Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 16 минути, Flashback написа:

Аз никога не съм бил ляв, Радев също дава заявки за десни политики.

Колкото до комунистите, техните отрочета са свръх представени при ПП-ДБ.

Сигурно и никога не си бил за Тръмп, преди да се отречеш от него...hush

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 849,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 4 минути, parmobil написа:

Дали това говори?

Бих се съгласил ако не беше употребил тези думи. Та употреби ли думите "катастрофираха на последните избори" точно по отношение на разните там "клонинги"? Та недей обяснява какво е казал Иво Христов. Много добре се чува какво казва.

преди 4 минути, maxthon написа:

Бих се съгласил ако не беше употребил тези думи. Та употреби ли думите "катастрофираха на последните избори" точно по отношение на разните там "клонинги"? Та недей обяснява какво е казал Иво Христов. Много добре се чува какво казва.

Много добре се чува, но ти интерпретираш волно.

преди 3 часа, Proshark написа:

Аз още не мога да разбера малоумниците е ЕС-що им трябваше да играят целия този цирк в Украйна..Сами се закопаха и икономиката ни отиде по дяволите,а още по-лошото е ,че това се плаща с кръв...Колко плиткоумен трябва да си,за да не си дадеш сметка за последствията преди да раздаваш курабийки..и да наливаш масло в огъня.....А когато се осъзнаха,се оказаха с пълни гащи...и сега ни напред,ни назад...

Комундел, какво ти е виновна Европа че рашистите нападнаха и отцепиха земи от Украйна ?

Какви курабийки и ти ми даваш за повод като фейкомета ти тошефффф ? Еднаква цица цуцате.. еднакви опорки .

Майдана не е преврат както малоумниците пропагандирате. Майдана е едногодишен протест, и е от 2013 г. Събитията не са от 2014 г .

Украинците една година протестираха мирно и демократично, като всички европейски демократично мислещи хора гиподкрепяха.

Да показваш "курабийките" които Нюланд раздаваше на Майдане е абсолютна тъпотия.

"дадени 5 млрд за преврат" също се оказа абсолютен фейк .

Как ли не се гърчите да оправдаете рашистката агресия и малоумна война

И какв цирк са играли ? Европа дори след разстрела наМайдана от беркутовците на Янукович , които после избягаха вМосква, проспа анексията на Крим .

Какъв огън са наливали , след като спаха и продължаваха да спът ???

преди 3 часа, Proshark написа:

Очевидно е,че Радев иска не да сме васал на Русия ,а да се установят чисто икономически връзки.Кое му е лошото на това?Накратко, за Радев тези отношения означават преминаване от политика на конфронтация към такава на „реализъм“, при която икономическите ползи и сигурността на България стоят пред идеологическото противопоставяне...Което пък на сегашните в Брюксел не им харесва,а нашите мисирки,с кокошите си мозъци , не се спряха да цитират и криво да "анализират" неща,от които грам не разбират...

От 10 години кРадев се доказа като рашистка подлога и разединител както в бъгларското политическо пространство, така и в ЕС .

Всеки иска икономически ползи, но акотова е свързано с националната сигурност ? Колко струва живот ана семейството ти ?

Европа отдавна осъзна защо помага на Украйна, само вие - не.

Като финансираш рашисткия режим, ти наливаш пари за война.

Така и не разбра че когато купуваш нефт и газ от РФ , ти не си даваш парите за руския пенсионер или студент, а даваш парите си за рашисткия режим и за войната която води, включително и срещу теб ! .

руския пенсионер и студент продължават да мизерстват, а ти помагаш на рашистите да водят война срещу теб.

Войнат ане е само в Украйна, такава се води и натихия фронт. За мозците на такива малоумници продажници като комунделите и копейките в ЕС и Запада.

И това дава резултат.

преди 4 минути, parmobil написа:

Много добре се чува, но ти интерпретираш волно.

преди 10 минути, maxthon написа:

Дали това говори? Много "интересно" изтълкува изказването. А то е толкова прямо и директно.

"и създаваха клонинги, които катастрофираха"

преди 40 минути, parmobil написа:

"и създаваха клонинги, които катастрофираха"

A клонингите поради това, че бяха много честни и не са откраднали нито стотинка, затова и катастрофираха нали?

преди 42 минути, parmobil написа:

А то е толкова прямо и директно.

Именно де.....

преди 45 минути, miro20 написа:

Комундел, какво ти е виновна Европа че рашистите нападнаха и отцепиха земи от Украйна ?

Няколко държави щяха да са гарант за едни споразумения да се случат. Накрая точно тези гаранти си признаха, че всичко е било бутафория и никакви споразумения е нямало да се спазят. Ще припомниш ли тези държави в Европа ли са? И сега понеже пак ще обърнеш покрай това спазване към Русия и директно ще те помоля да покажеш кога и как не са изпълнили условие по тези споразумения?

преди 49 минути, miro20 написа:

Така и не разбра че когато купуваш нефт и газ от РФ , ти не си даваш парите за руския пенсионер или студент, а даваш парите си за рашисткия режим и за войната която води, включително и срещу теб ! .

Би ли напомнил на форума що е то Фонд за благосъстояние в Русия, как се попълва и за какво се изполва?

преди 13 минути, maxthon написа:

A клонингите поради това, че бяха много честни и не са откраднали нито стотинка, затова и катастрофираха нали?

И кое е неясно от изказването на проф. Иво Христов? Дериватите на БКП скапаха държавата. Ти имаш ли друга интересна интерпретация?

преди 12 минути, parmobil написа:

Дериватите на БКП скапаха държавата.

Е давай изброявай ги кои са. Всички преоблечени с други цветове и така до един.

преди 2 минути, maxthon написа:

Е давай изброявай ги кои са. Всички преоблечени с други цветове и така до един.

Не трябва ли да попиташ проф. Иво Христов? Все пак, не аз пуснах видеото с Ризова. Но ми харесва как потвърждаваш, че всички преоблечени са червените от БКП.

преди 5 часа, Gencho 123 написа:

Снощи Радев каза, че иска да "развие прагматични отношения с Москва, основани на взаимно уважение и равенство".

Какви трябва да са отношенията с РФ, според теб?

преди 32 минути, parmobil написа:

Дериватите на БКП скапаха държавата.

БКП ли бастиса селското стопанство и продаде заводите за жълти стотинки?

преди 20 минути, communismatic написа:

БКП ли бастиса селското стопанство и продаде заводите за жълти стотинки?

Да, и дериватите им.

Ти сега ще ми редиш за Филип Димитров, който не изкара и половин мандат, нали? А заводите прекрасно знам какво несменяемо ръководство ги разпродаде. Също и на кого. Но ми е весело, че ти си решил да ме питаш. Защото аз съм очевидец., а ти си се напикавал в този период

Така е, да. Филип Димитров не бил изкарал половин мандат, та затова и не е виновен за ликвидационните съвети, които станаха... по време на мандата му. ОК, разбрах...

преди 6 часа, communismatic написа:

Какви трябва да са отношенията с РФ, според теб?

Значи си съгласен, че Радев се обръща към Москва с тези думи :

"развие прагматични отношения с Москва, основани на взаимно уважение и равенство".

Защото аз това коментирам, а не какви трябва да бъдат отношенията на България. Когато някой говори за подобряване на тези отношения и развиване на бизнеса с тях, е много добре наясно защо има толкова санкции спрямо тях, има си конкретна причина. Едва ли не знаеш, че всичко започна най-вече след като Русия първо завзе Крим а след това нахлу в Украйна, и тогава се започна със санкциите срещу тях. Моето мнение е, че не може извън контекста на войната на Русия с Украйна, да се говори просто ей така да развиваме отношенията.

Мхм... и от къде да купуваме газ и петрол? Дай някакво предложение. Между другото, прави впечатление, че колкото повече се мъчиш, да разсъждаваш... толкова повече се самокомпрометираш тук. Аз го питам, какви трябва да са отношенията с държавата, от която цяла Европа е зависима, оня стигнал до извода, че съм съгласен с Радев за някакъв цитат. Миналата вечер му обяснявах нещо като за бавноразвиващ, той накрая пак не можа, да разбере нищо, та накрая и съвсем логично си избяга от дискусията. По-предният път пък изобщо не беше и разбрал, какво се дискутира. Забавно момче.

преди 8 часа, miro20 написа:

Комундел...

е на майка ти момчето с партийната книжка...Много удобно забравяте разни неща ,за които не ви е много удобно да ви се напомнят.Специално за цоцалия през социализЪма ,възпитаника на руската образователна система ,ще направя леко отклонение от темата,колкото да му напомня някои неща и факти:

Nuland: [Breaks in] I think Yats is the guy who's got the economic experience, the governing experience. He's the... what he needs is Klitsch and Tyahnybok on the outside. He needs to be talking to them four times a week, you know. I just think Klitsch going in... he's going to be at that level working for Yatseniuk, it's just not going to work.

Pyatt: Yeah, no, I think that's right. OK. Good. Do you want us to set up a call with him as the next step?

Nuland: My understanding from that call - but you tell me - was that the big three were going into their own meeting and that Yats was going to offer in that context a... three-plus-one conversation or three-plus-two with you. Is that not how you understood it?

Pyatt: No. I think... I mean that's what he proposed but I think, just knowing the dynamic that's been with them where Klitschko has been the top dog, he's going to take a while to show up for whatever meeting they've got and he's probably talking to his guys at this point, so I think you reaching out directly to him helps with the personality management among the three and it gives you also a chance to move fast on all this stuff and put us behind it before they all sit down and he explains why he doesn't like it.

Nuland: OK, good. I'm happy. Why don't you reach out to him and see if he wants to talk before or after.

Pyatt: OK, will do. Thanks.

Nuland: OK. He's now gotten both Serry and [UN Secretary General] Ban Ki-moon to agree that Serry could come in Monday or Tuesday. So that would be great, I think, to help glue this thing and to have the UN help glue it and, you know, Fuck the EU

Нуланд: [Включва се] Мисля, че Ятс е човекът, който има икономически опит, опит в управлението. Той е... това, от което се нуждае, са Клич и Тяхнибок отвън. Той трябва да говори с тях четири пъти седмично, нали знаете. Просто мисля, че влизането на Клич... той ще бъде на това ниво, работейки за Яценюк, просто няма да се получи.

Pyatt: Да, не, мисля, че е правилно. добре добре Искате ли да организираме разговор с него като следваща стъпка?

Нуланд: Моето разбиране от това обаждане - но вие ми кажете - беше, че големите трима отиваха на собствена среща и че Ятс щеше да предложи в този контекст... три плюс един разговор или три плюс двама с вас. Не го ли разбра така?

Pyatt: Не. Мисля... Искам да кажа, че това е, което той предложи, но мисля, че просто като знам динамиката, която беше с тях, където Кличко беше най-доброто куче, той ще отнеме известно време, за да се появи на каквато и среща да имат и той вероятно говори с момчетата си в този момент, така че мисля, че достигането директно до него помага с управлението на личността между тримата и ви дава също така шанс да се движите бързо по всички тези неща и да ни поставите зад него, преди всички да седнат и той обяснява защо не го харесва.

Нуланд: Добре, добре. щастлива съм Защо не се свържеш с него и не видиш дали иска да говори преди или след това.

Pyatt: Добре, става. благодаря Нуланд: Добре. Сега той накара Сери и [генералния секретар на ООН] Бан Ки-мун да се съгласят, че Сери може да дойде в понеделник или вторник. Така че би било страхотно, мисля, да помогнем за залепването на това нещо и ООН да помогне да го залепим и, разбирате ли, Майната му на ЕС...

Ако имаше малко мозък в главата,щеше разбереш кой, как и защо е дърпал конците...Щеше да знаеш и как са финансирани "Десен сектор","Сич" разните му патриоти и асамблеи...

А най-голямата вина на ЕС,че подкрепи идиотите, като оня шашавия Джонсън,за сметка на икономиката,която разби тотално...Да не говорим,че войната щеше да е приключила още в Истанбул....Та така...ум робува,ум царува,ум патки пасе....

И между другото-ветровито ли ти е след победата на Радев?Нещо ми се струваш леко настръхнал...да не ти е под въпрос столчето на работното място?

преди 17 минути, communismatic написа:

Мхм... и от къде да купуваме газ и петрол? Дай някакво предложение. Между другото, прави впечатление, че колкото повече се мъчиш, да разсъждаваш... толкова повече се самокомпрометираш тук. Аз го питам, какви трябва да са отношенията с държавата, от която цяла Европа е зависима, оня стигнал до извода, че съм съгласен с Радев за някакъв цитат. Миналата вечер му обяснявах нещо като за бавноразвиващ, той накрая пак не можа, да разбере нищо, та накрая и съвсем логично си избяга от дискусията. По-предният път пък изобщо не беше и разбрал, какво се дискутира. Забавно момче.

Има развитие при тебе, похвално хубави книги четеш и резултата е видим. Продължавай да си обогатяваш речника:

Малоумен ли си? Да питам пак? Малоумен ли си? Идиот ли си? Идиот ли си? Идиот ли си? Тъпунгер ли си? Тъпунгер ли си? Тъпунгер ли си? Бавноразвиващ ли си? Бавноразвиващ ли си?

преди 29 минути, Gencho 123 написа:

Има развитие при тебе, похвално хубави книги четеш и резултата е видим.

За мен не знам, дали има развитие, но при теб няма. Та, откъде да купуваме газ, да питам отново...

преди 9 часа, parmobil написа:

Не трябва ли да попиташ проф. Иво Христов?

Той много добре ги знае кои са. Въпроса е ти дали ги знаеш? И да не пропуснеш един виден "убеден марксист и защитник на нашата социалистическа система".

преди 1 час, communismatic написа:

За мен не знам, дали има развитие, но при теб няма. Та, откъде да купуваме газ, да питам отново...

Не съм аз специалиста в тази област, че да давам мнение от къде може да се купува газ - явно Русия не е единствения източник, след като през последните години толкова се говореше за внос през Гръцките газови терминали и т.н. Газа, петрола са част от общата картина за енергийните източници, затова и смятам, че генерално трябва да се мисли кое от къде може, а не само за газа примерно. На теория всеки иска неговите енергийни източници да бъдат най-изгодни като цена, но като добавим и геополитиката, нещата не са толкова лесни за отговор. Каквото и да си говорим тук, никой от нас няма точна информация според мен за да може в детайли да каже - от къде да го купуваме този газ.

Бай Генчо, никой не казва, че РФ са единственият източник на газ. Природен газ има в много страни, тук говорим за евтин такъв... Отново явно трябва да ти се дообяснява нещо.

преди 1 минута, communismatic написа:

Бай Генчо, никой не казва, че РФ са единственият източник на газ. Природен газ има в много страни, тук говорим за евтин такъв... Отново явно трябва да ти се дообяснява нещо.

Нали и аз това съм написал (трябва да ти се дообяснява :) - всеки би искал неговия газ, петрол и т.н. да бъде на най-добра цена. Това е разбираемо.

Поначало коментара ми беше насочен към приказките на Радев, че ще развива отношения с Русия (не съм имал в предвид конкретно газа или нещо друго).

преди 5 часа, Gencho 123 написа:

Има развитие при тебе, похвално хубави книги четеш и резултата е видим. Продължавай да си обогатяваш речника:

Малоумен ли си? Да питам пак? Малоумен ли си? Идиот ли си? Идиот ли си? Идиот ли си? Тъпунгер ли си? Тъпунгер ли си? Тъпунгер ли си? Бавноразвиващ ли си? Бавноразвиващ ли си?

768x432.jpg

Blitz.bg
No image preview

Die Welt: Радев ще се противопостави на помощта за Украйн...

Авторите на статията отбелязват, че Радев се противопоставя на доставките на оръжие за режима в Киев и призовава ЕС да възстанови отношенията си с Москва, включително чрез улесняване на вноса на руски

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.