Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 3 минути, Belefor написа:

Мне, като не ти отърва на празната глава и веднага започваш с комуняги и т.н.

В живота си никога не съм гласувал нито за БСП нито за БКП или производните им партии (една от която е на Борисов!)

Толкова ли не ти стигна логиката, че да нападаш лично вместо да обориш някого с доводи и факти!

Простяга...

Комуняга не ти вървят еФтините лъжи. Толко си стабилка че даже и открито не се заявяваш каква ватенка си.

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 849,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 2 минути, ДзВяРа! написа:

А ти знаеш ли, че Кипър не е в НАТО?

Значи ти пишеш "ЕС-ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ", но ние трябва да четем "НАТО"? И защо да го правим? По-важните въпроси обаче са:

• винаги ли трябва да го правим, или само този път

• само за това словосъчетание ли е тази аномалия при теб, или има и други неща които да виждаме написани по един начин, а да трябва да ги четем по друг

преди 2 минути, Мери) написа:

"проруски" означава такъв, който е за Русия, тук улучи

Това го казах иронично, защото ти наравно с оня мирко само руски източници на информация четете и пускате тук!

преди 1 минута, Belefor написа:

Хахахаха,

Това означава ли , че си чисто и просто лъжец?

Ватенка пак ли се рисуваш

току-що, Top-t написа:

Открийте още

софтуер

Софтуер

Електронни четци

Комуняга не ти вървят еФтините лъжи. Толко си стабилка че даже и открито не се заявяваш каква ватенка си.

Дзверо, моля не ми коментирай никога повече постовете човек. Просто ми писна да игнорирам всичките ти акаунти !

току-що, ivottoshev написа:

Значи ти пишеш "ЕС-ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ", но ние трябва да четем "НАТО"? И защо да го правим? По-важните въпроси обаче са|

• само за това словосъчетание ли е тази аномалия при теб, или има и други неща които да виждаме написани по един начин, а да трябва да ги четем по друг

Кипър не е в НАТО! България е пълноправен член на НАТО! Кое не рзбра господин насран-иййй? 😂 Че си утайка ли? 😂

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Значи ти пишеш "ЕС-ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ", но ние трябва да четем "НАТО"? И защо да го правим? По-важните въпроси обаче са|

Ти какво очакваш от просТ тираджия...

преди 1 минута, Belefor написа:

Дзверо, моля не ми коментирай никога повече постовете човек. Просто ми писна да игнорирам всичките ти акаунти !

Този също превъртя! 😂

Това е добре дошло за мен...

a cat is holding a glass of beer and sitting at a table .

преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

Кипър не е в НАТО! България е пълноправен член на НАТО! Кое не рзбра господин насран-иййй? 😂 Че си утайка ли? 😂

Аз това го знам. Само че то няма нищо общо с този пост:

преди 2 часа, ДзВяРа! написа:

Франция категорично каза, че НАТО ще защити всяка държава, която реши да нападне държава от ЕС - ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ. България е държава членка на ЕС.

преди 5 минути, Belefor написа:

Дзверо сега с теб в интерната ли е

преди 7 минути, Belefor написа:

Туй не е Дзера бре, това е Цоцко1, завърнал се от Мосейково с нова взия и зареден с качествен първак

преди 8 минути, Belefor написа:

Ти какво очакваш от просТ тираджия...

Айде, пак неразбрал - управлява ни не прост тираджия, а просТ литец - шофьор на самолет. Знам, че като чуете думата "литец" и изпадате в несвяст от възхищение, но де факто литецът и тираджията се различават единствено по това, че единият кара превозно средство по въздух, а другият превозно средство по земя и двамата обаче вършат едно и също - управляват машина.

ПП: нарочно пиша "литец", за да не обиждам други летци, сравнявайки ги с Радефф. 😢

А за вас пише ето тук: https://www.actualno.com/opinion/na-evropa-j-pisna-ot-putlerovski-slagachi-news_2586348.html

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Аз това го знам. Само че то няма нищи общо с този пост:

По силата на Член 42.7 от Лисабонския договор, всяка държава от ЕС е длъжна да защити друга при нападение. Тъй като ядрото на ЕС и НАТО съвпада и 23 държави са и в двете, на практика капацитетът на НАТО се задейства за сигурността на Европа. Франция е основен гарант именно на тази европейска отбрана. Колкото до Кипър, той е в ЕС и ако бъде нападнат днес, ЕС включително Франция и България са длъжни да помогнат по договор. Така че реалността не се променя от един мой коментар, България е двойно защитена господин насран-иййй! 😂

Ще се излагаш ли още? 😂

преди 16 минути, Мери) написа:

Второ, няма как да уважаваш политици, които нападат невинни хора и убиват деца и цивилни, без да им мигне окото.

И ние сме в кюпа след като дадохме достъп до нашето летище да се използва за военните цели на САЩ и Израел, т. е. им помагаме да избиват деца и цивилни в Иран и Ливан. Ние сме на страната на агресора заради Бочко, Шиши и ПеПеругите.

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Туй не е Дзера бре, това е Цоцко1, завърнал се от Мосейково с нова взия и зареден с качествен първак

Всички са Дзвера.... надълбоко ви бъркама все пак! 😂

преди 1 минута, Flashback написа:

И ние сме в кюпа след като дадохме достъп до нашето летище да се използва за военните цели на САЩ и Израел, т. е. им помагаме да избиват деца и цивилни в Иран и Ливан. Ние сме на страната на агресора заради Бочко, Шиши и ПеПеругите.

Едно е да си дадеш летището, а съвсем друго ти да нападнеш. Аз също не съм възхитена, че сме помагали на агресор, каквито несъмнено са водещите война срещу Иран, но не мога поради това, че упреквам единия агресор да си затворя очите за гадостите, които върши другият агресор - руските политици. На този свят има много завоеватели, за съжаление не е само един. 😢

преди 1 минута, Мери) написа:

Едно е да си дадеш летището, а съвсем друго ти да нападнеш. Аз също не съм възхитена, че сме помагали на агресор, каквито несъмнено са политиците, водещи война срещу Иран, но не мога поради това, че упреквам политиците на САЩ и Израел да си затворя очите за гадостите, които върши другият агресор - руските политици.

Ужасно си права! ❤️

Не случайно те мислят за мен! P

Само не цитирай мен и не спори с мен за да избегнеш да се поставиш на тяхно място! 😉

преди 18 минути, ivottoshev написа:

Дългокос сега Цоцко при теб в стаята ли е

преди 8 минути, ДзВяРа! написа:

По силата на Член 42.7 от Лисабонския договор, всяка държава от ЕС е длъжна да защити друга при нападение. Тъй като ядрото на ЕС и НАТО съвпада и 23 държави са и в двете, на практика капацитетът на НАТО се задейства за сигурността на Европа. Франция е основен гарант именно на тази европейска отбрана. Колкото до Кипър, той е в ЕС и ако бъде нападнат днес, ЕС включително Франция и България са длъжни да помогнат по договор. Така че реалността не се променя от един мой коментар, България е двойно защитена господин насран-иййй! 😂

Ще се излагаш ли още? 😂

Предаде се. Не можа сам и опря до Чатчо, а 😁

Я го питай какво правим с този чл 42.7, ако Кипър поиска той да се задейства и да се изгонят турците от окупираните кипърски територии? НАТО ще се включи ли?

пп: идва време да приключвам за днес. Нали си знаеш какво означава това - ще ти обръщам Фнимание нсй-много на още два поста и после някой друг трябва да запълва времето ти.

преди 12 минути, ivottoshev написа:

Предаде се. Не можа сам и опря до Чатчо, а 😁

Я го питай какво правим с този чл 42.7, ако Кипър поиска той да се задейства и да се изгонят турците от окупираните кипърски територии? НАТО ще се включи ли?

пп: идва време да приключвам за днес. Нали си знаеш какво означава това - ще ти обръщам Фнимание нсй-много на още два поста и после някой друг трябва да запълва времето ти.

Кипър не е в НАТО!

На какъв език искаш да ти го напиша за да го разбереш? 😂

преди 8 минути, Top-t написа:

Дългокос сега Цоцко при теб в стаята ли е

Не. Последният Цоцко лично го докладвах и го пратих във вечните бананови полета.

На новият обаче обещах да не го правя, освен ако пак не се разпищоли и по техническите раздели и да осира темите на хората.

преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

Кипър не е в НАТО!

И Украйна не е в НАТО, ама наливаме милиарди и помагаме!

По дяволите, Украйна дори не е в ЕС!

А Република Кипър кучета я яли, да си седи окупирана!

Дзверо, докога с този двоен аршин?!

преди 1 минута, Flashback написа:

И Украйна не е в НАТО, ама наливаме милиарди и помагаме!

По дяволите, Украйна дори не е в ЕС!

А Република Кипър кучета я яли, да си седи окупирана!

Дзверо, докога с този двоен аршин?!

Кога НАТО е задействала някой член за да защитава Украйна? 😂

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Не. Последният Цоцко лично го докладвах и го пратих във вечните бананови полета.

На новият обаче обещах да не го правя, освен ако пак не се разпищоли и по техническите раздели и да осира темите на хората.

Дългокос не се взимай насериозно новия Цоцко да не те подстриже, анадънмо индианец

преди 4 минути, ДзВяРа! написа:

Кипър не е в НАТО!

Не е в НАТО, обаче е в ЕС. Виж тук какво пише един наш приятел относно държавите в ЕС- ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ:

преди 3 часа, ДзВяРа! написа:

Франция категорично каза, че НАТО ще защити всяка държава, която реши да нападне държава от ЕС - ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.