Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

току-що, ivottoshev написа:

Ти що се обиждаш от истината?

Фактът е, че за последния час ти поне три пъти ме нарече пу*ка. Въпреки че не се засягам, това си е грозна обида.

Точно затова изтъквам очевадното: обиждаш на килограм, а след това доносничиш. При това не за обиди срещу теб.

Малко, жалко доносниче. Това си ти.

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 846,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 7 часа, ivottoshev написа:

Отговорил съм.

Сериозно? С това ли?

преди 8 часа, ivottoshev написа:

Русия реши да накаже престъпният режим в Киев. Ако НАТО и ЕС не перчеха, всичко щеше да свърши както при наказването на Милошевич - с минимални жертви и разрушения.

Как пък всички русороби и путинопитеци кълвете на руската пропаганда и пишете нежно "накаже"? Тоест, фашистите от Москва "наказват" Украйна, като разрушават домове, грабят, оставят ги на студено през зимата като бомбят топлоцентралите им, изнасилват и убиват цивилни? Ясно! То Хитлер и Милошевич така са "наказвали" различните от тях.

Ясни сте всички копейки. Еднакви по всички показатели. Обичате да "наказвате" - последно в Пловдив се проявихте.

Давай сега за индианците в Северна Америка, за конкистадорите в Южна Америка, за британците в Индия - че да има с какво да оправдаеш Хитлер, Милошевич, Путин и всички диктатори по които си падаш и руската пропаганда е полирала мозъка ти.

Благодаря за вниманието по този въпрос!

преди 9 часа, БаалБек написа:

защо руZZнаците убиват, грабят и изнасилват в Украйна?

Щот в Америката бият негрите.

Тошев и Николов съм ги признал за БАШ тъпаците на форума

преди 58 минути, БаалБек написа:

Тоест, фашистите от Москва "наказват" Украйна, като разрушават домове, грабят, оставят ги на студено през зимата като бомбят топлоцентралите им, изнасилват и убиват цивилни? Ясно! То Хитлер и Милошевич така са "наказвали" различните от тях.

Не. Режимът в Киев наруши записаното в т.9 на украинската Декларация за независимост и по този начин се превърна в престъпен режим. Според международното право всеки може да наказва престъпни режими както и когато си реши. Справка: Нориега, Садам, Кадафи, Милошевич, Мадуро, Аятоласите...

преди 7 часа, communismatic написа:

Чакай, че пак ми стана много смешно. Първо, благодаря, че потвърди тезата ми, че е от хората на Расате и второ... тоя "Тесак" е "педофил", така ли? Или е ловец на педофили? Щото има някаква разлика, според мен? И не можах да разбера цялата идея на този твой пост? Пак ли руснаците са виновни? Щото нали Тесак е "руснак", че и "педофил"...

Няма мужда чак така конспирация да търсиш в този клип. Както конкретно този Ален е повлиян от някакъв руснак, така сигурно има други повлияни и от американци, испанци и какви ли не. Това не е някаква изолирана материя характерна само за нашето общество, такива утайки дето се вземат за голяма работа и раздават правосъдие според мен в малка или голяма степен има по целия свят. Конкретно този човек (Ален) се е повлиял от друг вид ловец на педофили - Тесак (така поне изглежда ако погледнеш края на клипа). Изобщо акцента не е това, а да се види що за стока е (аз лично до вчера не бях срещал това име и хабер си нямах, че има такава "общност" даже). Понеже обичаш да забиваш в подробностите, виж общата картинка и можеш да зебележеш също така, че изобщо не съм казал, че този Тесак е педофил, това са някакви твои залитания от един съвсем обикновен пост, който направих за да види, който има интерес малко повече за същността на прословутия Ален.

Но щом на теб ти е смешно когато става дума за тази агресия, вече и аз не знам какво да кажа.

преди 11 часа, Фарабундо написа:

"Налагане на високи мита" не е същото като убиване на кубинци, изнасилване и рушене на кубинкси градове.

За сравнение, Руспия убива украинци, изнасилва и руши украински градове.

Ум да те питам как почна войната в иран,ирак май пак с налагане на санкций

преди 1 час, Gencho 123 написа:

Но щом на теб ти е смешно когато става дума за тази агресия, вече и аз не знам какво да кажа.

Смешно е не за друго, а понеже отново коментираш неща, които изобщо не разбираш. Тоя руснак не е никакъв педофил, а някакъв нацюга, който издирва педофили и те просто са повлияни от неговата "идеология", неговите разбирания и прочее. Не случайно използват и този негов знак с ръката.

преди 9 часа, Gencho 123 написа:

Явно му е фен и почитател на този друг популярен педофил от Русия (Тесак).

преди 10 часа, communismatic написа:

Първо ми отговори на конкретните въпроси, които съм ти задал. Писна ми постоянно да отговаряш избирателно...

@Gaming_Solutions пак ли избяга? 😉

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Щот в Америката бият негрите.

Тошев и Николов съм ги признал за БАШ тъпаците на форума

Реджи ти одобряваш когато едните бомбандират с цел да завземат петрола на ирак иран венецуела но неудобряваш когато другите правят същото защо е този двоен аршин

преди 11 минути, communismatic написа:

Смешно е не за друго, а понеже отново коментираш неща, които изобщо не разбираш. Тоя руснак не е никакъв педофил, а някакъв нацюга, който издирва педофили и те просто са повлияни от неговата "идеология", неговите разбирания и прочее. Не случайно използват и този негов знак с ръката.

@Gaming_Solutions пак ли избяга? 😉

На кои въпроси да ти отговарям бе пиле, да не ти е детската градина тука, отговорил съм ти на абсолютно всички въпроси, а на теб ти зададох два, на които така и не можа да ми отговориш. Единия беше

А на базата на кой конкретен закон е бил задължен да забрани разрешение за изготвяне на ПУП?

А другия:

Нямало било закон, по който да се спре незаконно строителство ли? Я ме цитирай къде точно съм казал това

преди 1 минута, Gaming_Solutions написа:

На кои въпроси да ти отговарям бе пиле, да не ти е детската градина тука, отговорил съм ти на абсолютно всички въпроси, а на теб ти зададох два, на които така и не можа да ми отговориш.

Верно ли бе? Отговорил си на абсолютно всички въпроси? Не думай... Я да видим къде конкретно си отговорил на тия.
изображение.png

Това що така услужливо си го пропуснал? Има и други въпроси, ама няма проблем. Ще се направя, че ти вярвам, че не си ги видял. То "дискусия" поначало изобщо няма, просто ти се подигравам.

преди 3 минути, Gaming_Solutions написа:

А на базата на кой конкретен закон е бил задължен да забрани разрешение за изготвяне на ПУП?

Не съм отговорил на този въпрос? Верно? Даже ти ги изброих... 😆

преди 4 минути, Gaming_Solutions написа:

Я ме цитирай къде точно съм казал това

Ти не си казал точно това, ама през цялото време ти обяснявам, че кмета действа спрямо законите в тази държава. От край време ти обяснявам, че по закон той трябва да събори тия сгради, а не да изготвя план за ПУП, а ти през цялото време му вярваш, че това било "административна услуга", та именно поради тази причина пак през цялото време те питам, спрямо кой закон се изготвя план за ПУП на нещо, което е горичка. Естествено, че ти отново няма как да отговориш, просто защото абсолютно нищо не разбираш.

Та, чакам да ми отговориш... защо Коцев е проспал толкова време въпросната горичка, а сега ми се прави на голям блюстител за ред и справедливост, че и петроханците му вярвате на лъжите. Нали уж не бил твърдял, че е "открил" въпросният град? Ми, явно и с тази си теза нищо не си разбрал от въпросната му теория.

преди 4 минути, communismatic написа:

Верно ли бе? Отговорил си на абсолютно всички въпроси? Не думай... Я да видим къде конкретно си отговорил на тия.
изображение.png

Това що така услужливо си го пропуснал? Има и други въпроси, ама няма проблем. Ще се направя, че ти вярвам, че не си ги видял. То "дискусия" поначало изобщо няма, просто ти се подигравам.

image.png

Първите сигнали за нередности там са от 6 юни 2024 и да същинското строителство е след ареста му, преди това постройките са 15 (11 по време на първия сигнал и още 4 до ареста му). Предполагам можеш сам да провериш колко са сградите в момента за да разбереш защо казвам, че същинското строителство е след ареста му.

Не съм отговорил на този въпрос? Верно? Даже ти ги изброих... 😆

Ти не си казал точно това, ама през цялото време ти обяснявам, че кмета действа спрямо законите в тази държава. От край време ти обяснявам, че по закон той трябва да събори тия сгради, а не да изготвя план за ПУП, а ти през цялото време му вярваш, че това било "административна услуга", та именно поради тази причина пак през цялото време те питам, спрямо кой закон се изготвя план за ПУП на нещо, което е горичка. Естествено, че ти отново няма как да отговориш, просто защото абсолютно нищо не разбираш.

Та, чакам да ми отговориш... защо Коцев е проспал толкова време въпросната горичка, а сега ми се прави на голям блюстител за ред и справедливост, че и петроханците му вярвате на лъжите. Нали уж не бил твърдял, че е "открил" въпросният град? Ми, явно и с тази си теза нищо не си разбрал от въпросната му теория.

Аааааа, не съм бил казал точно това. Ама при положение, че те питам по кой закон е бил задължен да забрани разрешение за изготвяне на ПУП (защото ти твърдиш, че било така по закон), а ти ми говориш за закон за спиране на незаконно строителство и ми цитираш ЗУТ чл. 148 (1), (2) или чл. 125 (1),(2) ...
Ами не пиле, това не е закон, който задължава Коцев да забрани изготвянето на документа "разрешение за изготвяне на ПУП"

ПП. Че цялата система работи мудно, така е, ама да твърдиш, че Коцев е проспал казуса е нелепо, при положение, че благодарение на него проблема се ескалира във времето, а не се замита под килима, каквито внушения се мъчиш да внушиш

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

преди 10 часа, Gencho 123 написа:

За първи път срещам това име Ален, но се оказа достатъчно да потърсиш в мрежата и излизат много клипове в youtube с въпросната личност, ловец на педофили (90% от клиповете с него са на тази тематика). Любопитен завършек в този клип (последните няколко минути) :

Той пише цитат от известния руснак Тесак и прави портет на Хитлер.. Явно му е фен и почитател на този друг популярен педофил от Русия (Тесак). Колко ли има такива като този човек из мрежата, и други които им се радват.. мъка :(

Това идиотче Ален е захранено с руска неонацистка пропаганда и омраза Изпълняващо поръчки на проруската партия Възраждане. Вътре в тия групи са деца на пропаднали родители комунисти-русороби- алкохолици. Видно и от снимки на проруски комунистически протести.

Познавам в реала такива малограмотни комунистически фамилии при тях трагедията е пълна.

преди 17 минути, Gaming_Solutions написа:

Първите сигнали за нередности там са от 6 юни 2024 и да същинското строителство е след ареста му, преди това постройките са 15 (11 по време на първия сигнал и още 4 до ареста му).

Тъй ли? Първите сигнали са от 6 юни 2024-та? Че това е кажи-речи една година от както е кмет на Варна? И къде е спал до този момент?

преди 18 минути, Gaming_Solutions написа:

Предполагам можеш сам да провериш колко са сградите в момента за да разбереш защо казвам, че същинското строителство е след ареста му.

Да, де... Зададох конкретен въпрос, който беше изключително важен относно изготвянето на план за ПУП на горичката, което нали уж било "административна услуга"?

преди 19 минути, Gaming_Solutions написа:

Аааааа, не съм бил казал точно това.

Ти не си написал абсолютно нищо, понеже както вече написах 200 пъти, ти абсолютно нищо не разбираш. По-забавното е, че истински вярваш на тоя измамник и всячески го браниш все едно ти е някакъв роднина.

преди 19 минути, Gaming_Solutions написа:

Ама при положение, че те питам по кой закон е бил задължен да забрани разрешение за изготвяне на ПУП (защото ти твърдиш, че било така по закон), а ти ми говориш за закон за спиране на незаконно строителство и ми цитираш ЗУТ чл. 148 (1), (2) или чл. 125 (1),(2) ...
Ами не пиле, това не е закон, който задължава Коцев да забрани изготвянето на документа "разрешение за изготвяне на ПУП"

Абсолютно, да. Не се изготвя никакво разрешение, а направо трябва да се събарят сградите ПО ЗАКОН! Пак да повторя, че самият министър го обясни това, може дори да прочетеш нещо повече отколкото "Офнюз".

преди 20 минути, Gaming_Solutions написа:

Че цялата система работи мудно, така е, ама да твърдиш, че Коцев е проспал казуса е нелепо, при положение, че благодарение на него проблема се ескалира във времето, а не се замита под килима, каквито внушения се мъчиш да внушиш

Не е проспал нищо, да. Просто една година не е знаел за въпросният украински квартал, даже неговият заместник се снима с украинският мафиот, дори издава план за ПУП на някаква гора (така и не разбрахме, по кой закон), но пък петроханците яростно му бранят авторитета.

преди 57 минути, communismatic написа:

Съжалявам, наистина съм сбъркал по нощите като го писах, нямах в предвид, че е педофил, а ловец на педофили. Недоглеждане от моя страна, но в бързината грешки стават. Иначе е така, и на мен ми изглеждат като някакви ултра крайни елементи, утайки които нищо чудно да намират и в Хитлер модел на подражание.

Ако някой ден се опиташ поне да не се държиш надменно и обидно към останалите, може и хората да чуят какво имаш или искаш да кажеш...

Аз не се държа надменно. Просто съм заобиколен от хора, които не умеят да разсъждават... Тоя по-горе е абсолютно същият случай като теб.

преди 11 минути, communismatic написа:

Тъй ли? Първите сигнали са от 6 юни 2024-та? Че това е кажи-речи една година от както е кмет на Варна? И къде е спал до този момент?

Да, де... Зададох конкретен въпрос, който беше изключително важен относно изготвянето на план за ПУП на горичката, което нали уж било "административна услуга"?

Ти не си написал абсолютно нищо, понеже както вече написах 200 пъти, ти абсолютно нищо не разбираш. По-забавното е, че истински вярваш на тоя измамник и всячески го браниш все едно ти е някакъв роднина.

Абсолютно, да. То е абсолютно същият закон. Избери си един от трите, те важат и в трите случая. Та... по кой закон се изготвя план за ПУП на една гора?

Не е проспал нищо, да. Просто една година не е знаел за въпросният украински квартал, даже неговият заместник се снима с украинският мафиот, дори издава план за ПУП на някаква гора (така и не разбрахме, по кой закон), но пък петроханците яростно му бранят авторитета.

Как го сметна от 13 ноември 2023 до 6 юни 2024 една година само ти си знаеш 😁

За останалото ти обясних, "горичката" за която ти говориш е предвидена за урбанизация още през 2012 година (преди 14 години) спрямо ОУП на община Варна и то от Лиляна Павлова. Строителството пък е започнало по време на гербаджийския кмет и има издадени няколко удостоверения за търпимост по същото време. Та тук няма основание да не се издаде документа "решение за изготвяне на ПУП" , който не е ПУП, надявам се си разбрал, защото в началото твърдеше, че има одобрен ПУП. С този документ не може да се узаконят незаконни сгради, комично и абсурдно е да си го помислиш, камо ли да го твърдиш. Наличието на незаконни постройки само по себе си не е основание да се откаже да се издаде документа решение за изготвяне на ПУП, ако не цитираш закона дословно къде пише това, което ти твърдиш е безсмислено да продължаваме.

преди 2 минути, Gaming_Solutions написа:

Как го сметна от 13 ноември 2023 до 6 юни 2024 една година само ти си знаеш

Добре, де. Питам те, къде е спал през цялото това време? Толкова ли е сложен въпроса?

Наличието на незаконни постройки само по себе си не е основание да се откаже да се издаде документа решение за изготвяне на ПУП

Извинявай, ти бавноразвиващ ли си? Искаше ми закон, дадох ти дори три такива. Искам от теб да ми дадеш закон, с който трябва да се изготви план за ПУП на някаква гора, която е с незаконни постройки, но ти така и не можеш, да ми дадеш такъв, понеже такъв няма. Та... Кой не е наясно с нещата? Аз или ти? И през това време неговият заместник-кмет се снима с въпросният Невзоров по разни събирания, това не е ли адски съмнително?

преди 20 минути, Gaming_Solutions написа:

ако не цитираш закона дословно къде пише това, което ти твърдиш е безсмислено да продължаваме.

Пак ли ще бягаш? За кой път поред? Да ти цитирам закона дословно, понеже ти си тотално неграмотен и не можеш, да го разбереш!?

преди 1 час, communismatic написа:

Добре, де. Питам те, къде е спал през цялото това време? Толкова ли е сложен въпроса?

През кое време бе човек? За няколкото месеца ли ти е болката, от края на 2023 до към средата на 2024, спал бил половин година. Хахах, ами сигурно е могло да се реагира по-навреме, то и Коцев си го каза.

преди 1 час, communismatic написа:

Извинявай, ти бавноразвиващ ли си? Искаше ми закон, дадох ти дори три такива. Искам от теб да ми дадеш закон, с който трябва да се изготви план за ПУП на някаква гора, която е с незаконни постройки, но ти така и не можеш, да ми дадеш такъв, понеже такъв няма. Та... Кой не е наясно с нещата? Аз или ти? И през това време неговият заместник-кмет се снима с въпросният Невзоров по разни събирания, това не е ли адски съмнително?

Пак ли ще бягаш? За кой път поред? Да ти цитирам закона дословно, понеже ти си тотално неграмотен и не можеш, да го разбереш!?

Е това не знам как да го коментирам. Не съм ти искал просто някакъв закон, а такъв, който защитава тезата ти. Кой закон забранява изготвянето на разрешение за изготвяне на ПУП, защото има незаконни постройки на терена? Ти твърдиш, че така е по закон, дай да видим кой закон четеш и го плесни в лицето да ме затапиш ). Това, което беше изпляскал е друго и е неуважение от твоя страна към потребителите на форума, подценяваш ги.

За няколкото месеца ли ти е болката, от края на 2023 до към средата на 2024, спал бил половин година.

Той като е бил "буден", каква конкретно работа е свършил, щом самият ти призна, че масовото строителство започва дори по-късно. Само дето после пък архитекта му издава план за ПУП на гора, но там пък нямал никакви правомощия и вършил административна услуга.

Кой закон забранява изготвянето на разрешение за изготвяне на ПУП, защото има незаконни постройки на терена?

Обясних вече кой закон, изброил съм ги. Да видим, дали ще ги намериш. Пишеш "ЗУТ" на търсачката, да видим, първо дали ще го откриеш (след като дори съм го посочил) и дали ще го осмислиш, понеже така и не разбрах... каква конкретно работа е свършил въпросният кмет, на който даже трябвало и да сме благодарни.

преди 5 минути, Gaming_Solutions написа:

Ти твърдиш, че така е по закон, дай да видим кой закон четеш и го плестни в лицето да ме затапиш

Да те затапя? Че то аз през цялото време направо си се гавря с теб, ти още не си и разбрал това. Кво стана с Иво Тошев и металите, между другото? Нали уж не се ебаваше? И по тоя параграф - гредЪ. 😆

Между другото, по кой конкретен закон се издава план за ПУП на гора? Щото питам сигурно за 20-ти път, та...

преди 7 минути, communismatic написа:

Той като е бил "буден", каква конкретно работа е свършил, щом самият ти призна, че масовото строителство започва дори по-късно. Само дето после пък архитекта му издава план за ПУП на гора, но там пък нямал никакви правомощия и вършил административна услуга.

Така де, масовото строителство започва малко след това като е в ареста, това казах. Работата, която е свършил, е че е пуснал сигнали до институциите.

Обясних вече кой закон, изброил съм ги. Да видим, дали ще ги намериш. Пишеш "ЗУТ" на търсачката, да видим, първо дали ще го откриеш (след като дори съм го посочил) и дали ще го осмислиш, понеже така и не разбрах... каква конкретно работа е свършил въпросният кмет, на който даже трябвало и да сме благодарни.

Ама аз законите съм ги чел, въпроса е, че в това, което си дал не пише, че се забранява издаването на разрешение за изготвяне на ПУП ако има незаконни постройки на терен. Незаконните постройки трябва да се съборят и не пречат по никакъв начин на това да се одобри ПУП, друг е въпроса, че няма одобрен ПУП и не знам защо продължаваш да се самопрострелваш в крака като дъвчеш темата. Ти твърдеше, че има одобрен ПУП, аз те оборих, че няма

Между другото, по кой конкретен закон се издава план за ПУП на гора? Щото питам сигурно за 20-ти път, та...

Няма такъв закон ама нали вече ти обясних, че "горичката" за която ти говориш е предвидена за урбанизация още през 2012 година (преди 14 години) спрямо ОУП на община Варна и то от Лиляна Павлова. От правителството, не от кмета. Горичката ще се застрои, независимо дали от Неврозов или някой друг. Ако не ти харесва може да изискваш от твоя министър на регионалното развитие, за когото си гласувал да промени ОУП на община Варна. Казуса с Баба Алино е съвсем друг ама ти още даже това не си разбрал.

Така де, масовото строителство започва малко след това като е в ареста, това казах. Работата, която е свършил, е че е пуснал сигнали до институциите.

Аха, ясно. Т.е. той не е имало какво да направи по това време и е виновен заместника му? Нали така излиза?

Ама аз законите съм ги чел, въпроса е, че в това, което си дал не пише, че се забранява издаването на разрешение за изготвяне на ПУП ако има незаконни постройки на терен

Брато, ти не можеш, да вденеш една обикновена ирония в интернет форум, какво да говорим за юридическа терминология и прочее!? Изобщо, като ги пишеш тия тъпотии, вярваш ли си?

Незаконните постройки трябва да се съборят и не пречат по никакъв начин на това да се одобри ПУП, друг е въпроса, че няма одобрен ПУП и не знам защо продължаваш да се самопрострелваш в крака като дъвчеш темата. Ти твърдеше, че има одобрен ПУП, аз те оборих, че няма

Няма, да. Сиреч... архитекта на Коцев издава план за ПУП, но после няма никакво основание да се твърди, че няма да се издаде и ПУП? Верно? После изведнъж ще дадат назад и ще станат изключително правдиви и ще нарежат като с нож корупцията в град Варна.

Горичката ще се застрои, независимо дали от Неврозов или някой друг.

Мда, кмета очевадно не е имал какво да направи... Не знам, дали си наясно, че ако Благомир Коцев искаше, можеше направо да нареди на Енергото, на ВиК-то, на фирмата, която осигурява сметоизвозването и прочее, просто да спрат, да обслужват въпросният украински квартал, защото е незаконен. Съвсем отделна тема е, че ти тия работи няма откъде да ги разбереш, щом продължаваш да си въртиш мантрата, че трябвало да сме "благодарни" на Коцев, само не е ясно за какво конкретно, при положение, че с тоя украински боклук най-вероятно са кеширали яко от цялата схема и надали е особено случаен факта, че със заместник-кмета ги има снимани на обща снимка. По това време Коцев и зам кмета му знаели ли са, че въпросният незаконен квартал е негов?

Аха, ясно. Т.е. той не е имало какво да направи по това време и е виновен заместника му? Нали така излиза?

Виновни са институциите основно, че са проспали сигналите към тях, или по-скоро не са ги проспали, а им е наредено да бездействат. Все пак вербуват Неврозов като свидетел срещу Коцев.

Брато, ти не можеш, да вденеш една обикновена ирония в интернет форум, какво да говорим за юридическа терминология и прочее!? Изобщо, като ги пишеш тия тъпотии, вярваш ли си?

Ахаааа закона за който твърдиш, че съществува стана ирония, ясно 🤣

Няма, да. Сиреч... архитекта на Коцев издава план за ПУП, но после няма никакво основание да се твърди, че няма да се издаде и ПУП? Верно? После изведнъж ще дадат назад и ще станат изключително правдиви и ще нарежат като с нож корупцията в град Варна.

Ама то проблема не е в ПУП бе човек, проблема е, че имаме незаконни сгради. Няма проблем да се издаде ПУП, там да се посочи къде, какво и как може да се строи и след това да си строят

Мда, кмета очевадно не е имал какво да направи... Не знам, дали си наясно, че ако Благомир Коцев искаше, можеше направо да нареди на Енергото, на ВиК-то, на фирмата, която осигурява сметоизвозването и прочее, просто да спрат, да обслужват въпросният украински квартал, защото е незаконен. Съвсем отделна тема е, че ти тия работи няма откъде да ги разбереш, щом продължаваш да си въртиш мантрата, че трябвало да сме "благодарни" на Коцев, само не е ясно за какво конкретно, при положение, че с тоя украински боклук най-вероятно са кеширали яко от цялата схема и надали е особено случаен факта, че със заместник-кмета ги има снимани на обща снимка. По това време Коцев и зам кмета му знаели ли са, че въпросният незаконен квартал е негов?

И преди ти казах, бъркаш кметската длъжност с шерифската. Много американски филми гледаш. Снимката пък за която говориш е от благотворително мероприятие. Ти присъствал ли си на такива мероприятия, знаеш ли как застават хората за снимка? Сериозно ли по една снимка в интернет правиш изводи кой с кого се е корумпирал и кой на кого плаща пари?

Виновни са институциите основно, че са проспали сигналите към тях, или по-скоро не са ги проспали, а им е наредено да бездействат. Все пак вербуват Неврозов като свидетел срещу Коцев.

Аха, т.е. виновни са всички институции, предишният кмет, но не и настоящият, заместника му и архитекта, който е назначен от тях. Добре...

Ахаааа закона за който твърдиш, че съществува стана ирония, ясно 🤣

Не, визирах иронията на Иво Тошев, но както обикновено ОТНОВО не си разбрал абсолютно нищо. Каква изненада само. В желанието си да ме затапиш, фактически потвърди всичко от мен. Благодаря за което.

Ама то проблема не е в ПУП бе човек, проблема е, че имаме незаконни сгради. Няма проблем да се издаде ПУП, там да се посочи къде, какво и как може да се строи и след това да си строят

Верно? Ти имаш ли идея как се издава ПУП? Поредното доказателство, че нямаш абсолютно никаква идея, какви простотии твърдиш.

И преди ти казах, бъркаш кметската длъжност с шерифската. Много американски филми гледаш.

Така е, да. Кмета явно абсолютно нищо не може да направи срещу масовото застrояване в неговият град. Той просто е само... кмет.

Снимката пък за която говориш е от благотворително мероприятие. Ти присъствал ли си на такива мероприятия, знаеш ли как застават хората за снимка? Сериозно ли по една снимка в интернет правиш изводи кой с кого се е корумпирал и кой на кого плаща пари?

Не, просто е супер логично. Дори съм обяснил с кое реално не съм съгласен и кое е адски съмнително в цялата тази схема. Не съм виновен, че изобщо не четеш с разбиране и не си усвоил все още това полезно умение.

преди 27 минути, communismatic написа:

Аха, т.е. виновни са всички институции, предишният кмет, но не и настоящият, заместника му и архитекта, който е назначен от тях. Добре...

Аха и според тебе най-големия виновник е Коцев, защото е "проспал" 6 месеца? Не забравяй, че има и уволнени от Коцев

Не, визирах иронията на Иво Тошев, но както обикновено ОТНОВО не си разбрал абсолютно нищо. Каква изненада само. В желанието си да ме затапиш, фактически потвърди всичко от мен. Благодаря за което.

Е ти твърдеше, че Тошев се ебавал, после се оказа, че Тошев съвсем сериозно си е бръщолевил глупостите за метал бандите

Верно? Ти имаш ли идея как се издава ПУП? Поредното доказателство, че нямаш абсолютно никаква идея, какви простотии твърдиш.

Аз не само имам идея как се издава ПУП, аз вчера ти написах подробно какви са стъпките преди одобрението на ПУП.

Така е, да. Кмета явно абсолютно нищо не може да направи срещу масовото застrояване в неговият град. Той просто е само... кмет.

Не съм казал, че кмета не може нищо да направи срещу незаконното строителство. Там е работата, че той направи каквото можа и малко след това го арестуваха.

Не, просто е супер логично. Дори съм обяснил с кое реално не съм съгласен и кое е адски съмнително в цялата тази схема. Не съм виновен, че изобщо не четеш с разбиране и не си усвоил все още това полезно умение.

Да бе да, на тебе всичко ти се струва супер логично и не виждаш никаква причинно-следствена връзка със сигналите на Коцев до ДАНС и прокуратурата и последвалия непосредствено арест след това. Междувременно Неврозов става защитен свидетел по делото. Всичко е съвпадение?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.