Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 15 часа, M.Николов написа:

Още един, който не прави разлика между това военни самолети да са базирани на гражданско летище вместо на военно летище.

Радев още преди месеци предложи самолетите да се преместят на военни летища, където им е мястото.Тогава американците отказаха, сега гледам са приели.

сттава въпрос че предизборно ги изгони с мотив че застрашават националната сигурност - и вие браво - а след изборите гги върна, явно вече не застрашават националната сигурност

според теб защо преди изборите не каза местя ги на друго място в България , а каза гоня американците от България, както направи половина Европа

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 847,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 3 часа, N1K17Y написа:

ама защо ни въвлича във войната с Иран не разбрах?

Това според кой?

преди 17 минути, Волен написа:

И какво сега. Войната в Украйна не е наша, но войната в Иран е наша. Така ли стана. 🤣😂

Нито една от двете войни не е наша, но....в едната е замесен наш съюзник - основател и водеща военна сила на алианса, в който членуваме - НАТО, който ни е помолил за определена помощ.

Сега по-ясно ли стана?

Или още си в мъгла?

преди 5 минути, M.Николов написа:

Това според кой?

Нито една от двете войни не е наша, но....в едната е замесен наш съюзник - основател и водеща военна сила на алианса, в който членуваме - НАТО, който ни е помолил за определена помощ.

Сега по-ясно ли стана?

Или още си в мъгла?

а според теб за нас кое е по близо Иран или Украйна - всяка стана си има приоритети, за САШ е Иран за нас е Украйна

а и защо американците си налагат тяхната демокрация по цял свят

ако САЩ бе оставил диктаторите в Африка - сега в Европа нямаше да е пълно с африканци, които създават проблеми на нас

преди 33 минути, Волен написа:

„Благодаря Ви, министър-председател Радев!“, написа Тръмп в социалната мрежа „Трут соушъл“, като сподели публикация на американската телевизия „Нюзмакс“ със заглавие: „България подкрепя Тръмп и одобрява използването на американска военновъздушна база въпреки заплахите на Иран“.

Надявам се вече няма да твърдите че Радев е руска подлога?

Иран неиска да е 2-ра Венецуела - да е ограбят нефта американците, ако венецуела бе отговорила като Иран - сега САЩ пак щяха да реват да се включи и НАТО

преди 5 минути, Без умствен капацитет написа:

а и защо американците си налагат тяхната демокрация по цял свят

Най-краткият отговор е: защото могат!

преди 6 минути, Без умствен капацитет написа:

ако САЩ бе оставил диктаторите в Африка - сега в Европа нямаше да е пълно с африканци, които създават проблеми на нас

Така е.

Fakti.bg - Да извадим фактите наяве
No image preview

Ген. Румен Миланов: Опасенията на хората в Безмер за само...

Авиобаза Безмер е много добре защитена и е военен обект, а не гражданско летище, коментира депутатът от Прогресивна България
преди 13 минути, M.Николов написа:
No image preview

Авиобаза Безмер е много добре защитена и е военен обект, а не гражданско летище, коментира депутатът от Прогресивна България
преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

сттава въпрос че предизборно ги изгони с мотив че застрашават националната сигурност - и вие браво - а след изборите гги върна, явно вече не застрашават националната сигурност

според теб защо преди изборите не каза местя ги на друго място в България , а каза гоня американците от България, както направи половина Европа

Радев още преди месец и нещо предложи американските самолети да бъдат пребазирани на военно летище.Тогава американците отказаха.

Ето виж:

преди 2 часа, Волен написа:

Хихи, Тръмп благодари лично на Радев за решението България да приеме американски самолети-цистерни в Безмер.

„Благодаря Ви, министър-председател Радев!“, написа Тръмп в социалната мрежа „Трут соушъл“, като сподели публикация на американската телевизия „Нюзмакс“ със заглавие: „България подкрепя Тръмп и одобрява използването на американска военновъздушна база въпреки заплахите на Иран“.

И какво сега. Войната в Украйна не е наша, но войната в Иран е наша. Така ли стана. 🤣😂

Нормално, да не забравяме, че Тъмпи е пръв приятел на Питин, а приятелите на Питин са приятели и на нашите купейки. Отделно, че те припадат от възхищение, когато видят някой агресор, без значение е дали е руски, важното е да мачка наред. 😢

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

Ще ги изгони, ако му дадат да ги изгони. 🙄

Не й толкова влиятелен Радефф, че да изгони чиито и да било самолети, той може да гони само инвеститори. 😉

Стрино Мери, ти участва ли в пирамидата на партия Герб?

No image preview

Касиерка на ГЕРБ - втора Ружа Игнатова, измамените са над 40

От партия ГЕРБ заявиха, че за противозаконната дейност на Гинка Борисова са разбрали от първото разследване, след което веднага са я уволнили

Такаааа, по време на предизборната кампания преди последните избори, бях написал някъде из темите тука, че Доналд Тръмп предварително е избрал Румен Радев да е следващият премиер.
Някои хора не способни да се ориентират правилно в геополитиката, тогава реагираха с кликане по смеещата се главичка. Демек подигравчица, смешно било това което аз съм твърдял преди още да е гласувано на изборите.
А сега, БНТ ви казва в прав текст, че Доналд Тръмп е благодарил на собствената му социална мрежа с пост казващ: „Благодаря Господин Радев “
и е дал линк към статия относно 8-те летящи цистерни.
Видяхте ли бе НЕверници, че аз имам силно развит геополитически нюх, надушвам от далече и отрано на къде ще задуха вятъра.
А да ви е честита и новата ви президентка Илияна Йотова, вчера с усмивка ви уведоми жената, че е одобрена от Доналд и тя да продължи щафетата от Радев в президентството. Всичко е уредено и договорено, остава само лоботомировците да пищят на умряло по време на предизборната кампания , че и тя щяла да ги води у Русия па може и в Китай, да е още по-страшно за болните СДС-арски мозъци.
Това е положението, България ще си има „майка“ президентка , както беше предложил Боко рапона като изкара Цецка срещу Радев на изборите, които тя загуби.
На мен щеше да ми е много по-забавно Волгин да стане президент, за да се поболи докторицата Урсула до края на мандата си. Ама явно Доналд не дава той да е на този пост.

753707689_1349137660066288_7936415943181

преди 1 час, Белгиеца написа:

Такаааа, по време на предизборната кампания преди последните избори, бях написал някъде из темите тука, че Доналд Тръмп предварително е избрал Румен Радев да е следващият премиер.
Някои хора не способни да се ориентират правилно в геополитиката, тогава реагираха с кликане по смеещата се главичка. Демек подигравчица, смешно било това което аз съм твърдял преди още да е гласувано на изборите.
А сега, БНТ ви казва в прав текст, че Доналд Тръмп е благодарил на собствената му социална мрежа с пост казващ: „Благодаря Господин Радев “
и е дал линк към статия относно 8-те летящи цистерни.
Видяхте ли бе НЕверници, че аз имам силно развит геополитически нюх, надушвам от далече и отрано на къде ще задуха вятъра.
А да ви е честита и новата ви президентка Илияна Йотова, вчера с усмивка ви уведоми жената, че е одобрена от Доналд и тя да продължи щафетата от Радев в президентството. Всичко е уредено и договорено, остава само лоботомировците да пищят на умряло по време на предизборната кампания , че и тя щяла да ги води у Русия па може и в Китай, да е още по-страшно за болните СДС-арски мозъци.
Това е положението, България ще си има „майка“ президентка , както беше предложил Боко рапона като изкара Цецка срещу Радев на изборите, които тя загуби.
На мен щеше да ми е много по-забавно Волгин да стане президент, за да се поболи докторицата Урсула до края на мандата си. Ама явно Доналд не дава той да е на този пост.

Пълни глупости . А когато кРадев се хвалеше че изгонил самолетите за визи , което се оказа лъжа, разбира се, не се обади колко си "далновиден".

Твоето е като да кажеш ... Доналд се събуди и каза добро утро, а аз казах "добро утро" 5 мин преди него... Аз съм мега геополитик и стратег и познах !

Смешки ....

А сериозно казано , кРадев следва една линия, и тя е спомената / дори не от моя скромна милост, а от други/ от началото на темите за кРадев 2016 г.

И това е зависимостта му от рашистките служби на Решетников и т.н. Още тогава му бе отредена ролята за излизане на България от ЕС и НАТО , но тогава казаха " еще рано" ...

Е, 10 г минаха, активираха го .

Това със САЩ в момента е заиграване с по скоро вътрешен отзвук и показване на безпринципност, каквато показва Чорапа от 2016 г, без абсолютно никаква промяна на посоката която следва Чорапа , начертана от Кремъл .

.

преди 13 часа, M.Николов написа:

Стрино Мери, ти участва ли в пирамидата на партия Герб?

No image preview

Касиерка на ГЕРБ - втора Ружа Игнатова, измамените са над 40

От партия ГЕРБ заявиха, че за противозаконната дейност на Гинка Борисова са разбрали от първото разследване, след което веднага са я уволнили

Не си ли четеш поне първите изречения от статиите, или само заглавията ?

😁

преди 15 часа, M.Николов написа:
No image preview

Виж, аз също не виждам никаква заплаха , просто се кефя всеки ден как късате ризи да защитавате ежедневните "прогресивни" осирания , въртели, салта, палачинки и т.н. на Чорапа и некадърниците му .

😁😁😁

преди 8 минути, miro20 написа:

753707689_1349137660066288_7936415943181

Пълни глупости . А когато кРадев се хвалеше че изгонил самолетите за визи , което се оказа лъжа, разбира се, не се обади колко си "далновиден".

Твоето е като да кажеш ... Доналд се събуди и каза добро утро, а аз казах "добро утро" 5 мин преди него... Аз съм мега геополитик и стратег и познах !

Смешки ....

А сериозно казано , кРадев следва една линия, и тя е спомената / дори не от моя скромна милост, а от други/ от началото на темите за кРадев 2016 г.

И това е зависимостта му от рашистките служби на Решетников и т.н. Още тогава му бе отредена ролята за излизане на България от ЕС и НАТО , но тогава казаха " еще рано" ...

Това със САЩ в момента е заиграване с по скоро вътрешен отзвук и показване на безпринципност, каквато показва Чорапа от 2016 г, без абсолютно никаква промяна на посоката която следва Чорапа , начертана от Кремъл .

.

Не си ли четеш поне първите изречения от статиите, или само заглавията ?

😁

Миро не разбирам защо си против Радев. Нали твоя приятел Бойко е с САЩ и той се съгласи за самолетите и той причакваше сина на Тръмп да му покаже коя част от България му дава. А сега Радев също работи за САЩ, а ти ко плюеш. Някакво противоречие виждам тука.

преди 4 часа, miro20 написа:

Ейййй, добър си. Радев прие самолетите у нас, но ти пак намери как да извъртиш че бил зависим от руските служби.

Аланкооолууу, не знам дало знаеш, но става дума за краварски самолети, а не за руски.

Базата в Безмер вече е потенциална цел за руските ВКС. Миро откъде да знае това.

преди 4 минути, attj написа:

Базата в Безмер вече е потенциална цел за руските ВКС. Миро откъде да знае това.

И кво от това? Нали е авиобаза - колички за голф ли да паркират там?

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

И кво от това? Нали е авиобаза - колички за голф ли да паркират там?

Едва ли някой ще се занимава с бензиновози. Вероятно Радев на това разчита.

преди 16 минути, attj написа:

Важното е с какво иска да се занимава САЩ! Не ме интересува какво мисли някакъв фатмак радеф

преди 27 минути, attj написа:

https://www.facebook.com/reel/1509658681205257

😂

Може да бъде изображение с текст, който гласи 'Boühuk om amepukaHckama apmиR B aBиo6a3a „6e3mep" AemoHcTpиpa kakBo mиcли 3a npomecmupauume cpewy amepukaHckume camoлeTи.'

преди 22 часа, ivottoshev написа:

Надявам се вече няма да твърдите че Радев е руска подлога?

Ако не беше руска подлога, ти нямаше да викаш за него.

Аз тебе, освен да викаш за Русия и руските подлоги, друго не съм те видял да пишеш

преди 20 минути, С-600 написа:

😂

Може да бъде изображение с текст, който гласи 'Boühuk om amepukaHckama apmиR B aBиo6a3a „6e3mep" AemoHcTpиpa kakBo mиcли 3a npomecmupauume cpewy amepukaHckume camoлeTи.'

Киро Брейка

Така беше!😂

Може да бъде изображение с текстово съобщение

преди 11 часа, Реджеп Иведик написа:

Киро Брейка

Твоя началник Киро Фейка от комунистическата- секта ВИличие

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.