Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 1 час, Proshark написа:

Заместваме понякога санитарите...така да се каже...

Дефакто и санитарите са идиоти

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 847,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

на 30.04.2026 г. в 12:01, The Lone Star написа:

Аз се чудя дали Мери ще се извини за лъжите си, които каза за Радев. Че ще ни вади от ЕС, от ЕЗ, от НАТО, от Шенген, че ще връща лева, че е руски агент и всичко останало.

Да ви е честито, другаре: https://www.facebook.com/photo/?fbid=4226479074235518&set=a.1382027175347403

Преоблякъл се Илия, погледнал се - пак в тия. Пеефски, БСП, БСП, Пеефски и един Радефф за цвят. 😉

Кокич да каже дали Румен Радев е новият Иван Костов ? Вместо да се преструва на изветрял и на забравил. Нали още не му е свършил лечебния първак ???

преди 2 часа, Мери) написа:

Да ви е честито, другаре: https://www.facebook.com/photo/?fbid=4226479074235518&set=a.1382027175347403

Преоблякъл се Илия, погледнал се - пак в тия. Пеефски, БСП, БСП, Пеефски и един Радефф за цвят. 😉

Ми, то Радев е от вашите. Какво се смееш? Преди това дрънкаше, че бил путанист. Россия не знам си какво. То от км си личи, че е соросоид.

преди 22 часа, Proshark написа:

Аз не казах ли ,че тук са само идиоти и ограничени в умствено отношение !? Само разбирачи...Пази Боже....

Личи ти .

Малко за домашно да се радваш на вашия кРадев Боташ Решетников :

преди 3 минути, miro20 написа:

Личи ти .

Хората му се радват, ти пък пикаеш газ. Мен ми е интересно как изобщо можеш да харесваш нещо като това?

OIP.pzih3353YlGKZSorqBpnsgHaEK.jpg?u=htt

преди 21 минути, АСПЕКТ написа:

Ми, то Радев е от вашите. Какво се смееш? Преди това дрънкаше, че бил путанист. Россия не знам си какво. То от км си личи, че е соросоид.

Глупости всеки може да говори. Никога не съм гласувала за Радев, защото много добре знам кой го издигна - БСП, така че всякакви дивотии от сорта, че бил нещо различно от бесепар, комунист, питинофил и избран от вас кадър са долни инсинуации, нямащи нищо общо с реалната действителност.

https://www.facebook.com/vivianfrancis.lemberovii/posts/%D0%B0%D1%88%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D1%81%D1%83%D0%BD-%D0%BC%D0%B0%D1%88%D0%B0%D0%BB%D0%BB%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%82-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D1%83%D0%BD%D0%B8%D1%81%D1%82-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D0%B5%D1%80-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D1%83%D0%BD%D0%B8%D1%81%D1%82-%D0%BF%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B0%D1%80%D1%85-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D1%83%D0%BD%D0%B8%D1%81%D1%82-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%81%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D1%82/1952569155379746/

Будна Съвест

3m ·

До тук правителството на Румен Радев заяви, че:

- Ще отложи съдебната реформа, защото не е на дневен ред;

- Референдум и връщане на лева няма да има, защото било противоконституционно;

- Няма да свалят охрата на Борисов и Пеевски, защото хората не се интересували от това.

Честно казано, очаквах Радев да е по-хитър и да имитира някакви безплодни действия, както Борисов направи в началото и се бетонира във властта, но явно човека няма търпение да овладее властта и да почне да печели. Така, че приятели, реформа в полза на българския народ няма да има. Ще има реформа в полза на новия режим на Радев.

преди 28 минути, Мери) написа:

Глупости всеки може да говори. Никога не съм гласувала за Радев, защото много добре знам кой го издигна - БСП, така че всякакви дивотии от сорта, че бил нещо различно от бесепар, комунист, питинофил и избран от вас кадър са долни инсинуации, нямащи нищо общо с реалната действителност.

https://www.facebook.com/vivianfrancis.lemberovii/posts/%D0%B0%D1%88%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D1%81%D1%83%D0%BD-%D0%BC%D0%B0%D1%88%D0%B0%D0%BB%D0%BB%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%82-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D1%83%D0%BD%D0%B8%D1%81%D1%82-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D0%B5%D1%80-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D1%83%D0%BD%D0%B8%D1%81%D1%82-%D0%BF%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B0%D1%80%D1%85-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D1%83%D0%BD%D0%B8%D1%81%D1%82-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%81%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D1%82/1952569155379746/

Той е избран като независим кандидат. И ако е от БСП, защо не избра БСП на изборите?

преди 12 минути, В. Велев написа:

Будна Съвест

3m ·

До тук правителството на Румен Радев заяви, че:

- Ще отложи съдебната реформа, защото не е на дневен ред;

- Референдум и връщане на лева няма да има, защото било противоконституционно;

- Няма да свалят охрата на Борисов и Пеевски, защото хората не се интересували от това.

Честно казано, очаквах Радев да е по-хитър и да имитира някакви безплодни действия, както Борисов направи в началото и се бетонира във властта, но явно човека няма търпение да овладее властта и да почне да печели. Така, че приятели, реформа в полза на българския народ няма да има. Ще има реформа в полза на новия режим на Радев.

И ти ли почна да кълвеш на опорки? Покажи къде има официално изявление на ПБ по тези въпроси.

Пример: Тролската централа измисля опорката че Радев ще връща лева, и когато това не се случва, ти почваш да се подиграваш, ама не на Тролската централа, а на Радев. До толкова ли си заслепен, та не виждаш от къде идват подобни провокации?

зависимостите на радеф към герб и пеевски почват да излизат и скоро хората масово ще почнат да се осъзнават че натовския гнерал е бушон

преди 49 минути, miro20 написа:

Малко за домашно да се радваш на вашия кРадев Боташ Решетников

И понеже Боташ е радост според бота в Х, за новия месец май освен Азърбайджан и лек добив от Чирен останалото количество газ ще дойде от Турция....

Аз чакам това Sigma AI или огледалото и да махнат охраната на Пеевски

Разбира се, децентрализация и никаква намеса на партия.

Ще стане, ама друг път. 😀

https://www.mediapool.bg/ai-ogledalo-ili-sigma-ai-zashto-e-vazmuten-avtorat-na-softuera-s-koito-partiyata-na-radev-obeshtava-da-bori-koruptsiyata-news381457.html

https://clinica.bg/37131-radev-demontira-oligarhiqta-s-ii

abdda12f-d6d8-48d1-ac41-1f195de1c49e.web

преди 6 минути, ivottoshev написа:

И ти ли почна да кълвеш на опорки? Покажи къде има официално изявление на ПБ по тези въпроси.

Пример: Тролската централа измисля опорката че Радев ще връща лева, и когато това не се случва, ти почваш да се подиграваш, ама не на Тролската централа, а на Радев. До толкова ли си заслепен, та не виждаш от къде идват подобни провокации?

Дано да са опорки. Само че някои действия (бездействия) не подкрепят това. 100 дни са много...

Радев ще работи с ЕС и политиката му е България да е Европейска държава, а не руски сателит! 🙂

преди 3 часа, АСПЕКТ написа:

Той е избран като независим кандидат. И ако е от БСП, защо не избра БСП на изборите?

Независим друг път, ай стига, моля ти се! Много добре знаем от кого е зависим.

Той само такива балами като вас може да заблуди. 😉

преди 1 час, ДзВяРа! написа:

Радев ще работи с ЕС и политиката му е България да е Европейска държава, а не руски сателит! 🙂

Дрън, дрън! Приказки за лека нощ. Натовски е точно колокото аз съм генерал. ☹️

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Ся, понеже Тошев вика за Русия

Кога т'ва? Ако не си забелязал, аз викам против кравите. Ти си се объркал че викам за руснаците, за китайците, за иранците и въобще за всеки, който е против кравите като мен, но това си е твоя грешка.

@Anneliese я кажи тая става ли

била щерка на кмета на берковица

https://www.facebook.com/photo?fbid=1437475808393721&set=a.699207265553916

преди 5 часа, miro20 написа:

истината е че радеф измъкна кинтите от боташ под носа на боко тия пари трябваше да отидат в дубай и при леката жена в испания и в черната каса на герб 🤣

преди 5 часа, ivottoshev написа:

Аз доколкото знам, то дори няма и опция "излизане от Еврозоната". Това беше обяснено доста добре от Григор Сарийски, който директно заяви, че всичко това е един "тупик", понеже ако влезеш веднъж там, нямало как и да излезеш. Другото важно нещо е, че аз вече не виждам причина, да излизаме от Еврозоната. Така и така приехме скапаното им евро, така и така ни го натресоха без да го искаме, така и така започнахме да теглим кредити (това беше целта), така и така цените се вдигнаха... ако върнем лева, какво по-точно ще се случи? Сигурно ще се върнат и цените? Или по-скоро инфлацията ще продължи по-дълго, да ни тормози. Само ми е много чудно, тия дето ни обясняваха, как всичко ще е "цветя и рози" след като приемем европейската валута, къде се скриха?

преди 14 часа, Bubbles написа:

Хората му се радват, ти пък пикаеш газ. Мен ми е интересно как изобщо можеш да харесваш нещо като това?

OIP.pzih3353YlGKZSorqBpnsgHaEK.jpg?u=htt

Ми те са кат близнаци..,как да не се харесват...

"Прогресивна България": Задържат цените на горивата, ще ги вдигнат в първия ден на новия кабинет

Четох, че земеделците също не са доволни от поетите задължения на служебното правителство. Предполагам, че навсякъде е минирано, за да излезе Радев виновен.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.