Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Стига глупости, радеффф е ючовек на американските служби и крилото на клинтановите чстреби в тяхното „военно разузнаване“

Бившите съвеЦки служби „продадоха“ повтарям Продадоха на килограм за Своето Светло Бъдеще своите вербовки и своите „разработки“ на Американските си колеги, особенно военните разузнавателни служби !

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 849,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 2 минути, M.Николов написа:

Именно, ти не го цитираш, ти се опитваш да му вменяваш думи, които той не е казвал.Пример:

Точно това е опорка!

Това е дребнаво - смисъла е същия като това което е казал, каква разлика намираш по същество между казаното от Радев и това което аз споменавам. Щом ще се хващаме за конкретната дума, аз нямам какво да добавя. Според мен е очевидно какво казва с тези думи Радев, защо намираш нещо странно и едва ли не грешна интерпретация аз не разбирам :

Снощи Радев каза, че иска да "развие прагматични отношения с Москва, основани на взаимно уважение и равенство".

Дали на база на това изказване ще кажа: обърна се към Русия/ще работи с Москва/ ще развива Българо-Руските отношения... за мен са синоними, смисъла е един и същ и съответства на неговите думи. Все пак щом сме такива дребнави, ок, приемам, че ако нещо не е едно към едно цитирано, значи не е същото 😁Човек трябва да е сляп да не схване какво казва с тези думи Радев.

Радев може и да е проруски, да е втори Орбан и да е троянския кон в Европа, но всичко това са твърдения без доказателства. Внушения, манипулации, клевети, които тиражирани в западните медии под въздействието на добрите сили водят до недоверие в Брюксел. Което не е от полза за България.

току-що, The Lone Star написа:

Радев може и да проруски, да е втори Орбан и да е троянския кон в Европа, но всичко това са твърдения без доказателства. Внушения, манипулации, клевети, които тиражирани в западните медии под въздействието на добрите сили водят до недоверие в Брюксел. Което не е от полза за България.

Какви внушения, това не е ли достатъчно - той сам го казва, че ще развива отношенията с Москва, какво по-ясно е нужно :

Радев каза, че иска да "развие прагматични отношения с Москва, основани на взаимно уважение и равенство".

преди 1 минута, Gencho 123 написа:

Това е дребнаво - смисъла е същия като това което е казал, каква разлика намираш по същество между казаното от Радев и това което аз споменавам.

Не е дребнаво, ти променяш целия смисъл на казаното от Радев!Едва ли си толкова глупав да не го разбираш.

преди 4 минути, Gencho 123 написа:

Дали на база на това изказване ще кажа: обърна се към Русия/ще работи с Москва/ ще развива Българо-Руските отношения... за мен са синоними, смисъла е един и същ и съответства на неговите думи.

Ми, не са, защото израза "обръщаш се към някой" означава и че сменяш ориентацията си!

А Радев няма това предвид.

преди 4 минути, Gencho 123 написа:

това не е ли достатъчно

Не. Тръмп също казва, че иска да развива прагматични отношения с Москва, основани на взаимно уважение и равенство. И той ли е проруски?! А да, и той беше агент на Кремъл, нали?!

преди 7 минути, Gencho 123 написа:

Какви внушения, това не е ли достатъчно - той сам го казва, че ще развива отношенията с Москва, какво по-ясно е нужно :

Радев каза, че иска да "развие прагматични отношения с Москва, основани на взаимно уважение и равенство".

М-да, явно си най-обикновен трол и не заслужаваш повече внимание.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Не е дребнаво, ти променяш целия смисъл на казаното от Радев!Едва ли си толкова глупав да не го разбираш.

Ми, не са, защото израза "обръщаш се към някой" означава и че сменяш ориентацията си!

А Радев няма това предвид.

ok, нямах това в предвид и мисля е ясно какво казвам, Сега да търсим под вола теле за точните думи... Щом така го интерпретираш твоя воля. За мен звучи много сходно и едното и другото. Не ми беше изобщо идеята да обсъждаме семантиката на думата "обръщам се към някой... " :) Разни хора, разни идеяли както се казва - така го приемаш, ок.

преди 3 минути, Gencho 123 написа:

Щом така го интерпретираш твоя воля. За мен звучи много сходно и едното и другото.

Звучи ти така, защото си предубеден. Решил си, че Радев е проруски и смяташ, че тези думи го доказват.

След изборите се сетих за фразата "Винаги с Германия,никога срещу Русия"...Според мен Радев много добре се вписва в тази аналогия-"Винаги с Европа,никога срещу Русия".. Аз още не мога да разбера малоумниците е ЕС-що им трябваше да играят целия този цирк в Украйна..Сами се закопаха и икономиката ни отиде по дяволите,а още по-лошото е ,че това се плаща с кръв...Колко плиткоумен трябва да си,за да не си дадеш сметка за последствията преди да раздаваш курабийки..и да наливаш масло в огъня.....А когато се осъзнаха,се оказаха с пълни гащи...и сега ни напред,ни назад...А такива като Радев ,ще стават все повече и повече...Очевидно е,че Радев иска не да сме васал на Русия ,а да се установят чисто икономически връзки.Кое му е лошото на това?Накратко, за Радев тези отношения означават преминаване от политика на конфронтация към такава на „реализъм“, при която икономическите ползи и сигурността на България стоят пред идеологическото противопоставяне...Което пък на сегашните в Брюксел не им харесва,а нашите мисирки,с кокошите си мозъци , не се спряха да цитират и криво да "анализират" неща,от които грам не разбират...

преди 28 минути, Gencho 123 написа:

Естествено , че ще рзвива, Българския Нционален Интерес изисква връщането на отношенията с Русия от преди всички санции и пакети -дивотии.

преди 2 часа, M.Николов написа:

Аз пък любезно ти отказвам и ще продължа да те наричам така, понеже смятам, че отлично ти приляга.

Значи ще си говориш сам. Какво ти смяташ няма никакво значение за никого. Прекалено много внимание ти обърнах, ще си поправя тази грешка, върви при другия стринчо - комунизматик. Всичко хубаво и на двамата!

преди 2 часа, Gencho 123 написа:

Нямам представа какви са тези опорки срещу Радев, за които толкова се кахърят. И да ги е имало, явно нашите избиратели не четат европейски медии, така, че не са оказали ефект върху изборите.

Твърде обобщаващо е да се каже, че нашите избиратели не четат европейски медии, четат и още как, по-точно би било да се каже, че избирателите на Радев, с каквито е пълно в този форум, не четат европейски медии.

не знаем кои сили стоят зад Радев, а по време на кампанията му остана впечатлението, че финанси не липсваха.

Не знаем, но се досещаме. За много неща се досещаме. И от това не ни става никак радостно. ☹️

Аз поне очаквам да им разбута схемите, а те лесно няма да се дадат, явно има много сериозни финансови интереси, които се надявам да бъдат сериозно ударени.

Има да си чаааакаш. Едно е да обещаеш да се бориш с олигархията, друго е наистина да го правиш, а съвсем трето е сериозно да я удариш. В България няма воля за това. ☹️

преди 50 минути, Мери) написа:

Твърде обобщаващо е да се каже, че нашите избиратели не четат европейски медии

Кои са вашите избиратели? А и не е нужно да се четат тези медии. Същото го има и в дневник, капитал, медиапул, офнюз и т.н.

преди 1 час, The Lone Star написа:

Радев може и да е проруски, да е втори Орбан и да е троянския кон в Европа, но всичко това са твърдения без доказателства. Внушения, манипулации, клевети, които тиражирани в западните медии под въздействието на добрите сили водят до недоверие в Брюксел. Което не е от полза за България.

Е гачи ние не си го познаваме нашето момче, ами трябва от Бруксел да ни кажат, че бил руски агент и продължение на БСП. 😆 Ай моля ти се! Не си мисли, че сме наивни калинки като теб. 😉

преди 1 час, The Lone Star написа:

Не. Тръмп също казва, че иска да развива прагматични отношения с Москва, основани на взаимно уважение и равенство. И той ли е проруски?! А да, и той беше агент на Кремъл, нали?!

Разбира се, че е. Щом още и това не си разбрал, значи положението при теб е отчайващо. 😢

https://offnews.bg/sviat/tcru-rusia-pomognala-na-tramp-da-specheli-izborite-641892.html

преди 1 час, Proshark написа:

.Сами се закопаха и икономиката ни отиде по дяволите

Ти ще видиш сега къде ще иде икономиката ни, след като избрахте Радев. 😭

преди 1 час, Мери) написа:

Твърде обобщаващо е да се каже, че нашите избиратели не четат европейски медии, четат и още как, по-точно би било да се каже, че избирателите на Радев, с каквито е пълно в този форум, не четат европейски медии.

Искаш да кажеш,че трябва да се четат вашите "правилни" медии,а не да имаш право на различни гледни точки,така ли ?Това си е жива цензура...

преди 46 минути, Мери) написа:

Ти ще видиш сега къде ще иде икономиката ни, след като избрахте Радев. 😭

Едва ли има накъде по надолу да иде икономиката след вашето "правилно" управление.....кражби,корупция...подкупи,далавери с евро средства....

Вече е официално: България е със свръхдефицит - идва фискална и икономическа криза

...повече от година, дефицитът за миналата година е надхвърлил прага от три процента спрямо брутния вътрешен продукт. По данни на начислена основа, които се изчисляват от Националния статистически институт и се проверяват от европейската служба ЕВРОСТАТ, по европейската методика дефицитът е 4.113 милиарда евро, или 3.5% от брутния вътрешен продукт.

Да, бюджетът е на червено само с 3.5% от БВП, което е значително под най-лошите сценарии от 6% и дори 8%, но причината за това са редица извънредни мерки, за които съобщавахме в поредица публикации, както и новият тип третиране на част от държавните инвестиции. Много е вероятно срещу държавата ни да не се открие процедура по свръхдефицит, но прецедентът да приемем еврото и в същата година да влошим публичните финанси ще тежи на репутацията ни.

Най-големият проблем обаче ще е за новосформираното правителство. Върху неговите прерогативи ще стои да се справи с фискалната криза, която вече не се отрича. Налице са причини да се прогнозира, че тя ще прерасне в икономическа криза с изявен продоволствен характер. В този момент кабинетът ще се нуждае от всеки цент, но и последните спестявания няма да са достатъчни. Времената заприличват на 1997 г. Не че не предупреждавахме, но... Срамът е за тези, които си мълчаха...

Май ти имаш нужда да четеш правилните медии,не глашатаите на корумпе управлението...и после да си заравяш главата в ...

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

преди 5 часа, Flashback написа:

Това го потвърди и проф. Иво Христов при Цветанка Ризова.

Препоръчвам да се изслуша какво мисли за бъдещето управление на Радев.

Каза да не очакваме чудеса, в смисъл, че предишните тиквуни и пеперуги така са ни засилили към бездната, че бъде огромен успех за Радев не да обърне земното притегляне, защото е невъзможно, а да се надяваме да ни осигури "меко" кацане.

Първите две минути можете да ги пропуснете, защото говори за залеза на БСП, след това започва коментарът му за Радев:

Много искам ти и всички леви симпатизанти ( вкл. и тези, които са харесали поста ти) пак да чуете какво казва от 2:00 до 2:15 мин. и да спрете да обяснявате, че комунистите не са ограбили държавата. Благодаря за вниманието и за видеото, в което ВИ се каза кой е скапал държавата.

преди 1 минута, parmobil написа:

, че комунистите не са ограбили държавата. Благодаря за вниманието и за видеото, в което ВИ се каза кой е скапал държавата.

Не съм ограбил държавата.Аз бях много млад кандидат-комунист. Моите родители и моите предци бчха и са комунисти, нищо не са ограбили, напротив, те бяха Строители на НРБ.

Пармобилчо, пак си се объркал!

Аз никога не съм бил ляв, Радев също дава заявки за десни политики.

Колкото до комунистите, техните отрочета са свръх представени при ПП-ДБ.

преди 9 минути, parmobil написа:

Много искам ти и всички леви симпатизанти ( вкл. и тези, които са харесали поста ти) пак да чуете какво казва от 2:00 до 2:15 мин. и да спрете да обяснвате, че комунистите не са ограбили държавата. Благодаря за вниманието и за видеото, в което ВИ се каза кой е скапал държавата.

Това го дай за пример на @miro20 ,който се има за голям демократ...

преди 5 минути, Flashback написа:

Пармобилчо, пак си се объркал!

Аз никога не съм бил ляв, Радев също дава заявки за десни политики.

Колкото до комунистите, техните отрочета са свръх представени при ПП-ДБ.

Ти не си ляв??? Не съм видял твоя позиция, по която да не си ляв.

преди 19 минути, parmobil написа:

пак да чуете какво казва от 2:00 до 2:15 мин. и да спрете да обяснявате, че комунистите не са ограбили държавата.

Ама той говори за тези, които катастрофираха на последните избори....

преди 7 минути, Proshark написа:

Това го дай за пример на @miro20 ,който се има за голям демократ...

Миро какво общо има с изказването на проф. Иво Христов, че БКП и пипалата и са скапали страната?

преди 1 минута, maxthon написа:

Ама той говори за тези, които катастрофираха на последните избори....

Дали това говори? Много "интересно" изтълкува изказването. А то е толкова прямо и директно.

"и създаваха клонинги, които катастрофираха"

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.