Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 7 минути, parmobil написа:

Нещо ти бяга хронологията. Първо беше Крим. А след това Гиркин отиде в Донецк, за да организира въоръжени формирования, а после се оплакваше, че нема хора, брат. А сега е в колония в РФ, защото обясни какво е правил.

Опорките на Лоботомиро20 сме ги чували и оборвали многократно...

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 847,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 34 минути, ivottoshev написа:

В съвремието ни няма такъв човек, освен може би Нетаняху.

Путин се отзова на молбата за помощ от страна на ЛДНР, също както на времето Клинтън се отзова на молбата за помощ от страна на АОК. Според Международното право това не е укоримо (иначе щеше да има санкции за САЩ)

Отговор на въпросът ти: "Как се нарича президент, който напада друга независима държава" е само един - Доналд Тръмп

Тези, които завладяват държави не се наричат "диктатори". Примерно ако Тръмп завладее Гренландия няма да се превърне в "диктатор"

Нямам идея какво е ЛДНР, но елементарната хронология показва как точно Путин завлядява територии от Украйна. Няколко пъти ти го пиша, ти обаче си се вторачил в Тръмп. Може и двамата да ти харесват, с твоето извратено мислене не би ме изненадало. Путин е дикатор, защото не пуска власта вече сигурно 20 години, целенасочено и интелигентно премахва опозицията, и като епичен завършен за този доблестен човек, разшири територията на Русия като завзема парчета от Украйна. Това, че повече от 4 години води война дори не го споменавам. Може и други термини да се приложат към такъв маниак, на мен дикатотор ми се струва подходящото 😄

п.с. вероятно Тръмп, Сталин, Ленин, Хитлер и прочие "лидери" също отговарят на определението, но аз визирам конкретно Путин в случая.

преди 6 минути, Gencho 123 написа:

но елементарната хронология показва как точно Путин завлядява територии от Украйна.

Елементарната логика е че Путин НЕ завладява територия от Украйна, защото Украйна няма територия.

Пример за да разбереш - Добруджа няма територия за превземане от България, Мизия няма територия за превземане от България, Тракия няма територия за превземане от България...

преди 20 минути, M.Николов написа:

Не, първо беше Майдана, после беше Крим!

А той се случи след като Янукович отказа да подпише споразумение, което беше гласувано с огромно мнозинство в рада-та. И получи едни пари, които след това му конфискуваха. Но се изниза като пръднал. Давал съм линк към правителствен сайт за парите.

преди 1 минута, parmobil написа:

А той се случи след като Янукович отказа да подпише споразумение, което беше гласувано с огромно мнозинство в рада-та. И получи едни пари, които след това му конфискуваха. Но се изниза като пръднал. Давал съм линк към правителствен сайт за парите.

Ти не разбра ли че Русия няма да позволи натовски бази до Москва. Украйна освен това е измислена държава както и Македония.

Това че ние не можем да си върнем Македония не означава че Русия няма да си върне Украйна.

преди 18 минути, ivottoshev написа:

Опорките на Лоботомиро20 сме ги чували и оборвали многократно...

Само определени хора ги намирате за опорки. И в Крим ли викаха за помощ?

Аз споря с руснаци. Ти си в детската градина. Когато свършат с наизустените глупости винаги се стига до - ми правим го защото можем и защото сме по-силни.

преди 3 минути, Miusuka написа:

Ти не разбра ли че Русия няма да позволи натовски бази до Москва. Украйна освен това е измислена държава както и Македония.

А ти не разбра ли, че след "брилянтните" ходове на Путин, Финландия и Швеция се присъединиха към НАТО?

Нали това беше от основните цели на СВО?

преди 3 минути, parmobil написа:

А ти не разбра ли, че след "брилянтните" ходове на Путин, Финландия и Швеция се присъединиха към НАТО?

Нали това беше от основните цели на СВО?

А ти видя ли че сега Финландия и Швеция се молят на Русия да отвори границите за работниците и търговията. И това е меко казано...

преди 1 минута, Miusuka написа:

А ти видя ли че сега Финландия и Швеция се молят на Русия да отвори границите за работниците и търговията. И това е меко казано...

Би ли ми показал!

преди 20 минути, Miusuka написа:

Елементарната логика е че Путин НЕ завладява територия от Украйна, защото Украйна няма територия.

Пример за да разбереш - Добруджа няма територия за превземане от България, Мизия няма територия за превземане от България, Тракия няма територия за превземане от България...

Скъпи ми и невеж друже

Има подписани договори за границите между Украѝна и РФ. Стегни се малко! Сега да ти пускам ли изявления на Путин? Защото наричаше глупости приказките, че ще напада Украѝна. Не от 2022 г, а доста отпреди това. Понякога ми става досадно да ви чета простотиите, но все пак някой трябва да ви обяснява, че пишете глупости.

преди 1 час, Gencho 123 написа:

Нямам идея какво е ЛДНР

Значи коментираш по тема от която абсолютно нищо не разбираш. Това е типично за тролололове, на които само им се спускат материали които да постват. Знаех си getout

преди 1 час, parmobil написа:

Само определени хора ги намирате за опорки. И в Крим ли викаха за помощ?

Аз споря с руснаци. Ти си в детската градина. Когато свършат с наизустените глупости винаги се стига до - ми правим го защото можем и защото сме по-силни.

Да. И даже прекрасно знам кои сте тези хора.

Къде беше бежанската вълна от Крим? Що никой не избяга от злият Путин?

Винаги се стига до Международното право. Щом никой не е решил че кравите вършат престъпления, значи такива постъпки не са престъпления. Не ли?

преди 20 минути, ivottoshev написа:

Да. И даже прекрасно знам кои сте тези хора.

Къде беше бежанската вълна от Крим? Що никой не избяга от злият Путин?

Винаги се стига до Международното право. Щом никой не е решил че кравите вършат престъпления, значи такива постъпки не са престъпления. Не ли?

Международното право осъди РФ като агресори и окупатори. И това ли не си разбрал? И становище имаше в ООН. Ама забравям, че ти още не си прочел, защото се преструваш, че сричаш за Палестина.

И защото все сте неразбрали:

От Кремъл - http://kremlin.ru/supplement/1653

От руското МВнР - https://www.mid.ru/ru/foreign_policy/international_contracts/international_contracts/2_contract/46278/

Ратифициран 2004 г.

И спрете да ми обяснявате за граници, пожалуйста, защото ставате смешни.

преди 24 минути, parmobil написа:

Международното право осъди РФ като агресори и окупатори. И това ли не си разбрал? И становище имаше в ООН. Ама забравям, че ти още не си прочел, защото се преструваш, че сричаш за Палестина.

Същият съд осъди и Нетаняху. Същият съд не е признат за легитимен в Русия, САЩ, а до съвсем скоро и в Украйна (там го признаха едва след присъдата срещу Путин).

преди 29 минути, parmobil написа:

И защото все сте неразбрали:

От Кремъл - http://kremlin.ru/supplement/1653

От руското МВнР - https://www.mid.ru/ru/foreign_policy/international_contracts/international_contracts/2_contract/46278/

Ратифициран 2004 г.

И спрете да ми обяснявате за граници, пожалуйста, защото ставате смешни.

Това е от преди Укрия да наруши написаното в собствената си Декларация за независимост и режимът в Киев да се превърне в престъпен, нали? Според Международното право всеки може да наказва престъпни режими както и когато реши. Справка: Милошевич, Садам, Кадафи, Аятоласите...

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Същият съд осъди и Нетаняху. Същият съд не е признат за легитимен в Русия, САЩ, а до съвсем скоро и в Украйна (там го признаха едва след присъдата срещу Путин).

Това е от преди Укрия да наруши написаното в собствената си Декларация за независимост и режимът в Киев да се превърне в престъпен, нали? Според Международното право всеки може да наказва престъпни режими както и когато реши. Справка: Милошевич, Садам, Кадафи, Аятоласите...

За кой път трябва да ти обясянявам, че декларация е изявление, а не споразумение и договор. Пример - Декларирам, че от утре няма да пуша.

А този линк, който дадох е именно договор, който РФ наруши.

преди 5 часа, M.Николов написа:

И за какво ни е завод за барут?

"Райнметал" ще прави бронирани автомобили в Румъния, дронове и средства за борба с дронове в Хърватска, а в България - барут!

Ама то и самолети не ни трябват, и Бош не ни трябва, само Боташ ни трябва: https://webcafe.bg/vlast/pravitelstvoto-na-radev-veche-izpuska-topkata.html

Спокойно, не се отчайвайте, замразяването на договора с Боташ не означава спиране, тия петнадесет месеца ще се добавят към останалите и така ще си имаме нашето Боташче да му се радаваме на воля. Такъв хубав премиер, с такива хубави решения, никога досега не сме имали, скоро ще развиваме икономическо сътрудничество със Северна Корея, убедена съм, щото Китай е висока топка, няма да ни огрее с такъв премиер. 🙄

преди 1 час, parmobil написа:

За кой път трябва да ти обясянявам, че декларация е изявление, а не споразумение и договор. Пример - Декларирам, че от утре няма да пуша.

А този линк, който дадох е именно договор, който РФ наруши.

Декларацията е изявление на украинският народ, което е нарушено от престъпният режим в Киев. Според международното право всеки може да наказва престъпни режими както и когато пожелае. Справка: Милошевич, Садам, Кадафи, Аятоласите...

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Декларацията е изявление на украинският народ, което е нарушено от престъпният режим в Киев. Според международното право всеки може да наказва престъпни режими както и когато пожелае. Справка: Милошевич, Садам, Кадафи, Аятоласите...

По какъв начин е нарушена? Обясни, ако обичаш!

И пак да попитам - кой наруши ДОГОВОР? Подписан 2003 г. и ратифициран 2004 г.

преди 1 минута, parmobil написа:

По какъв начин е нарушена? Обясни, ако обичаш!

Желаниято за членство в НАТО противоречи на т9 от нея, където пише:

Украинската ССР тържествено заявява намерението си в бъдеще да стане постоянно неутрална държава, която не участва във военни блокове

Само че ти това много добре го знаеш. Сега някаква нова опорка ли измисли та повдигна пак този въпрос?

преди 8 минути, parmobil написа:

Договор, сключен според написаното в Декларацията. Ако не знаеш как завършва тя, аз ще ти покажа:

Декларацията е основа за новата Конституция, законите на Украйна и определя позициите на Републиката при сключване на международни споразумения. Принципите на Декларацията за суверенитета на Украйна се използват за сключване на съюзен договор.

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Украинската ССР тържествено заявява намерението си в бъдеще да стане постоянно неутрална държава, която не участва във военни блокове

Само че ти това много добре го знаеш. Сега някаква нова опорка ли измисли та повдигна пак този въпрос?

Договор, сключен според написаното в Декларацията. Ако не знаеш как завършва тя, аз ще ти покажа:

Декларацията е основа за новата Конституция, законите на Украйна и определя позициите на Републиката при сключване на международни споразумения. Принципите на Декларацията за суверенитета на Украйна се използват за сключване на съюзен договор.

Малко си измисляш. Никога не е споменавано членство в НАТО преди нахлуването на РФ. Или може би ще ми покажеш кога е "декларирано"?

преди 11 минути, parmobil написа:

Малко си измисляш. Никога не е споменавано членство в НАТО преди нахлуването на РФ. Или може би ще ми покажеш кога е "декларирано"?

Какво ще ти покаже при положение, че постоянно мислят за какво да се хванат.....!

Толкова са малоумни, че на черното, бяло викат само и само да е на тяхното!

преди 3 минути, parmobil написа:

Какво ли прави украинският президент Юшченко на срещата на върха на НАТО в Букурещ през 2008-ма? Ето и резултатът:

ЛИНК

След решението на съюзниците да подкрепят стремежите на Украйна за членство, съюзниците се съгласиха, че Украйна ще стане член на НАТО

offtopic_s Бре ти що не гледаш мача? Нима ти е по-интересно да се излагаш по форумите?

преди 30 минути, ivottoshev написа:

И да използвам паузата за дехидратация, за да ти посоча, че си извадил нещо за Украѝнска ССР. Няма вече такова нещо. Няма и СССР. Хайде със здравеЦ.

преди 2 минути, parmobil написа:

И да използвам паузата за дехидратация, за да ти посоча, че си извадил нещо за Украѝнска ССР. Няма вече такова нещо. Няма и СССР. Хайде със здравеЦ.

Няма разбира се. Точно заради това Декларацията завършва с :

Декларацията е основа за новата Конституция, законите на Украйна и определя позициите на Републиката

Не се излагай повече. Не се превръщай в Дзверо, Баалбукащата или Лоботомиро.

--- --- --- --- --- --- --- ---

преди 12 минути, Звяра! написа:

Какво ще ти покаже при положение, че постоянно мислят за какво да се хванат.....!

Я, кой се е появил в този късен час. Показах инфо от официалната страница на НАТО. Айде да те видим как ще го отречеш. Забавлявай ме, клоуне popcorn2

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Я, кой се е появил в този късен час. Показах инфо от официалната страница на НАТО. Айде да те видим как ще го отречеш. Забавлявай ме, клоуне popcorn2

По принцип, ти мен забавляваш! D

Нямам намерение да заема твоето място....

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.