Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 10 минути, N1K17Y написа:

Кои сме "ние" бе, Тошев? Радев и министър катамаран са тия гъзолизци. Ти що гласуваш за ЕС гъзолизци? lol6

За да стане дискусия, първо се отговаря на въпроса, а чак след това ти задаваш такъв. Така поне правят културните и възпитани хора. Аз чакам отговор от теб вече незнамсиколкоси дни.

Ще ти отговоря, но имай предвид че и аз съм ти задал въпрос.

Мантрата, че ние сме с про-руско управление и че Радев бил агент на Москва е предназначена за балъчéта като БаалБукащата простотии, Дзверо, Ванката и сие. Теб те имах за малко по-интелигентен от тях. Нима съм останал с грешно впечатление?

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 847,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 1 час, buldak написа:

сам си отговаряш русоробско семейство истински русороб

кажи сега за спасените от Путин руски граждани в Украйна какво стана

оцеляха ли? къде са в момента?

радеф ли защитаваш копейка такава 😂

набарах цакалато на психодесните 😂

преди 16 минути, N1K17Y написа:

При подписването giggle1

М-да, поредния Нострадамус.

Само не става ясно, ние поне нещо ще получим ли срещу тези пари или ей така ги загубихме, още при подписването.giggle1

И сигурно ли е, че ще платим точно толкова?

преди 21 минути, N1K17Y написа:
преди 2 часа, M.Николов написа:

И тук възниква въпроса, при условие, че според вас така или иначе плащаме за достъп на "Боташ" колкото и по-скъпо да е, тогава защо плащаме още веднъж за достъп на друго място?wub

Ти имаш ли отговор?

Ми нали това питах още в началото, преди с Тошев да оспамите темата с глупостите си бе giggle1

Явно въобще не разбираш въпроса, който си цитирал.

пп

иначе съм довелен от ЕВрото

открадна половината пари на психодесните

направо им Е майката върна ги в първи клас

програмисчета будни и красиви студентчета

сега като ги гледам с протърканите обувчици в лидъла да пробират от евтините картофи ми става благо на душата....

преди 7 минути, Banesc написа:

пп

иначе съм довелен от ЕВрото

открадна половината пари на психодесните

направо им Е майката върна ги в първи клас

програмисчета будни и красиви студентчета

сега като ги гледам с протърканите обувчици в лидъла да пробират от евтините картофи ми става благо на душата....

много добре знаеш, че с лев или рубла да бяхме - пак щеше да се вдигнат цените

преди 9 минути, Banesc написа:

вече спокойно може свети Петър да те извика - така ли да го разбирам

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

много добре знаеш

нищо не знае ама от всичко разбира 😁

преди 10 минути, Без умствен капацитет написа:

много добре знаеш, че с лев или рубла да бяхме - пак щеше да се вдигнат цените

вече спокойно може свети Петър да те извика - така ли да го разбирам

ТЦ при отпадането на българската валута се маха такса чейндж бюро и тва дето го взимаха чейнчаджийте сега директно се блъска в дефицит и инфлация защото тия пари не се плаща такса а се взимат стоки

свети петър ще почне да взима всеки ден отчаяни психодесни хранилката на сорос приключи

както виждаме и днес прайда е вял не беше както преди

преди 10 минути, buldak написа:

нищо не знае ама от всичко разбира 😁

ти като разбираш

защо си на червено финансово

нали еврото ти беше надеждата

"клуба на богатите " 😂

преди 1 минута, Banesc написа:

ТЦ при отпадането на българската валута се маха такса чейндж бюро и тва дето го взимаха чейнчаджийте сега директно се блъска в дефицит и инфлация защото тия пари не се плаща такса а се взимат стоки

свети петър ще почне да взима всеки ден отчаяни психодесни хранилката на сорос приключи

както виждаме и днес прайда е вял не беше както преди

джуджи кажи за освободените от Путин

къде са сега? какво правят?

преди 3 минути, buldak написа:

джуджи кажи за освободените от Путин

къде са сега? какво правят?

Спирай пиенето. Преди един час ти отговорих, а ти вече не помниш.

преди 1 час, ivottoshev написа:

Над пет милиона от тях са в Русия. Вместо да питаш десетнайсет пъти тук, не можа ли да попиташ Гугъл?

преди 33 минути, ivottoshev написа:

За да стане дискусия, първо се отговаря на въпроса, а чак след това ти задаваш такъв. Така поне правят културните и възпитани хора. Аз чакам отговор от теб вече незнамсиколкоси дни.

Ще ти отговоря, но имай предвид че и аз съм ти задал въпрос.

Мантрата, че ние сме с про-руско управление и че Радев бил агент на Москва е предназначена за балъчéта като БаалБукащата простотии, Дзверо, Ванката и сие. Теб те имах за малко по-интелигентен от тях. Нима съм останал с грешно впечатление?

Мантрата на всеки фен на Радев, е че не бил про-руски, а само про-български. Ти ще си първият (и последен сигурно) такъв, който твърди, че е гъзолизец на ЕС, затова се учудих.

преди 28 минути, M.Николов написа:

М-да, поредния Нострадамус.

Само не става ясно, ние поне нещо ще получим ли срещу тези пари или ей така ги загубихме, още при подписването.giggle1

И сигурно ли е, че ще платим точно толкова?

Явно въобще не разбираш въпроса, който си цитирал.

Ми... в договора това пише, няма предсказания тука.

Досега сме получили 10% от това, което плащаме. Радев твърдеше, че да дойде той на власт и всичко ще заработи както трябва, ама се оказва, че и той иска да го предоговаря. Тошев поне се е примирил, че Радев лиже гза на Урсулата, ти още се надяваш на нещо, незнайно какво.

току-що, ivottoshev написа:

Спирай пиенето. Преди един час ти отговорих, а ти вече не помниш.

аз искам джужди да ми отговори

ама като го знам какъв е от него адекватен отговор няма да получа

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Ми... в договора това пише, няма предсказания тука.

Ми....ако се предоговори?

преди 3 минути, N1K17Y написа:

Досега сме получили 10% от това, което плащаме.

Турците ли са виновни, че ние искаме да плащаме за едно и също нещо два пъти?

Или някой умишлено водеше Булгаргаз към фалит?

преди 19 минути, M.Николов написа:

Ми... кой ще е такъв балък да се откаже от милиарди приходи? Ако се предоговори Боташ, ще платим с нещо друго.

Кой е виновен? Нали Радев има мнозинство вече, той ли води Булгаргаз към фалит? Да почваме да внасяме и да видим колко ще е печеливш. Ама вместо това, иска да го предоговаря. Що стана така?

преди 36 минути, N1K17Y написа:

Ти ще си първият (и последен сигурно) такъв, който твърди, че е гъзолизец на ЕС,

натовска държава ли сме ? зеления чорап ще направи ли нещо без разрешение от посолството ?

преди 12 минути, N1K17Y написа:

Нали Радев има мнозинство вече, той ли води Булгаргаз към фалит?

няма мнозинство бушон е

държавните чантажии са си същите на пеевски и боко

трябваше да има чистка

арести на психо десни

уволнения

смъртни присъди на държавни чантажии

конфискация на имущество

но нищо не се случва рибата на главата е сменена

но трупът е същия продължава да гниние

преди 26 минути, Banesc написа:

натовска държава ли сме ? зеления чорап ще направи ли нещо без разрешение от посолството ?

няма мнозинство бушон е

трябваше да има чистка

арести на психо десни

уволнения

конфискация на имущество

кажи за освободените от Путин, не се скатавай

преди 40 минути, Banesc написа:

няма мнозинство бушон е

трябваше да има чистка

арести на психо десни

уволнения

конфискация на имущество

преди 40 минути, Banesc написа:

няма мнозинство бушон е

трябваше да има чистка

арести на психо десни

уволнения

конфискация на имущество

Не се ли усещаш, че дразниш? Не си аномомен!

преди 15 часа, miro20 написа:

Да, сегашните заявки на Булгаргаз не са към Боташ.

А към кого да заявките? Имаш ли си на идея къде ги пише?

Емил Радев: Всичко в "Баба Алино" се е случило пред широко затворените очи на кмета Благомир Коцев

Fakti.bg - Да извадим фактите наяве
No image preview

Емил Радев: Всичко в Баба Алино се е случило пред широко...

Евродепутатът коментира и блокирането на издаването на възпоменателен екземпляр от 2 евро

Тик-так, тик так... Скоро метлите (особено големите) ще поскъпнат в БГ! Този път ще има чистене до корен...

https://zonanews.bg/politika/kremalskata-shpionska-grupirovka-na-prikritie-v-ms-na-natovska-balgariya-predlaga-lyubimets-na-gru-za-vtori-mandat-za-predsedatel-na-dar

Екранна снимка 2026-06-14 132638.png

Екранна снимка 2026-06-14 132728.png

https://www.facebook.com/reel/1914582592585647

мн добро😁

преди 22 часа, ivottoshev написа:

И ти бягаш от въпроса: Каква ни е била алтернативата? Да плащаме в рубли на руснаците? Тогава по-доволен ли щеше да бъдеш?

Що си глътна граматиката и не можа думичка да обелиш по казуса?

Ми, не. Аз бях против да прекъсваме доставките на евтин руски тръбен газ за сметка на американския втечнен.

Други са гъзолизците в този форум и Лоботомиро Двайсти е техен неформален лидер.

Ама ти наистина си неадекватен . Току по горе ти цитирах в прав текст и удебелено с червено :

Твърдението на Румен Радев, че сделката „Боташ“ е подсигурила необходимите на България количества газ след спирането на доставките от „Газпром“, е невярно. България спира да получава газ от Русия през април 2022 г., а договорът с „Боташ“ е подписан чак през януари 2023 г. През осемте месеца между двете събития тогавашното правителство, оглавявано от Кирил Петков, успява да осигури алтернативни доставки на газ и до криза не се стига.

Алтернативи ОЧЕВИДНО е имало, и не сме умрели без газ цели 8 месеца !!!

тошеффф фейкомета пак се осра .

преди 3 часа, Paul написа:

Тик-так, тик так... Скоро метлите (особено големите) ще поскъпнат в БГ! Този път ще има чистене до корен...

https://zonanews.bg/politika/kremalskata-shpionska-grupirovka-na-prikritie-v-ms-na-natovska-balgariya-predlaga-lyubimets-na-gru-za-vtori-mandat-za-predsedatel-na-dar

Екранна снимка 2026-06-14 132638.png

Екранна снимка 2026-06-14 132728.png

Комунделите и копейките доволни .

Отново доказателство колко пробита държава сме

преди 20 часа, M.Николов написа:

А така.. и кой ли ?

Прочете ли и за теб удебелено и почервенено ДОКАЗАНИТЕ към момента много простички ФАКТИ около този договор ?

• че дори да искаме , пълния обем за който плащаме, НИКОГА не може да мине по тръбата, и никога не може да се запълни с това за което плащаме . обяснено с примера с винетките.

• че министрите дори не са знаели какво подписват.

• че не са спазени абсолютно никакви процедури при проучване, дискусии, преговаряне и подписване на договора с одобрение на държавно ниво и от НС и т н

Ама как ми се правите на приятно разсеяни , само защото трябва да си затваряте очите за това тотално безумие на мухльото кРадев Боташов

Още за домашно :

https://www.facebook.com/BGIYIBG/posts/pfbid0jm5AHS5cZ3H9q8rYriezwNteC6LEmnjWUpLDLZA7mvzJ6Yd3d6MFgd8hcF85qnGnl

преди 10 минути, miro20 написа:

Алтернативи ОЧЕВИДНО е имало, и не сме умрели без газ цели 8 месеца !!!

Постоянното търсене на свободни слотове и договорите на Кирчо на парче за всеки отделен танкер с LNG не е опция в менюто.

току-що, ivottoshev написа:

Постоянното търсене на свободни слотове и договорите на Кирчо на парче за всеки отделен танкер с LNG не е опция в менюто.

пукна се опорката ти че сме нямали алтернативи . Че само можело с рубли , и нищо друго .

Колко още ще се въртиш във фекалиите и простотията си ?

нещо по другите ФАКТИ за Боташ ще коментираш ли ?

Или по стар обичай мухльовците ще си пазите зеления чорап

Щото сте едно котило мухльовци .

преди 27 минути, miro20 написа:

пукна се опорката ти че сме нямали алтернативи . Че само можело с рубли , и нищо друго .

Всяка държава търси дългосрочни договори, демек СИГУРНОСТ в доставките. Казах ти че сделките на парче на Кирчо не са опция в менюто.

Да, с рубли беше алтернатива. Точно така плащаха Италия, Унгария и Германия, а може би и други държави. На теб обаче тази алтернатива нямаше да ти хареса, така че и нея не я броим.

преди 3 часа, miro20 написа:

оглавявано от Кирил Петков, успява да осигури алтернативни доставки на газ

Посредници в Гърция продаващи руски газ. Доста добра алтернатива не мислиш ли?

че дори да искаме , пълния обем за който плащаме, НИКОГА не може да мине по тръбата, и никога не може да се запълни с това за което плащаме . обяснено с примера с винетките.

Тоест няма вариант да купим и доставим газ, който да не е за нас и да го продадем? Но пък ще запълним капацитета по договора....

че не са спазени абсолютно никакви процедури при проучване, дискусии, преговаряне и подписване на договора с одобрение на държавно ниво и от НС и т н

Ако в "т.н." вкючваме и ЕК...... Иначе за НС интересно. Каква процедура, дискусия там трябва да се случи по време на служебно правителство при положение, че Народното събрание се разпуска (по това време).

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.