Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 4 минути, kaldata1 написа:

Иначе ако аз мога да избера, бих предложил добър инженер, уважаван юрист или някой бизнесмен, създал се сам. Само такъв човек може да е обединител и да прояи мъдрост, каквато президентската институция има.

Ясно, руса си и чакаш принца на белия кон...

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 847,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

току-що, Joss Bomon написа:

Ясно, руса си и чакаш принца на белия кон.

А не бе, ще подкрепя аз некадърници, все тая издигнати от кого.

преди 2 часа, Joss Bomon написа:

Ясно, руса си и чакаш принца на белия кон...

Какво става с панаира бе, дуругари, вие следите ли дали Гълъб Донев е предприел нещо да го спаси? 🙄

https://www.facebook.com/photo/?fbid=10164588786249487&set=a.10152334778289487&locale=bg_BG

https://www.facebook.com/groups/780783306858744/permalink/1553391109597956/

https://www.facebook.com/photo/?fbid=2070500523672215&set=gm.4511453435756972&idorvanity=2057025077866499&locale=bg_BG

преди 5 часа, Мери) написа:

Много добре съм осъзнала докъде ни докарахте. Спокойно, няма невъзможни неща пред нашето светло бъдеще - както сме влезли в ЕС, така и ще излезем, от НАТО също. Подробно, но за съжаление без картинки, ще ти обясня, знам, че ще ти е трудно да разбереш, но тук за съжаление няма възможност за нагледно илюстриране. Сега първата стъпка към Северна Корея и Русия вече сте я направили - избрахте Мунчо, втората важна стъпка е да изберете Пеги Йотова за президент, така правителството ще е съставено от агенти на Москва и президентството също ще бъде съставено от московски хора за цвят може да добавим и БПЦ с неайната глава също човек на Русия. При това положение достатъчно е правителстовото на Мунчо да направи промени в конституцията, да ни превърне в президентска република, след изтичането на мандата на Пеги Йотова да се възкачи той на президентския пост подобно на класическата рокада, която направиха Питин с неговото вице и от позицията на президент да направи два всенародни референдума да се махнем от ЕС и от НАТО, вие разбира се ще гласувате ЗА, може леко да послъжат в преброяването на гласовете и хоп, ето излезли сме от ЕС и НАТО, еврото ще го махнем лесно и ще го заменим със златното лефче, ще вържем лефчето към рублата и воала - мечтата ви ще се е сбъднала дуругари... И ако случайно дотогава избухне Трета световна, ще воювате рамо до рамо с братската севернокорейска армия... 😁

Дрън, дрън, убийства от непълнолетни е имало винаги, дори и тогава, когато аз още не съм била родена - примерно стрелбата в студентските общежития в София през 1974 година. Това, че не са писали за тях, не означава, че всички деца са били славейчета и само с пеене са се занимавали.

ми... описаното 90% е изпълнено . Бих добавил само и овластяването на религията с рашистки послушник - патриарх .

преди 10 часа, miro20 написа:

Не, носи тоалетна хартия за Дани Иванов, и на тези дето го цитират, за да могат да си забършат оаканите задници.

bTV Новините
No image preview

Димитър Стоянов: Няма забрана за американски военни самол...

На 25 февруари на Летище „Васил Левски“ бяха  разположени 10 военнотранспортни самолета KC-135

„Никой не е забранил кацането на американски самолети на което и да е гражданско летище. И занапред ще кацат самолети не само на американските въоръжени сили, но и на други държави. Това е напълно нормална практика и няма никакъв проблем с пребиваването им“, каза министърът след края на заседанието на парламентарната комисия по отбрана, предаде БГНЕС.

Това беше отговорът на военния министър при предишния случай в който американски военен транспортен самолет беше кацнал на летище "Васил Левски" София

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Кога е станало това

Това е сарказъм.

Далеч съм от мисълта, че ти отварям очите де.

Ей тъй като не ви отърва на комунистите и русофилите и се правите, че не разбирате.

преди 12 часа, M.Николов написа:

За дрона нещо да кажете?

Или след като се разбра, че най-вероятно е украински, темата вече не ви е интересна.😀

Украйна ни атакува, какво има да се каже. Зеленски мисли да мести столицата от Киев в Павликени.

на 8.08.2026 г. в 10:18, M.Николов написа:

„Никой не е забранил кацането на американски самолети на което и да е гражданско летище. И занапред ще кацат самолети не само на американските въоръжени сили, но и на други държави. Това е напълно нормална практика и няма никакъв проблем с пребиваването им“, каза министърът след края на заседанието на парламентарната комисия по отбрана, предаде БГНЕС.

Това беше отговорът на военния министър при предишния случай в който американски военен транспортен самолет беше кацнал на летище "Васил Левски" София

Сега стана нормална практика според Радев и според вас, преди изборите беше ненормална и тогава опищявахте всичко, а се мерне някой чужд военен самолет, как само се променят нещата! 🤮

преди 3 часа, kaldata1 написа:

Украйна ни атакува, какво има да се каже. Зеленски мисли да мести столицата от Киев в Павликени.

Дали Украйна ни атакува или ни посещават гости, които трябва да почерпим с хляб и сол, кой ще ти каже, кой? 🙄

https://www.facebook.com/photo/?fbid=1676515881146942&set=a.975796681218869&locale=bg_BG

преди 1 час, Мери) написа:

Дали Украйна ни атакува или ни посещават гости, които трябва да почерпим с хляб и сол, кой ще ти каже, кой? 🙄

https://www.facebook.com/photo/?fbid=1676515881146942&set=a.975796681218869&locale=bg_B

Никой не ни е атакувал ,спри да ги четеш тези фейкове от фейсбука. А ако беше руски дрона досега щяхте да искате задействане на член 5 ,6,7,8 аве всички членове налични.

След първоначалния анализ стана ясно, че няма причина да се смята, че инцидентът е бил преднамерен. Тепърва предстои извършването на допълнителни експертизи, които да установят всички обстоятелства. Ще бъде извършена и проверка за наличие на следи от взривни вещества и смеси. Началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов съобщи, че най-вероятно летателният апарат е бил отклонен от системата и е поел курс извън обсега на радарите. Той беше категоричен, че няма информация за агресия срещу България или за умишлено нападение. А Украйна увери, че не е атакувала умишлено България и обеща разследване.

Euronews Bulgaria
No image preview

Украйна увери, че не е атакувала умишлено България и обещ...

След първоначалния анализ стана ясно, че няма причина да се смята, че инцидентът е бил преднамерен. Тепърва предстои извършването на допълнителни експертизи,
преди 17 часа, M.Николов написа:

За дрона нещо да кажете?

Ми, Крадев има 131 депутата. Той да каже. Кой му пречи, ся има цялата власт.

Може Зеленски да е решил да запали Преслав, като предшественика си Светослав

Николов, скоро казвал ли съм ти, колко си прост ?

преди 31 минути, AAUUXX написа:

Никой не ни е атакувал ,спри да ги четеш тези фейкове от фейсбука. А ако беше руски дрона досега щяхте да искате задействане на член 5 ,6,7,8 аве всички членове налични.

Ако беше руски дронът, досега да бяхме го посрещнали с хляб, сол и народни веселби. Вий щяхте с росни китки в ръце да сте в първите редици посрещачи, след Генерал Пинокио и Пеги Йотова. 😁

преди 3 часа, Мери) написа:

Ако беше руски дронът

Газ пикаете че не е руски. Бяхте наточили перата, насъбрали храчки, а сега ви се налага да сте по-тихи от водата. Няма "лошите руснаци ни нападат", няма "чл 5", няма "злият Путин"...

преди 9 часа, ivottoshev написа:

Твойте хора казаха че трябва да задействаме чл5 на НАТО?!? Ти съгласен ли си с тях?

"Моите хора" не знам какво са казали, но честно казано аз притеснение от румънски, украински или гръцки дрон нямам. Ти смяташ ли, че Украйна би ни атакувала? Това ли е новата опорка?

преди 1 час, kaldata1 написа:

Ти смяташ ли, че Украйна би ни атакувала? Това ли е новата опорка?

А ти смяташ ли че Русия би ни атакувала? Докато дрона беше "руски" се чуваха такива призиви, ето примерно от Ивайло Мирчев:

Мирчев: Дронът е атака срещу важна инфраструктура на НАТО

И не, не е нова опорката. Помня каква еуфория беше тук, когато падна ракета в Полша и уби двама трактористи. Цяла вечер имаше аху-иху, чл. 5 и "ся им се еВа маменцето на ватенките". На другият ден всичкото отбор Амеба се беше изпокрило и изчезнало безкрайно.

преди 2 часа, ivottoshev написа:

А ти смяташ ли че Русия би ни атакувала? Докато дрона беше "руски" се чуваха такива призиви, ето примерно от Ивайло Мирчев:

Мирчев: Дронът е атака срещу важна инфраструктура на НАТО

И не, не е нова опорката. Помня каква еуфория беше тук, когато падна ракета в Полша и уби двама трактористи. Цяла вечер имаше аху-иху, чл. 5 и "ся им се еВа маменцето на ватенките". На другият ден всичкото отбор Амеба се беше изпокрило и изчезнало безкрайно.

Пълни глупости . Никой не се е крил .

За всички инциденти вина носи единствено и само рашисткия режим и наглата агресивна война която вкараха в Украйна.

на 8.08.2026 г. в 19:45, M.Николов написа:

За дрона нещо да кажете?

Или след като се разбра, че най-вероятно е украински, темата вече не ви е интересна.😀

ти си за вицовете.

Как съчетаваш в едно изречение " разбра се" и че "най вероятно е..." ?

По ми е интересно че от Румъния официално казаха че не са засекли никакви дронове, нито траектория на движение, както бе при няколкото дрона които прихванаха съвсем наскоро и унищожиха с Ф 16

Ах да, нещо не ви чух да коментирате тези предишни инциденти с румънските въздушни сили ??

Нещо не ви изнася копейките ?

Не чух и никой да се запита... чия е изгодата да взривяваш газов хъб , който пренася газ за Молодова и Украйна ?

на 8.08.2026 г. в 10:18, M.Николов написа:

Не, носи тоалетна хартия за Дани Иванов, и на тези дето го цитират, за да могат да си забършат оаканите задници.

bTV Новините
No image preview

Димитър Стоянов: Няма забрана за американски военни самол...

На 25 февруари на Летище „Васил Левски“ бяха  разположени 10 военнотранспортни самолета KC-135

хахаха

Що се пна тогава Зеления Чорап мухьло ?

Дето лъга че поставил въпроса с визите ?

Ко стана, отпаднаха ли визите за САЩ ?

хахахаха... е няма такива идиоти като комунделите копейки ....

преди 3 часа, miro20 написа:

Как съчетаваш в едно изречение " разбра се" и че "най вероятно е..." ?

Ся ще ти покажа:

Разбира се, най-вероятно си видял въпросчето ми: "Сега вече Шиши от добрите ли е?"

И разбира се най-вероятно е да нямаш отговор, който да не те завира в под на кучето опашката, защото иначе се разбира, че най-вероятно би дал този отговор.

Разбира се в случая липсата на отговор е красноречив отговор, но най-вероятно ти ще продължиш да се криеш като мишка, щото и този път идолът ти - Бочко Менискуса ти го наби с двеста!

преди 11 часа, ivottoshev написа:

А ти смяташ ли че Русия би ни атакувала?

Естествено. Ние сме съюзник на Украйна и произвеждаме огромни количества оръжия, които й се продават. Цели български предприятия са потенциални мишени.

преди 1 минута, kaldata1 написа:

Естествено. Ние сме съюзник на Украйна и произвеждаме огромни количества оръжия, които й се продават. Цели български предприятия са потенциални мишени.

Според някой това не е участие в конфликта ,а и ние не сме военен съюзник на никоя държава която е във военен конфликт с друга. Или казваш ,че е грешка това че продаваме оръжие на Украйна и не трябва да го правим ,защото ставаме цел?

преди 24 минути, Joss Bomon написа:

Експерт:

Държава като България може да бъде превзета със 70 до 300 дрона управлявани от 30 деца!!!

Неможе да ни превземе никой ,защото НАТО ни пази ,попитай за това @Мери) , @Волен , @Звяра! , @БаалБек , @miro20 ,ако някой съм пропуснал нека ме извини.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.