Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

току-що, ДзВяРа! написа:

Там е проблема.... нямаш капацитета с който да мислиш! 😂

Звучи много забавно от човек, който беше стигнал до извода, че магистралите ни са с дупки, понеже се карало много по тях.

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 849k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 1 минута, communismatic написа:

Звучи много забавно от човек, който беше стигнал до извода, че магистралите ни са с дупки, понеже се карало много по тях.

Ще видим ли официален източник от НАТО, че се обсъжда изгонването на Испания от Алианса до края на годината? 😂

току-що, ДзВяРа! написа:

Ще видим ли официален източник от НАТО, че се обсъжда изгонването на Испания от Алианса до края на годината? 😂

По-официален от Тръмп няма, той е президента на най-важната част от "мироопазващата" организация. Сега, дали си вдянал нещо от написаното от мен, това вече е отделна тема. Като цяло нямам особено високи очаквания от "дискусиите" с теб. Доколкото си спомням, ти не беше в състояние, дори да копираш нещо от Chat GPT по повод кирилицата.

преди 4 минути, communismatic написа:

По-официален от Тръмп няма, той е президента на най-важната част от "мироопазващата" организация. Сега, дали си вдянал нещо от написаното от мен, това вече е отделна тема. Като цяло нямам особено високи очаквания от "дискусиите" с теб. Доколкото си спомням, ти не беше в състояние, дори да копираш нещо от Chat GPT по повод кирилицата.

Това, че Тръмп е президент, не променя Устава на НАТО, там процедура за изключване няма. Ако имаш нов аргумент по темата, ще се радвам да го чуя. Ако не.... приемам, че приключихме? 🖕

току-що, ДзВяРа! написа:

Ако не.... приемам, че приключихме? 🖕

Модератори, кво става тук? Болният тираджия пак показва средни пръсти, преди това обижда наред и си пише и отговаря самичък, няма ли да въведете ред тук? Доколкото си спомням, той беше от хората, които най-редовно реваха пред вас, че някой го е обидил и не ставало дискусия... :)))

току-що, communismatic написа:

Модератори, кво става тук? Болният тираджия пак показва средни пръсти, преди това обижда наред и си пише и отговаря самичък, няма ли да въведете ред тук? Доколкото си спомням, той беше от хората, които най-редовно реваха пред вас, че някой го е обидил и не ставало дискусия... :)))

Отдавна се изчерпа от към аргументи по темата! 😂

Знам, че е кофти когато станеш за смях. Нямаше начин да е по-различно след всичко което изписа..... Свиквай! 🙂

преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

Отдавна се изчерпа от към аргументи по темата! 😂

Така е, да. Аз съм тоя, дето показва средни пръсти, понеже нищо друго не му идва на ума.. ;)

Сега, ако ти баннат всички акаунти, какво ще правиш? Ще си прережеш вените? Живота ти рязко ще загуби смисъл...

Така е, да. Аз съм тоя, дето показва средни пръсти, понеже нищо друго не му идва на ума.. ;)

Сега, ако ти баннат всички акаунти, какво ще правиш? Ще си прережеш вените? Живота ти рязко ще загуби смисъл...

Нека да баннат всички налични мои акаунти без изключение, само не и този който е само мой и е единствения, който имам @ДзВяРа! !!!! 🙂

Кога ще станем свидетели на официален източник от НАТО, че се обсъжда отстраняването на Испания от Алианса? 😂 Тая надежди до края на 2026-та година за източник! 😂

Редактирано от ДзВяРа! (преглед на промените)

току-що, ДзВяРа! написа:

Нека да баннат всички налични мои акаунти без изключение, само не и този който е само мой и е единствения, който имам!!!! 🙂

Така е, да. Ти си върл противник на писането от всевъзможни акаунти.

Така е, да. Ти си върл противник на писането от всевъзможни акаунти.

А ти си привърженик на писането и разпространението на ПРОПАГАНДА! 😂

Има ли поне някакъв ефект? 😂

преди 55 минути, ДзВяРа! написа:

Просто падам ниско на нивото на копейките за да им покажа РЕАЛНОСТТА!

Франция категорично каза, че НАТО ще защити всяка държава, която реши да нападне държава от ЕС - ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ. България е държава членка на ЕС.

Ами браво. Кога да очакваме НАТО да нападне Турция и да я принуди да освободи окупраните територии на държавата-членка на ЕС - Кипър?

преди 1 час, ДзВяРа! написа:

това е знак, че вече съм спечелил P

Веднага след като изтропаш някоя смешка относно окупираните от Турция кипърски територии, можем да ти дадем титлата "клоун на вечерта". Постарай се обаче, че днес конкуренцията е голяма

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Ами браво. Кога да очакваме НАТО да нападне Турция и да я принуди да освободи окупраните територии на държавата-членка на ЕС - Кипър?

Кипър не е член на НАТО. Член 5 важи само за съюзници на НАТО. Да обвиняваш НАТО, че не защитава Кипър, е като да обвиняваш застрахователя на колата си, че не ти е платил за ремонта на апартамента. Това са две различни неща!

преди 1 час, Мери) написа:

Ми обичат си го хората и руските политици и тях ги обичат, какво да се прави - се ля ви. Изобщо не е случайно това, че именно онези, които подкрепят завоевателната политика на руските политици са гласували за Радев, никак не е случайно. 😢 И аз съм напълно съгласна с казаното тука: https://www.facebook.com/svetlavdobreva/posts/pfbid0uBXpYyLYLVW64Wir9iivFQai1VMZdg7jk9Nb1dYRboC1denfL7GrJ1wmswZ3KJA6l

Пак ли продължаваш с простотиите си?

Ето ти официално цитиране на един от най- важните хора в ПБ :

"""Прогресивна България" няма намерение да насочва страната ни към Русия, но подкрепя позиция на уважение към Русия и поддържане на балансирани отношения, съобразени с интересите на България. Ние сме в Европа и в НАТО, заяви генерал Румен Миланов от "Прогресивна България" в предаването "Говори сега"."""

Айде поспри вече с про-руските изказвания моля!

Човека е за ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ... не на ЕС , не на НАТО , не на Русия или САЩ!

преди 3 минути, ДзВяРа! написа:

Кипър не е член на НАТО. Член 5 важи само за съюзници на НАТО. Да обвиняваш НАТО, че не защитава Кипър, е като да обвиняваш застрахователя на колата си, че не ти е платил за ремонта на апартамента. Това са две различни неща!

Ама олигофренино, в поста ти, който съм цитирал, твърдиш че НАТО ще защити всяка държава членка на ЕС. Там не казваш че тази държава трябва да е и членка на НАТО. Да не би да си искал да кажеш едно нещо, а пък то да се е получило друго нещо?

преди 1 час, Мери) написа:

Ми обичат си го хората и руските политици и тях ги обичат, какво да се прави - се ля ви. Изобщо не е случайно това, че именно онези, които подкрепят завоевателната политика на руските политици са гласували за Радев, никак не е случайно. 😢 И аз съм напълно съгласна с казаното тука: https://www.facebook.com/svetlavdobreva/posts/pfbid0uBXpYyLYLVW64Wir9iivFQai1VMZdg7jk9Nb1dYRboC1denfL7GrJ1wmswZ3KJA6l

Черната каса на БКП е мноого дълбока и пълна.

преди 5 минути, Belefor написа:

"""Прогресивна България" няма намерение да насочва страната ни към Русия, но подкрепя позиция на уважение към Русия и поддържане на балансирани отношения, съобразени с интересите на България. Ние сме в Европа и в НАТО, заяви генерал Румен Миланов от "Прогресивна България" в предаването "Говори сега"."""

Човека е за ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ... не на ЕС , не на НАТО , не на Русия или САЩ!

Мдаа, комунягите ви началници с такава пропаганда започват.

преди 4 минути, Belefor написа:

За разлика от празната ти глава?

Добре си призна. Слугиньо на БКП

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Ама олигофренино, в поста ти, който съм цитирал, твърдиш че НАТО ще защити всяка държава членка нс ЕС. Там не казваш че тази държава трябва да е и членка на НАТО. Да не би да си искал да кажеш едно нещо, а пък то да се е получило дтуго нещо?

Кипър не е в НАТО. Фактът, че се хващаш за една дума и преминаваш към обиди, само показва, че нямаш какво да кажеш по същество за Гренландия, Испания или Устава на Алианса. Когато аргументите свършат, започват обидите, които ме зареждат с енергия и доказват, че съм прав нали господин пос.ранийй? 😂

С такива като теб закусвам, с такива като комуниста обядвам, а с такива като еднорога и светещите мечове вечерям! 😂 Утайки! 😂

току-що, ДзВяРа! написа:

Кипър не е в НАТО. Фактът, че се хващаш за една дума и преминаваш към обиди, само показва, че нямаш какво да кажеш по същество за Гренландия, Испания или Устава на Алианса. Когато аргументите свършат, започват обидите, които ме зареждат с енергия и доказват, че съм прав нали господин пос.ранийй? 😂

С такива като теб закусвам, с такива като комуниста обядвам, а с такива като еднорога и светещите мечове вечерям! 😂 Утайки! 😂

Каква Гренландия и Испания? Какви устави?

В поста който цитирах ставаше дума за България.

Ти май съвсем изплиска легеня. Знаеш ли изобщо за кой пост от кой твой акаунт говорим?

току-що, ivottoshev написа:

Каква Гренландия и Испания??

В поста който цитирах ставаше дума за България.

Ти май съвсем изплиска легеня. Знаеш ли изобщо за кой пост от кой твой акаунт говорим?

А ти знаеш ли, че Кипър не е в НАТО?

преди 37 минути, ivottoshev написа:

Кипър в НАТО ли е? 😂 Олегофрен-ино? 😂

преди 13 минути, Top-t написа:

Мдаа, комунягите ви началници с такава пропаганда започват.

Мне, като не ти отърва на празната глава и веднага започваш с комуняги и т.н.

В живота си никога не съм гласувал нито за БСП нито за БКП или производните им партии (една от която е на Борисов!)

Толкова ли не ти стигна логиката, че да нападаш лично вместо да обориш някого с доводи и факти!

Простяга...

Вярно е, че Кипър не е член на Алианса, защото Турция като член на НАТО е наложила вето и блокира процеса за присъединяване.

В този ред на мисли текат спекулации, че Нетаняху прави всичко възможно да изкара САЩ от НАТО докато Тръмп е президент, за да избомбят и Турция.

Нетаняху се изпусна, че след Иран трябва да накажат и другия враг на ционистите - Турция.

преди 21 минути, Belefor написа:

Мдааа, подозирах си аз, че много от гласувалите за Радев не са особено грамотни. Първо, аз мога да кажа много неща, но дали тези неща, които ще кажа, са истина, това вече е отделен въпрос. Второ, няма как да уважаваш политици, които нападат невинни хора и убиват деца и цивилни, без да им мигне окото. Трето, "проруски" означава такъв, който е за Русия, тук улучи, да аз съм за Русия, но съм против политиката, която руските политици водят.

преди 1 минута, Мери) написа:

Първо, аз мога да кажа много неща, но дали тези неща, които ще кажа, са истина, това вече е отделен въпрос

Хахахаха,

Това означава ли , че си чисто и просто лъжец?

преди 1 минута, Мери) написа:

Мдааа, подозирах си аз, че много от гласувалите за Радев не са особено грамотни. Първо, аз мога да кажа много неща, но дали тези неща, които ще кажа, са истина, това вече е отделен въпрос. Второ, няма как да уважаваш политици, които нападат невинни хора и убиват деца и цивилни, без да им мигне окото. Трето, "проруски" означава такъв, който е за Русия, тук улучи, да аз съм за Русия, но съм против политиката, която руските политици водят.

Аз също съм за Русия и народа и, но твърдо съм против власта и режима! 🙂

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.