Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Когато си приключат конфликта с Украйна РФ ще спре.

Представи си как сериен убиец обещава в съда, че след като вече е убил няколко човека, той няма да убива повече.

Баламите вярват, че той наистина ще спре. А тези, които познават природата на серийните убийци, не му вярват.

Путьото е показал каква е същността му. Сами балами могат да вярват, че той ще се кротне след като приключи с Украйна.

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 846,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 2 минути, Волен написа:

Представи си как сериен убиец обещава в съда, че след като вече е убил няколко човека, той няма да убива повече.

Баламите вярват, че той наистина ще спре. А тези, които познават природата на серийните убийци, не му вярват.

Путьото е показал каква е същността му. Сами балами могат да вярват, че той ще се кротне след като приключи с Украйна.

Сравнението ти е също толкова стойностно колкото постовете , но дай предложение тогава ,какво според теб трябва да се направи и как.

преди 14 минути, Proshark написа:

Ами айде,вземайте се под ръчичка със мирчовци,параджията,разни дзверове и реджепчета ,Генчовци и всички там от групата...да не забравите и олигофрените от парламента..и бегом към фронта..За доста години напред ще решите много проблеми...най вече на България..

Баш, нали все сте искали да го водите тоя народ.Покажете, че сте водачи.Докажете се с личен пример.😀

П.П. За цитираните от Шарки става въпрос.

току-що, AAUUXX написа:

... дай предложение тогава ,какво според теб трябва да се направи и как.

Европа ще помага на Украйна дотогава, докато Путьото не се съгласи да спре/замрази войната. От него зависи, а не от Европа или Украйна.

Това е единствиният път напред - освен ако Украйна в един момент не може да удържа повече.

преди 5 минути, Волен написа:

Европа ще помага на Украйна дотогава, докато Путьото не се съгласи да спре/замрази войната. От него зависи, а не от Европа или Украйна.

Това е единствиният път напред - освен ако Украйна в един момент не може да удържа повече.

Тя Европа неможе да помага много дълго още ,в един момент парите ще започнат да свършват ,САЩ ги свършиха и те пари няма да дадат ,оръжието почти свърши ,държавите от ЕС дадоха това което имаха в складовете си. Военно не може да бъде победена РФ ,това мъдри хора го казаха още в началото на СВО.

преди 8 минути, Волен написа:

Европа ще помага на Украйна дотогава, докато Путьото не се съгласи да спре/замрази войната.

Горкия, вече и от името на Европа взе да пелтечи... жалка картинка...

на 3.09.2026 г. в 20:33, Реджеп Иведик написа:

Горката Русия. Се тя не е, пък сички нея обвиняват.

Се тя за мир пък сички нея я нападат.

Ко да кажа за интелектуалния капацитет на ватата.

Слава на Украйна!!!

Все Русия обвиняват, пък то после се окажат усраинци, кравари, юдеи, или от някоя от старите ессрейски империи, я британци, я макаронаджии, я самите треторайховци от дойчланд.

току-що, AAUUXX написа:

Военно не може да бъде победена РФ ,това мъдри хора го казаха още в началото на СВО.

Ниокой не търси да победи Руспия. Но как Путьото да бъде спрян? Украйна няма доброволно да капитулира, колкото и на вас да ви се иска.

СССР защо не капитулира пред Хитлер, а даде 22 млн жертви и се би до победа? Украйна не може да победи, но и няма да се предаде без бой.

преди 1 час, AAUUXX написа:

Миро никога не знае това което пише защо го пише. Преди години можеше с него да се води диалог ,дори спор и макар да държеше единствено на своята правота се получаваше добра дискусия ,но от както започна гражданската война в Украйна и след това СВО той не е на себе си.

Че той пише от тогава. Кога е бил на себе си , като постове преди майдана в Украйна ТОЙ няма? АлГор не помниш ли как се звереше ,че клипа от Youtube не бил преведен. 😁 Мирчата е под протекция от админите - преди вървеше по бръснача ама сега съвсем го удари през просото ... и на никой от админите не му пука.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 5 минути, Волен написа:

Ниокой не търси да победи Руспия. Но как Путьото да бъде спрян? Украйна няма доброволно да капитулира, колкото и на вас да ви се иска.

СССР защо не капитулира пред Хитлер, а даде 22 млн жертви и се би до победа? Украйна не може да победи, но и няма да се предаде без бой.

Как пък сравни Путин с Хитлер ohmy

Как пък сравни Путин с Хитлер ohmy

Хитлер влезе с танкове и войска в СССР с цел завладяване. Путьото влезе с танкове и войска в Украйна с цел завладване.

И сега според теб няма прилика между това, което прави Хитлер и това, което прави Путьото. 🙄

преди 6 минути, nikssi написа:

Че той пише от тогава. Кога е бил на себе си , като постове преди майдана в Украйна ТОЙ няма? АлГор не помниш ли как се звереше ,че клипа от Youtube не бил преведен. 😁 Мирчата е под протекция от админите - преди вървеше по бръснача ама сега съвсем го удари през просото ... и на никой от админите не му пука.

Преди десетина години с него спорехме в една тема за КПД на инверторните климатици ,имаше тогава способност да води сравнително нормален диалог въпреки това че и тогава ме убеждаваше в неговата правота ,но след СВО съвсем изплиска легена.

Алгор докато беше активен във форума не допускаше дори отклоняване от темата пък за спам абсурд.

преди 57 минути, Волен написа:

Руспия е нападнала независима европейска страна....

Абсолютно погрешно твърдение!

Русия нападна русофобското зависимо прокси на НАТО. И това жалко суицидно камикадзе беше предупреждавано още от 2007 г. какво ще му се случи, ако не си седне на задника. Колко пъти трябва да ти се обяснява, че тази прокси война не е за или заради Украйна, причините и целите са съвсем други. НАТО направи всичко възможно Русия да нападне Украйна, с надеждата, че ще сменят режима в Кремъл със своя марионетка, която ще им позволи да ограбват Русия, както и Чичо Сам да използва руснаците като пушечно месо срещу големия си враг Китай, който е най-голямата заплаха за американската хегемония.

Алгор докато беше активен във форума не допускаше дори отклоняване от темата пък за спам абсурд

На времето за спам режеха главата от кръста нагоре а сега половината теми са спам

преди 3 минути, Волен написа:

Хитлер влезе с танкове и войска в СССР с цел завладяване. Путьото влезе с танкове и войска в Украйна с цел завладване.

И сега според теб няма прилика между това, което прави Хитлер и това, което прави Путьото. 🙄

Анексирнето не е по желание на Путин ,а по желание на местонто население. Аз прилика не виждам ,ти в кое намери прилика между Путин и Хитлер не знам ,още повече когато руснаците са дали толкова много жертви за да преборят нацизъма.

преди 1 минута, Flashback написа:

Абсолютно погрешно твърдение!

Русоробска ШИЗОФРЕНИЯ:

Когато Хитлер нападна СССР с танкове и войска, това е зверска нацистка агресия срещу суверенна държава.
Но когато Руспия нападна Украйна с танкове и самолети, тогава агресорът е Украйна.

преди 24 минути, AAUUXX написа:

Тя Европа неможе да помага много дълго още ,в един момент парите ще започнат да свършват ,САЩ ги свършиха и те пари няма да дадат ,оръжието почти свърши ,държавите от ЕС дадоха това което имаха в складовете си. Военно не може да бъде победена РФ ,това мъдри хора го казаха още в началото на СВО.

Сега САЩ си искат от Европа 350 милиарда дадени от Байдън на Зеления чорап и незнайно къде са похарчени.

преди 1 минута, nikssi написа:

Сега САЩ си искат от Европа 350 милиарда дадени от Байдън на Зеления чорап и незнайно къде са похарчени.

Тръмп се опитва да намери пари за да измъкне САЩ от блатото в което затъна ,но пък защо Европа да плаща за това че Байдън ги дал на Зеленски? Да си ги искат от Украйна.

преди 12 минути, AAUUXX написа:

Алгор докато беше активен във форума не допускаше дори отклоняване от темата пък за спам абсурд.

Пишеш така понеже не си го отнасял. Да не говоря какво пишеше в админ раздела ... тъй ,че за мирко не е нужно да ми се обяснява.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Тръмп се опитва да намери пари за да измъкне САЩ от блатото в което затъна ,но пък защо Европа да плаща за това че Байдън ги дал на Зеленски? Да си ги искат от Украйна.

Ти да не мислиш,че Украйна нещо ще върне? 😁

Пишеш така понеже не си го отнасял. Да не говоря какво пишеше в админ раздела ... тъй ,че за мирко не е нужно да ми се обяснява.

Не се е налагало ,старал съм се да спазвам правилата на форума ,макар че се е случвало да се увлека и отклоня ,но забележка от страна на модератор беше достатъчна за мен за да спра.

Не се е налагало ,старал съм се да спазвам правилата на форума ,макар че се е случвало да се увлека и отклоня ,но забележка от страна на модератор беше достатъчна за мен за да спра.

Заради миро съм отнасял наказание и без да съм виновен

Не се е налагало ,старал съм се да спазвам правилата на форума ,макар че се е случвало да се увлека и отклоня ,но забекежка от страна на модератор беше достатъчна за мен за да спра.

Човеко , мене ме е наказвал за клип с непреведено съдържание! Съгласно правилата.

2.17 Желателно е да се въздържате от обширни цитати на друг език, освен българския. Ако смятате, че информацията, съдържаща се в чуждоезичен цитат е ценна за потребителите на форума, добре е да го преведете.

Няма какво да го коментирам тоя. Ти как знаеш какво е писал Мирко като ти гледам официалната регистрация. Какъв е стария профил2

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

току-що, nerazbral написа:

Заради миро съм отнасял наказание и без да съм виновен

Аз тогава не следях редовно раздела с политика, хвърлях по някой пост от време на време.

преди 8 минути, nikssi написа:

Няма какво да го коментирам тоя. Ти как знаеш какво е писал Мирко като ти гледам официалната регистрация. Какъв е стария профил2

Миро открай време е под протекцията на Карабойчев

Човеко , мене ме е наказвал за клип с непреведено съдържание! Съгласно правилата.

Алгор държеше на правилата много.

преди 3 минути, nikssi написа:

Няма какво да го коментирам тоя. Ти как знаеш какво е писъл Мирко като ти гледам официалната ти регистрация. Какъв е стария профил2

Аз изтривах няколко пъти профилът си досега, затова този последният ми е от по скоро като време ,имах профил с ник Fuse, когато Барб беше модератор, а преди него отново бях с ник AAUUXX към 2016-17г може би ,преди това само четях форума и пишех много рядко когато имах нужда и най вече новинарската част със софтъера беше му удобен след преисталиране на компмтър да набавя софтуера, имах и регистрация и с нея именно тогава спорехме с Миро ,но тук няма да споделя никът (бях с името си),аз я изтрих и нея също та не е и от значение това

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.