Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 6 часа, nikssi написа:

Лидер ли ?😁 Защо тогава лидера проси парички ? Няма просто друга такава излагация.

Ама той и Питин проси , това, че не се крещи истерично за това, не значи, че го няма.

InfoMax.bg
No image preview

Отчаянието на Путин! Проси оръжие от Ким Чен-ун | InfoMax

Посещението на руския диктатор Владимир Путин в Северна Корея изглежда по-скоро като ход на отчаяние, отколкото като установяване на връзки със съюзник, пише
dw.com
No image preview

Как Китай спасява руската икономика

Твърдата подкрепа на Китай за руската икономика помогна на Москва да оцелее след санкциите. Манчжули е основният граничен пункт на Китай с Русия - там ясно личи, че икономиките на двете страни са все

преди 10 часа, Flashback написа:

Украйна по-скоро прилича на пациент, изпаднал в необратима мозъчна смърт и все още временно поддържан жив от апаратура за изкуствено дишане.

Ако Русия не беше я нападнала, щеше да изглежда много по-добре, но вие сте свикнали сигурно от училище, когато някое дете го бият по-големите, да се включвате да помагате. Отвратително! ☹️

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 848,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 40 минути, laplandetza написа:

концепции, аз имам такава -не е еднолично моя, но аз ч развивам

"...Кукурррррукукуууу..."
Ми не е еднолично твоя... щот е вселенски стара и е от тайната завера на "дедите ти"...

Поредното смешно начало на седмицата, с поредната изтрещяла изцепка.

"...И такааааа - до края на....."

преди 1 час, AAUUXX написа:

Комсомолец от неолиберала пак нищо не си разбрал и затова Атидже и Марусия все те намират в нета topsecret

Бушон от соца. Зададох ти конкретен въпрос ма си толко полиран че няма как да отговориш смислено.

преди 1 час, attj написа:

Кокич е труднооткриваема шушумига - крие се в Пернишките или в Добричките села. Понякога е чак в Мосейково. Този комсомолец би трябвало да е фен на Радев - пак нещо се е объркал...

И другия комсомолец от соца е на смяна в интерната

преди 1 минута, Top-t написа:

Бушон от соца. Зададох ти конкретен въпрос ма си толко полиран че няма как да отговориш смислено.

Отговорът е съвсем прост и той е ,че ще плащаме всички ние данъкоплатците, както се случва сега с членството ни в ЕС ,с членството ни в НАТО и т.н.

Как според теб сме плащали поддръжката на толкова много бойна техника до 89г ?

преди 1 час, attj написа:

Кокич е труднооткриваема шушумига - крие се в Пернишките или в Добричките села. Понякога е чак в Мосейково. Този комсомолец би трябвало да е фен на Радев - пак нещо се е объркал...

Ми не всички са фенове на Радев като теб. ☹️

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Отговорът е съвсем прост и той е ,че ще плащаме всички ние данъкоплатците, както се случва сега с членството ни в ЕС ,с членството ни в НАТО и т.н.

Къде са 5% сега и къде са 40% през соца. Ма верно нямате акъл

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Както сега плащаме за Боташ.

преди 7 минути, Мери) написа:

С тия полирани соц мозъци не знаят къде се намират тия зомбита

преди 2 часа, Мери) написа:

Трябва ли да ти напомням, че изборите свършиха?!

преди 21 минути, The Lone Star написа:

Трябва ли да ти напомням, че изборите свършиха?!

Какъв е проблемът да припомня исторически и не само исторически, уви, факт? Истината те дразни ли? 🙄

преди 26 минути, Мери) написа:

Какъв е проблемът да припомня исторически и не само исторически, уви, факт? Истината те дразни ли? 🙄

Проявата на глупост у теб не дразни. Тя предизвиква смях )

За теб "истината" е това, което са ти казали. Когато обаче те попитам: Каква беше алтернативата на "Боташ", почваш да мигаш на парцали, защото опорката изведнъж се оказва за кофата, а ти се оказваш шаранче, налапало гола кука.

И, не, позата на щраус която си заел, не променя горният факт!

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

И партията на Радев не искат да махат охраната на Пеевски. Що ли?🤔

Ми що, щото пак ви изиграха, но така е, като сте тръгнали със стари ку*ви нов бардак да правите. 😉

преди 41 минути, The Lone Star написа:

Исторически факти има хиляди. Това с Боташ не ви помогна преди, няма да ви помогне и сега.

Цитирането на исторически факти не винаги е свързано с изборите. Истината за Боташ трябва да се припомня, за да не се забравя. 😉

на 26.04.2026 г. в 9:10, Proshark написа:

Само с бан няма да стане,по скоро ви предлагам да си сложите всичките му акаунти в блокираните...Да си пише и сам да си отговаря...

То, като блокираш дзвяра, когато се появи с друг и той отива в блокираните, но нали влиза от различни компютри, някои се промъкват, на третата секунда го разпознаваш и пак на боклука, има акаунти, които вече не мога да преброя, но автоматично се прехвърлят там.

Не разбирам защо не го(и) цитират като Киро, виждаш името, друго не, и без това никой не се интересува от това, което казва или по-точно изхожда, същото и за отново появилия се откаченяк, цели страници, заети с отговори на техните простотии. Тук въпросът кой се забавлява е много спорен, но все ми е тая, кликвам на кавичките и не виждам, по-надолу още.

преди 18 часа, Flashback написа:

По-добре да ги "сгаджосаме" с БаалБукащата, белким им се понаместят чакрите и на двамата!

С един куршум - два заека!

А зайчетата, майтап, може вече да е късно за зайчета, но когато двама психа се съберат, става голямо психо, пример сащите и 404. Имаше навремето някакъв калансув ли беше, нещо такова, като се появеше в темата, не помня вече къде се вихреше, направо виждаш на живо как се сипят слюнки от устата му, та тия същата работа. Като добавим и пуснатия поради липса на порциони в психодиспансера идиот, страниците стават много лесни, превърташ, превърташ и попадаш на това:

преди 4 часа, The Lone Star написа:

Ето това вече е по темата, Кеворк, както винаги точен. Не съм съгласен само със снимката, нито съм я виждал, нито съм гледал предизборни студия, изобщо не гледам телевизиите им, отдавна чаках Радев да направи това и когато го направи, нямах никакви съмнения за избора. Какво ще става оттук нататък, ще видим, но това, което беше дотук, явно е писнало не само на мен.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

И партията на Радев не искат да махат охраната на Пеевски. Що ли?🤔

Как разбра, Лоботомирко Вторий?

Аз сутринта чух един от тях да казва, че те все още не са се събирали парламентарната им група на едно място, камо ли пък да са вземали партийни решения и че всяко изказване в момента е лично мнение на отделен човек по даден въпрос, но ти вече знаеш какво официално искат или не искат партия "Прогресивна България"

Поне да ти плащаха както на оригиналният Лоботомир, а ти плюеш от глупост. Чист изпадняк getout

преди 12 минути, Мери) написа:

Ми що, щото пак ви изиграха, но така е, като сте тръгнали със стари ку*ви нов бардак да правите. 😉

Цитирането на исторически факти не винаги е свързано с изборите. Истината за Боташ трябва да се припомня, за да не се забравя. 😉

Не ми казвай ви. Аз не съм гласувал за Радев. Аз гласувах за МЕЧ. Не искат и да махат еврото или поне да го преразгледат.

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Аз сутринта чух един от тях да казва, че те все още не са се събирали парламентарната им група на едно място, камо ли пък да са вземали партийни решения и че всяко изказване в момента е лично мнение на отделен човек по даден въпрос, но ти вече знаеш какво официално искат или не искат партия "Прогресивна България"

Поне да ти плащаха както на оригиналният Лоботомир, а ти плюеш от глупост. Чист изпадняк getout

https://newsnow.bg/slavi-vasilev-horata-ne-se-valnuvat-ot-ohranata-na-delyan-peevski-video/

преди 6 минути, ivottoshev написа:

преди 6 минути, ivottoshev написа:

По време на разговора репортерът поставя въпрос дали охраната на Пеевски ще бъде свалена. Василев отговаря, че това не е тема, която вълнува широката общественост, и подчертава, че има далеч по-значими проблеми, които засягат ежедневието на хората.

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

То освен изпадняк си и тъп като гъз. Това чете ли:

преди 8 минути, ivottoshev написа:

все още не са се събирали парламентарната им група на едно място, камо ли пък да са вземали партийни решения и че всяко изказване в момента е лично мнение на отделен човек по даден въпрос

Ха сега кажи как разбра какво искат или не искат официално партия "Прогресивна България"

преди 2 минути, ivottoshev написа:

То освен изпадняк си и тъп като гъз. Това чете ли:

Ха сега кажи как разбра какво искат или не искат официално партия "Прогресивна България"

Поредните либералисти

https://www.facebook.com/reel/1679428119743155

КВА РОССИЯ, БЕ!

КВА РОССИЯ, БЕ!

КВА РОССИЯ, БЕ!

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

Поредните либералисти

https://www.facebook.com/reel/1679428119743155

Ако ти си повярвал на приказките на плювачите как Радев щял да ни води право в Русия, то това си остава за твоя сметка. Няма нужда да ми демонстрираш повече че кух като хралупа и си се вързал. Казах ти че вече съм разбрал защо ти се подиграват дори и в бла-бла темата.

преди 4 часа, Мери) написа:

Плащаме на Боташ заради малоумието и пещерната русофобия на ПеПеругите, които отказаха да плащат в рубли по договора с "Газпром", който все още не беше изтекъл. Служебното правителство на Радев трябваше да търси спешен изход от кашата, която Простата Кирца надроби към онзи момент.

преди 10 минути, ivottoshev написа:

Ако ти си повярвал на приказките на плювачите как Радев щял да ни води право в Русия, то това си остава за твоя сметка. Няма нужда да ми демонстрираш повече че кух като хралупа и си се вързал. Казах ти че вече съм разбрал защо ти се подиграват дори и в бла-бла темата.

Никога не съм твърдял, че Радев е свързан с Россия или ще ни води в Россия. Той многократно си го каза, че е либераст и скоро ще го видим на ге.й парада. Може и да назначи главен траве.стит за министър на отбраната по модел на САЩ. Какво искаш от човек, който си бодна антиспайкова течност.

images?q=tbn:ANd9GcQBp46v9MUtGg4d7dO4Z9F

преди 4 минути, Flashback написа:

Плащаме на Боташ заради малоумието и пещерната русофобия на ПеПеругите, които отказаха да плащат в рубли по договора с "Газпром", който все още не беше изтекъл. Служебното правителство на Радев трябваше да търси спешен изход от кашата, която Простата Кирца надроби към онзи момент.

Ето какво казва чат джи пи ти по този въпрос:

"Тук има неточност. През 2022 г. Gazprom едностранно промени условията за плащане (в рубли). България, както и повечето държави от ЕС, отказа да приеме тази схема, защото:

• беше в противоречие с действащите договори (които бяха в евро/долари),

• и попадна в контекста на санкциите след войната в Украйна.

Доставките така или иначе бяха прекратени от „Газпром“, не просто „България отказа и продължи да получава газ при същите условия“.

Не е точно, че „плащаме на Боташ заради отказ да плащаме в рубли“.
По-скоро:

• конфликтът с „Газпром“ започва от геополитическата криза и промяната на условията,

• а договорът с BOTAŞ е последващо решение за диверсификация."

ПП: Един съвет от мен - пускай си нещата преди да ги постнеш тук на изкуствения интелект да ти ги провери, за да не се излагаш тука.

преди 15 минути, ivottoshev написа:

Кой или кои ми се подиграват и какво си разбрал, не ми дреме. Българите само това умеят. Само да плюят и завиждат. Фактите са това. Наздраве и скорошно изтрезняване!

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Никога не съм твърдял, че Радев е свързан с Россия или ще ни води в Россия. Той многократно си го каза, че е либераст и скоро ще го видим на ге.й парада.

Божееей! Универсалното ренде Радефф. 🤣

А истината е, че си е червен до мозъка на костите, нищо че предизборно се прикриваше като хамелеон зад изрази като "натовски генерал" и т.н. кухи фрази, та белким му се върже по-простичкият електорат на Герб и ПП и той се върза:

https://www.facebook.com/photo/?fbid=3395550800603335&set=a.338150963010016&locale=bg_BG

https://www.facebook.com/photo/?fbid=4221618328054926&set=a.1382027175347403&locale=bg_BG

https://www.facebook.com/photo/?fbid=27035015322760150&set=gm.4347707378878394&idorvanity=3016047962044349&locale=bg_BG

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.