Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

Кога НАТО е задействала някой член за да защитава Украйна?

Наливането на милиарди, споделяне на разузнавателна информация и неофициалното присъствие на натовски ботуши в Украйна какво е, Дзверо!?

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 848,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 10 минути, ivottoshev написа:

по техническите раздели

Чак техничар по разделите бил с полирания мозък 😂

преди 5 минути, Top-t написа:

Дългокос не се взимай насериозно новия Цоцко да не те подстриже, анадънмо индианец

Пари ше ми искаш ли за подстрижката, или ше ми работиш ангария кат мой личен роб?

преди 2 минути, Flashback написа:

Наливането на милиарди, споделяне на разузнавателна информация и неофициалното присъствие на натовски ботуши в Украйна какво е, Дзверо!?

Тия милиарди сега в стаята ли са Грух

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Не е в НАТО, обаче е в ЕС. Виж тук какво пише един наш приятел относно държавите в ЕС- ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ:

Пак си в батак господин насран-иййй. 😂

Какво казва Член 42.7 за Кипър? Ако Кипър реши да задейства този член днес, той изисква от останалите държави в ЕС включително България и Франция да му окажат помощ. НО има една ключова уловка в текста на самия договор и той е насочен към нова агресия. НОВА АГРЕСИЯ

Турската окупация е от 1974 г. това са около 30 години преди Кипър да влезе в ЕС! 😉

Кокич пак е избягал от Мосейково и е като луд с картечница из всички теми! 😅

Добре, че в този форум има опция за блокиране на подобни откачалки!

току-що, ivottoshev написа:

Пари ше ми искаш ли за подстрижката, или ше ми работиш ангария кат мой личен роб?

Както реша. Драскай си соц тъпотиите с полирания мозък и не давай наклони.

преди 5 минути, Flashback написа:

Помощ!

току-що, Flashback написа:

Кокич пак е избягал от Мосейково и е като луд с картечница из всички теми! 😅

Добре, че в този форум има опция за блокиране на подобни откачалки!

Грух как ше избягаш ве триста кила лой си 😂

Какво казва Член 42.7 за Кипър? Ако Кипър реши да задейства този член днес, той изисква от останалите държави в ЕС включително България и Франция да му окажат помощ. НО има една ключова уловка в текста на самия договор и той е насочен към нова агресия. НОВА АГРЕСИЯ

Турската окупация е от 1974 г. това са около 30 години преди Кипър да влезе в ЕС! 😉

Украйна кой член задейства, че четвърта година наливаме нашите данъчни пари в бездънната корумпирана укропска каца?!

преди 1 минута, Flashback написа:

Украйна кой член задейства, че четвърта година наливаме нашите данъчни пари в бездънната корумпирана укропска каца?!

Мда, наливаме от парите на руското блато, три трилиона долара имаме

Разберете се помежду си де?

преди 4 часа, AAUUXX написа:

Никоя държава в света не може сама да се защити ,дори Русия ,САЩ или Китай ,всяка разчита на други държави за гарантиране на сигурността ,както и външната политиката която се води е от основно значение С други думи която и да е държава ако реши да се държи като побойник би отнесла шамарите ако тя е сама без подкрепа от други държави.

Не разбирам различното мнение, което показвате? На какво се дължи?

Взехте ли Киев или три дни не са минали от пълномащабната война, която започнахте? 😂

Пак си в батак господин насран-иййй. 😂

И Чатчо не може да ти помогне. Окъкал си се до ушите. А можеше просто да си признаеш че си се объркал… .

✔️ използваният термин е „въоръжена агресия“
никъде не се говори за „нова агресия“
клаузата се активира при всяка въоръжена агресия срещу държава членка
Защо понякога се появява „нова агресия“
Фразата „нова агресия“ идва от други исторически договори (например след Втората световна война), но не е част от правния текст на чл. 42(7).

Това беше вторият ми отговор на твой пост. Точно както ти бях обещал. Достатъчно те унижавах цяла вечер )

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Достатъчно те унижавах цяла вечер

От малка соц дългоска са те унижавали и сега се опитваш да отмъщаваш на батковците

преди 2 минути, ivottoshev написа:

И Чатчо не може да ти помогне. Окъкал си се до ушите. А можеше просто да си признаеш че си се объркал… .

✔️ използваният термин е „въоръжена агресия“
никъде не се говори за „нова агресия“
клаузата се активира при всяка въоръжена агресия срещу държава членка
Защо понякога се появява „нова агресия“
Фразата „нова агресия“ идва от други исторически договори (например след Втората световна война), но не е част от правния текст на чл. 42(7).

Това беше вторият ми отговор на твой пост. Точно както ти бях обещал. Достатъчно те унижавах цяла вечер )

Радвам се, че си направил труда да четеш текста, но ти липсва контекстът. В правото има принцип:, който е, че договорите не важат със задна дата за събития отпреди 50 години. Кипър е влязъл в ЕС с ясното съзнание, че Член 42. 7 не е инструмент за решаване на конфликта от 74-та година. А фактът, че НАТО е посочена в същия този член като основа на отбраната, напълно изключва военна акция срещу Турция. Но щом си решил, че си ме унижил с цитати от гугъл.... живей си с тази илюзия господин насран-ийй! 😂

Знаете ли, че когато хора, които използват думи като олигофрен и унижаване, обикновено се чувстват несигурни и загубили. 😂 Обожавам да се храня с господа като въпросния насран-иййй, който се хвана като удавник за сламка в капанчето ми! 😂

a cat is holding a glass of beer and sitting at a table .

преди 9 минути, ДзВяРа! написа:

Не разбирам различното мнение, което показвате? На какво се дължи?

И аз не разбирам защо сме оставили държава-членка на ЕС да седи окупирана в продължение на 52 години, а същевременно наливаме милиарди в едно корумпирано блато, което не е нито член на ЕС, нито на НАТО.

Хич нямам надежди, че някой ще помогне на България, ако се наложи, разбира се!

преди 1 минута, Flashback написа:

И аз не разбирам защо сме оставили държава-членка на ЕС да седи окупирана в продължение на 52 години, а същевременно наливаме милиарди в едно корумпирано блато, което не е нито член на ЕС, нито на НАТО.

Ти лично колко милиарда наля? 😂

Да не се океже, че не си налял нито един цент? 😂

преди 22 минути, ДзВяРа! написа:

насочен към нова агресия.

Ти не си наясно какви глупости говориш... Агресията няма давност...Според теб когато мине известно време и агресията става законна,така ли ?!

преди 1 минута, Лудият Учен написа:

Ти не си наясно какви глупости говориш... Агресията няма давност...Според теб когато мине известно време и агресията става законна,така ли ?!

Тежката артилерия влезе в действия.... уважаеми дами и господа, представям ви без-аналоговия Армата, който се нарежда до сармата и кинжала.... 😂

току-що, ДзВяРа! написа:

Ти лично колко милиарда наля? 😂

Да не се океже, че не си налял нито един цент? 😂

Тези милиарди откъде мислиш, че падат!?

От държавните бюджети, които се пълнят с моите и твоите данъци, вкл. ДДС, който всеки плаща в магазина. Отделно останалите данъчни тежести.

току-що, Flashback написа:

От държавните бюджети, които се пълнят с моите и твоите данъци, вкл. ДДС, който всеки плаща в магазина. Отделно останалите данъчни тежести.

От теб бе душко, благодарение на теб и твоята помощ Украйна бие Русия! P

то затова има инфлация в цяла Европа - колкото е по скъпо, толкова повече е ДДС и повече за бомби

току-що, Без умствен капацитет написа:

то затова има инфлация в цяла Европа - колкото е по скъпо, толкова повече е ДДС и повече за бомби

Недей, че много го боли комунето просто!

Боли го защото с неговите прарички Украйна унищожава вожда на орките! 😂

преди 12 минути, Flashback написа:

САЩ няма интерес да напусне НАТО - иначе губи малките слуги/ страни като нас - все пак им даваме сега да паркират самолетите си

Друзя, пари има!

Европа няма да измръзне без рузки газ!

Европа няма да се разпадне!

Европа си е съвсем същата, каквато беше преди 2022 година!

НАТО не се бие в Украйна!

Друзя, Киев за колко дни щеше да е ваш, че забравих? 😂 Нещо ми се върти като два - три дни? Или такова нещо не се е говорило? 😂 Имали са предвид 20 - 30 години може би? 😂

Редактирано от ДзВяРа! (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.