Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 1 час, miro20 написа:

Никой не ги е виждал в никакъв съд. Странно, много странно ....

А иначе зеления прогресивен мухъл пак осра пейзажа

Отзиви :

HPgg4OkWoAE1xAB?format=png&name=small

HPgbUnWXEAAtJyM?format=jpg&name=small

Историка Александър Стоянов също с обръщение към Зеления неадекватен мухъл :

https://www.facebook.com/reel/1028234763340265

Да не се повтарям от съседната тема за генералния мухъл дебил :

Че кой е виновен за наличието на такива добре възпитани деца? Днеска всички в хор реват срещу думите на Радев и много добре се издават как имат къде директно, къде индиректни участие в доброто възпитание на децата. Примери доста. Преди време един добре възпитан бивш вече депутат се наложи да обяснява как много добре е възпитал сина си , който научен да пипа вещи по чужди домове, си поигра на counter strike и простреля братовчед си (ако не се лъжа такъв беше).

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 846,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

на 10.08.2026 г. в 17:27, miro20 написа:

От години чрез служебните си правителства мухльото овладява всички лостове в държавата.

Това не води до нищо добро . И няма нищо общо с демокрация .

Нито конкуренция, нито взаимен контрол в службите . т.е. властови безпредел .

Мухльо ти какво искаш да имаме 3 министър председателя и 4 президента та да има конкуренция .Нали твоя шеф тиквата ще прави правителство в сянка та ще имаш конкуренция тролчо центовец

на 10.08.2026 г. в 13:50, Звяра! написа:

Това е по-добре от това да се пазим сами или никой да не ни пази!

Ама НАТО пази ли ни че не го видях

преди 51 минути, nerazbral написа:

Нали твоя шеф тиквата

Крадев никога няма да вкара Разбойко в затвора.

Гарван гарвану око не вади, аз ви казах. Написаното стои.

И Дебелян Пеевски няма да вкара в затвора.

На калпавото правителство прокуратурата му пречи

На калпавия пилот самолета му пречи

На калпавия уй...

Оп чакай, туй последното се едно не съм го писал

кРадев е политически дебил, обвиняващ всички други но не и корена на проблема - нацистката рашистка шовинистична идеология на която са фенове въпросните младежи.

Готов е на всякакви политически спекулации и тотално лъжливи обвинения за някакви "антифашистки паметници" /бранейки съветските на окупацията а не антифашистки паметници/ , само и само да не се обвинява в нещо "матушката" .

Позор !

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Но кРадев успешно лавира извъртайки акцента от рашисткия нацизъм ... към демократичната общност, използвайки криминалния повод за политическа атака.

И да му се чудиш на трола му неден, така завъртя че да спасява пак съветските комунистически паметници, които по своята същност са "национал социалистически" , т.е. най близки до немските нацисти. При това в България фашизъм никога не е имало че да псасяваме антифашистки паметници .

Такива пируети съм сигурен тоя дебил не може сам да съчини а му ги съчиняват през митрофановите връзки .

преди 3 часа, nickolaycho написа:

Не ги разбирате вие у село Владая тези работи с фашизма.
Ти си просто един безнадежден случай, човекът премиер трябва да направи така, че леля Илияна да я изберат за президентка. Той говори на избирателите които ще гласуват, хич не му пука за мърлячите от някакво си уебкафе.

преди 41 минути, Белгиеца написа:

Не ги разбирате вие у село Владая тези работи с фашизма.

а ти ги разбираш - затова избега от Бг

преди 6 часа, miro20 написа:

кРадев е политически дебил, обвиняващ всички други но не и корена на проблема - нацистката рашистка шовинистична идеология на която са фенове въпросните младежи.

Олигофренино, я кажи каква е съдбата на основателя на тази "нацистката рашистка шовинистична идеология".

Дали същият не е осъден от Русия и умрял в руски затвор именно заради тази идеология?

Руснаците осъдили "идеолога" на движението, обаче ти обвиняваш Русия giggle1

И друго искам да те питам: С какви фланелки се явиха в съда повечето от младежите? С фланелки на западни метал групи, или с фланелки на руски метал групи? Не за друго, ама това не е ли показателно от къде са черпили вдъхновение?

преди 4 часа, miro20 написа:

При това в България фашизъм никога не е имало че да псасяваме антифашистки паметници .

Е, що тогава ни бомбардираха англетата и кравите? Щом не е имало фашизъм, това означава ли че те са военноперстъпници и са бомбардирали една невинна и чиста като момина сълза държава?

преди 7 часа, Мери) написа:

Той е зает сега около кошницата с грижи: https://www.facebook.com/photo/?fbid=122188415852908065&set=a.122104056842908065&locale=bg_BG

Видя ли им програмата на ПБ? От догодина увеличават мин. заплата. А твърдеше че щели да намаяват пенсиите и заплатите ,пък увеличиха пенсиите и от догодина ще увеличат и заплатите.

преди 8 часа, ivottoshev написа:

И друго искам да те питам: С какви фланелки се явиха в съда повечето от младежите? С фланелки на западни метал групи, или с фланелки на руски метал групи? Не за друго, ама това не е ли показателно от къде са черпили вдъхновение?

Аз слушам метал вече повече от 30 години и не съм станал изрод. Със сигурност не са черпили вдъхновение за нацистките си наклонности от групите по тениските. Който е запознат с творчеството на Sepultura знае, че в текстовете им се пее точно обратното на това, което са направили младежите. Групата е бразилска, като членовете са и основно бразилци, след напускането обаче на Макс Кавалера, вокалиста им е чернокож.

преди 28 минути, AAUUXX написа:

Видя ли им програмата на ПБ? От догодина увеличават мин. заплата. А твърдеше че щели да намаяват пенсиите и заплатите ,пък увеличиха пенсиите и от догодина ще увеличат и заплатите.

Задръж с хвалбите сега да видим кошницата с грижи за олигарсите с какво точно ще я напълнят. 😁

преди 3 часа, Gaming_Solutions написа:

Аз слушам метал вече повече от 30 години и не съм станал изрод. Със сигурност не са черпили вдъхновение за нацистките си наклонности от групите по тениските. Който е запознат с творчеството на Sepultura знае, че в текстовете им се пее точно обратното на това, което са направили младежите. Групата е бразилска, като членовете са и основно бразилци, след напускането обаче на Макс Кавалера, вокалиста им е чернокож.

Естествено че музиката няма нищо общо , а са станали уроди за това че са последователи на рашистки неонацисти.

преди 10 часа, ivottoshev написа:

Е, що тогава ни бомбардираха англетата и кравите? Щом не е имало фашизъм, това означава ли че те са военноперстъпници и са бомбардирали една невинна и чиста като момина сълза държава?

Това че сме формално съюзници, не ни прави държава с фашистки режим . В мрежата това е основния спор, който тъпите копейки така и не могат да осъзнаят. Едно е съюзник , друго е държавно упралвение на фашистки режим .

За мръсната пропаганда на Зеления Чорап :

HPhZWWRWMAAnvbI?format=jpg&name=large

HPhZWWYWgAAjmlG?format=jpg&name=large

Червените ескадрони и останалите спомагателни формирования изглежда смятат, че масово (тоест +тях) ще просперират при Радев. Няма лошо. При всяка промяна има хора, които смятат така. После се оказва, че наистина са просперирали, ама едни други хора... по равни от тях... и се почва отначало...

Ама тоя път сигурно ше е различно.

преди 2 часа, miro20 написа:

Това че сме формално съюзници, не ни прави държава с фашистки режим . В мрежата това е основния спор, който тъпите копейки така и не могат да осъзнаят. Едно е съюзник , друго е държавно упралвение на фашистки режим .

Разбарх. Занчи англетата и кравите са ни бомбардиарли защото сме били съюзници на Хитлер, а руснаците не е трябвало да навлизат у нас, защото сме били само съюзници на Хитлер.

Кажи на учителя си по логика да скъса дипломата си и да я изяде!

преди 8 часа, Gaming_Solutions написа:

Ти пак не си разбрал. Тошев просто се ебава с цялата умнокрасива мантра, че младежите понеже били путлеристи, та затова и бастисали педофила...

кРадев, мухъл рашистки, хем си бил ивоенен, би трябвало прекрасно да знаеш това което и децата знаят - че рашистката църква е придатък както на пропагандата така и пряко на службите на рашисткия режим

Между другото, днес четох един интересен пост от "БГ Елфи". Та в него се твърди, че ВСУ били освободили към 750 квадратни километра, уповавайки се на информация от изключително благонадеждният източник "Дийп Стейт", който дори Юлия Мендъл критикува, понеже е тотално необективен. Всичко е шест плюс, само дето точно в първият коментар отдолу някакъв умнокрасив се уповава на същият "Дийп Стейт" и твърди, че всъщност ВСУ са освободили 240 квадратни километра (241 с точност, но нашия ги е закръглил на 250)... 😆

Доколкото си спомням тия бореха руската пропаганда...
изображение.png

преди 11 минути, communismatic написа:

Ти пак не си разбрал. Тошев просто се ебава с цялата умнокрасива мантра, че младежите понеже били путлеристи, та затова и бастисали педофила...

Аз съм го цитирал какво е казал и съм му отговорил по темата

Иначе ти как си, доста време те нямаше, бяхме се притеснили.

преди 6 минути, Gaming_Solutions написа:

Аз съм го цитирал какво е казал и съм му отговорил по темата

Да, де. Отговорил си щото не си разбрал иронията му. Т.е. пак не си разбрал.

преди 6 минути, Gaming_Solutions написа:

Иначе ти как си, доста време те нямаше, бяхме се притеснили.

Ти със сигурност не си. Особено след последната ни "дискусия" за "невинния" Благомир Коцев по казуса "Баба Алино" и документа, който така го беше разбрал, че го постна за да го оправдаеш, но реално го закопа...

преди 11 минути, communismatic написа:

Да, де. Отговорил си щото не си разбрал иронията му. Т.е. пак не си разбрал.

Ти със сигурност не си. Особено след последната ни "дискусия" за "невинния" Благомир Коцев по казуса "Баба Алино" и документа, който така го беше разбрал, че го постна за да го оправдаеш, но реално го закопа...

Не, просто го постнах, защото ти твърдеше, че документа е едно, а той е нещо съвсем друго ама пак не си разбрал

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.