Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 2 минути, Paul написа:

Като нямаш нито един разумен аргумент, почваш с обиди!

Аргумент за кое по-точно? Че Радев махнал самолетите заради КГБ? Или че Запада, дето е опоскал една дузина други държави били добронамерени? Това не са факти, а абсолютни измишльотини, все едно чета "Офнюз"... Напиши ми нещо дето да има някакъв смисъл, че да ти дам някакви ответни аргументи. На подобни глупости ще срещнеш единствено моята ирония и нищо друго.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Мисля ,че обществото ни предвид изпитанията през които е минало е изключително добронамерено и човещината не му е чужда.

Това изобщо не е вярно, българският народ е изключително озлобен, лицемерен, самоизяждащ се... Основната причина да сме на тоя хал. Да не говорим, че поради масовото изтичане на мозъци, на тая територия общо-взето остана огромна част примитивно население. За жалост, това е абсолютен факт... Само като видиш колко хора продължават, да гласуват за партии като ПП-ДБ и ГЕРБ. ПП-ДБ дори и след "Петрохан" увеличиха гласовете си, какво да говорим повече...

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 846,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 2 минути, communismatic написа:

Че Радев махнал самолетите заради КГБ

Вие, комунизматиците, сте големи особняци! Четеш ли изобщо написаното от мен, където се казва, че радев ги е оставил (а не махнал), изобщо е безмислено общуването с теб, ти си в друго измерение, аз нямам работа там, чао!

преди 4 минути, communismatic написа:

Аргумент за кое по-точно? Че Радев махнал самолетите заради КГБ? Или че Запада, дето е опоскал една дузина други държави били добронамерени? Това не са факти, а абсолютни измишльотини, все едно чета "Офнюз"... Напиши ми нещо дето да има някакъв смисъл, че да ти дам някакви ответни аргументи. На подобни глупости ще срещнеш единствено моята ирония и нищо друго.

Това изобщо не е вярно, българският народ е изключително озлобен, лицемерен, самоизяждащ се... Основната причина да сме на тоя хал. Да не говорим, че поради масовото изтичане на мозъци, на тая територия общо-взето остана огромна част примитивно население. За жалост, това е абсолютен факт... Само като видиш колко хора продължават, да гласуват за партии като ПП-ДБ и ГЕРБ. ПП-ДБ дори и след "Петрохан" увеличиха гласовете си, какво да говорим повече...

Те са малцинство които ги изброи ,в мнознството си народа ни е добронамерен и винаги ще помогне на нуждаещ се от помощ ,дори това да е от друга държава мигрант, нацията ни е такава и това е хубаво.

преди 1 минута, Paul написа:

Четеш ли изобщо написаното от мен, където се казва, че радев ги е оставил (а не махнал), изобщо е безмислено общуването с теб, ти си в друго измерение, аз нямам работа там, чао!

Аха, т.е. самолетите са на наша територия заради КГБ. Има доста логика, да. Само да вметна, голяма част от смартбютитата дълго време въртяха мантрата, че Радев бил "руски ибрик". Постоянно задавах въпроса, като какъв е такъв бидейки президент в парламентарна република. Нито един така и не обясни...

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Те са малцинство които ги изброи ,в мнознството си народа ни е добронамерен и винаги ще помогне на нуждаещ се от помощ ,дори това да е от друга държава мигрант, нацията ни е такава и това е хубаво.

Брато, преди няколко седмици двама се биха на булевард "Липник" (централен булевард за град Русе), единственият, който тръгна да ги разтървава бях аз. И то аз тежа 80 килограма, нито съм някаква нацепена батка, нито нищо. Всичко останало гледаха сеир или направо снимаха с телефоните... Никой няма да ти подаде ръка, повярвай ми. Направо ще те пречукат от бой и дори ще се забавляват с всичко това.

преди 1 минута, communismatic написа:

Аха, т.е. самолетите са на наша територия заради КГБ. Има доста логика, да. Само да вметна, голяма част от смартбютитата дълго време въртяха мантрата, че Радев бил "руски ибрик". Постоянно задавах въпроса, като какъв е такъв бидейки президент в парламентарна република. Нито един така и не обясни..

Така е каквото и да се случи по света и у нас са виновни от СССР ,КГБ и ФСБ плюс комунистите които са на всеки километър ,няма измъкване.

току-що, AAUUXX написа:

Така е каквото и да се случи по света и у нас са виновни от СССР ,КГБ и ФСБ плюс комунистите които са на всеки километър ,няма измъкване.

Абсолютно, да. Бая хора са налапали тая въдица. Не случайно НПО-тата плащат предимно за това. Принципно, към настоящият момент най-големият ни враг са ЕС и САЩ, понеже те открито се държат с нас като с боклуци, само че соевите твърдят нещо съвсем различно, породено от ежедневното четене на "обективни" медии като "Дойче Веле", "Свободна Европа", "Фактор БГ", "Офнюз", "Клуб Зет", "Дневник", "Медияпул" и прочее... Щом Радев излезе "проруски", понеже иска да вземе едни МиГ-ове от Полша, понеже видиш ли те щели да ги дават на Украйна. Интересно е само... нас какво ни интересува Украйна и защо тя трябва да е по-важна от нас?!

преди 4 минути, communismatic написа:

Брато, преди няколко седмици двама се биха на булевард "Липник" (централен булевард за град Русе), единственият, който тръгна да ги разтървава бях аз. И то аз тежа 80 килограма, нито съм някаква нацепена батка, нито нищо. Всичко останало гледаха сеир или направо снимаха с телефоните... Никой няма да ти подаде ръка, повярвай ми. Направо ще те пречукат от бой и дори ще се забавляват с всичко това.

Това е друго ,агресията е проблем наистина ,но за това органите на реда трябва да бъдат сред обществото и да съблюдават за обществения ред ,но тези като @Paul веднага ще излязат на протест че това е полицейщина, нарушавт им се правата и още бля ,бля.

Напротив, точно същото е... Вместо да помогнеш на някой, ти предпочиташ да се забавляваш с неговата трагедия. Това изобщо не кореспондира с тезата ти, че сме "добронамерен" народ. "Добронамерен" народ не е в Колизеума постоянно, най-малкото... Ако ме разбираш какво имам предвид.

току-що, communismatic написа:

Напротив, точно същото е... Вместо да помогнеш на някой, ти предпочиташ да се забавляваш с неговата трагедия. Това изобщо не кореспондира с тезата ти, че сме "добронамерен" народ. "Добронамерен" народ не е в Колизеума постоянно, най-малкото... Ако ме разбираш какво имам предвид.

Не е същото народа не е негова работа да опазва обществения ред ,това е работа на органите на реда за което получават заплата.

преди 6 минути, AAUUXX написа:

Не е същото народа не е негова работа да опазва обществения ред ,това е работа на органите на реда за което получават заплата.

Тук не говорим за опазване на общественият ред, а за една най-нормална ситуация в ХХI век. Органите на реда няма как да са 24/7 във всяка една точка на страната, че да предотвратяват свада на пътя. Те наркоразпространителите не могат, да спрат, какво да говорим за нещо по-труднопостижимо.

преди 24 минути, AAUUXX написа:

Казаваш ,че нашето общество няма тези качества ли ? Ако това е така то в кое е причината за това ,защото имам различно мнение от твоето по този въпрос. Мисля ,че обществото ни предвид изпитанията през които е минало е изключително добронамерено и човещината не му е чужда.

Всичко това е привидно , президента комунист, мин. пр. комунист, патриарха агент на дс, може ли барем един неагент на дс (разбирай кгб) да попадне в радио и тв? И даже кмета на софия изпълнява заръката от изток Бг да е в пермаментна (и на боклука) криза? Че народът щял да живее лошо-голям праз! Нали за това е народ, червената олигархия ще има всичко, само срещу продажбата на интересите на същият този народ!

преди 2 минути, Paul написа:

Всичко това е привидно , президента комунист, мин. пр. комунист, патриарха агент на дс, може ли барем един неагент на дс (разбирай кгб) да попадне в радио и тв? И даже кмета на софия изпълнява заръката от изток Бг да е в пермаментна (и на боклука) криза? Че народът щял да живее лошо-голям праз! Нали за това е народ, червената олигархия ще има всичко, само срещу продажбата на интересите на същият този народ!

Как така народа ще живее лошо когато сме в клуба на богатите ,сигурно и това е бил план на комунистите също ?

преди 20 часа, communismatic написа:

Имаме изказването на Радев? Радев е казал, че ще запази ТЕЦ-овете заради олигархичните интереси? Или направо конкретно заради Ковачки?

Как добре ги разбираш нещата 😁

преди 3 минути, Gencho 123 написа:

Как добре ги разбираш нещата 😁

Що аз да ги разбирам? Нали това е твоето твърдение? Отговори ми на въпроса, кво пак бягаш...

преди 14 минути, communismatic написа:

Що аз да ги разбирам? Нали това е твоето твърдение? Отговори ми на въпроса, кво пак бягаш...

Ами ти си специалиста, ти ги разбираш 😄

Аз казах какво мисля по въпроса вече - имаме тези 2 неща които имат връзка по темата въглищни централи :

Държавата ще държи на този сектор (Радев) - https://nova.bg/news/view/2026/08/13/547640/%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD-%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%B2-%D1%89%D0%B5-%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%BC-%D0%B7%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D1%8A%D0%B3%D0%BB%D0%B8%D1%89%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%BE-%D0%B1%D0%B0%D0%B7%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BC%D0%BE%D1%89%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82/

И покупката на американския Тец междувременно (фирма на Ковачки) - https://news.bg/energy/hristo-kovachki-se-opitva-da-pridobie-tets-konturglobal-maritsa-iztok-3.html

Моето твърдение е, че изглежда има връзка между тях. Времето ще покаже кое как е. Малко търпение трябва, не бързай толкова. Няколко пъти вече пишеш по тази тема, макар и да не беше за теб публикацията, кажи какво те вълнува тебе толкова ?

P.S. не знам тези медии надежни ли са, защото ти и в това си много мнителен.

Аз те питам, що да не поддържа ТЕЦ-овете и защо да е популизъм? Колкото до останалото - то слухове има много, просто си правиш генерални изводи от тях.

преди 8 минути, communismatic написа:

Аз те питам, що да не поддържа ТЕЦ-овете и защо да е популизъм? Колкото до останалото - то слухове има много, просто си правиш генерални изводи от тях.

Човек има право да направи някакви предположения нали ? Нека да видим. Няколко пъти вече казвам, че е въпрос на време да се види как ще се развият тези неща в близко бъдеще.

Зад всички партийни формации има някакви икономически интереси - ГЕРБ, БСП, ДПС, ППДБ.. едва ли новата партия на Радев е някакво изключение. Дано успее по някакъв начин да ограничи влиянието на ДПС и ГЕРБ. На местно ниво мисля, че особенно ДПС имат много силни позиции уви.

Кажи, де? Какво лошо има, че подкрепял ТЕЦ-овете? Ако искаш, нека да разчитаме на ВЕИ-тата? Сигурен съм, че това ще допринесе до много ниски сметки на ток.

преди 3 часа, Paul написа:

А пък Бълагрия е член на НАТО, ЕС, Еврозоната, даваме пари и оръжие на Украйна, наложили сме санкции на Русия (от които губим), на фасадата на Община София има украинско а не руско знаме...

Ще ми кажеш ли как стават тези работи при Президент, Премиер, Патриарх и кмет на София, които са проруски?

преди 2 минути, Бохемеца написа:

А пък Бълагрия е член на НАТО, ЕС, Еврозоната, даваме пари и оръжие на Украйна, наложили сме санкции на Русия (от които губим), на фасадата на Община София има украинско а не руско знаме...

Ще ми кажеш ли как стават тези работи при Президент, Премиер, Патриарх и кмет на София, които са проруски?

Той вече каза ,виновни са КГБ ,СССР и комунистите ,най много те щото са на всеки километър като гъби никнат след дъжд lock

Питай го за пожарите у нас и в Европа кой е виновен ,пак същите изброени topsecret

преди 7 минути, AAUUXX написа:

Той вече каза ,виновни са КГБ ,СССР и комунистите ,най много те щото са на всеки километър като гъби никнат след дъжд lock

Питай го за пожарите у нас и в Европа кой е виновен ,пак същите изброени topsecret

Ти какво си мислиш, че в Европа няма съветски комунисти? Има достатъчно да отровят въздуха и да запалят тук-там, редовно им изпращат нови,щото те като поживеят там малко и видят как е, забравят за кво са там. Вие всичките за това тук се напъвате, дано да ви изпратят и вас там...

преди 4 минути, Paul написа:

Ти какво си мислиш, че в Европа няма съветски комунисти? Има достатъчно да отровят въздуха и да запалят тук-там, редовно им изпращат нови,щото те като поживеят там малко и видят как е, забравят за кво са там. Вие всичките за това тук се напъвате, дано да ви изпратят и вас там...

И за пресушаването на дунава пак са виновни комунистите и путин нали бързо на психиатър отивай

преди 3 часа, AAUUXX написа:

Как така народа ще живее лошо когато сме в клуба на богатите ,сигурно и това е бил план на комунистите също ?

Как ли ще живеем лошо? Ами много просто- както от седемдесет и шест(76) години насам! Хубаво беше само при СДС и Герб, защото имаше поне оптимизъм, но и всичкото замогване на българите се дължи на тях, ден след ден се чудя що за идиот трябва да си, да посегнеш на червената бюлетина... Все едно да харесаш рап...

преди 4 минути, Paul написа:

Как ли ще живеем лошо? Ами много просто- както от седемдесет и шест(76) години насам! Хубаво беше само при СДС и Герб, защото имаше поне оптимизъм, но и всичкото замогване на българите се дължи на тях, ден след ден се чудя що за идиот трябва да си, да посегнеш на червената бюлетина... Все едно да харесаш рап...

Разбрах ,но не разбрах след като е било по хубаво тогава то народа защо не ги избира ? Не иска народа да му е хубаво и да има оптимизъм или друга причина. Моля те не казвай ,че пак са виновни комунистите.

преди 1 час, Бохемеца написа:

И какво толкова губим можеш ли да уточниш 😄Сякаш с руското знаме ще е голямата печалба

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.