Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 1 минута, Gencho 123 написа:

... приличаш на един Велев ...

Мисирката сам си призна, че е Велев.

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 847,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 3 минути, Волен написа:

Мисирката сам си призна, че е Велев.

Смешното е, че все тези 400 самолета са му в главата. Като цяло, макар и стереотипно да звучи, мисля, че си личат този тип хора - соц носталгия + любов към русия. Едното почти винаги върви с другото.

@Gencho 123 Путин е либерал ,как това така ви е убягнало досега? lock

преди 4 минути, Gencho 123 написа:

Смешното е, че все тези 400 самолета са му в главата. Като цяло, макар и стереотипно да звучи, мисля, че си личат този тип хора - соц носталгия + любов към русия. Едното почти винаги върви с другото.

Не само самолети ,имахме и стотици танкове и ракетни установки ,бронетранспортьори.

преди 4 минути, AAUUXX написа:

@Gencho 123 Путин е либерал ,как това така ви е убягнало досега? lock

Не само самолети ,имахме и стотици танкове и ракетни установки ,бронетранспортьори.

и гаубици имаше, и 100,000 войници, ракети SS-23 и какво ли не. Всичко, безплатно.

в същото време пак в тези години.. когато войската, оръжитието ти е приоритет, такива са резултатите :

images (1).jpeg

преди 29 минути, Gencho 123 написа:

Не мисля, че мнението ни се определя от търсачката.

Определя се и още как. Много изоставаш от технологиите.

Фактор: Информационна медия в България
No image preview

ДБ призова президента да свика Консултативния съвет за на...

Той определи като несериозни думите на Радев за тактически ядрен удар, като посочи, че подобни твърдения се използват от руската пропаганда
преди 8 минути, Miusuka написа:

Определя се и още как. Много изоставаш от технологиите.

Ако искаш сериозно да погледнем на нещата (макар и да не ми се вярва), то търсачките помагат да намерим данни, факти за тема която ни вълнува, и може да разберем каква е ситуацията. Не винаги всичко е черно бяло, но в по-стандартни неща с помоща на търсачките ще установиш долу горе какво е състоянитето.

Най-баналната тема е GDP т.е. колко голяма е икономиката на една държава. Не мисля, че с различни търсачки ще получиш различен резултат.

Това което обаче е особенно важно днес са социалните мрежи. Има една много добра книга по темата - Why We're Polarized. Накратко, ако се интересуваш от риболов, то алгоритъма ще ти праща все повече за това. Ако се интересуваш от Русия, също ще виждаш повече публикации за Русия. Така, човек живее в един балон и се вижда заобиколен от мислещи като него. В крайна сметка, може да си помисли - ами аз съм прав, всички са като мен, значи съм на прав път 😄

преди 5 минути, Gencho 123 написа:

Ако искаш сериозно да погледнем на нещата (макар и да не ми се вярва), то търсачките помагат да намерим данни, факти за тема която ни вълнува, и може да разберем каква е ситуацията. Не винаги всичко е черно бяло, но в по-стандартни неща с помоща на търсачките ще установиш долу горе какво е състоянитето.

Най-баналната тема е GDP т.е. колко голяма е икономиката на една държава. Не мисля, че с различни търсачки ще получиш различен резултат.

Това което обаче е особенно важно днес са социалните мрежи. Има една много добра книга по темата - Why We're Polarized. Накратко, ако се интересуваш от риболов, то алгоритъма ще ти праща все повече за това. Ако се интересуваш от Русия, също ще виждаш повече публикации за Русия. Така, човек живее в един балон и се вижда заобиколен от мислещи като него. В крайна сметка, може да си помисли - ами аз съм прав, всички са като мен, значи съм на прав път 😄

Аз ти предложих да пробваш, а ти философстваш. Търсачките помагат, ама ако си наивен и си мислиш че е така. Просто Google са инструктирани да не показват лоши резултати за Украйна и добри за Русия. Същото беше и при ковида.

Интересно е че се правиш на обективен, а не си.

преди 16 часа, miro20 написа:

плюене на колективната ни сигурност

Малий колко високопарно.

преди 4 минути, Miusuka написа:

Просто Google са инструктирани да не показват лоши резултати за Украйна и добри за Русия.

Ти затова използваш руZZки търсачки, които показват обратното на Гугъл. Те са истински обективни, нъл тъй.

преди 5 минути, Волен написа:

Ти затова използваш руZZки търсачки, които показват обратното на Гугъл. Те са истински обективни, нъл тъй.

Казах коя използвам и тя показва всичко, а не като Гугъл - за Украйна само добро или нищо )

преди 22 минути, Miusuka написа:

Казах коя използвам и тя показва всичко, а не като Гугъл - за Украйна само добро или нищо )

image.png

Ъ?

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Доналд Тръмп!

Добре. А според теб Тръмп агресор ли е или "асвабадител"?

Ами същото за Путьо-сифилиса.

преди 6 минути, Волен написа:

Добре. А според теб Тръмп агресор ли е или "асвабадител"?

Ами същото за Путьо-сифилиса.

Питай иранците дали е агресор.

Путин се отзова на молбата за помощ от страна на ЛДНР, също както кравите се отзоваха на молбата за помощ от страна на АОК.

току-що, ivottoshev написа:

Путин се отзова на молбата за помощ от страна на ЛДНР ...

ЛНДР помолиха Путьото да тръгне към Киев, нъл тъй. 🤣😂

Помним ли 60-километровата колона към Киев. Това въобще не е агресия, а помощ за ЛНДР.

Satellite photos show Russian military convoy over 60 km long headed toward  Kyiv - National | Globalnews.ca

image

Гейпросащесср трололинка от всички страни и 71+++ полове и видове(кой каза че е некро кучи), съединявайте се! В името на колективната сигурност ходете на тоалетната колективно. По поне броя на страните в есср, толупи, на една тоалетна чиния едновременно.

преди 50 минути, Волен написа:

image

Не му е лесно на него, никак не му е лесно, ама не съм го карала аз да се намушва във властта, политиката не е за хора, обичащи спокойствието и чистата съвест. 😢

преди 12 минути, Sliderum2 написа:

Гейпросащесср трололинка от всички страни и 71+++ полове и видове(кой каза че е некро кучи), съединявайте се! В името на колективната сигурност ходете на тоалетната колективно.

Пробвано е. Оказало се че не е много здравословно:

38-годишен мъж, който идентифицира себе си като жена, последвал 8-годишно момиченце в женската тоалетна. Излязъл с 14 липсващи зъба, след като след тях влязъл бащата на момиченцето, който идентифицира себе си като Феята за зъбките.

преди 4 часа, Gencho 123 написа:

Вижда се, че сме едни от най-големите фенове на Путин. С този материал толкова.. няма как да сме толкова заблудени и да искаме в същото време стандарта на ЕС. Ще си седим в ъгъла дълго време. Може да е мизерия, но има за всички, това е нашата народопсихология сякаш :

747333832_2176437503089626_7050290209834394223_n.jpeg

Какво му е на Путин? Законно избран президент на Россия и защитава Россия, руснаците. Какво му е лошото на това?

Всеки държавник това трябва да му е приоритет за защитава своите хора. Български президент също това трябва да му е приоритет да защита българите и България.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Какво му е на Путин? Законно избран президент на Россия и защитава Россия, руснаците. Какво му е лошото на това?

Питай бившите руснаци, които избягаха в САЩо ще 2001-ва!!!!!!!

преди 6 минути, NewRedDragon написа:

Оная Daria Kasatkina, която се ожени за Natalia Zabiiako ли?

a10507bb07ec4d4df14200db37471670c3b67756

преди 5 минути, NewRedDragon написа:

В САЩ има много голяма руска общност доста от преди 2001г ,може би след голямата депресия са започнали да емигрират там с цел бизнес.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.