Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

В грешка си, аз съм бил в Безмер по времето на социализъма и руските самолети идваха и си отиваха без да питат бай Тошо дали може или не може. А хората в Безмер за 5 стотинки ги нямаха.

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 847,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 3 минути, ined написа:

В грешка си, аз съм бил в Безмер по времето на социализъма и руските самолети идваха и си отиваха без да питат бай Тошо дали може или не може. А хората в Безмер за 5 стотинки ги нямаха.

Поста ми е ирония

преди 2 минути, ined написа:

Това не е лошо да сме в приятелски отношения с Русия и САЩ и да извличаме взаимна полза от това. Изолацията не е в полза никога.

ЕС се скараха с Русия ,сега са на път да се скарат и със САЩ ,това няма да бъде добре за ЕС. С тези хиляди регулации и изисквания които постоянно някой еврочиновник измисля няма да бъдат търпяни безкрайно от вликите сили.

Президентът Тръмп заплаши ЕС със „значителни мита“ заради европейските глоби за американски технологични компании

Администрацията на президента Доналд Тръмп подготвя търговско разследване срещу Европейския съюз, във връзка с наложените глоби на американски технологични гиганти в Европа. Това обяви Тръмп в публикация в платформата „Трут соушъл“, предаде Си Ен Би Си.

Процесът вероятно ще доведе до налагане на „значителни“ мита за внос от ЕС, добави Тръмп в съобщението, публикувано в петък вечерта.

Президентът на САЩ упрекна ЕС, че „ограбва“ американски компании и, следователно, американските данъкоплатци. Той изрази недоволство от наскоро наложената от Европейската комисия глоба в размер на 1 милиард долара на „Гугъл“ (Google).

ЕК съобщи, че налага две глоби на „Гугъл“ (Google) за общо 890 милиона евро за нарушения на европейските закони. Тези нарушения са свързани с даването на предимство на собствените услуги на компанията в резултатите от търсачката, както и с пречките пред бизнеса на други компании в електронния магазин „Гугъл плей“.

„ЕС отново се заема с тези действия и, както винаги, насочва вниманието си към ВЕЛИКИТЕ американски фирми!“ заяви Тръмп и разкритикува предишни глобите срещу „Епъл“ (Apple), „Мета“ (Meta) и „Амазон“ (Amazon).

Дебати
No image preview

Президентът Тръмп заплаши ЕС със „значителни мита“ заради...

Администрацията на президента Доналд Тръмп подготвя търговско разследване срещу Европейския съюз, във връзка с наложените глоби на американски технологични гиганти в Европа. Това обяви Тръмп в публика

Радев вече не е президент. Като се разбере на коя дата ще са президентските избори, най-вероятно на петнайсети ноември, ще пусна тема за тях. Йотова вече обяви, че ще е един от кандидатите. Според мен тя ще е новият(стар) президент.

преди 1 минута, The Lone Star написа:

Радев вече не е президент. Като се разбере на коя дата ще са президентските избори, най-вероятно на петнайсети ноември, ще пусна тема за тях. Йотова вече обяви, че ще е един от кандидатите. Според мен тя ще е новият(стар) президент.

И аз също мисля ,че Йотова ще бъде новия президент ,но все още няма информация за другите кандидати кои ще бъдат.

Евентуално Гров(липсващата буква не ми работи), Вълчев, Костадинов или Волгин, Николай Ненчев, може би Ивелин, някой от ДПС, Луна, Йоло Денев и нататък по реда си. Борбата ще е между Йотова и кандидата на ГЕРБ или ПП и ДБ.

След Алиев и Токаев показват че имат топки.

За разлика от нашия вожд и месия Чорап без топки

Изражението на Путьото когато Токаев му казва да замрази конфликта:

image.png

на 25.07.2026 г. в 14:54, Miusuka написа:

Миро не разбирам защо си против Радев. Нали твоя приятел Бойко е с САЩ и той се съгласи за самолетите и той причакваше сина на Тръмп да му покаже коя част от България му дава. А сега Радев също работи за САЩ, а ти ко плюеш. Някакво противоречие виждам тука.

Бойко никога не е вършил такива глупости, каквито върши Радев, да Бойко също е зависим от Москва, ама не толкова, не чак толкова. Плюс това той има подход към хората, харесват го в ЕС, докато Радев за какво ходи на сбирки на ЕС - да яде безплатно на софрата и да се отказва от участие в съвместни инициативи. 😢 Няма и място за сравнение - Бойко и Радев са две различни галактики.

преди 21 часа, С-600 написа:

😂

Може да бъде изображение с текст, който гласи 'Boühuk om amepukaHckama apmиR B aBиo6a3a „6e3mep" AemoHcTpиpa kakBo mиcли 3a npomecmupauume cpewy amepukaHckume camoлeTи.'

Тоя войник много прилича на българче от Своге. 😁

преди 44 минути, miro20 написа:

След Алиев и Токаев показват че имат топки.

За разлика от нашия вожд и месия Чорап без топки

А Токаев дали знае защо започна СВО? Или сега просто му е напечено, че Украйна им спря износа на петрол?

преди 9 часа, AAUUXX написа:

Това не е лошо да сме в приятелски отношения с Русия и САЩ и да извличаме взаимна полза от това. Изолацията не е в полза никога.

ЕС се скараха с Русия ,сега са на път да се скарат и със САЩ ,това няма да бъде добре за ЕС.

Може би, защото и Русия, и САЩ са един дол дренки.

А вие започнахте вече да обичате САЩ, нали? И Израел - също? След като избранникът ви ги обича.

Допреди известно време плюехте наляво и надясно Америка, а сега - оп, дружба с тях ще правим... 🤮

току-що, Мери) написа:

Може би, защото и Русия, и САЩ са един дол дренки.

А вие започнахте вече да обичате САЩ, нали? И Израел - също? След като избранникът ви ги обича. 🙄

И Китай също, но си прав ,аз всяка нация харесвам topsecret

преди 2 часа, The Lone Star написа:

Йотова вече обяви, че ще е един от кандидатите. Според мен тя ще е новият(стар) президент.

Няма шанс пред Гюров, дано той да се съгласи да му издигнат кандидатурата.

преди 1 минута, Мери) написа:

Защо да няма шанс? Толкова ли си заслепена? Йотова ще го бие като маче у дирек.

преди 1 час, The Lone Star написа:

Защо да няма шанс? Толкова ли си заслепена? Йотова ще го бие като маче у дирек.

Все пак Йотова одобри самолетите цистерни в Безмер, колкото и да са прости копейките, като опре до заплаха за живота им настроенията им се променят. Аз много се съмнявам хората живеещи около летището в безмер пак да гласуват за тая гнусна комунистическа пасмина, от която част е Йотова. Ако го направят, значи напълно си заслужават абсолютно всичко, което ще им се случи след това. Настина не вярвам да има толкова много заслепени уфце в България. 😉

преди 38 минути, Без умствен капацитет написа:

ясно е кой дърпа конците на Радев - това е Йотова

https://www.facebook.com/reel/1468838161667223

А, добър ден, аз съм вашта леля! 😁

Радев беше назначен от БСП и му турнаха Йотова да го надзирава, тъй че тя си му дърпа конците от време оно, но той не че се съпротивлява де. На един акъл са и двамата - т.е., исках да кажа без акъл са и двамата. 😢

преди 20 часа, AAUUXX написа:

няма да бъдат търпяни безкрайно от вликите сили

Великите сили нещо щяхте да земате Канада и Гренландия.

Ко стана ?

И Украйна щяхте да земате за три дняяя, пък ви седи като кост в гърлото вече 5 години. И нямате бензин и бягате от Крим.

Слава на Украйна!!!

Слава на Дания и на Канада!!!

Слава на Европа!!!

Да живей България!!!

Предатели мръсни комунистически. И Русията ви се разпада и САЩа ви закъса в Иран.

Европа е била, е и ще бъде центъра на цивилизацията

преди 9 часа, Мери) написа:

гнусна комунистическа пасмина

Това исках да кажа.

Готови са да ни предадат на всеки, който им плати или ги заплаши.

Този Карбовски имал бил гледна точка.

Аз като зема едно дърво!!!

на 26.07.2026 г. в 8:45, ined написа:

Искам да попитам - член 5 от договора на НАТО може ли да се задейства, ако страна членка на НАТО участва логистично в нападението над страна, която не е членка на НАТО и в резултат на тези нейни действия получи ответна реакция от нападнатата страна, която не е членка на НАТО? 🙄

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid032PriJyyFC36HyKu6naiANdsvBUSodbMkUh74nNAMPwwLY7CiNrdUdMycpaa1rDzZl&id=100008282737818

преди 20 минути, Мери) написа:

Искам да попитам - член 5 от договора на НАТО може ли да се задейства, ако страна членка на НАТО участва логистично в нападението над страна, която не е членка на НАТО и в резултат на тези нейни действия получи ответна реакция от нападнатата страна, която не е членка на НАТО? 🙄

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid032PriJyyFC36HyKu6naiANdsvBUSodbMkUh74nNAMPwwLY7CiNrdUdMycpaa1rDzZl&id=100008282737818

Не ,неможе да се задейства член 5 ако държава от НАТО реши да нападне друга държава.

преди 18 часа, Мери) написа:

Нека има една сериозна кандидатура срещу Йотова пък да видим как ще се развие кампанията им. Както някои специалисти казват, когато се появят компромати и те са спрямо определен човек (кандидат за президент примерно), то логичния извод е, че идват от другата страна. Примерно за момента към правителството на Радев не се забелязват особенно развитие на тема компромати - никой не е безгрешен и все пак не сме видели до сега нещо съществено на този фронт.

Но се вижда как при служебното правителство на Гюров за един ден откриха миналото на Цицелков. Очевидно в някои случаи тези неща се развиват много бързо, в други има тишина с месеци 😄

преди 14 минути, AAUUXX написа:

Не ,неможе да се задейства член 5 ако държава от НАТО реши да нападне друга държава.

Тогава какви ги плещят, че НАТО ще задейства чл. 5, ако Иран реши да ни нападне в отговор на нашата логистична подкрепа за САЩ във войната му с Иран? 🙄

Ние не бихме били невинно и без повод нападнати все пак. Да не дава господ! При такова управление, което ни натресохте, надеждата ни е единствено в Бог. 😢

преди 10 минути, Мери) написа:

Тогава какви ги плещят, че НАТО ще задейства чл. 5, ако Иран реши да ни нападне в отговор на нашата логистична подкрепа за САЩ във войната му с Иран? 🙄

Ние не бихме били невинно и без повод нападнати все пак. Да не дава господ! При такова управление, което ни натресохте, надеждата ни е единствено в Бог. 😢

Иран няма да ни напада ,защо им е да го правят ,ние не сме страна в този конфликт? Освен това се намират доста далече от нас.

Като даваме оръжие на Украйна да не би да ни нападна Русия -не ,защото не сме страна в конфликта им.

Не се шашкай ,ако се шашкаш наистина ,ако е само за да оплюеш правителството разбирам.

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Като даваме оръжие на Украйна да не би да ни нападна Русия -не ,защото не сме страна в конфликта им.

Ние не даваме оръжия на Украйна, ПРОДАВАМЕ ги, има разлика.

преди 32 минути, Gencho 123 написа:

Нека има една сериозна кандидатура срещу Йотова пък да видим как ще се развие кампанията им.

Ми как ще се развие - при толкова прост народ, нищо чудно по някое време да осъмнем с правителство комунисти и президент кумунистка. 😢

Гнусна паплач ще ни управлява на всички фронтове, аз вече не съм оптимистична за този народ, изобщо не съм оптимистична... Вече очаквам най-лошото - Възраждане... 😭

преди 1 минута, Мери) написа:

Ние не даваме оръжия на Украйна, ПРОДАВАМЕ ги, има разлика.

И в какво е разликата? Със самолетите също ако следвам логиката ти - те не са наши ,а сме позволили да ги паркират на наше летище.

преди 6 минути, Мери) написа:

Ми как ще се развие - при толкова прост народ, нищо чудно по някое време да осъмнем с правителство комунисти и президент кумунистка. 😢

Защо мислиш ,че народа е прост ,а ти не си ? Не си част от този народ ли?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.