Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Не ти задавам въпрос, искам да покажеш документа за който говориш, иначе няколко мнения по-горе съм посочил коя плоча си обърнал

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 846,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 6 часа, Gaming_Solutions написа:

Не ти задавам въпрос, искам да покажеш документа за който говориш, иначе няколко мнения по-горе съм посочил коя плоча си обърнал

Да, бе. Покажи коя плоча съм обърнал. Останалото вече съм го писал. Ясно е, че тотално си наврян там където слънце не огрява, та затова и преповтаряш нещо по 300 пъти, колкото да излезеш с някаква капка достойнство във въпросният "дебат", в който беше абсолютно жалък. Та... чакам да ми покажеш, коя е тая плоча, дето съм я обърнал, при положение, че от край време си поддържам една и съща теза.

Май нямаш какво друго да напишеш, че се хващаш като удавник за сламка... Щом до там я докарахме, добре са нещата. Много ме кефи, да те гавря по всички теми. Изключително удоволствие ми доставя да унижавам човек, дето твърди, че не съм му бил на нивото. ;)

Явно няма да има дискусия. Приятна вечер ти пожелавам.

Тя дискусията отдавна приключи, оборих ти всяка една точка от опорките, сън не те хваща, нали? 😁

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

Е, личи си, че е приключила. Щом я докара до това положение... Както и да е, и без това никога не съм имал високи очаквания към теб. :)

Въпрос на капацитет, просто... :)

преди 4 минути, communismatic написа:

Май нямаш какво друго да напишеш, че се хващаш като удавник за сламка... Щом до там я докарахме, добре са нещата. Много ме кефи, да те гавря по всички теми. Изключително удоволствие ми доставя да унижавам човек, дето твърди, че не съм му бил на нивото. ;)

Явно няма да има дискусия. Приятна вечер ти пожелавам.

A, ти...верно ли си мислиш, че цял живот ще си жив?

преди 2 минути, communismatic написа:

Е, личи си, че е приключила. Щом я докара до това положение... Както и да е, и без това никога не съм имал високи очаквания към теб. :)

Въпрос на капацитет, просто... :)

Сега последно ще дадеш ли документа за който говориш. Дай го пък да направим дискусия

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

A, ти...верно ли си мислиш, че цял живот ще си жив?

Казвай кога идваш до Русе? Щото най-редовно ме заплашваш, ама ми се струва, че силите ти опират само до заплахи по интернет. Казвай датата, часа и прочее?

току-що, Gaming_Solutions написа:

Сега последно ще дадеш ли документа за който говориш. Дай го пък да направим дискусия

Е, нали писа преди няколко минути, че дискусията била приключила? Че при това отдавна. Ти даже не си четеш тъпотиите, които пишеш. Поне карай ИИ-то да ти формулира постовете, както тираджията. Явно сам не можеш, поне да не ставаш за кашмер постоянно.

преди 30 минути, communismatic написа:

Казвай кога идваш до Русе? Щото най-редовно ме заплашваш, ама ми се струва, че силите ти опират само до заплахи по интернет. Казвай датата, часа и прочее?

Е, нали писа преди няколко минути, че дискусията била приключила? Че при това отдавна. Ти даже не си четеш тъпотиите, които пишеш. Поне карай ИИ-то да ти формулира постовете, както тираджията. Явно сам не можеш, поне да не ставаш за кашмер постоянно.

И защо да идвам в твоето село? И изобщо, защо АЗ трябва да се занимаеам с утЙката на? Просто ти казвам, че АЗ ще правя каквото си поискам, ТИ трябва да питаш1 А, и малко кеш, ще трябв.

Полезен идиот!

Кво ще правиш, ти интернета не можеш да си платиш... Я по-сериозно, моля. Пазят ти се старите постове.

преди 44 минути, communismatic написа:

23:05
изображение.png
23:13
изображение.png

Пак да повторя - Иначе се обиждат.

Е така де, в момента не водим дискусия, защото трябва да покажеш документа за който говориш. Говориш за план за ПУП, който на всичко отгоре и кмета, че и архитекта му били издали, това усещаш ли се каква малоумна глупост е? Такава, каквато само ти можеш да сътвориш

Ние никога не сме и водили дискусия. Само ти си мислиш така. Просто се ебавах с теб през цялото време, изпитвам огромно удоволствие. Вижда се и до къде се докара от яд. Все пак, малко хора могат да напишат два напълно противоречиви коментара за по-малко от десет минути. 😆

На някакви субстанции ли си? В единия коментар съм написал, че дискусията отдавна е приключила, а във втория, че имам желание да продължи и за целта трябва да покажеш плана за ПУП, който кмета бил издал.

преди 2 минути, Gaming_Solutions написа:

На някакви субстанции ли си? В единия коментар съм написал, че дискусията отдавна е приключила, а във втория, че имам желание да продължи и за целта трябва да покажеш плана за ПУП, който кмета бил издал.

Т.е. дискусията толкова е приключила, че чак имаш желание да продължи... а кой е на субстанции мисля, че е пределно ясно. Даже и ми написа отново същият коментар, за да потвърди мега тъпотията, която е изписал. Тотално абсурден тип.

Ами смятам, че дискусията приключи в момента в който написа тази глупост за плана за ПУП, който Коцев бил издал и след това отказваш да покажеш документа. Преди това тъкмо ти бях разбил поредната опорна, че кмета бил нарушил закона като е разрешил изработването на ПУП

Брат, ти не можеш да напишеш нито един логически издържан текст. Кво изобщо смяташ, кво изобщо мислиш... Даже ми бил "разбил" и "опорката", пича до преди няколко дни нямаше идея, какво е това чудо наречено "кадастрална карта", дори няма идея как се водят юридическите казуси. Казвам ти сериозно, направо иди и се покрий някъде. Направо ме е срам, че такива хора като теб отивате да гласувате и ми решавате съдбата. Най-комичното е, че постоянно използваш ИИ (при това доказано), а дори не разбираш и какво конкретно той ти казва. Поне да успяваше да вникнеш в написаното от него. 😆

Ох, медец ми капе на душата как се гърчиш. Лека вечер ти пожелавам, макар да подозирам, че няма да е. Утре ще продължа да те гавря. Фактите, които изнесох за Благо Коцев може да си напълно сигурен, че няма да се изгубят в помията последните страници и пак ще ги изложа. Няма да те оставя да се измъкнеш така.

Такава гавра ми нанася, направо едвам се съвземам...

Нека да си припомним, как в рамките на осем минути, човека, който мен ме "гаври" поради тоталната си неадекватност написа два коментара, които нямаха абсолютно нищо общо един с друг... Това определено е поведение, на човек, който ЗНАЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА. 😆

преди 1 час, communismatic написа:

23:05
изображение.png
23:13
изображение.png

Пак да повторя - Иначе се обиждат.

😆😆😆

преди 8 часа, communismatic написа:

Такава гавра ми нанася, направо едвам се съвземам...

Нека да си припомним, как в рамките на осем минути, човека, който мен ме "гаври" поради тоталната си неадекватност написа два коментара, които нямаха абсолютно нищо общо един с друг... Това определено е поведение, на човек, който ЗНАЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА. 😆

😆😆😆

Пиле, нали това съм ти написал, дискусията отдавна е приключила, но искам да я продължим от там, от където е спряла. Дискусията спря, когато ти доказах, че издаването на разрешение за изготвяне на ПУП не нарушава закона, дори, когато имаме незаконни сгради на терена. Самото разрешение за изработване на ПУП не узаконява никакви незаконни постройки. В закона изрично е упоменато, че не може с ПУП да се узаконяват незаконни сгради ама това се отнася за ПУП, не за разрешението да се изготви такъв. И ако общината откаже изработването му с аргумента, че бъдещият ПУП би могъл да има за цел узаконяване на такива постройки, то много лесно и бързо ще падне в съда. Съда не работи с допускане или предполагане какво би могло... Ако във въпросния ПУП, вече който правоспособно лице е изработил по заявка на заинтересованото лице има петна на сгради и тези петна съвпадат с вече построените незаконни такива може да се допусне, че се цели узаконяване, което е забранено от закона и общината има правен аргумент да откаже да одобри ПУП, но ние нямаме одобрен ПУП. И още преди няколко месеца ти казах, че ако общината беше отхвърлила искането за разработване на ПУП, то щеше да падне в съда и да плаща разноски. Дори ти дадох и пример за подобен казус с незаконни постройки и отказано разрешение за ПУП, където съда категорично потвърждава това, което ти обяснявам и аз. Има и още.

Естествено, след това нямаше какво да кажеш в защита на своята теза и започна с ироничните коментари, започна да си съчиняваш какво е искал Коцев, какво е щял да направи Коцев..., а ние от няколко дни спорим нарушил ли е закона или не с издаването на разрешение за изработване на ПУП, нещо което стана ясно не можеш и да напишеш правилно дори. Кулминацията на безсилието ти бе, когато вече нямаше какво повече да си измислиш, което да защити тезата ти и изплиска старата опорка като обърна плочата отначало. Пак заговори иронично за горичката, ама как така щял да издава разрешение за изготвяне, а след това нямало да одобри ПУП и подобни тъпотии. В крайна сметка правосъдието не се интересува какви усещания и вярвания има @communismatic , а се интересува от това нарушен ли е закона или не.

Най-странното е, че продължаваш да говориш за някакъв план за ПУП, който Коцев и архитекта му били издали. Кмета не издава план за ПУП. План за ПУП се издава от правоспособно лице по заявка на заинтересованото лице. А ако плана за ПУП се одобри от кмета, тогава вече говорим за ПУП. Та това, което Коцев или по-правилно да кажем заместника му е подписал е разрешение за изработване на ПУП. За това исках многократно документа за който говориш, защото не става ясно разрешението за изработване ли визираш или самия ПУП. Не е мъжко, а е детинско да отказваш да го дадеш, а ако си се объркал бъди мъж и си признай.

И някъде тук дискусията приключи. Ако искаш да я продължим съм готов да я продължим, ако ще пишеш само иронични коментари и обиди само и само твоята дума да е последна, твоя воля. Само, че една страна печели дебат, когато отсрещната страна няма повече доводи, а не когато крещи силно, прави иронични подмятания и върти плочата отначало и отначало само и само неговия коментар да е последен, а междувременно съществената част да се изгуби в плявата

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.