Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 1 минута, Proshark написа:

@miro20, @БаалБек , @Мери) , @parmobil...моля,продължавайте-няма по добри агитатори от вас за Радев!Колкото повече хора ви четат простотиите,толкова убеждението,че са избрали правилния човек,за който да гласуват се затвърждава..

Давайте смело -на прав път сте! Радвам се за вас...уникални сте..(уникално тъпи)...

p.s.

Жалко за този,който ви плаща..прецакал се е...

Копейката комундел бесен . Това е добре :)

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 848,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

Че освен психично болни да гласуват за Радев други няма. С лице на Запад, а с дупе към Кремъл. Такива ще са му гласоподавателите....и платените също!!!

преди 13 минути, БаалБек написа:

Това е лично от профила на кРадев. 

За човек,който подкрепя най-големия крадец и народен иззедник в българската история в лицето на Бойко Борисов,си твърде словоохотлив да обвиняваш другите...*Виж пръта в собственото си око,преди да обвиниш другия за съчката в неговото*

току-що, miro20 написа:

Копейката комундел бесен . Това е добре :)

Аз виждам нещата от друг ъгъл,но щом си решил да оправдаваш лигите,които ви текат от устите,щом чуете Радев...ваша воля...И все пак..продължавайте да удряте по едно рамо на Радев..все пак и на вашата простотия,като негови противници се разчита...

преди 5 минути, БаалБек написа:

На всяка нова страница ли?

Ми затвори ми устата де. Покажи от голяма медия инфото че Москва ще сменя Орбан с Радев и ме закопай :wub:

преди 2 минути, Лудият Учен написа:

За човек,който подкрепя най-големия крадец и народен иззедник в българската история в лицето на Бойко Борисов,си твърде словоохотлив да обвиняваш другите...*Виж пръта в собственото си око,преди да обвиниш другия за съчката в неговото*

Това ли ви е новата опорка на майцепродавците, надупили се на Кремъл, ама живеят на Запад и лапат евраци и долари?

Много сте елементарни. Болестта ви изплува и трудно се прикривате. 

преди 5 минути, БаалБек написа:

Че освен психично болни да гласуват за Радев други няма. С лице на Запад, а с дупе към Кремъл. Такива ще са му гласоподавателите....и платените също!!!

Само да ти обясня,че сега сме само с дупе на запад,без лице...А опитите ви да си докарате и лицето до дупето...съвсем ще осмърди нещата...

преди 6 минути, БаалБек написа:

Така е. 

Е, има и такива озлобени тролчета които ще гласуват "напук" . Знаят че мухльото е рашистка подлога , знаят че е гласен от Решетников още за ролята каквато е на Орбан, Фицо и т.н.  , но са на принципа.. не е важно на мен да ми е добре, важното е на вуте да му е зле... 

Ей такива са всички комундели копейки тук . и някои соц носталгици 

Дребнави озлобени тролчета

преди 11 минути, Proshark написа:

но щом си решил да оправдаваш лигите,които ви текат от устите,щом чуете Радев...ваша воля...И все пак..продължавайте да удряте по едно рамо на

Ами,да...На Miro20 лигите му са направо заразени с истински бяс, защото усеща,че заради участието на Радев и евентуално по-високата избирателна активност ,ГЕРБ ще останат трети...

току-що, Proshark написа:

@miro20, @БаалБек , @Мери) , @parmobil...моля,продължавайте-няма по добри агитатори от вас за Радев!Колкото повече хора ви четат простотиите,толкова убеждението,че са избрали правилния човек,за който да гласуват се затвърждава..

Давайте смело -на прав път сте! Радвам се за вас...уникални сте..(уникално тъпи)...

p.s.

Жалко за този,който ви плаща..прецакал се е...

Свестните у нас считат за луди, ще се усетите вие , ама ще е късно, когато ни наврат там, където ви е мястото. За вас не ми е мъчно, заслужавате си, ама защо и ние заедно с вас в киреча? 😭

току-що, Лудият Учен написа:

Ами,да...На Miro20 лигите му са направо заразени с истински бяс, защото усеща,че заради участието на Радев и евентуално по-високата избирателна активност ГЕРБ ще останат трети...

Мнението си не съм го променил от 1-я си пост тук в тази тема.  Можеш да провериш. Не, препоръчвам да провериш ! 

Така че....  айде по баира.... :getout:

Ами,да...На Miro20 лигите му са направо заразени с истински бяс, защото усеща,че заради участието на Радев и евентуално по-високата избирателна активност ГЕРБ ще останат трети...

трети,евентуално...:wub:...да не минат и след новото начало..че голямо нанадолнище ще е...

преди 13 минути, БаалБек написа:

Докога ще произвеждате боеприпаси за бандеровците ???  

преди 9 минути, Мери) написа:

Свестните у нас считат за луди, ще се усетите вие , ама ще е късно, когато ни наврат там, където ви е мястото. За вас не ми е мъчно, заслужавате си, ама защо и ние заедно с вас в киреча? 😭

Не разбрах ти от кой си-от свестните луди или от тези дето карат в насрещното като луди?Щото видях много свестни на площадите...а вие дето се правите на луди..май нещо ...по тъча....

преди 14 минути, Proshark написа:

трети,евентуално...:wub:...да не минат и след новото начало..че голямо нанадолнище ще е...

Не остана... вдруги ден мухльото ще обяви как ще обедини всички продажни комундели цоциалисти, плюс тези които го смятат за натовски генерал и проевропейски такъв

Подозирам че от двата стола се пада доста болезнено посредата... Затова ще мълчи до последно или със заучени клишета и фрази , както до сега.

:lol6:

Но пък вие винаги ще го оправдавате. Както всичко писано за мухльото до сега оправдавате, ще продължите да си затваряте очите. 

преди 5 минути, miro20 написа:

Не остана... вдруги ден мухльото ще обяви как ще обедини всички продажни комундели цоциалисти, плюс тези които го смятат за натовски генерал и проевропейски такъв

Подозирам че от двата стола се пада доста болезнено посредата... Затова ще мълчи до последно или със заучени клишета и фрази , както до сега.

Но пък вие винаги ще го оправдавате. Както всичко писано за мухльото до сега оправдавате, ще продължите да си затваряте очите. 

Абе..ти си бил много злобно човече...Да ме прощаваш,ама за разлика от теб,никой не се оправдава..това го могат само неориентираните като вас...хем искат,хем не знаят какво искат..особено пък защо..аз така като гледам,така яко си се заклещил между "два стола",че няма измъкване..и по лошото е,че май предварително си се изтропал,преди да седнеш...за това и си станал за смях..като оня с хемороидите от рекламата-хем така,хем онака---пък накрая..къде си тръгнал с тоя г.ъз при готина мадама,бе..посерко..

Кой наднича зад "Спасителя Радев" 1

Кой наднича зад "Спасителя Радев"? 2

Много ги боли копейките, защото нямат отговор. Срещу документи и факти не се рита. Само смеещи се емотикони, друго не могат да предложат...

преди 15 минути, miro20 написа:

преди 15 минути, БаалБек написа:

Кой наднича зад "Спасителя Радев" 1

Кой наднича зад "Спасителя Радев"? 2

Много ги боли копейките, защото нямат отговор. Срещу документи и факти не се рита. Само смеещи се емотикони, друго не могат да предложат...

Вас не ви е грижа за България...Вие плюете отрова по Румен Радев,просто защото той е най-голямата заплаха за Мутрата Борисов...А вие служите на него и олигархията...Точно затова не можете да кажете и едно добро нещо за Борисов и единственият ви шанс е да съскате срещу  Радев...Прозрачно жалки сте...

преди 41 минути, БаалБек написа:

Срещу документи и факти не се рита. 

За какви факти бълнуваш?

Ти си ДОКАЗАН ФЕЙКОМЕТ и не трябва да ти се вярва на нито една дума!

Вас не ви е грижа за България...Вие плюете отрова по Румен Радев,просто защото той е най-голямата заплаха за Мутрата Борисов...А вие служите на него и олигархията...Точно затова не можете да кажете и едно добро нещо за Борисов и единственият ви шанс е да съскате срещу  Радев...Прозрачно жалки сте...

Пък вие така сте се загрижили за България, че все гледате руския интерес да бъда удовлетворен, без значение от  българския. Не можа ли да разбереш, че в тази България всеки гласува срещу, а не за. Аз например, още не съм решила за кого да гласувам, но знам за кого със сигурност няма да гласувам, сега обмислям кой точно ще може ефективно  да озаптява вашия любимец да не върши глупости, та него да подкрепя. :wink12:

преди 15 часа, БаалБек написа:

Истината за Румен Радев - Фронт срещу корупцията

Благодаря за вниманието!

Шиши, как е?

Треперят ли ти гащите?

И само да попитам не беше ли ти този, който е санкциониран за корупция в САЩ и Великобритания?:hush:

За Радев не съм чул нищо подобно.

преди 12 часа, БаалБек написа:

FB-radeff.png

Краката му липсват, ама се е снимал с дечицата...

Липсва ти главата на теб.

Или по-точно празна е.

:hush:

преди 15 часа, Мери) написа:

Важна е ориентацията - на запад или на изток.  Вие искате на изток и ако успеете да ни заведете там, ще се "наслаждаваме"  на всички "прелести" на изтока. 😥

Кога ще се спреш с писането на простотии? Кой и кога тук е казвал , че иска България да се ориентира на изток?

преди 11 часа, Мери) написа:

Пък вие така сте се загрижили за България, че все гледате руския интерес да бъда удовлетворен, без значение от  българския. Не можа ли да разбереш, че в тази България всеки гласува срещу, а не за. Аз например, още не съм решила за кого да гласувам, но знам за кого със сигурност няма да гласувам, сега обмислям кой точно ще може ефективно  да озаптява вашия любимец да не върши глупости, та него да подкрепя. 

Само още един път виж каква глупост си написал. В първата част показваш грижа към България а в края казваш, няма значение за кого ще гласувам само и само да не е вашия човек! Толкова си тъп , та чак тъп на квадрат!

преди 15 часа, Лудият Учен написа:

Съчка ли е или е мнооого много голям пън, предстои да видим, аз залагам на пън, пък ти продължавай да си пееш, че  е съчка. 😥

преди 1 час, Belefor написа:

Кога ще се спреш с писането на простотии? Кой и кога тук е казвал , че иска България да се ориентира на изток?

https://liberta.bg/казва-ли-депутатът-ивайло-мирчев-че-президентът-румен-радев-е-руски-шпионин

https://debati.bg/balgaria-prodalzhavava-da-ne-pravi-svoya-kategorichen-tsivilizatsionen-izbor-i-shte-tarpi-negativite-ot-tova/

https://webcafe.bg/politika/ivan-kostov-rumen-radev-uzurpira-vlast-samo-ruski-agent-za-vliyanie-mozhe-da-poddarzha-takava-logika.html

https://faktor.bg/mneniya-lacheni-tsarvuli-radev-e-ruski-agent-provokator-vnimavayte-ako-pak-vdigne-yumruk

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.