Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Още си в бригадирското движение. Кой те намамва шматка че си излязъл от там

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 848k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 1 минута, Мери) написа:

Ако има честни избори, аз смятам, че народът на Русия ще избере мъдро. Не си мисли, че на тях им е много приятно да живеят в санкции, да не могат да излизат извън Русия и т.н. и т.н. Неслучайно повечето богати хора и хората не само с материални, но и с интелектуални възможности са се омели от Русия. Защо са го направили това, щото животът там е много лесен и всичко е песен? 🙄 Не всички са лапнишаранчета като вас така лесно да се хващат на пропагандата.

Що за глупости и пропаганда?!?!!?!? Даже не осмисляш за 1 минута какво си написала...

В България викаш има или няма честни избори , че е избран Радев(аз съм против него между другото но това е друга тема)? Викаш повечето богати и с възможности са избягали от Русия? А не е ли така и в България?Не знам кой е лапни-шарана тук ти или аз! Определено при теб пропагандата е ЯВНА!

И как може да нарича всички гласували (45% от населението) за Радев лапни-шарани?...

преди 1 минута, The Lone Star написа:

Кой е този?

Всеки се чуди кой е този съвеЦки селяк

преди 1 минута, Belefor написа:

Що за глупости и пропаганда?!?!!?!? Даже не осмисляш за 1 минута какво си написала...

В България викаш има или няма честни избори , че е избран Радев(аз съм против него между другото но това е друга тема)? Викаш повечето богати и с възможности са избягали от Русия? А не е ли така и в България?Не знам кой е лапни-шарана тук ти или аз! Определено при теб пропагандата е ЯВНА!

И как може да нарича всички гласували (45% от населението) за Радев лапни-шарани?...

Ватник защо си лапни шаран(или други неща)

преди 26 минути, Мери) написа:

Това, което казваш в момента - че ако не е Питин, ще бъде друг като Питин, е все едно да кажеш, че ако не е Радев, ще бъде друг като Радев и че цяла България е Радев. Но това не е вярно, защото има много като мен, които никога не са гласували за Радев, отделно че изборите може да са манипулирани, избиратели да са подведени, може да са купувани гласове и един бог знае какво още. Така че Русия = Питин не е обективно, защото Борис Немцов например, бог да го прости, правеше огромни митинги и не беше съгласен с отношението към Украйна. Така че плиткоумно е да се твърди, че Питин е бащицата и пъпа на света и че ако не е той, ще е някой същия като него.

Казвам ,че ще бъде този когото руския народ избере ,за разлика от нас в Русия западното политическо влияние е минимално и опозицията няма да успее да събере нужен вот за да обърне политиката в РФ към запада, тоест когото и да е следващия след Путин ще продължи да следва политиката досега. Русия никога няма да се залюбят със запада поради миналото си, може да търгуват помежду си и нищо повече ,същото и за Китай.

преди 16 минути, Мери) написа:

Ако има честни избори, аз смятам, че народът на Русия ще избере мъдро. Не си мисли, че на тях им е много приятно да живеят в санкции, да не могат да излизат извън Русия и т.н. и т.н. Неслучайно повечето богати хора и хората не само с материални, но и с интелектуални възможности са се омели от Русия. Защо са го направили това, щото животът там е много лесен и всичко е песен? 🙄 Не всички са лапнишаранчета като вас така лесно да се хващат на пропагандата. Аз искам всички да живеят добре и Русия да не се цепи, а също да влезе в ЕС, а защо не и в НАТО.

Руския народ нищо не го спира да излиза извън Русия ,санкциите не засягат гражданите ,а някой олигарси с бизнеси в ЕС ,както и политици. Мнозинството от руснаците нямат интерес от западна европа ,нито сега знито преди санкциите са имали такъв интерес.

И защо изобщо пишем за Русия в тази тема?

преди 17 минути, The Lone Star написа:

Кой е този?

Зверо така нарича Путин hush

offtopic_s

Блъди Мери дори не си прави труда да мисли...Народ,който е загубил 4 Българии ,за да го има на картата ,едва ли се интересува от мнението на някоя си Мери...А тая изобщо няма представа за "особеностите на руската памет и народ"...Само споменаването на думата "фашизъм"...е достатъчна...

преди 32 минути, Belefor написа:

Не мисля, че в Русия на хората са им опряли пистолети в челото и така ги карат да гласуват за Путин...

Ами не, достатъчно е да направиш на пух и прах всички опозиционери и после хората кого да изберат? Там, където властта не се сменя десетилетия, няма демокрация.

И не е нужно някой да опре на някого пистолет в челото, има къде къде по-рафинирани методи - унищожаване на опозицията, невъзможност опозиционни кандидати да се включат в изборите, манипулиране на изборите и т.н. и т.н. Ама вие ги знаете тези неща, само дете играете на "Оле, затвори очички" по свое собствено желание, защото обичате диктатурите. 😢

https://www.dw.com/bg/%D0%B2-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%BD%D0%B5%D1%87%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE/a-59236812

webcafe
No image preview

Кои са "силовиките" - вътрешният кръг около Владимир Пути...

Някои от тях са с него от самото начало, докато други се издигат впоследствие

https://www.dnes.bg/a/561-rusiya/565059-kade-sa-sega-ruskite-opozitsioneri

News.bg
No image preview

Над 600 задържани на протест за местните избори в Москва

Задържани са и видни членове на опозицията
преди 37 минути, AAUUXX написа:

Казвам ,че ще бъде този когото руския народ избере ,за разлика от нас в Русия западното политическо влияние е минимално и опозицията няма да успее да събере нужен вот за да обърне политиката в РФ към запада

Няма да успее, защото няма да й позволят, защото няма демокрация, а има диктатура, която на вас ви харесва и искате и тук да стане така, нали? Знам аз. 😢

, тоест когото и да е следващия след Путин ще продължи да следва политиката досега. Русия никога няма да се залюбят със запада поради миналото си, може да търгуват помежду си и нищо повече ,същото и за Китай.

Не се знае, никога не казвай никога, защото животът има навика да опровергава нашите "НИКОГА", идва ново поколение, а старците като Питин, Тръмп и т.н. рано или късно ще напуснат политическата сцена като други политици, живели в миналото. Срещу времето не се рита, нищо, че си надяват да живеят до 150.

Мнозинството от руснаците нямат интерес от западна европа ,нито сега знито преди санкциите са имали такъв интерес.

Ти разбира се не познаваш всеки руснак поотделно, така че няма как да твърдиш какъв интерес имат и какъв не. 😉 Ако си руснак, можеш просто да кажеш - аз нямам интерес, но какъв интерес имат всички останали за теб е вятър и мъгла, но ти дори не си и руснак, а говориш от тяхно име. 😢

преди 2 минути, Мери) написа:

Ами не, достатъчно е да направиш на пух и прах всички опозиционери и после хората кого да изберат? Там, където властта не се сменя десетилетия, няма демокрация.

И не е нужно някой да опре на някого пистолет в челото, има къде къде по-рафинирани методи - унищожаване на опозицията, невъзможност опозиционни кандидати да се включат в гласуването, манипулиране на изборите и т.н. и т.н. Ама вие ги знаете тези неща, само дете играете на "Оле, затвори очички" по свое собствено желание, защото обичате диктатурите. 😢

https://www.dw.com/bg/%D0%B2-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%BD%D0%B5%D1%87%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE/a-59236812

webcafe
No image preview

Кои са "силовиките" - вътрешният кръг около Владимир Пути...

Някои от тях са с него от самото начало, докато други се издигат впоследствие

https://www.dnes.bg/a/561-rusiya/565059-kade-sa-sega-ruskite-opozitsioneri

News.bg
No image preview

Над 600 задържани на протест за местните избори в Москва

Задържани са и видни членове на опозицията

Чета и се чудя защо така силно те тревожи кой управлява ,ще управлява РФ ,там живееш или друга причина? Не виждаш ли повече смисъл в това да се тревожиш кой управлява, ще управлява нашата държава от което зависим всички ние живещи в тази държава? И тъй като пишеш за липсата на избор и демокрация в РФ ,та у нас имаш ли избор когато вътрешната ни политика зависи от настроението на ЕК в частност на Урсула? И понеже сме в темата за Радев да напиша и нещо по темата, че много отклонихте с Coco1 дискусията. Надеждата ми е правителството на Радев да отстоява националният ни интерес пред ЕС и ЕК, не да изпълняват безусловно всичко което им наредят от Европа.

преди 56 минути, Top-t написа:

Ватник защо си лапни шаран(или други неща)

Кокич не е лапни шаран ? Опитен човек на 74 години -нека пробва да ни разясни защо Радев пак събра 40-50 % от гласовете на сънародниците? Пак така си беше и навремето при изборите за президент. Кой е намамвал хората в Пернишките и в Добричките села ? Нали Кокич уж се крие между тях...

преди 7 минути, AAUUXX написа:

Чета и се чудя защо така силно те тревожи кой управлява ,ще управлява РФ ,там живееш или друга причина? Не виждаш ли повече смисъл в това да се тревожиш кой управлява, ще управлява нашата държава от което зависим всички ние живещи в тази държава? И тъй като пишеш за липсата на избор и демокрация в РФ ,та у нас имаш ли избор когато вътрешната ни политика зависи от настроението на ЕК в частност на Урсула? И понеже сме в темата за Радев да напиша и нещо по темата, че много отклонихте с Coco1 дискусията. Надеждата ми е правителството на Радев да отстоява националният ни интерес пред ЕС и ЕК, не да изпълняват безусловно всичко което им наредят от Европа.

Естествено, че ще ме интересува - от състоянието на Русия силно зависи дали ще има Трета световна или не, плюс това България е много силно обвързана с Русия, може и неофициално, но е факт. Ако сме обързани с някого, поне да не е диктатура. От друга страна аз не искам да се водят войни в Европа. Глупаво е да се пита защо те интересува, ако ще питаме така, нека питаме и теб - защо те интересува Русия? Не ме притесняват ЕС и ЕК - там корупцията е значително по-малка, същото не може да се каже за Русия. Виждаш, че в Украйна се води война, преди това имаше война с Грузия, а още преди това с Чечня. Слава богу ние не сме съседи на Русия в чисто географски план, иначе сега други песни щяхте да пеете.

преди 3 минути, attj написа:

Кокич не е лапни шаран ? Опитен човек на 74 години -нека пробва да ни разясни защо Радев пак събра 40-50 % от гласовете на сънародниците? Пак така си беше и навремето при изборите за президент. Кой е намамвал хората в Пернишките и в Добричките села ? Нали Кокич уж се крие между тях...

Соц шматка от селата около Добрич, защо РадеФ те посещава в интерната

преди 19 минути, AAUUXX написа:

че много отклонихте с Coco1 дискусията.

Аз мислех че сме на конгреса на БКП

Може да бъде изображение с текстово съобщение

преди 8 минути, Мери) написа:

Естествено, че ще ме интересува - от състоянието на Русия силно зависи дали ще има Трета световна или не, плюс това България е много силно обвързана с Русия, може и неофициално, но е факт. Ако сме обързани с някого, поне да не е диктатура. От друга страна аз не искам да се водят войни в Европа. Глупаво е да се пита защо те интересува, ако ще питаме така, нека питаме и теб - защо те интересува Русия? Не ме притесняват ЕС и ЕК - там корупцията е значително по-малка, същото не може да се каже за Русия. Виждаш, че в Украйна се води война, преди това имаше война с Грузи, а още преди това с Чечня. Слава богу ние не сме съседи на Русия в чисто географски план, иначе сега други песни щяхте да пеете.

Няма война безпричинна , но тази в Украйна можеше и да се разпалва ако Европа и САШ бяха направили всичко нужно за това, не въоражаване на Украйна и наливане на милиарди като още тогава умни и мъдри политици им казваха че няма да могат да победят Русия въпреки огромното желание да това сигурно има и други фактори които ще излязат пред обществото след време. Българите сме обвързани исторически с Русия и с това се изчерпва на този етап днес. Някой имат и по дълбоки връзки ,семейни ,роднинински и приятелски ,но това е др. тема.

Световна война Русия няма да започне, ако проследиш историята в предишните две световни войни. Но пак ще запитам защо пишеш в тази тема за Русия ?

преди 7 минути, Мери) написа:

Не си мисли, че на тях им е много приятно да живеят в санкции,

Де факто аз мисля, че в България ние имаме санкции от ЕС да не купуваме евтин руски петрол и газ по някакви причини.

преди 20 минути, Мери) написа:

от състоянието на Русия силно зависи дали ще има Трета световна или не

Поредната простотия от теб....

Според мен ТСВ зависи повече от Тръмп отколкото от Путин.

Между другото Дойче веле и Свободна Европа пропагандират про-западни и анти-руски неща от повече от 40 години.

Не може да се каже, че са обективни в изказванията и коментарите си.

Ако ти реално гледаш да видиш само субективната истина за нещата - няма проблем. Бих те разбрал.

Аз лично търся обективната истина когато си правя преценка за нещо.

преди 29 минути, AAUUXX написа:

Няма война безпричинна , но тази в Украйна можеше и да се разпалва ако Европа и САШ бяха направили всичко нужно за това, не въоражаване на Украйна и наливане на милиарди като още тогава умни и мъдри политици им казваха че няма да могат да победят Русия въпреки огромното желание да това сигурно има и други фактори които ще излязат пред обществото след време. Българите сме обвързани исторически с Русия и с това се изчерпва на този етап днес. Някой имат и по дълбоки връзки ,семейни ,роднинински и приятелски ,но това е др. тема.

Световна война Русия няма да започне, ако проследиш историята в предишните две световни войни. Но пак ще запитам защо пишеш в тази тема за Русия ?

Да бе, винаги причината е някъде извън Русия, разбираш ли, знаем ги ние тия. Войната с Чечня беше по вина на Чечня, Грузия се изхитри да нападне Русия и горката нападната Русия нямаше какво да направи освен ще не ще да отговори на удара, сега и Украйна. Ей не наядоха се тия сателити, все искат да сръфат горката невинна страна - Майка. 😢

😂

Може да бъде изображение с текстово съобщение

преди 1 час, Мери) написа:

Да бе, винаги причината е някъде извън Русия, разбираш ли, знаем ги ние тия. Войната с Чечня беше по вина на Чечня, Грузия се изхитри да нападне Русия и горката нападната Русия нямаше какво да направи освен ще не ще да отговори на удара, сега и Украйна. Ей не наядоха се тия сателити, все искат да сръфат горката невинна страна - Майка. 😢

Първо казваш , че не си леля т.е. не си възрастна, после коментираш войни и конфликти от преди 30 години....

Пак ли от Дойче веле черпиш информация кой кого нападнал и за какво?

Кокич все е объркан вече 74 години - кухи глави са готови да ни вкарат във войната в Украйна. Толкова им е акъла. Също колкото на Кокич. Не е като все да се криеш из Пернишките села. И даже с мамник да те намамват някъде около сръбската граница.

преди 2 часа, Мери) написа:

Естествено, че ще ме интересува - от състоянието на Русия силно зависи дали ще има Трета световна или не

Значи искаш Русия да бъде слаба за да не може да възникне Трета световна? Че що не поискаш това за Кравария и Израел, които заедно и по отделно са нападали много повече пъти чужди суверенни държави през последните години?

преди 2 часа, Мери) написа:

Ако сме обързани с някого, поне да не е диктатура.

Ние взимаме газ от Азербайджан. Там Президент от 2003-та е Илхам Алиев, а Вицепрезидент е... жена му Мехрибан. Опозиция на практика НЯМА. Алиев печели вече за пети път изборите с резултат 92-95%!!!

Това диктатура ли се води?

преди 16 минути, Belefor написа:

Първо казваш , че не си леля т.е. не си възрастна, после коментираш войни и конфликти от преди 30 години....

Пак ли от Дойче веле черпиш информация кой кого нападнал и за какво?

Аз мога да коментирам всичко, което си поискам - и Първата световна, и Втората световна, и атомните бомби над Хирошима, и Пуническите войни, и нападението на Русия срещу Полша, и пакта Молотов Рибентроп, а ти можеш спокойно да запазиш всякакви фамилиарни обръщения за жена си, ако не го направиш, ще се принудя да те блокирам. 😉

Портал за култура, изкуство и общество
No image preview

Пактът Сталин-Хитлер, презареждане

Събитията от 1939 г. вероятно са предоставили на Путин модели за ­политическа ­методология, практики на управление и на използване на пропагандата.

преди 8 минути, Belefor написа:

bate boiko.png

Като всяка копейка-комунист почна с пропагандата. Много си зле.

преди 1 минута, Top-t написа:

Като всяка копейка-комунист почна с пропагандата. Много си зле.

Е ти не пусна ли подобно преди малко хахаха. Значи ако е от теб е добре , но ако е от мен е зле! Смешник.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.