами тогава да не гласуваме за Радев и да оставим Бочко и Шиши да ни закопаят още повече? Това ли искаш да се случи?

Аз ще гласувам за Радев, писал съм го много пъти. Просто казвам, че е нелепо, да се очакват чудеса от него. Още повече, че надеждата ми беше, да сформира коалиция с "Възраждане", а това както виждаме няма да се случи. Костадинов и Ганев яростно го критикуват напоследък. Според мен, просто има някаква предварителна договорка и явно те не влизат вътре, та сега е момента... просто топката им е подадена.

преди 30 минути, communismatic написа:

Аз ще гласувам за Радев, писал съм го много пъти. Просто казвам, че е нелепо, да се очакват чудеса от него. Още повече, че надеждата ми беше, да сформира коалиция с "Възраждане", а това както виждаме няма да се случи. Костадинов и Ганев яростно го критикуват напоследък. Според мен, просто има някаква предварителна договорка и явно те не влизат вътре, та сега е момента... просто топката им е подадена.

Човек,едва ли има трезвомислещ гласоподавател,който да смята,че с едно "потъркване на лампата" ще станат чудеса..,но сегашното положение е нетърпимо и видимо без контрол..Държавата ни е тръгнала надолу...много надолу..и по страшното е,че дори не е на автопилот ..просто няма "ток" в системата..свободно падане..Примери-колкото щеш..от приемане на еврото,тока,цените,пенсии,условия на живот,последни в ЕС,първи по смъртност,неадекватност при решения на зависими министри(сегашни и предишни)...Всичко друго,освен това положение е много,много по добър вариант...

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

преди 13 минути, Proshark написа:

Човек,едва ли има трезвомислещ гласоподавател,който да смята,че с едно "потъркване на лампата" ще станат чудеса..,но сегашното положение е нетърпимо и видимо без контрол..Държавата ни е тръгнала надолу...много надолу..и по страшното е,че дори не е на автопилот ..просто няма "ток" в системата..свободно падане..Примери-колкото щеш..от приемане на еврото,тока,цените,пенсии,условия на живот,последни в ЕС,първи по смъртност,неадекватност при решения на зависими министри(сегашни и предишни)...Всичко друго,освен това положение е много,много по добър вариант...

Той Радев никога не е казвал,че е Спасител или нещо подобно...Той директно каза,че ни чака трудна битка с Олигархията в България...Спомена и за клопките,които ще му поставят двете мутри при кадруването на членовете на парламентарната му група...И не на последно място Радев се извини за грешките ,които е допуснал като президент и показа едно човешко лице...Нещо невъзможно за Мутрата Борисов...Представяте ли си ГЕРБ- лидерът да се извини на някого ,за каквото и да е, и колкото и да е виновен Бою...Ако не беше тъжно, щеше да е много смешно...

преди 26 минути, Лудият Учен написа:

Той Радев никога не е казвал,че е Спасител или нещо подобно...Той директно каза,че ни чака трудна битка с Олигархията в България...Спомена и за клопките,които ще му поставят двете мутри при кадруването на членовете на парламентарната му група...И не на последно място Радев се извини за грешките ,които е допуснал като президент и показа едно човешко лице...Нещо невъзможно за Мутрата Борисов...Представяте ли си ГЕРБ- лидерът да се извини на някого ,за каквото и да е, и колкото и да е виновен Бою...Ако не беше тъжно, щеше да е много смешно...

Ама те за това вият ,като ритнати кучки..щото не разбират другата позиция-човешкото отношение..свикнали са някой да им казва какво да правят,кога да ръкопляскат и кого да плюят..демек ,да им спуснат опорките-по команда..имат акъл ,колкото да стоят прави,а не приведени,като маймуни и да могат да копират простотиите на себеподобни идиоти...

преди 6 часа, Белгиеца написа:

Само социалдемокрацията може да ви спаси в изстрадалата територия колония България.
Сега с този лидер Радев ще стане работата.

Коя работа ще стане - да ни изкара от ЕС и НАТО? 🙄

преди 6 часа, Белгиеца написа:

Преди пречеха бившите комунисти много яко да се развие силна социалдемократическа партия. Сега обаче с новият им джендър председател на бившите комунисти, гласуващите от преди за тях просто ще гласуват за новото център-ляво = Радев !!!

"Пременил се Илия, погледнал се - пак в тия". :wink12:

преди 3 часа, miro20 написа:

Само прости хора могат да си мислят че пореден вожд ще "ги оправи" с "вълшебна пръчка" .

О, да той Радев ще ги оправи, няма къде да идат, така ще ги оправи, че все оправени ще си ходят. 😥

преди 1 час, attj написа:

От патриотичните партии критикуват Радев,  че сега не посочва САЩ като виновни и отговорни за събитията в Украйна и в Иран.    В БРИКС са конкретни за тези истини.    Очевидно се старае да отмъкне гласове и от така наречените Евроатлантици. Приспособява се човекът.     За ужас не само на Миро.    Социолозите му прогнозират над 30 % резултат на изборите.     Това означава първа парламентарна група в новото Народно събрание. 

Точно така - мимикрия, казаха ти го вече. 😥 Казано е - и първите станаха последни и всяко чудо за три дни. :wink12:

преди 44 минути, Proshark написа:

Но пък, като ни извадите от ЕС, ще бъдем първи в Брикс. ;)

Радев ще балансира и нищо подобно няма да се случи.    Не е нужно да наричаме Русия агресор.    САЩ и Израел не са ли агресори ???     Има време за размисъл до 19 април.

преди 1 час, Мери) написа:

Коя работа ще стане - да ни изкара от ЕС и НАТО? 🙄

Абе аз тебе съм те блокирал отдавна, ама за другите читатели да ги успокоя, че няма да ви извади нито от ЕС нито от НАТО.

........................................

А за в Белгия, най-доброто нещо което може да се случи е, ония около Путин да се разберат и да направят завой и те към социална държава чрез социалдемокрация.
Тогава в Зап. Европа пак ще напълнят гащите с жълто от страх, както беше преди 1989г. и ще спрат десните партии да разграждат изградената вече социална държава.

преди 55 минути, Белгиеца написа:

Абе аз тебе съм те блокирал отдавна, ама за другите читатели да ги успокоя, че няма да ви извади нито от ЕС нито от НАТО.

А за в Белгия, най-доброто нещо което може да се случи е, ония около Путин да се разберат и да направят завой и те към социална държава чрез социалдемокрация.
Тогава в Зап. Европа пак ще напълнят гащите с жълто от страх, както беше преди 1989г. и ще спрат десните партии да разграждат изградената вече социална държава.

😁фантазьор

преди 16 минути, Белгиеца написа:

Да бе, голяма социалдемокрация ще имаме около Путин и Радев. 😥

преди 1 час, attj написа:

Радев ще балансира и нищо подобно няма да се случи.    Не е нужно да наричаме Русия агресор.    САЩ и Израел не са ли агресори ???     Има време за размисъл до 19 април.

Аз наричам всеки, който е агресор агресор, горчивата истина няма нужда да се подслажда, ако искаш тонове захар изсипи върху нея, пак ще горчи. А тя е  - Русия, САЩ, Израел и още много други, са агресори. Това, че ти е легнала на сърце Русия изобщо не означава, че тя не е агресор. Един дол дренки са, но за нас лично е  по-изгодно е да сме със САЩ, отколкото да сме против САЩ. Не знам това дали си в състояние да го стоплиш. 🙄

Тези факти влияят и на Радев.  Русия не може да бъде победена.  Новорусия е руска земя и там агресори са бандеровците.    Русия ще е агресор в земите на ляхите и хохлите.   Скоро и това ще се случи -щом основна цел на СВО е унищожаването на режима в Киев.    Никакъв запад не може да им помогне.     Въпрос на време е  да им привършат войниците.   Поглъщането на Украйна от Руската федерация е прогноза на Тръмп още от 2022 година и за това виновен е все Байдън.  Според Доналд Тръмп.  

преди 3 минути, Белгиеца написа:

Защото всички се опитват да продават стоки на техния пазар, срещу напечатани хартийки.

щото всички са „баджанаци“................ в онождането на Глобалното Стадо😁

преди 2 часа, attj написа:

Тези факти влияят и на Радев.  Русия не може да бъде победена.  Новорусия е руска земя и там агресори са бандеровците.    Русия ще е агресор в земите на ляхите и хохлите.   Скоро и това ще се случи -щом основна цел на СВО е унищожаването на режима в Киев.    Никакъв запад не може да им помогне.     Въпрос на време е  да им привършат войниците.   Поглъщането на Украйна от Руската федерация е прогноза на Тръмп още от 2022 година и за това виновен е все Байдън.  Според Доналд Тръмп.  

Дори да приемем, че Русия не може да бъде победена, това изобщо не означава, че не е агресор. Русия в момента е агресор в земите на Украйна. Основната цел на СВО е да си плячкосат всичко, което им трябва от Украйна, защото за ресурси се води тази война - единствено и само за ресурси. 

преди 2 часа, The Lone Star написа:

А защо срещу агресорите САЩ и Израел няма санкции?!

Ако можеш да им ги наложиш, си свободен да отидеш и да  им ги наложиш, даже ще те подкрепим - морално. ;)

преди 7 минути, Мери) написа:

Дори да приемем, че Русия не може да бъде победена, това изобщо не означава, че не е агресор. Русия в момента е агресор в земите на Украйна. Основната цел на СВО е да си плячкосат всичко, което им трябва от Украйна, защото за ресурси се води тази война - единствено и само за ресурси. 

Ако можеш да им ги наложиш, си свободен да отидеш и да  им ги наложиш, даже ще те подкрепим - морално. ;)

Ми след като на едните агресори няма да се налагат санкции, тогава да бъдат отменени санкциите на другите агресори. Така би било честно, нали?

преди 25 минути, Мери) написа:

Урсула и Кая ли слушаш по тези въпроси?   Бандеровската агресия в Новорусия започва с Майдана.  Там живеят казаци, които са руснаци.  Милиони от тях сега са във Федерацията.   И да,  ако руснаците завземат земите на бандеровците -това ще е агресия като при Руската империя.  При СССР е имало дори доброволност.    Радев няма какво да научи за тези неща от Урсула и от Кая.  Еврокомисията не може да спаси режима в Киев -  там дори не са наясно докога да удължават агонията. Заради Зеленски може да е до привършване на войниците във ВСУ.      Радев и Тръмп са наясно.

преди 41 минути, Мери) написа:

Не мога да им наложа нищо, защото не съм по-силен от тях. Но това означава ли, че приемаш правото на силата?! 

току-що, The Lone Star написа:

Не мога да им наложа нищо, защото не съм по-силен от тях. Но това означава ли, че приемаш правото на силата?! 

След като не мога да ида да наложа санкции, както на Русия, така и на САЩ, ще го приема разбира се ,къде ще ида. 😥 Всеки действа според възможностите си, но едни действат градивно, а други като САЩ и Русия - деградивно, т.е. между двете "велики" сили единствената разлика е, че САЩ са по-силни от Русия, това обаче не прави Русия по-добра от тях. 😥

току-що, attj написа:

Там живеят казаци, които са руснаци.  Милиони от тях сега са във Федерацията.   И да,  ако руснаците завземат земите на бандеровците -това ще е агресия като при Руската империя. 

Живяха казаци, след като Русия нападна Украйна, казаците бяха избити от руските ракети. Аз лично познавам такива казаци, които имаха късмета още преди войната да избягат от Украйна и да дойдат тук, за да се спасят от руската агресия. 🧡 

току-що, attj написа:

Радев няма какво да научи за тези неща от Урсула и от Кая.  

Радев не идва да учи каквото и да било, на всички ни е известно защо предложиха Радев за президент и каква му е геополитическата ориентация на Радев. 😥

преди 32 минути, Мери) написа:

казаците бяха избити от руските ракети. 

Това никой друг освен теб не го твърди.  Дори в Киев не го твърдят.    Заради парите от Запада Зеленски не си изпълни обещанията от 2019 година.  Можеше да няма никаква СВО.      Радев и Тръмп считат Зеленски за виновен и отговорен за събитията.  Дори още му се воюва.      

току-що, attj написа:

Това никой друг освен теб не го твърди. 

Напротив, това всички други го твърдят, освен теб. ;)

преди 6 минути, Мери) написа:

Напротив, това всички други го твърдят, освен теб. ;)

Чети повече.  Милиони донски и запорожски казаци отдавна са в РФ.   Предоставят им руски паспорти и това ги улеснява.  Те са си като у дома.

преди 19 часа, N1K17Y написа:

Изродените не бехте ли за свобода на словото и подобни :D 

Комундели путинисти комплексари мечтаещи си за репресии и реваншизъм. 

Затова толкова злобеят

:)

по темата :

https://www.facebook.com/reel/1948589839090894

преди 18 часа, Proshark написа:

Едно много по голямо задкулисие е зад мухльото Зелен чорап . И то е очевидно . Излязоха доста имена вече.... близки партии и проекти на ТИМ, старите президентски компрометирани муцуни и те там, Подкрепа от Бобокови, Черепа и т.н. 

Деса повлече крак - "мене ме нема в цялата схема" . И намекна за Волдемор / Копринката /

Колко "умен" трябва да си за да мислиш че това е новия чист месия ???

преди 18 часа, Proshark написа:

Ама те за това вият ,като ритнати кучки..щото не разбират другата позиция-човешкото отношение..свикнали са някой да им казва какво да правят,кога да ръкопляскат и кого да плюят..демек ,да им спуснат опорките-по команда..имат акъл ,колкото да стоят прави,а не приведени,като маймуни и да могат да копират простотиите на себеподобни идиоти...

Че ти прекрасно описа фатмака Зелен чорап бре. 

На това сте свикнали и вие, комунделите цоциалисти . На подчинение, злобарство, доносничество, мазно ръкопляскане , партийна заръка и линия... 

преди 45 минути, attj написа:

Чети повече.  Милиони донски и запорожски казаци отдавна са в РФ.   Предоставят им руски паспорти и това ги улеснява.  Те са си като у дома.

НА Абхазия и ЮО раздадоха паспорти . И цъфнаха и вързаха.... :)  

Същия сценарий  искахте и за Донбас. Но хората не искат. Но ги принудихте. 

Защото без рашисткия парцал паспорт не могат да получат пенсии, помощи, заплати . 

Това бе признато от международните общности като вид принуда и геноцид. 

22 ч  ·

"Румен Радев 9 години като хлевоуста махленска бабичка обикаляше от порта на порта (от телевизия в телевизия) да хули и да злослови. Той натресе на България своите шарлатани, даде им властта - защо после обвиняваше тях, а не себе си? Натресе ни и Боташ - пак не той, другите са му виновни. Помнете ми думата, ако го изберат и ако се провали, пак ще обвинява другите, а не себе си. Това е известната фатмашка философия: победите се дължат на генералите, за пораженията са виновни войниците. "
Стефан Цанев
преди 14 минути, miro20 написа:

На подчинение, злобарство, доносничество, мазно ръкопляскане , партийна заръка и линия... 

Да,да,да...Така изглежда партийна сбирка на ГЕРБ... Където всичко е режисирано и нагласено,за да няма неудобни въпроси към Главната Мутра Борисов...Той никога не се среща свободно с хора,за да не го подгонят с камъни...

преди 8 минути, attj написа:

Четох бе, даже и линкове ти давах, ама ти си тази, която не иска да чете - милиони донски и запорожки казаци са в Полша, България, Румъния, Молдова, Германия и по целия свят, една част от тях са били принудително закарани в Русия, където ги съсредоточават главно в Сибир: https://www.facebook.com/groups/359689185844802/posts/1153466176467095/

https://www.mediapool.bg/moskva-shte-predlozhi-na-ukrainskite-bezhantsi-da-se-zaselyat-v-sibir-i-dalechniya-iztok-news245631.html

Онези, които са успели да се изкопчат от принудителната депортация, са минали през Русия и са напуснали границите й. 

А за умрелите донски и запорожки казаци, уцелени от руски ракети има ли смисъл да говорим или и ти сама си даваш сметка, че Русия сама  унищожава своите етнически сънародници в Украйна? 🙄

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.