Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 3 минути, Звяра! написа:

Би ли обяснил как се чувстваш сега? )

Чувствам се в момента гладен и ще пека пуешки кюфтенца.

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 846,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 4 минути, miro20 написа:

То и тоя продажник небългарин който цитираш му се искаше ама....

Мечта му е разбира се. Знам им и кътните зъбки на тия малограмотници

преди 1 минута, AAUUXX написа:

На кой от съседите на село му открадна пуйките малограмотнико

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Одрусай джангата в двора, напълни я в два бидона, свари ракия, свирни на комшийката да ти дойде на гости, пусни и диско

и действай.....

Кокич се е самопобъркал ? Не всички като него задължително са били чавдарчета, пионерчета и комсомолци. Може и до комунист да е стигнал - щом сега е цял академик ?

преди 1 час, valkiria1 написа:

Цървул,

В политическата реалност на САЩ това твърдение е пълен абсурд, тъй като американската система исторически и до днес е най-големият критик и противник на комунистическата идеология. Тук комунистическата идеология исторически се приема за най-големия враг на американския начин на живот. CPUSA са политически маргинали и са повече като екзотика -около 10 000 души на фона на 350 милиона народ. Те са пълни политически маргинали, които нямат нито един депутат, нито власт, а модерната им програма е за права на работниците и екология, а не за съветски колхози,функционален-неграмотнико.Политическите им "победи" са печелене на някое местно и непретенциозно общинско или училищно настоятелство в силно либерални студентски градчета и толкоз. Те не са комунисти в съветския смисъл на думата. Днес те имат право да съществуват легално, да поддържат сайт и да правят онлайн конференции, но никой не ги приема сериозно. В САЩ капитализмът е религия, а частната собственост е свещена. Няма червени призраци в Тексас или Ню Йорк, само защото си гола вода в спора.

Понеже очевидно не правиш разлика между политика и култура: любовта, уважението и възторгът от руската литература, класическа музика и изкуство нямат абсолютно нищо общо с комунизма или с днешния режим в Кремъл.Човек може да се прекланя пред Достоевски, Толстой, Чехов, Чайковски и Рахманинов, без това да го прави комунист. Руската култура е световно наследство и никой не е длъжен да мрази цяла една нация и нейното изкуство, само защото в момента управляващия режим не се харесва на някой. Русия не е Путин, нито е Сталин.Това, че твоето мислене е толкова черно-бяло, че те кара да изхвърлиш световната класика на боклука в името на евтини политически лозунги, си е изцяло твой проблем. Цивилизованият свят умее да цени гения на изкуството и едновременно с това да осъжда политическите престъпления. Но за да го разбереш, се изисква широта на ума, а не просто сляпо интернет хейтърство зад клавиатурата.

Да прочете генерал Ариел Шарон какво пишеш, ще се обърне в гроба. И имаш много здраве че няма връзка между народ и режим-че кой го е създал и кой го поддържа? Прочети Илф и Петров и ще ти стане ясно, в същност ти е съвсем ясно, нали? Тук изпълняваш задача, нали? Не заслужаваш внимание...

преди 2 часа, Звяра! написа:

Новобранка съм!

Чакай малко,ти нали беше мъж...Май пак си обърка профилите нещо...

Това, което повечето от вас не можете да осъзнаете е, че Радев е масон и ционистко мекере,

което обслужва, както кремълската синагога така и централата в Ню-Йорк.

Кремълските отрепки са все крипто ционисти, затова и валкирката скочи така яростно на амбразурата да защитава тяхното мекере- радев.

:)))

DXyhrj9MP8E.jpg

преди 3 часа, Paul написа:

Да прочете генерал Ариел Шарон какво пишеш, ще се обърне в гроба.

Мунчо, убедена съм, че твоят GPS на историческите факти се е повредил сериозно. Отделно, че твоят отговор няма никаква логическа или историческа връзка с моето твърдение. САЩ категорично са глобалният символ на капитализма, а комунистическата идеология никога не е била на почит тук.Ариел Шарон е исраелски генерал и политик -министър-председател на Исраел, а не американски лидер.Съвсем неслучайно имаше прякор „Булдозерът“ – беше десен консерватор и щеше да прегази всяка идея за комунизъм, особено пък в САЩ. Обяснявам като за исторически и политически лаици и функционални-неграмотници като теб. Шарон беше дългогодишен лидер и ключова фигура в исраелската десница -партията „Ликуд“. Неговата политическа философия се основаваше на силен национализъм, който е в пълно противоречие с интернационалния характер на комунизма.Това първо. Второ: цялата си военна кариера като исраелски генерал, Шарон прекара живота си в битки срещу арабските държави -Египет, Сирия. По време на Студената война тези държави бяха въоръжавани, финансирани и подкрепяни директно от Съветския съюз – основното ядро на световния комунизъм. Точно Шарон е воювал срещу армии, обучени от съветски генерали и въоръжени със съветска техника, а ти вървиш през историята на мединат Исраел като сляп кон, който нито я познава,нито някога ще я разбере. Трето:като министър и премиер, Булдозера твърдо и безкомпромисно подкрепяше капиталистическия модел и пазарната икономика. Исраел е изграден като демократична държава със силни връзки със САЩ, което го прави естествен враг на тоталитарния съветски режим.САЩ винаги са били и остават бастион на капитализма, а Шарон е символ на дясната исраелска политика, воювал срещу комунистическото влияние в Близкия изток.

преди 3 часа, Paul написа:

И имаш много здраве че няма връзка между народ и режим-че кой го е създал и кой го поддържа?

Нещо не си разбрал, Мунчо.

преди 4 часа, Paul написа:

Прочети Илф и Петров и ще ти стане ясно, в същност ти е съвсем ясно, нали?

Мунчо, отново се прострелваш сам в крака с аргументите си. Споменаването на Илф и Петров е перфектният автогол за твоята теза.Съмнявам се да си чел "Едноетажна Америка", иначе нямаше да пишеш глупости на килограм. Двамата автори отиват в САЩ точно за да опишат бастиона на капитализма. Книгата толкова добре описва американския просперитет, че Сталин по-късно я забранява в СССР. Благодаря, че сам доказа моята теза!

Тук изпълняваш задача, нали?

Абсолютно разкрита съм! Работя за ЦРУ, Мосад, МИ6 и КГБ едновременно. Главната ми задача по секретен план е да уличавам из форумите функционално неграмотни индивиди, които вместо да си пият хапчетата, ползват форума и темите за безплатен кабинет по психотерапия.

Не заслужаваш внимание...

А това, че няма да ми обръщаш внимание, е чудесно. Малко е да се каже, че съм доволна от това решение, защото така ще ми спестиш четенето на глупавите ти въпроси и отговори. Само внимавай да не забравиш какво си обещал!

преди 4 часа, THE EXORCIST написа:

Това, което повечето от вас не можете да осъзнаете е, че Радев е масон и ционистко мекере,

което обслужва, както кремълската синагога така и централата в Ню-Йорк.

Крейзи, опитваш се да правиш грандиозно геополитическо разкритие, но всъщност си събрал на едно място всички възможни клишета за световния заговор, без никаква историческа или логическа логика. Типично за теб. Да не забравяме и факта,че създаде този профил, за да ходиш след постовете ми-обсебен си, да знаеш 🤣Масонството и ционизмът са две коренно различни неща, крейзи. Първото е затворено общество с философска и филантропска насоченост, а второто е политическо движение за съществуването на еврейска държава. В конспиративните бълнувания те винаги се лепят заедно без никаква връзка.Това първо. Второ: "кремълска синагога" е е оксиморон и логическо безумие. Типично за теб.Кремъл е политическото сърце на Русия ,която е православна държава, а синагогата е еврейски молитвен дом. Да ги обединиш в едно показва тотално объркване на религия, политика и география. Типично за теб. Трето: твърдиш, че Румен Радев обслужва едновременно Москва и Вашингтон. Крейзи, в реалния свят тези две геополитически сили са в състояние на остра хибридна и икономическа война. Няма как един политик да бъде едновременно марионетка на два враждуващи блока, които се борят за влияние в същата тази България.

преди 4 часа, THE EXORCIST написа:

затова и валкирката скочи така яростно на амбразурата да защитава тяхното мекере- радев.

Да отразявам реални факти не означава, че защитавам или нападам някого по лични причини или симпатии. Означава просто, че имам работещ мозък и обща култура – нещо, което при теб е сериозен дефицит . И накрая – напълно излишно е да си въобразяваш, че не е ясно защо създаде този нов профил. Да ходиш постоянно след мен и постовете ми из целия форум издава една нездрава обсебеност, която граничи с психично разстройство. Всичко, което показваш тук, е просто функционална неграмотност, расизъм, етническа нетолерантност, психически девиации,чиста злоба и лични фантазии.

преди 12 часа, valkiria1 написа:

Означава просто, че имам работещ мозък

Най-вече за много приказки-безброй думи, дето нищо не казват, освен за всеобща гладкост. Ако и в живота си такова дрънкало, съчувствам на хората около теб. Израел в моите представи означава най-вече безкомпромисно отношение към лошото човешко качество, ти тотално се разминаваш с това. Сигурно за това демонстрираш синята звезда...

Вижте анкетата в "Пловдив 24 часа" за съветското правителство- много близка до реалността:

Екранна снимка 2026-08-28 124443.png

преди 16 часа, Лудият Учен написа:

Чакай малко,ти нали беше мъж...Май пак си обърка профилите нещо...

Той снощи ми се кълнеше, че не пише от 100 профила, но за да се защити ми обясни цялата история на форума, барабар с админи и прочее. А реално профила му е от 2024-та.

Въпросите ще стават все повече и повече,но..не одобрявам поведението и реакцията на Костадинов..Нали не смята трезвомислещите за идиоти,и си мисли,че нещата ще се случат за 100 дни!?...А Костадинов какво точно направи да помогне на цялата тази работа!?Кога се срещна с премиера и даде конкретни предложения и факти? Май само плюнки в устата му.......Ако нещата ,започнат да се случват наистина за 100 дни,значи сме във диктатура и фашизъм...Костадинов,ако не започне да подкрепя Радев,ще се подпира със Волен..в някоя градинка.....А защо не е,това което трябва да бъде...народа му е дал оценката на изборите...Като започнете ,политиците,да гледате от високо ... всички си мислите, че са ви длъжници.....Много съм разочарован от Костадинов...а имаше потенциал и надежда...поредния нищоправец,наедно с мирчев...

преди 12 минути, Реджеп Иведик написа:

Йотова е поздравила Украйна за деня на независимостта.

Браво!!!

А ,тоя па другия идиот...

преди 23 минути, Реджеп Иведик написа:

Йотова е поздравила Украйна за деня на независимостта.

Браво!!!

Не Йотова , а България. Това е официален дипломатически протокол. Аз ти казах още в сряда:

на 26.08.2026 г. в 0:25, Бохемеца написа:

И това е национално предателство? Предполагам че не е поздравил лично за националните им празници и Уганда, Сомалия, Бурунди, Еритрея, Чад...

Има си служба към Външно, която разпраща такива поздравителни ноти.

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Истина е. Май не обичаш истината.

Ватенките пикаят газ из нета.

Аз доволен.

Идея нямаш за международни отношения и протокол...Просто си един кълвач в нета...и не "ватенките",вие се подмокряте от кеф...за едното нищо...

преди 5 минути, Proshark написа:

и не "ватенките"

А не, не се прави, че не гледаш "Народна сила"

Пикаят газ, чак пушек се дига.

Йотова е поздравила братска славянска Украйна по случай националния им празник, тъй като са съюзници.

И не е поздравила вражеска Русия по случай техния национален празник, тъй като са врагове.

Ето и доказателство, как ватенките пикаете газ:

преди 2 часа, Proshark написа:

Въпросите ще стават все повече и повече,но..не одобрявам поведението и реакцията на Костадинов..Нали не смята трезвомислещите за идиоти,и си мисли,че нещата ще се случат за 100 дни!?...А Костадинов какво точно направи да помогне на цялата тази работа!?Кога се срещна с премиера и даде конкретни предложения и факти? Май само плюнки в устата му.......Ако нещата ,започнат да се случват наистина за 100 дни,значи сме във диктатура и фашизъм...Костадинов,ако не започне да подкрепя Радев,ще се подпира със Волен..в някоя градинка.....А защо не е,това което трябва да бъде...народа му е дал оценката на изборите...Като започнете ,политиците,да гледате от високо ... всички си мислите, че са ви длъжници.....Много съм разочарован от Костадинов...а имаше потенциал и надежда...поредния нищоправец,наедно с мирчев...

Не можеш да обвиняваш Костадинов за реакциите му, защото Радев беше човека, който издърпа електората на Възраждане с идеи и обещания, за които се бореха от Възраждане с години и реално, вместо хората да дадат шанса на автора и носителя на реформите Възраждане, те бяха подлъгани със същото в шарен целофан да гласуват за Радев. Аз лично също се замислих в един момент, дали да дам шанс на Радев, но нищоправенето му в отговор на посещенията на Възраждане и предложенията им за референдум при тогавашния президент, ми светнаха червена лампа, че има нещо много хлъзгаво и нагаждаческо в действията и поведението му. И да, привърженик съм на крайните методи и решения които се заявяват от Костадинов, защото мафия с шумни акции не се бори. Какво стана сега, след "големите разкрития" за заглушаващото устройство - хванаха му опашката, а него го няма. Хората искат истински действия на всички нива и след като си получил цялата възможна власт и инструменти се очакват реални резултати сега и веднага, защото колкото се проточва във времето "обещаното", то обезверява избирателите и няма да се учудя, ако скоро отново избухнат протести.

vbox7.com
No image preview

Слави Ангелов: МВР, силовите структури и специалните служ...

Изпълняващият длъжността главен секретар на МВР Любомир Николов заяви, че няма задържани във връзка с открития в София мощен заглушаващ сигнал, засегнал радиочестоти на кацащ самолет. Разпитват се реа

преди 1 час, nikssi написа:

image.png

Работи страницата, но явно някакви филтри и рестрикции ти я забраняват. Става дума за самозваната журналистка и инцидента с липсата и на документи...

Полицията арестува гражданска активистка при посещението на Радев в Струмяни (ВИДЕО)

преди 1 час, nikssi написа:

image.png

При мен се отваря без никакъв проблем и в момента, явно твоят браузър е мноу прогресивен и затуй не можеш да го видиш. 😁

преди 2 часа, Proshark написа:

Идея нямаш за международни отношения и протокол...Просто си един кълвач в нета...и не "ватенките",вие се подмокряте от кеф...за едното нищо...

Какво очакваш от него. Все пак официалният му източник на информация е фейса...

И тубата...

преди 32 минути, Joss Bomon написа:

Става дума за самозваната журналистка и инцидента с липсата и на документи...

Полицията арестува гражданска активистка при посещението на Радев в Струмяни (ВИДЕО)

Коментари във ФБ, цитирам:

Цялото село я познаваме, аз съм от Струмяни, това е платен соросоиден паразит, която получава точно пари за такива дейности. Да видяхте някой от месните хора да я защитят?! Всъщност я арестуваха, защото искаше да влезе в стаята при журналистите, на вратата охраната ѝ поиска журналистическа карта, но тя няма такава, защото не е журналист, тогава започва с цирковете, като по рано сутринта пък наплю шефа на водни басейни Благоевград. НСО извика полиция, за да я разкарат оттам, всички в селото я познаваме като Лудото Ленче. Като си подбирате платените кадри за пропаганда, гледайте поне да са що-годе нормални, а не пълни откачалки!

Бърза проверка във фейсбук на "активистката от Струмяни" дава достатъчно данни каква всъщност е тя и какво е целяла да се случи по време на посещението. Обикновен "умнокрасив" провокатор, "рамкирала" си профилната снимчица със синьо-жълто знаме, "Слава Украйна", "Путин лош", "Еврозоната е благодат" и т.н. по конспекта на петроханската секта.

https://www.facebook.com/gergana.petrova.737

преди 5 часа, communismatic написа:

Той снощи ми се кълнеше, че не пише от 100 профила, но за да се защити ми обясни цялата история на форума, барабар с админи и прочее. А реално профила му е от 2024-та.

Новобранец съм сър! Вижда се кога съм регистриран!

преди 2 часа, nikssi написа:

image.png

хахаха

Това е от сатиричните страници на Капутин, Копейкин, и подобни.

Нормално е да е баннал една камара копейки .

Теб защо ли ?

хехе

Както и да е. Пак всички прогресивни дебили се втурнаха да плюят жената и да бранят зеления вмирисан чорап .

Дори на децата е ясно че това си е класическа по всички правила на изкуството, Пи-Ар акция на мухльото .

Ходи навъсено гордо между пострадалите, здрависва се с подбрани хора, речи, обещания, загриженост. Наоколо кохортата от придворни шутове за "пълнеж" .

И мисирки разбира се.

Всичко това под строгия контрол на няколко кръга охрана от НСО и милиция.

Нищо не е оставено на случайността освен....

Освен жената която освен всичко е и местен активист и помага от самото начало в селото .

Разбира се, пречи на геройския образ на супермена чорап .

Нещо неясно кой ръководи държавата :

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.