Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

току-що, Gaming_Solutions написа:

Не, просто го постнах, защото ти твърдеше, че документа е едно, а той е нещо съвсем друго ама пак не си разбрал

Верно ли? Какво доказва твоят документ? Че Благомир Коцев е бил против всичко това? И за какво издават план за ПУП тогава? За да не се узакони строежа там? Питам теб, понеже нали аз не съм разбрал. Ще се радвам да ми отговориш. :)

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 846,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 1 минута, communismatic написа:

Верно ли? Какво доказва твоят документ? Че Благомир Коцев е бил против всичко това? И за какво издават план за ПУП тогава? За да не се узакони строежа там? Питам теб, понеже нали аз не съм разбрал. Ще се радвам да ми отговориш. :)

Ами аз тогава ти обясних защо, ама ти пак не си разбрал, или си разбрал, но си мислиш, че като е минало половин година и другите са забравили, а на мен ще ми е досадно пак да ти обяснявам. План за ПУП се издава, защото са длъжни да го издадат, инак подлежат на глоба при внесена жалба. А го постнах, защото ти твърдеше, че има издаден ПУП, а такъв няма

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

Честно ли бе човек? Благомир Коцев и архитекта му са "длъжни" да издадат план за ПУП... на горичка!? Брато, ти си уникален, заклевам се... 😆

Между другото, брат ми и семейството му живеят в един затворен комплекс в квартал "Възраждане" там, та му ходих на гости. И сутринта с кафето и цигарата на майтап го питах "Абе вие чували ли сте за тоя т.нар. "украински град", дето бил "открит" от Благомир Коцев?" И той се засмя и ми вика... "Как да не сме го чували, че тя цяла Варна беше с билбордове, рекламиращи къщите там...!" 😆😆😆

преди 18 минути, communismatic написа:

Честно ли бе човек? Благомир Коцев и архитекта му са "длъжни" да издадат план за ПУП... на горичка!? Брато, ти си уникален, заклевам се... 😆

Между другото, брат ми и семейството му живеят в един затворен комплекс в квартал "Възраждане" там, та му ходих на гости. И сутринта с кафето и цигарата на майтап го питах "Абе вие чували ли сте за тоя т.нар. "украински град", дето бил "открит" от Благомир Коцев?" И той се засмя и ми вика... "Как да не сме го чували, че тя цяла Варна беше с билбордове, рекламиращи къщите там...!" 😆😆😆

Аз не знам кой е твеърдял, че не ечул и не е разбрал за Баба Алино, но със сигурност не е Коцев. Все пак от него тръгват сигналите по институциите. Явно само на теб и на брат ти не е станало ясно, че Коцев е трън в задника на всички замесени по схемичките на ГЕРБ

току-що, Gaming_Solutions написа:

Аз не знам кой е твеърдял, че не ечул и не е разбрал за Баба Алино, но със сигурност не е Коцев

Мхм, та той какво направи за да спре целият този процес? Примерно, Коцев свързан ли е с въпросният Невзоров по някакъв начин?

преди 1 минута, Gaming_Solutions написа:

Все пак от него тръгват сигналите по институциите.

Така е, да. Като да издадеш План за ПУП на горичка, понеже според умнокрасивите бил "длъжен"? Как по-точно е "длъжен", би ли конкретизирал?

преди 2 минути, Gaming_Solutions написа:

Явно само на теб и на брат ти не е станало ясно, че Коцев е трън в задника на всички замесени по схемичките на ГЕРБ

Аха, айде пак ГЕРБ виновни, че нашия е замесен в схемата до ушите... Аз съм 100% сигурен, че Благомир Коцев е абсолютно невинен по въпросният казус.
133738.jpg

преди 49 минути, Gaming_Solutions написа:

Аз съм го цитирал какво е казал и съм му отговорил по темата

По темата:

Сатанински блек метъл събира тийнейджърите убийци от Пловдив

Били последователи на движение, което в Русия е забранено и основателят му е вкаран в затвора заради тази идеология, а другото общо по между им е слушането на сатанинска западна музика, чиито автори не са заклеймявани от западните общества, а още по-малко пък авторите са вкарвани в затвор.

Според Лоботомир20, виновна е Русия. Защо? Това и той не може да обясни.

--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---

преди 7 часа, miro20 написа:

Естествено че музиката няма нищо общо , а са станали уроди за това че са последователи на рашистки неонацисти.

Мирчолина, ти да не стана путинист бре? Заклеймяваш идеология, която заклеймява и Путин, вкарвайки в затвора създателят ѝ. От теб не го очаквах.

преди 10 минути, ivottoshev написа:

Заклеймяваш идеология, която заклеймява и Путин, вкарвайки в затвора създателят ѝ. От теб не го очаквах.

Ти само забележи каква помия в момента се излива върху въпросният Ален, който между другото... преди няколко години беше поствал разни глупости за Христо Луков. Подозирам, че е от боклуците на Боян Расате. Интересно, това момче какъв русофил може да е, при положение, че е с подобни възгледи...

преди 7 часа, miro20 написа:

Естествено че музиката няма нищо общо , а са станали уроди за това че са последователи на рашистки неонацисти.

А какво има значение? Влияние на домашна обстановка? Влияние на обстановка в училище? И така нататък. А кой е виновен, че децата са оставени на такива влияния?

Ти само забележи каква помия в момента се излива върху въпросният Ален, който между другото... преди няколко години беше поствал разни глупости за Христо Луков. Подозирам, че е от боклуците на Боян Расате. Интересно, това момче какъв русофил може да е, при положение, че е с подобни възгледи...

Подозренията и знанията ти както винаги са за боклука. Аленчо е лъвче на началниците ви от Възраждане. Малограмотноста при теб избива рибата

преди 1 минута, maxthon написа:

А какво има значение? Влияние на домашна обстановка? Влияние на обстановка в училище? И така нататък. А кой е виновен, че децата са оставени на такива влияния?

Макстъне-комунисте-русоробе, какви други да станат тия деца като са от соц фамилии като вашите. Родителите им заклети русороби-комунисти. Това сте вие соц фамилиите. Пропадняци.

преди 2 минути, С-600 написа:

Подозренията и знанията ти както винаги са за боклука. Аленчо е лъвче на началниците ви от Възраждане. Малограмотноста при теб избива рибата

Мойто момче, аз много добре помня какви неща постваше за Христо Луков, даже му коментирах глупостите и в YouTube канала му. Вече тоя клип е изтрит. Не ме занимавай с душевните си проблеми...

Мойто момче, аз много добре помня какви неща постваше за Христо Луков, даже му коментирах глупостите и в YouTube канала му. Вече тоя клип е изтрит. Не ме занимавай с душевните си проблеми...

Верно си малограмотен наследник на комунисти😂

преди 1 минута, С-600 написа:

Верно си малограмотен наследник на комунисти😂

Сиреч, отново не ме разбра?

преди 2 минути, communismatic написа:

Сиреч, отново не ме разбра?

Сиреч отново затъна фейкомет

Подозирам, че е от боклуците на Боян Расате. Интересно, това момче какъв русофил може да е, при положение, че е с подобни възгледи...

току-що, С-600 написа:

Сиреч отново затъна фейкомет

Би ли ми обяснил, как с едно тридесетсекундно клипче доказа, че Ален Симеонов бил яростен поддръжник на "Възраждане"? Ти си от тия дето вярват, че Благомир Коцев е невинен. Имам предвид от хората с тия възможности...

преди 7 минути, maxthon написа:

А кой е виновен, че децата са оставени на такива влияния?

И защо все някой трябва да им е виновен? Всички родители си мислят, че правят необходимото за възпитанието на децата си, НО... нито можеш да заключиш децата си в къщи, нито да ги спреш от училище, нито да наложиш каква музика да слушат, нито да ги "съветваш" зад врата... ако по рождение са си главочи. Сега и с "права" са засипани, и може и да не знае таблицата за умножение, но правата си знае. Като ти избяга детето щото не си вървял по свирката му за 2-3 дена, и всичките си "възпитателни" методи ще ги захвърлиш в кофата, само и само да се прибере здраво и читаво.

преди 4 минути, communismatic написа:

Би ли ми обяснил, как с едно тридесетсекундно клипче доказа, че Ален Симеонов бил яростен поддръжник на "Възраждане"? Ти си от тия дето вярват, че Благомир Коцев е невинен. Имам предвид от хората с тия възможности...

Влез малко в телеграм групите да се ограмотиш ве малограмотник. Насран лъв е Аленко на Възраждане.

преди 35 минути, communismatic написа:

Мхм, та той какво направи за да спре целият този процес? Примерно, Коцев свързан ли е с въпросният Невзоров по някакъв начин?

Така е, да. Като да издадеш План за ПУП на горичка, понеже според умнокрасивите бил "длъжен"? Как по-точно е "длъжен", би ли конкретизирал?

Аха, айде пак ГЕРБ виновни, че нашия е замесен в схемата до ушите... Аз съм 100% сигурен, че Благомир Коцев е абсолютно невинен по въпросният казус.

Е така де, да издадеш план за ПУП и ПУП са две различни неща, нали? Защото ако не, то нямаше обикновените хора да чакат ПУП. И като не издаде ПУП влезе в ареста за половин година, а същия Невзоров се явява защитен свидел срещу Коцев, съвпадение?

ПП. Дружката ти Тошев се е включил, ами явно не се е ебавал и пак не си разбрал 😁

преди 2 минути, Gaming_Solutions написа:

Е така де, да издадеш план за ПУП и ПУП са две различни неща, нали?

Искаш да кажеш, че когато той издава план за ПУП, после няма да издаде и ПУП, а? И така и не разбрах, как по-точно е бил "задължен", да издаде план за ПУП? По кой закон е "задължен"?

преди 3 минути, Gaming_Solutions написа:

Защото ако не, то нямаше обикновените хора да чакат ПУП. И като не издаде ПУП влезе в ареста за половин година, а същия Невзоров се явява защитен свидел срещу Коцев, съвпадение?

Имаш предвид същият този Невзоров, който е украинска мутра и с който въпросният е имал близки отношения? Не можах, да разбера, какво конкретно направи Благомир Коцев, че да спре всичко това? Нали уж бил "сготвен"?

преди 4 минути, Gaming_Solutions написа:

Дружката ти Тошев се е включил, ами явно не се е ебавал и пак не си разбрал

Ми, ако наистина смяташ, че не се е ебавал с теб и с Мирко Вучинич, то толкова по-зле за теб...

преди 6 минути, С-600 написа:

Влез малко в телеграм групите да се ограмотиш ве малограмотник. Насран лъв е Аленко на Възраждане.

Аха, т.е. доказателствата са от "Телеграм". ОК, разбрах... 😆

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

По закона, че БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМА!

Таксиджийския бос реши да се включи...

преди 10 минути, communismatic написа:

Аха, т.е. доказателствата са от "Телеграм". ОК, разбрах.

Ма ти верно си малограмотен бачкатор пак затъна ве фейкомет. На групите на Ален не вярва.

Аве ти от кое село си

преди 2 минути, С-600 написа:

Ма ти верно си малограмотен бачкатор пак затъна ве фейкомет. На групите на Ален не вярва.

Аве ти от кое село си

Ален си има собствена "Телеграм" група и там пише за "Възраждане"? Сериозно? Я дай да видя... 😆

Тоя ми се струва, че е или ГЕРБ-ер, или петроханец. Само да вметна, че грам не ме е*е въпросният Ален към коя партия принадлежи, то цялата патардия около него и факта, че бил "русофил" е толкова нелепа, че няма накъде. Но пък сега е доста удобно висока топка, че да се подигравам на въпросният с акаунт, който е кръстен на лепило.

преди 42 минути, Gaming_Solutions написа:

ПП. Дружката ти Тошев се е включил, ами явно не се е ебавал и пак не си разбрал 😁

Ебавам се с Лоботомир, а и със всички останали, които откриха дългата ръка на путинова Русия в случая, разбира се.

Ти вярваш ли че именно Русия е виновна за положението до което са се докарали тези деца?

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Русия е виновна за положението до което са се докарали тези деца

Не е виновен онзи, който яде зелника.

Само не ми стана ясно, откъде му скимна на Крадев да обвини демонтираните паметници за положението, до което са се докарали тези деца.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.