Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 3 минути, laplandetza написа:

Бая танкери -газовози ша ви трябват, а те струват няколко пътги над газа от уж от Азербаджан. да не говорим след няколко месеца по „турски поток“ и по дружба кога потече американско-глобалистки газ добит от Русия.😄

"Дружба" е нефтопровод, пъпеш!hit

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 847,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 15 минути, M.Николов написа:

преди 15 минути, M.Николов написа:

Как бе наречен газопровода през Украйна, газопроводите през Украйна към соц -държавите, за тва говорим Другото, да проследим от къде шел или брата му близнак ще пълнят газовозите................ да не се окаже със „съвеТцки“ газ?😄

преди 4 часа, M.Николов написа:

Я, можело.

Винаги е можело.....

Из решенията на Кевр:

Януари 2026г.

image.png

Февруари 2026г.

image.png

Март 2026г.

image.png

и

image.png

Април 2026г.

image.png

и

image.png

Май 2026г.

image.png

и

image.png

и

image.png

преди 10 минути, Мери) написа:

На някои хора им върви в риболова: https://www.facebook.com/photo/?fbid=122172647582741735&set=a.122116989716741735&locale=bg_BG

image.png

Фейкомет - какви са тия измислени връзки.

Николов, тук идеята е да се докарва природен газ, който да е възможно най-евтин. Това, че Радевото правителство е започнало, да помпа LNG чрез "Боташ" не означава абсолютно нищо. Ще следим цената по КЕВР, щото помним и танкерите на Кирчо Тъпото, колко "евтини" бяха. Ако ще се купува газ, трябва да е тръбен... Тия LNG-та идват от майната си, от хиляди километри от тук, нали се сещаш, че всичко това оскъпява цената. И "кел файдЪ" (на чист български), че се възползваме от "Боташ" тогава?

Браво ,на новото правителство и НСО! Смъкнали охраната на тулупите,която е за сметка на данъкоплатците .Нищо в затвора ще имат по голяма охрана,денонощна.

преди 13 минути, nusho73 написа:

Браво ,на новото правителство и НСО! Смъкнали охраната на тулупите,която е за сметка на данъкоплатците .Нищо в затвора ще имат по голяма охрана,денонощна.

Нуша пак си прекалила с пърцуцата

преди 5 часа, nikssi написа:

image.png

Фейкомет - какви са тия измислени връзки.

Няма да спазя тренда и да започна с обръщение (ако "Фейкомет" е такова), но ако държиш на тези условности, избери си подходящо, имайки предвид, че връзката работи (нещо което според мен знаеш... освен ако под "измислена връзка" имаш предвид, че снимката е пипана от някакъв интелект - проницателност, която не би ме изненадала), въпросният контент (иибaси кви думи знам) е наличен, а че няма да ти хареса - няма... но не е тоя начина.

Предполагам имаш фейсбук (аз нямам и даже за да не разреша куките минавам с няколко клика през uBlock-а) и след като дори и аз завалията (без фейсбук) отварям линка, е някак странно твоето "Sorry, this content isn't available right now"

Иначе, гореспоменатият контент не ме очарова и мен. Няма оригиналност в него. Цял живот, а аз съм вече "на попрището жизнено" към края, съм свидетел на всякакъв вид риболов и даже вече не се учудвам. И влязох да видя какво има там, само защото послъга (мека форма на излъга", че го няма.

Сега... ако искате да запазите живи форумните традиции, може да кажете/напишете, че аз съм Мери (или Мери - аз, поправете ме, ако не съм го написал правилно), а и двамата сме тираджията.

едит: понякога, когато подозрението че всеки нов ник е "тираджията" започне да разяжда съзнанието ни, не мога да заспя, а когато успея... сънувам кошмари...

Очевидци твърдят, че при краш-тест на новия БЕЛАЗ, бетонно препятствие се опитало да изпълзи встрани.
(Очевидцы утверждают, что на краш–тесте БелАЗа бетонная плита пыталась отползти -
в оригинал... за... за наш'те)

Хубав ден и бъдете здрави!

преди 19 минути, Top-t написа:

Нуша пак си прекалила с пърцуцата

Ко тана ,твоя човек ще духа таратора?https://www.facebook.com/reel/1603175050773311

И пърцуцата е за граждани,ние пием 50 +нагоре. Пий една пърцуца от мен .

преди 34 минути, lebel написа:

Няма да спазя тренда и да започна с обръщение (ако "Фейкомет" е такова), но ако държиш на тези условности, избери си подходящо, имайки предвид, че връзката работи

Имаше някакъв проблем с Фейса (поне при моя доставчик). Сега си работи.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Ако това е причината, моля за извинение. Макар че е жалко... тъкмо си викам - ебати колко съм задобрял с компютрите...

За нещата, които написах около "Фейкомета" обаче не се извинявам. Колкото и подходящо (заедно с "Малоумнице" - макар и с друг адресат... и прочие) да им изглеждат на някои. На практика използването му (им) по адрес на няколкото дамски ника тук издава безсилие. Освен другите дефицити.

едит: обяснението, че това (или онова... с което не искам да проявя неуважение) не било дама, а "тираджията"... или "торбалан", звучат смешно.

По ред причини.

в пандиза, нали!?, така както оковаха в пандиза - Луканов-вечна му памет, Беров, Доган, Костов, някои от „юпитата“ на цар -плъх , Софиянски, Първанов, Р.Овч. други анимационни злодеи.

преди 2 часа, nusho73 написа:

Ко тана ,твоя човек ще духа таратора?https://www.facebook.com/reel/1603175050773311

И пърцуцата е за граждани,ние пием 50 +нагоре. Пий една пърцуца от мен .

Пърцуца, кой е твоя чУек, той сега в стаята с теб ли е

преди 42 минути, nusho73 написа:

Ще му цепят басма,опропастиха държавата !

698107795_1313544600880548_1099213923720

Народа сега при теб в стаята ли е

преди 4 часа, ivottoshev написа:

При мене си е така пак. Ама няма да се разправям. Кой разбрал , разбрал.

image.png

image.png

преди 4 часа, lebel написа:

Ако това е причината, моля за извинение. Макар че е жалко... тъкмо си викам - ебати колко съм задобрял с компютрите...

За нещата, които написах около "Фейкомета" обаче не се извинявам. Колкото и подходящо (заедно с "Малоумнице" - макар и с друг адресат... и прочие) да им изглеждат на някои. На практика използването му (им) по адрес на няколкото дамски ника тук издава безсилие. Освен другите дефицити.

едит: обяснението, че това (или онова... с което не искам да проявя неуважение) не било дама, а "тираджията"... или "торбалан", звучат смешно.

По ред причини.

Задобрял си 😁

преди 5 часа, nikssi написа:

При мене си е така пак. Ама няма да се разправям. Кой разбрал , разбрал.

image.png

image.png

Задобрял си 😁

Ето ти тука още, знам, че ти харесва, чети и се учи: https://www.facebook.com/photo/?fbid=10163244415591872&set=a.10150095322331872&locale=bg_BG

преди 37 минути, Мери) написа:

Ето ти тука още

На времето за такива простотии и такива като тебе имаше нарочен лаф - Детска радост-бенгалски огън.

преди 4 минути, Joss Bomon написа:

На времето за такива простотии и такива като тебе имаше нарочен лаф - Детска радост-бенгалски огън.

Тва през 76г. в панелката ли е било

току-що, Joss Bomon написа:

Тва като те сритат отзад и се разхвърчат папагалски перушини!

Тва в интерната ли ти се случва

преди 18 часа, communismatic написа:

Николов, тук идеята е да се докарва природен газ, който да е възможно най-евтин. Това, че Радевото правителство е започнало, да помпа LNG чрез "Боташ" не означава абсолютно нищо. Ще следим цената по КЕВР, щото помним и танкерите на Кирчо Тъпото, колко "евтини" бяха. Ако ще се купува газ, трябва да е тръбен... Тия LNG-та идват от майната си, от хиляди километри от тук, нали се сещаш, че всичко това оскъпява цената. И "кел файдЪ" (на чист български), че се възползваме от "Боташ" тогава?

И от къде ще дойде този тръбен газ, след като от 2027г. официално се забранява вноса на руски газ в ЕС?

От Азербайджан повече от това, което получаваме в момента, една ли можем да получим.

преди 1 час, Top-t написа:

Тва през 76г. в панелката

Само на 24 години да ти дадат панелка си е постижение. Кокич е бил умен и бързоразвиващ се ??? Комсомолец почти комунист ?

преди 1 час, M.Николов написа:

И от къде ще дойде този тръбен газ, след като от 2027г. официално се забранява вноса на руски газ в ЕС?

От Азербайджан повече от това, което получаваме в момента, една ли можем да получим.

преди 1 час, M.Николов написа:

От Русия, но газа ще е американо-европейско-украински и американо-руско-немски - по северни потоци и по газопроводите през Украйна. както си остава и турския по турски поток от Русия.

преди 3 часа, M.Николов написа:

Ми то като цяло има време до тогава, а и освен това, преспокойно може да се представя за гръцки примерно. Или азербайджански.

Делът на руския газ, внасян по газопроводи в ЕС, намаля от около 40% през 2021 г. до около 6% през 2025 г. За газа, внасян по газопроводи, и за ВПГ, взети заедно, на Русия се падат около 12% от общия внос на газ в ЕС през 2025 г.

Според мен, излишно надувате фанфарите за нещо, за което не сме изобщо сигурни, на каква цена ще дойде. "Боташ" трябва да е изгоден за нас, ако купуваме чрез него евтин природен газ. Ако ще купуваме американски танкери с руски LNG - благодарим. Щото помним и Кирчо Тъпото какви ги плещеше през пролетта на 2022-ра.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.