Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 12 минути, АСПЕКТ написа:

Какво му е на Путин? Законно избран президент на Россия и защитава Россия, руснаците.

Путьото е несменяем. От 1999г е насам е на власт. Демократично е властта да се сменя, за предпочитане на 4-5 години.

Също така сега Путьото уверено води Руспия към икономическа катастрофа - което в същност е добре, ако се замисли човек. Ние сме доволни.

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 847,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Е САЩ има много голяма руска общност доста от преди 2001г ,може би след голямата депресия са започнали да емигрират там с цел бизнес.

Сигурно някакви евреи. Все пак САЩ е евреиска държава.

преди 1 минута, Волен написа:

Путьото е несменяем. От 1999г е насам е на власт. Демократично е властта да се сменя, за предпочитане на 4-5 години.

Също така сега Путьото уверено води Руспия към икономическа катастрофа - което в същност е добре, ако се замисли човек. Ние сме доволни.

Зеленски все е още е президент. Отдавна му мина мандата. Вече 10 години е президент. Иначе на всеки 5 години.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Зеленски все е още е президент. Отдавна му мина мандата.

Различно е. Тяхната конституция забранява избори по време на война.

Докато Путьото уж демократично го избират - само дето опозицията е затворена в Сибир, отровена или изгонена от страната.

Хайде да не се правим, в Руспия има демокрация. Не може да си толкова зле.

преди 2 минути, Волен написа:

Различно е. Тяхната конституция забрява избори по време на война.

Докато Путьото уж демократично го избират - само дето опозицията е затворена в Сибир, отровена или изгонена от страната.

Хайде да не се правим, в Руспия има демокрация. Не може да си толкова зле.

Нямаше ли избори в Русия и те избраха Путин? В Украйна защо нямаше избори?

преди 8 минути, AAUUXX написа:

В САЩ има много голяма руска общност доста от преди 2001г ,може би след голямата депресия са започнали да емигрират там с цел бизнес.

Да, има... и то отдавна.... Аз говоря за бившите руснаци, които започнаха да идват 200ч-2002.....средно 40 годишни хора. Определенията за путин варрираха от "demon" до "hell-hound"

току-що, АСПЕКТ написа:

Не, не е имало избори в рассия. Украйна е в състояние на война и не е необходимо да се правят избори.

ПС: Разбира се, ако Президента на САЩ (който и да е той) не реши друго

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

В Украйна няма избори, защото са във война с Руспия.

А в Руспия няма война. Там има СВО. Ако кажеш "война" вместо СВО, получаваш 15 години затвор.

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Да, има... и то отдавна....

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Да, има... и то отдавна.... Аз говоря за бившите руснаци, които започнаха да идват 200ч-2002.....средно 40 годишни хора. Определенията за путин варрираха от "demon" до "hell-hound"

Това са евреи и се връщат в САЩ. Родината си. Едва ли са руснаци.

току-що, АСПЕКТ написа:

Това са евреи и се връщат в САЩ. Родината си.

Не, не са! Еврейската общонст в САЩ има влияние в политическия и икономически живот на Държавата от повече от 120 години. И заедно с кубинците и филипинците се хващаха и на най-мръсната работа......само да получат убежище /не бъркай с виза/

преди 4 минути, Волен написа:
преди 7 минути, Волен написа:

А в Руспия няма война. Там има СВО. Ако кажеш "война" вместо СВО, получаваш 15 години затвор.

Все едно да кажеш война между Македония и България, за да има война, трябва да има 2 враждуващи страни. 15 години се дава за фалшива информация за руската армия и дискредитиране на армията. Едва ли за една дума ще ти дадат веднага 15 години.

преди 10 минути, Волен написа:

Челси Манинг колко години получи? А Сноудън?Асандж?

Все едно да кажеш война между Македония и България, за да има война, трябва да има 2 враждуващи страни. 15 години се дава за фалшива информация за руската армия и дискредитиране на армията. Едва ли за една дума.

Действащия Президент обяввява /съгласно пълномощията си/ военно полжение. Т.е Украйна е в състояние на война. Избори все някога ще има, но това не зависи от Зеленски

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Действащия Президент обяввява /съгласно пълномощията си/ военно полжение. Т.е Украйна е в състояние на война. Избори все някога ще има, но това не зависи от Зеленски

А от кого зависи? Баа.си и президента тогава, щом не зависи нищо от него.

А от кого зависи? Баа.си и президента тогава, щом не зависи нищо от него.

Зависи от изхода на войната. И от интереса на Съюзниците от НАТО. Няма как да произвждаш избори, в състояние на постоянна бойна готовност. Далчеч по вазно е заличаването на врага. А врага в този момент е путин.

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

Едва ли за една дума ще ти дадат веднага 15 години.

Не ти се вярва, но е така. Демокрация по руZZки, батка.

В пятницу обе палаты российского парламента одобрили, а Путин подписал закон о лишении свободы сроком до 15 лет за "распространение фейков о российской армии". Фейками считаются любые сообщения, отличные от официальных заявлений Минобороны. Называть вторжение и войну вторжением и войной нельзя, а можно только "спецоперацией по денацификации", которая идет "в строгом соответствии с графиком".

Настоящее Время
No image preview

5 марта. Закон о военной цензуре

Все, что нужно знать рано утром 5 марта

15 лет тюрьмы за слово "война": почему в России нельзя свободно выражать свое мнение

Апостроф
No image preview

15 лет тюрьмы за слово "война": почему в России нельзя св...

В России гражданам за свободное выражение мнений грозит арест из-за жесткой цензуры. Так, за слово "война" вместо "специальная военная операция" можно попасть на 15 лет... РЕКЛАМА Больше читайте в мат
преди 21 минути, Волен написа:

Не ти се вярва, но е така. Демокрация по руZZки, батка.

В пятницу обе палаты российского парламента одобрили, а Путин подписал закон о лишении свободы сроком до 15 лет за "распространение фейков о российской армии". Фейками считаются любые сообщения, отличные от официальных заявлений Минобороны. Называть вторжение и войну вторжением и войной нельзя, а можно только "спецоперацией по денацификации", которая идет "в строгом соответствии с графиком".

Настоящее Время
No image preview

5 марта. Закон о военной цензуре

Все, что нужно знать рано утром 5 марта

15 лет тюрьмы за слово "война": почему в России нельзя свободно выражать свое мнение

Апостроф
No image preview

15 лет тюрьмы за слово "война": почему в России нельзя св...

В России гражданам за свободное выражение мнений грозит арест из-за жесткой цензуры. Так, за слово "война" вместо "специальная военная операция" можно попасть на 15 лет... РЕКЛАМА Больше читайте в мат

Апостроф (Apostrophe.ua) е украински онлайн новинарски сайт, създаден през 2014 г. Редакцията му е в Киев. Публикува новини и анализи за политика, икономика, общество и международни отношения.

преди 28 минути, NewRedDragon написа:

Зависи от изхода на войната. И от интереса на Съюзниците от НАТО. Няма как да произвждаш избори, в състояние на постоянна бойна готовност. Далчеч по вазно е заличаването на врага. А врага в този момент е путин.

Русия как го направиха? Как направиха избори и избраха Путин? Нали и те воюват?

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Апостроф (Apostrophe.ua) е украински онлайн новинарски сайт, създаден през 2014 г.

Хубаво, видях че е на руски, но не видях, че страницата е украинска. Но в руZZкия сайт изрично пише:

• Путин подписа закон за лишаване от свобода до 15 години за "разпространение на фейкове".

• За фейк се счита всяко съобщение, което се отличава от официалните заявления на Министерстово на отбраната.

• "Война" не е официално заявление/съобщение/дума; трябва да се използва СВО.

Ако си способен на разсъждения, резултатът от тези три твърдения е, че можеш да получиш до 15 години затвор за думата "война".

Това го пише руZZки източник. На него верваме ли му или не?

Ето и чичко Гугъл какво казва по въпроса.

image.png

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Русия как го направиха? Как направиха избори и избраха Путин? Нали и те воюват?

Какво са направили? До физическото ликвидиране на путин / и още стотина негови авери, барабар с семействата им/ ъакава държава не съществувс. Има просто измет за ликвидация

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

Гущера враг на Путин и на тутраканска селищна система.

Аз съм и твой враг. Тутракснската система не ме интередивс

Ти плащаш ли ми парите по трите осъдителни пръсъди - ДА. За мен тоеа е ОК

преди 5 минути, NewRedDragon написа:

преди 5 минути, NewRedDragon написа:

ЗабрВих да ти кажа, червена кратуно:

Ще има още....да плащаш, само ми трябва малко време. Аз не съм тук за кеф, а за пари, които твойт държава ми дължи

Ей ма колко си кух. Защо забравяш толкова бързо и се самоцитираш по няколко пъти. Даже кукич е по-добре в междоушието.. Да не си на някаква нова дрога последните няколко седмици?

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Ей ма колко си кух. Защо забравяш толкова бързо и се самоцитираш по няколко пъти. Даже кукич е по-добре в междоушието.. Да не си на някаква нова дрога последните няколко седмици?

Да, смених дилъра. Какув ти е проблема?

А и да питам:

Що кмета на варна вече 1 седмица на плаща 300 000 €, за които сестра му е окончателно осъдена?

Верно ли мислите, че радеф е беьсмъртен?

преди 4 часа, Волен написа:

То е добре, ама то и нашият ни води натам. 😢

преди 35 минути, NewRedDragon написа:

Що кмета на варна вече 1 седмица на плаща 300 000 €, за които сестра му е окончателно осъдена?

Ич идея си нямам що той да плаща и даже дали има сестра.

преди 4 часа, АСПЕКТ написа:

Зеленски все е още е президент. Отдавна му мина мандата. Вече 10 години е президент. Иначе на всеки 5 години.

По време на война е така, когато войната свърши, сигурна съм, че сам по свое желание ще се махне от властта.

преди 20 часа, Miusuka написа:

May be an image of text

Ма ти си промит мозък от комунизма.

Какво направи този русофил гнусен като има 131 депутата, а ?

Спря ли репресиите срещу Исторически парк ?

Спря ли репресиите срещу бай Рибан ?

Спря ли репресиите срещу Павел Стоименов ?

преди 11 часа, NewRedDragon написа:

Няма общество което да хареса 100 % властта си ,помниш ние когато сменихме социализъма с капитализъм за период от няколко години през 90-те около 2 милиона българи бяха емигрирали към западна европа и САЩ -Чикаго. Това се случва и с руснаците които не харесват управлвнието си. Нормални неща от живота са това. На част от руснаците също им харесвяше в нашата държава за живеене в миналото.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.