Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 45 минути, parmobil написа:

че не знаеш коя е Калина Андролова е смешно.

Калина Андролова е най-долната,подкупена, клеветническа,ГЕРБ-аджийска отрепка...Верна подлога на Пеевски и Борисов... Повече коментари са излишни...

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 848,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

току-що, Лудият Учен написа:

Калина Андролова най-долната,подкупена, клеветническа,ГЕРБ-аджийска отрепка...Вярна подлога на Пеевски и Борисов... Повече коментари са излишни...

Не, аз не разбрах... що трябва да коментирам нещо, което някой бил написал или казал? 😆

преди 37 минути, communismatic написа:

Оф... брат, остави... 😆

Акъл море, глава шамандура...

Забрави да цитираш как чистосърдечно признава, че Боташ е полезен за България. Шнорхел ще ти стигне ли или ще трябва дълбоко да се гмуркаш? 

преди 21 минути, laplandetza написа:

не съм за Бочко🙂, тези са без значение,  бочко,гочко,румчо,гумчо,тунчо.............. все тая за мен са просто цел и „дивеч“🙂

Няма алтернатива. Или си за Бочко, или за Радев. По-горе вече ти обясних.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Няма алтернатива. Или си за Бочко, или за Радев. По-горе вече ти обясних.

не можеш да ми обясниш , няма какво , няма нищо обмисленно...

преди 6 минути, N1K17Y написа:

Забрави да цитираш как чистосърдечно признава, че Боташ е полезен за България. Шнорхел ще ти стигне ли или ще трябва дълбоко да се гмуркаш? 

Не, по-скоро забравих, че си имам работа с хора с лапешки акъл... Успя ли да вникнеш в написаното или поначало си с акъл на земноводно?

преди 20 минути, Лудият Учен написа:

Калина Андролова е най-долната,подкупена, клеветническа,ГЕРБ-аджийска отрепка...Верна подлога на Пеевски и Борисов... Повече коментари са излишни...

Аз питам какво грешно са писали Цвета Кирилова и Калина Андролова за Радев и Боташ. И не виждам нещо да се опонира.

преди 2 минути, parmobil написа:

Аз питам какво грешно са писали Цвета Кирилова и Калина Андролова за Радев и Боташ. И не виждам нещо да се опонира.

Каквото и да са написали,те са го направили не заради истината,а за да обслужат двете мутри Борисов и Пеевски...

Най-редовният му номер. Понеже няма акъл за пет стотинки праща някакъв клип или статия (т.е. някой друг, да обясни, понеже той очевадно не може), та ние да му отговаряме на глупостите... 😆

преди 24 минути, communismatic написа:

Не, по-скоро забравих, че си имам работа с хора с лапешки акъл... Успя ли да вникнеш в написаното или поначало си с акъл на земноводно?

Дет съ вика, присмял са хърбел на щърбел. Айде лека нощ, че се удави в търсене на имагинерни аргументи :D 

току-що, N1K17Y написа:

Дет съ вика, присмял са хърбел на щърбел. Айде лека нощ, че се удави в търсене на имагинерни аргументи :D 

Що "лека нощ"? Нали уж много балалайкаше по темата? :) 

преди 2 минути, communismatic написа:

Що "лека нощ"? Нали уж много балалайкаше по темата? :) 

Цитираш и ме питаш в отговора

Цитат

че се удави в търсене на имагинерни аргументи

току-що, N1K17Y написа:

Цитираш и ме питаш в отговора

Кажи, де? За какво говори Делян Добрев, нали уж него цитираше до преди час-два? Що така бягаш от темата? Толкова ли не можеш, да вденеш казаното от него? Да не си бавноразвиващ/а? 😆

преди 35 минути, laplandetza написа:

не можеш да ми обясниш , няма какво , няма нищо обмисленно...

Напротив. Обясних ти. Или гласуваш за Радев, или оставяш Бочко и Шиши на власт. Останалото са извъртания и шикалкавения от твоя страна.

преди 11 минути, communismatic написа:

Най-редовният му номер. Понеже няма акъл за пет стотинки праща някакъв клип или статия (т.е. някой друг, да обясни, понеже той очевадно не може), та ние да му отговаряме на глупостите... 😆

Драги ми, бързоизоставаш друже

Не съм пращал клип и линк! Посочих да прочетете две дами, които насират отвсякъде Радев точка по точка за "Боташ"

В отговор получавам "защо биете негрите" и тази е за Боко и Шиши.

Да, де... ние ти задаваме въпроса "Откъде-накъде трябва да коментираме някакви неща, дето ти си чел?", отговор не сме получили, естествено... няма и да получим.

току-що, ivottoshev написа:

Напротив. Обясних ти. Или гласуваш за Радев, или оставяш Бочко и Шиши на власт. Останалото са извъртания и шикалкавения от твоя страна.

трудно мислиш , ето го просто Гласуваш за радефф или боко, или шиши, или кокорчо, или смиливилимирчеффф....коцето, илиянчо, бананчо............ за който или които и да е от пофготвените и спуснатите значими играчи.................. Винаги Гласуваш за Посолството ! и местния набеден за Елит и олигархичната част от него !

Еха,гледам ..наизскачаха червейчетата,които до сега мълчаха.....като по команда....Спуснаха ли ви опорните вече.Ама такава ниска топка сте...

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Недей, объркваш хората! 

Ти гласуваш за "възраждане", не защото ги харесваш, нали?

преди 3 минути, communismatic написа:

Да, де... ние ти задаваме въпроса "Откъде-накъде трябва да коментираме някакви неща, дето ти си чел?", отговор не сме получили, естествено... няма и да получим.

Ами чакам да видя ти какво си чел, че след години негласуване си намерил спасител.

преди 7 минути, communismatic написа:

Т.е. нямаш обяснение. Каква изненада само... 😆

т.е.  ти четеш само пропагандни материали и не вярваш на нищо извън тях. Юнак!

преди 16 минути, parmobil написа:

Недей, объркваш хората! 

Ти гласуваш за "възраждане", не защото ги харесваш, нали?

Никакво объркване няма. Или си с Бочко, или си с Радев.

И да, гласувах за Копейкин, защото те бяха против Шиши и Бочко. Сега по същата причина ще гласувам за Радев. 

преди 4 часа, laplandetza написа:

по изгодно за българския народ е Боко да спечели избори и да се сгушат със шиши в коалиция..да управляват при само 25 процента гласували!

Мда......След една камара празни приказки и нови теми си призна за какво всъщност се бориш.

Директно заминаваш в коша.:hush:

преди 6 часа, parmobil написа:

Малеее... намерил се кой да говори за "пропагандни материали"... 😆😆😆

Тоя колко простотии изписа тук, само мега малоумни твърдения, дето даже не му стигна акъла и да ги докаже, та именно той ми говори за "пропаганда"... 😆😆😆😆

преди 9 часа, parmobil написа:

А ти не, така ли? Хаха!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.