Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

току-що, ДзВяРа! написа:

Когато управляваше като президент на България, да не би да направи нещо лошо?

Кое те кара да мислиш, че сега като премиер ще направи лоши неща?

, а заяо да прави „добри“ неща? Какво би го подтикнало да е добротворец?

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 849,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 21 минути, Мери) написа:

Какво заявява и какво реално ще направи са две напълно отделни неща, неслучайно мъдрите хора съветват да не оценяваме хората по думите, а по делата им. 😉

Поредната глупост.

Значи човека дори още нищо не е направил а ти вече го съдиш, че ще ни изкара от ЕС и НАТО...???

преди 5 минути, nikssi написа:

Значи Зеленски спокойно може да иде там. 😁

100% го чакат да посети луксозния пентхаус....нищо ,че жена му го купи...

преди 29 минути, ДзВяРа! написа:

Когато управляваше като президент на България, да не би да направи нещо лошо?

Кое те кара да мислиш, че сега като премиер ще направи лоши неща?

https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/rumen-radev-zalozhi-tvurdo-na-rusiya

Предстои да видим дали ще дръзне да се сблъска челно с ЕС, за да защити интересите на Русия или ще си наляга парцалите.

преди 30 минути, Proshark написа:

Това е много спорен въпрос..за сега е факт,че сме последни в ЕС с досегашното управление...и нито ЕС ,нито досегашните управляващи направиха нещо за подобряването на това положение...Доколкото виждаме и четем...батака е пълен...а и не вярвам на досегашните "лидери" ,че ще са .."градивна опозиция"..по-скоро ще са агресивна подкопаваща сила срещу избраните от народа ...За това в ада,покрай казана на българите няма дяволи да ги контролират...те сами се дърпат в обратно в казана...Аз лично се надявам,че този път..един е успял да се измъкне от лапите ви...нещастници...

Да, но отсегашните нататък политици ще допринесат да влезем в Брикс и да застанем пак на последно място, но там. Тогава вече ще сте доволни и щастливи всички копейки. 😢

преди 48 минути, maxthon написа:

Да не би с нещо да е допринесъл за изпълнението на главната функция на тази институция? Или именно законотворчество.... Май ще остане повече известен с разни други неща. Примерно да употребява чашите с вода не по предназначение.

За Пейков казват, че е въздържател. И Асен не е гей.

Руското МВнР с първи коментар за победата на Радев

преди 12 минути, Proshark написа:

Между другото-държава ,която разчита някой друг да я пази е обречена на робство...

Комунягите обичате хем да сте роби хем да сте без пари.

преди 16 минути, Proshark написа:

Между другото-държава ,която разчита някой друг да я пази е обречена на робство...

Ми пази се сам де, да видим как ще се опазиш, ако не дай си боже реши някой да ни освобождава. 😥

преди 5 минути, Top-t написа:

Кокич защо все е така? Уж майка му е от бригадирското движение?

преди 4 минути, attj написа:

Кокич защо все е така? Уж майка му е от бригадирското движение?

Сега кокич в селската стая с теб ли е

Може да бъде изображение с текст, който гласи 'Комунисти и русофили се се лекуват само с чилийско лекарство! Д-р Ayzyemo'

преди 12 часа, Мери) написа:

И сега какво предлагате - да излезем от Еврозоната, да отскочим до Брикс да се подготвим и АКО случайна някога се подготвим, да се върнем пак в Еврозоната? Междувременно ще си върнем лефчето със златно покритие, ще си го сложим в рамка до портрета на бащицата Радефф и ще си ги гледаме с умиление. 🙄

Кой говори за БРИКС? Трудно ли ти е да осмислиш за какво става въпрос? Ще питам и ... пияна ли си?

преди 1 час, Top-t написа:

не съм роб, но съм без пари............., за това и не съм роб.

преди 1 час, Мери) написа:

Ми пази се сам де, да видим как ще се опазиш, ако не дай си боже реши някой да ни освобождава. 😥

не е въпрос на сила, а на перспектива. Трудно ще усвоиш една територия в която има памет, традиция и виталитет.

преди 25 минути, laplandetza написа:

не съм роб, но съм без пари............., за това и не съм роб.

Говорихме за любимата ви отбрана като през соца.

преди 3 часа, Мери) написа:

https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/rumen-radev-zalozhi-tvurdo-na-rusiya

Предстои да видим дали ще дръзне да се сблъска челно с ЕС, за да защити интересите на Русия или ще си наляга парцалите.

Защо ме предизвикваш да направя кефа на копейките? 🤔

Можеш да спестиш това, като спреш да ме цитираш!

преди 3 часа, Top-t написа:

Твоите роднини номенклатурчици са те отсвирили и са те оставили без пари? Помоли им се да те приемат обратно в обятията си 🤣

преди 6 минути, ДзВяРа! написа:

Защо ме предизвикваш да направя кефа на копейките? 🤔

Можеш да спестиш това, като спреш да ме цитираш!

Ми изключи единият лаптоп и цитатите от другият ти профил ще спрат на мига wub

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Ми изключи единият лаптоп и цитатите от другият ти профил ще спрат на мига wub

Де да беше толкова лесно, щях да го направя..... 🙂

Но реално не мога да изключа компютъра на други потребители! 😉

преди 10 часа, Мери) написа:

Ударихте дъното.

Румен Радев вече изобщо не маскира проруската си ориентация, която проявяваше още като държавен глава. Бившият президент демонстрира афинитет към Москва по исторически, икономически и военни въпроси в публичните си изявления по време на предизборната кампания.

Това проличава в изказванията му, засягащи освобождението на България. Радев неведнъж подчертава, че това се дължи на "армията на руския император Александър II". Тази армия е съставена от войници от многобройните народности, населяващи тогавашната Руска империя, не само от руснаци. Радев обаче пренебрегва този аспект на въпроса и предпочита да твърди, че "българският народ не възприема Русия като враг, независимо от екранните проповеди на самозванците".

преди 12 часа, Proshark написа:

Това от къде ти го снесоха!?

И от къде идва нейна/негова мания да влиза в съюз с фиксация в БРИКС speak

Ако ползваше повече своя интелект ,а не изкуственият и помисли 2мин. логически ще стигне до извода ,че за да влезеш в някакъв съюз е нужно да си изпълнил преди това изискванията на този съюз ,а когато си член на съюз не може да бъдеш член и на друг такъв. Още неможе Мери) да приеме ,че е възможно да имаме политик искащ да работи за българският интерес първо ,а след това за този на разни съюзници в съюзи и сдружения.

преди 8 часа, ivottoshev написа:

Твоите роднини номенклатурчици са те отсвирили и са те оставили без пари? Помоли им се да те приемат обратно в обятията си 🤣

Те сега в стаята с теб ли са твоите роднини индианците. Заедно ли ви растът косите

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.