Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 14 часа, miro20 написа:

НЯкакво безсмислено тролене покрай рашистко-фашистките ви позиции на промити комундели

Недей така, че ще взема много да се засегна от теб...

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 846,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 19 минути, Реджеп Иведик написа:

Олигархията е мъртва!!!

Да живей Олигархията!!!

Слушах по Дарик някакво изказване, че Радев се е обявил да се бори за въглищните централи т.е. ще развиваме тази енергетика. Явно популизма е надделял от една страна т.е. не иска да се конфронтира със синдикати и прочие относно евентуалното закриване на мариците. Обаче споменаха и друго, че едната американска централа нищо чудно да бъде продадена на подходящия човек (след като правителството ще поддържа този сектор). Един вид олигархията, или хората зад екипа на Радев, ще си гледат и те финансовите интереси. От него се иска да не им пречи, да поддържа добива на въглища и енергията от тецове. Интереса клати феса както е приказката. Дали ще е Ковачки, времето ще покаже.

преди 1 минута, Gencho 123 написа:

Обаче споменаха и друго, че едната американска централа нищо чудно да бъде продадена на подходящия човек (след като правителството ще поддържа този сектор).

Кой го е твърдял това?

Живо нахалство е да коментира за пожарите, че при него били малки. Малки са , защото иначе ги палят неговите (съветската агентура) хора. Не ще да си много следовател, та да видиш-Бойко управлява (разбирай вървим на запад, към по-добро)-гори цяла България цяло лято, Румен и съветската власт са на линия-само случайни огънчета тук там! Мислят ни като тях-с дърво в главите...

Екранна снимка 2026-08-22 144520.png

преди 1 минута, Paul написа:

Малки са , защото иначе ги палят неговите (съветската агентура) хора.

Путин ли е в основата на пожарите тук?

преди 11 минути, communismatic написа:

Кой го е твърдял това?

Написах, че времето ще покаже кой ще я купи тази централа. За сега ако следваме логиката - имаме премиер който е за въглищните централи (самият той го е казал), и имаме американска централа, която може да бъде продадена на подходящия човек. На мен ми звучи конспиративно, но пък не е невъзможно като се замисли човек. Ясно е, че имаме олигархия и тя ще се възползва.

По темата се оказва има доста източници като потърсих - за покупката на този тец :

https://www.mediapool.bg/sdelkata-na-svarzvana-s-kovachki-firma-za-tets-maritsa-iztok-3-vleze-za-odobrenie-ot-kzk-news386448.html

Ако въпроса ти е кой по Дарик го твърди, мисля, че Христанов беше. За мен беше люпопитна тази част отновно въглищните централи и покрай това се разрових да видя така ли е :

https://darik.bg/hristanov-oligarsite-li-platiha-kampaniata-na-radev~540412.html

Аха, т.е. единият, който го твърди е Иван Христанов от "Петрохан", а другите... "Медияпул". ОК, разбрах... Бях сигурен.

преди 6 минути, communismatic написа:

Аха, т.е. единият, който го твърди е Иван Христанов от "Петрохан", а другите... "Медияпул". ОК, разбрах... Бях сигурен.

Какъв Петрохан и медияпул те гони 😅Става дума, че американския ТЕЦ ще го купи най-вероятно Ковачки.

А нашият премиер се е изказал в подкрепа на въглищните централи. Толкова ли е сложно, няма медияпул, няма Петрохан. Можеш да изровиш десетки различни сайтове за същата информация, не е някаква секретна. Времето ще покаже дали е вярно това, но източници има много :

https://money.bg/economics/ot-todor-zhivkov-do-hristo-kovachki-istoriyata-na-tets-maritsa-iztok-3-varvi-kam-poreden-obrat.html

преди 3 минути, Gencho 123 написа:

Става дума, че американския ТЕЦ ще го купи най-вероятно Ковачки.

Да, бе... мойто момче, аз те питам, кой го твърди това. Ти ми даваш Христанов и "Медияпул" дето са толкова обективна медия, колкото ти си наясно с нещата, за които се опитваш, да спориш.

преди 4 минути, Gencho 123 написа:

А нашият премиер се е изказал в подкрепа на въглищните централи.

Да? И? Кой ще ни плаща тока? Ти ли?

преди 32 минути, Paul написа:

Живо нахалство е да коментира за пожарите, че при него били малки. Малки са , защото иначе ги палят неговите (съветската агентура) хора. Не ще да си много следовател, та да видиш-Бойко управлява (разбирай вървим на запад, към по-добро)-гори цяла България цяло лято, Румен и съветската власт са на линия-само случайни огънчета тук там! Мислят ни като тях-с дърво в главите...

Екранна снимка 2026-08-22 144520.png

И не само това ,а и дунава пресушиха тези от СССР безсрамници за които пишеш ,това е сигурно няква тайна разработка?

преди 1 минута, AAUUXX написа:

И не само това ,а и дунава пресушиха тези от СССР безсрамници за които пишеш ,това е сигурно няква тайна разработка?

Забележи, че и Волен влезе "на линия" по същото време, когато и Paul. ;)

на 19.08.2026 г. в 14:02, miro20 написа:

Може да бъде изображение с един или повече хора и текстово съобщение

За "знаците" на внимание и похвали от рашистка страна , три намека вече, нищо не казваш .

Подозирам съвсем скоро ще има поредно изсиране от чорапа кРадев.

Американските самолети цистерни си отидоха ,ами сега ? От къде да очакваме нова опасност?

Американските самолети цистерни си отидоха ,ами сега ? От къде да очакваме нова опасност?

От Руспия.

Защо ?

Ако в квартала има пияница-побойник, чудим ли се от кого да очакваме поразии?

преди 5 минути, AAUUXX написа:

... от братушките.

РуZZнаците са по-големи братушки на украинците от нас, пък ги нападнаха.

току-що, Волен написа:

Ако в квартала има пияница-побойник, чудим ли се от кого да очакваме поразии?

Това е лесно ,не му продават алкохол и готово topsecret2

преди 2 минути, Волен написа:

РуZZнаците са по-големи братушки на украинците от нас, пък ги нападнаха.

Нас няма ,аз не се притеснявам.

току-що, AAUUXX написа:

Това е лесно ,не му продават алкохол и готово topsecret2

Дори бе алкохол, побойникът си е побойник. Винаги ще налита на бой.

току-що, Волен написа:

Дори бе алкохол, побойникът си е побойник. Винаги ще налита на бой.

Да му назначат психолог ,що ме занимаваш с тез глупости ?

току-що, AAUUXX написа:

... що ме занимаваш с тез глупости ?

Ти питаш, аз ти отговяраям - след което се нервиш, че те занимавам с глупости. 🙄

преди 12 минути, AAUUXX написа:

Защо ? По вероятно е да бъдем нападнати от извънземни отколкото от братушките.

predatel.png

преди 6 минути, БаалБек написа:

predatel.png

Ех тази история ,то и аз да си призная не ми беше сила ,щот не запомням години и имена ,но ако можеше тази история да бъде променена ,но как ? Освен във фейсбука ,там всичко е възможно?

преди 6 минути, AAUUXX написа:

Ех тази история...

Ех, другарЕ, какво образование имаше при бай Тошо! Направо световен връх толкова „качествено“, че десетилетия по-късно част от възпитаниците му стигнаха до научните открития, че „кемтрейлс ни пръскат“, ваксините „чипират“, а лекарите са част от световен заговор. Толкова „добре образовани“ поколения, че отново започнахте да виждате епидемии от заболявания, които медицината отдавна е научила да контролира. И после същите хора, които с умиление разказват за „най-доброто образование на света“, обясняват защо не искат да ваксинират децата си. Образователната система преди 1989 г. изглежда не беше създадена за хора, които задават неудобни въпроси. По-важно е било да запомниш правилния отговор. От решенията на поредния партиен конгрес до последната „истина“, спусната отгоре. Критичното мислене не е било особено желан спорт. По-сигурно е било да знаеш какво трябва да мислиш, отколкото да се занимаваш с досадния въпрос (Защо?). И така другарЕ получихте една чудесна приемственост. Авторитетът просто смени костюма си. Едно време казваше: „Партията реши.“ Днес казва: „Един човек във Facebook каза.“ Преди информацията ви идваше от телевизора, радиото и партийния печат. Днес идва от анонимен профил със 17 последователи, който е „разбрал истината, която медиите крият“. И моделът си е същият - има „нашите“ и „лошите“, има простичко обяснение за всичко и зад всеки проблем задължително стои някакъв заговор. Само че едно време виновни бяха империалистите. Днес са фармацевтичните компании, „глобалистите“, самолетите, СЗО, Бил Гейтс, Сорос и който още се побере в конспирацията.

преди 1 час, communismatic написа:

Да, бе... мойто момче, аз те питам, кой го твърди това. Ти ми даваш Христанов и "Медияпул" дето са толкова обективна медия, колкото ти си наясно с нещата, за които се опитваш, да спориш.

Да? И? Кой ще ни плаща тока? Ти ли?

Бай Димо, каква ти е мъката пък сега, каква драма намираш в това, че може Ковачки да купи един ТЕЦ. Аз не споря, споделям слухве, които може би ще излязат верни (доста сайтове са писали както виждам, но ти не). Изглежда бай Димо няма какво да каже ама държи да се включи 😅Ти кажи какъв ти е проблема, аз не споря за нищо, само споделям, че олигархията си я имаше и преди и сега.

Драмата ми е единствено, че не спираш да пишеш глупости. Имало слух... То има слух и че ПП-ДБ са педофилска измет, въпроса е тия неща да се докажат по някакъв начин, а не сульо и пульо да хвърля постоянно фейкове и после да ми подскача, че съм имал "драма". Не бил спорил за нищо...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.