Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 1 минута, Волен написа:

Бълнувания и халюцинации на изнервен русороб. 🤣😂

Болен, това се отнася за тебе:

May be an image of text

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 847,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Какво обеща Радев, все още не е свършено нищо

Борба с корупцията и олигархичния модел. Мутри вън!!!

Не.

По-високи доходи и пенсии

Не.

Мерки срещу поскъпването на цените и прозрачност при ценообразуването

Не.

Европейски средства

Не

Реформи в съдебната система и прокуратурата

Не

Развитие на детското здравеопазване и спешната помощ

Не

Развитие на транспортната инфраструктура

Не

Дигитализация

Не

Да допълня за мухльото продажен фатмак

тъпака рашистка марионетка извади и санкционирания по Магнитски рашистки олигарх Махмудов :

https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/bulgariya-tayno-izvadi-sankciite-na-es-ruski-oligarh-nakazan-po-magnitski

Но иначе се бори със санкционирания по Магнитски , Пеевски .

Бахти идиотите сте, честно !!!

Казвам го към идиотите гласували за фатмака Зелен чорап .

преди 1 час, parmobil написа:

Волята на народа беше за ЕС. И гласувана с мнозинство в рада-та. Янукович не я зачете.

Е, и? Това оправдава режимът в Киев?

преди 1 час, parmobil написа:

И още:

"В конце 2013 года Путин высказал Януковичу намерение не допустить вступления Украины в Евросоюз или НАТО, а также угрожал оккупировать Крым и Донбасс в случае подписания Соглашения об ассоциации. Эту информацию подтвердили украинский чиновник Геннадий Москаль и тогдашний министр иностранных дел Польши Радослав Сикорский[56]. Действия Януковича на встрече по Соглашению об ассоциации косвенно подтверждали это: на Вильнюсский саммит он прибыл с намерением соглашение не подписывать"

Тук е български форум. Не съм съгласен тепърва да уча руски/украински за да разбирам какво пишеш.

преди 18 минути, ivottoshev написа:

Това оправдава режимът в Киев?

Украинският народ подкрепя Зеленски.

В момента в Украйна има протести срещу уволнението на военния министър, но никой не иска свалянето на Зеленски. Народът е на страната на Зеленски.

преди 17 часа, Волен написа:

Украинският народ подкрепя Зеленски.

В момента в Украйна има протести срещу уволнението на военния министър, но никой не иска свалянето на Зеленски. Народът е на страната на Зеленски.

Вярваш ли си? Кога беше последно в Украйна?

преди 58 минути, Paul написа:

Да плашиш с удари на чужда държава-има ли подходяща дума за определение?

Екранна снимка 2026-07-20 141823.png

Пореден ден не минава без тотална излагация от мухльото :

Да се смее ли човек, не знам не знам.... Тоя е тотал мега тъп продажник идиот.

преди 1 час, miro20 написа:

Пореден ден не минава без тотална излагация от мухльото :

Да се смее ли човек, не знам не знам.... Тоя е тотал мега тъп продажник идиот.

Добре де.... Правиш ли разлика евентуално как ще се появят сега (след решение на НС) и как се появиха преди това (с потайно решение на МС)?

Конкретно за изказването на мухльото :

Слушайте го внимателно . ...

Значи.. националния интерес преди всичко, но накрая казва.. "и когато говорим за националния ни интерес в съюзен формат , трябва да отчитаме преди всичко интересите на нашите съюзници "

хахахаха

Коментирайте, прогресивни копейки и вся остальная сволочць....

😁

Но преди националния ни интерес или този на съюзниците , е...

HNqUOmfWEAAHeqv?format=jpg&name=large

HNqrdxGXMAAaCch?format=jpg&name=large

на 19.07.2026 г. в 21:26, ivottoshev написа:

Е, и? Това оправдава режимът в Киев?

Тук е български форум. Не съм съгласен тепърва да уча руски/украински за да разбирам какво пишеш.

Режим? Янукович не се съобразява с народ и парламент и ми говориш за режим?

В този български форум очаквам хора да се информират от първоизточник, а не да ми излизат с глупости! Още повече, че се изказват отвисоко за руска история и политика. Дадох линк от Кремъл за договор , който беше погазен от РФ.

Учете ги тези езици! И всеки съвременен браузър прави приличен превод.

преди 22 минути, parmobil написа:

Режим? Янукович не се съобразява с народ и парламент и ми говориш за режим?

В този български форум очаквам хора да се информират от първоизточник, а не да ми излизат с глупости! Още повече, че се изказват отвисоко за руска история и политика. Дадох линк от Кремъл за договор , който беше погазен от РФ.

Учете ги тези езици! И всеки съвременен браузър прави приличен превод.

Да. Защо да не ти говоря за режима в Киев, който в разрез с написаното в собствената си Декларация реши да вкарва държавата във военен съюз?

Договорът е "погазен" заради действията на престъпният режим в Киев. Не може да разглеждаш само последствията, без да взимаш под внимание причината за тези последствия.

Не си ти този, който да ми дава наклон на оная работа какво да уча. Ти си в български форум и е желателно да пишеш на български.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Да. Защо да не ти говоря за режима в Киев, който в разрез с написаното в собствената си Декларация реши да вкарва държавата във военен съюз?

Договорът е "погазен" заради действията на престъпният режим в Киев. Не може да разглеждаш само последствията, без да взимаш под внимание причината за тези последствия.

Не си ти този, който да ми дава наклон на оная работа какво да уча. Ти си в български форум и е желателно да пишеш на български.

Аз пиша на български!!! Дадох цитат на руски, който се предполага, че владеете тези, дето назидавате какво, как и защо правят братушките. Надценил съм ви. Моя грешка.

Декларация не е споразумение и договор! Питай юрист!

преди 15 минути, parmobil написа:

Декларация не е споразумение и договор! Питай юрист!

Да. Тя е основа за новата им конституция и бъдещите договори, които ще подписват. Ще ти припомня пак как завършва тя:

Декларацията е основа за новата Конституция, законите на Украйна и определя позициите на Републиката при сключване на международни споразумения.

Когато някой режим реши да се отклони от написаното там, той се превръща в престъпен режим. Според Международното право всеки може да наказва такива режими както и когато реши!

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Да. Тя е основа за новата им конституция и бъдещите договори, които ще подписват. Ще ти припомня пак как завършва тя:

Декларацията е основа за новата Конституция, законите на Украйна и определя позициите на Републиката при сключване на международни споразумения.

Когато някой режим реши да се отклони от написаното там, той се превръща в престъпен режим. Според Международното право всеки може да наказва такива режими както и когато реши!

Само с последното, не съм съгласен.

САЩ има право...имам впредвид Президента, независимо от името му, на ВСИЧКО!

преди 15 минути, ivottoshev написа:

Когато някой режим реши да се отклони от написаното там, той се превръща в престъпен режим.

Докога ще я повтаряш тази простотия?

Путьото смени конституцията на Руспия, пък ти не го броиш за престъпник.

преди 6 минути, Без умствен капацитет написа:

746891975_1723111782446707_5236965347307

Ти само критикуваш всеки, а не казваш кой трябва да се избере? Кажи кой ти е на сърцето и да го изберем.

преди 23 минути, Волен написа:

Путьото смени конституцията на Руспия, пък ти не го броиш за престъпник.

Този уотабаутизъм не отменя фактът, че режимът в Киев е престъпен и според Международното право всеки може да го накаже както и когато прецени!

преди 28 минути, Miusuka написа:

Ти само критикуваш всеки, а не казваш кой трябва да се избере? Кажи кой ти е на сърцето и да го изберем.

Ама ако не го избетете? Бой, глад и стригане!

Или Г-н Борисов, или Г-н Пеевски. Това е избора ти. За мвн, няма значение

преди 1 час, Miusuka написа:

тозие лош като ИТН - аз съм за ГЕРБ но и Бойко си мени мнението което е лошо за примиер - не ги харесвам но на ПП беше сполучлив

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.