Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 46 минути, Joss Bomon написа:

... нито можеш да заключиш децата си в къщи, нито да ги спреш от училище, нито да наложиш каква музика да слушат, нито да ги "съветваш" зад врата... ако по рождение са си главочи.

По-рождение може да са само агресивни, защото когато сме били диваци ловци, прехраната ни е зависела през зимата от това дали ще успеем да убием някое диво животно, да го опечем на огъня в пещерата и да се нахраним всички.
Един умен родител винаги може да е най-добрият приятел на сина си.
Няма нужда да го шляпа зад врата, достатъчно е да го убеждава с аргументи, защо агресията по видео игрите е вредна за детската му психика.
Защо дрезгавата „музика“ на разни изроди метъли е промиване на мозъци.
Защо няма нужда да ходи на карате или джудо, понеже това може да го отведе директно в Бойчиновци при непълнолетните престъпници.

Разбира се, един умен татко ще си подбрал за майка на детето му нормална жена с нормални родители. Няма да си е избрал някоя слушала агресивни оргии на болни мозъци наричащи себе си „музиканти“. Няма да си е избрал за булка дъщеря на военен или полицай или надзирател в пандиз.

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 846,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Ебавам се с Лоботомир, а и със всички останали, които откриха дългата ръка на путинова Русия в случая, разбира се.

Ти вярваш ли че именно Русия е виновна за положението до което са се докарали тези деца?

Пряко не, косвено да, виновни са родителите с примера и възпитанието, което са им дали
image.png

image.png

Сиреч, понеже тя не иска еврото, та затова е и лош родител? Ако го искаше, предполагам, че всичко щеше да е шест плюс? Що пак ми пропусна питанката, нещо притеснява ли те? :)

преди 45 минути, communismatic написа:

Ален си има собствена "Телеграм" група и там пише за "Възраждане"? Сериозно? Я дай да видя... 😆

Тоя ми се струва, че е или ГЕРБ-ер, или петроханец. Само да вметна, че грам не ме е*е въпросният Ален към коя партия принадлежи, то цялата патардия около него и факта, че бил "русофил" е толкова нелепа, че няма накъде. Но пък сега е доста удобно висока топка, че да се подигравам на въпросният с акаунт, който е кръстен на лепило.

Малограмотен си няма как да го оневиниш мръсния русороб Ален. Знаем го Но важното е че ти си от последните редици и си слуга

преди 2 минути, communismatic написа:

Сиреч, понеже тя не иска еврото, та затова е и лош родител? Ако го искаше, предполагам, че всичко щеше да е шест плюс? Що пак ми пропусна питанката, нещо притеснява ли те? :)

Верно си малограмотен бачкер

преди 6 минути, Gaming_Solutions написа:

Пряко не, косвено да, виновни са родителите с примера и възпитанието, което са им дали
image.png

image.png

Тия тука са слуги

преди 2 минути, С-600 написа:

Малограмотен си няма как да го оневиниш мръсния русороб Ален. Знаем го Но важното е че ти си от последните редици и си слуга

Петрохански тигър, кво стана с "Телеграм" каналa? Дай да видя важната информация за Ален Симеонов, който бил голям русофил от партия "Възраждане". Звънни направо на ДАНС, ти си човека с документите в "Kaldata". Тукашният Антон Тодоров.

преди 1 час, communismatic написа:

Искаш да кажеш, че когато той издава план за ПУП, после няма да издаде и ПУП, а? И така и не разбрах, как по-точно е бил "задължен", да издаде план за ПУП? По кой закон е "задължен"?

Имаш предвид същият този Невзоров, който е украинска мутра и с който въпросният е имал близки отношения? Не можах, да разбера, какво конкретно направи Благомир Коцев, че да спре всичко това? Нали уж бил "сготвен"?

Ми, ако наистина смяташ, че не се е ебавал с теб и с Мирко Вучинич, то толкова по-зле за теб...

Аха, т.е. доказателствата са от "Телеграм". ОК, разбрах... 😆

Ама това не го твърдя аз, то е факт, план за ПУП няма издаден, има разрешение за изготвяне на ПУП. Това е стандартна процедура и тя трябва да се изпълни в срок. "Горичката" за която говориш е предвидена за урабанизиране от в ОУП и реално общината няма основание да забрани разрешението за изготвяне на ПУП, но разрешението за изготвянето му и узаконяването на ПУП са две различни неща. Не мога да ти помогна повече по темата, повтарям се с това, което съм ти обяснявал надълго и нашироко преди няколко месеца, върни се и прочети. След няколко месеца като "позабравим" върни се и пак кажи, че си ме затапил за Баба Алино и аз пак ще те върна да четеш:
https://www.kaldata.com/forums/topic/258717-%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BB-%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD-%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%B2-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F/page/763/#findComment-6264448

image.png

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

преди 2 минути, Gaming_Solutions написа:

Ама това не го твърдя аз, то е факт, план за ПУП няма издаден, има разрешение за изготвяне на ПУП. Това е стандартна процедура и тя трябва да се изпълни в срок.

Стандартна процедура е да се изготвя план за ПУП на гора? Я дай да видя по кой закон конкретно? Щото малко взе да ми писва от постоянното ти увъртане... Това е четвъртото ми питане.

"Горичката" за която говориш е предвидена за урабанизиране от в ОУП и реално общината няма основание да забрани разрешението за изготвяне на ПУП, но разрешението за изготвянето му и узаконяването на ПУП са две различни неща.

Верно ли бе? Кмета на Варна няма какво да направи ли бе? Той човека направо няма никакви правомощия... 😆

преди 3 минути, Gaming_Solutions написа:

Не мога да ти помогна повече по темата, повтарям се с това, което съм ти обяснявал надълго и нашироко преди няколко месеца, върни се и прочети. След няколко месеца като "позабравим" върни се и пак кажи, че си ме затапил за Баба Алино и аз пак ще те върна да четеш:

Напълно логично, нашия реши, че е най-редно направо да си избяга от темата... 😆

на 1.06.2026 г. в 9:12, Gaming_Solutions написа:

Той е предложен да се направи от район Приморски и община Варна трябва да го изготви в определен срок, защото иначе съда ще ги принуди и ще има санкции, и да това е административна услуга, която общината предлага и която те не могат да откажат.

Между другото, най-тъжното в цялата тази работа е, че пича истински си вярва на тия простотии... Тоя случай е толкова ясен, че няма накъде. По-ясен е дори и от случаят за петроханската секта...

преди 18 минути, Gaming_Solutions написа:

image.png

image.png

Много си дзле! Значи който изписва знака 'Зет" и е против еврото учи децата си да убиват.

УжЪс! Ти да не продаваш компютри?

преди 2 минути, communismatic написа:

Стандартна процедура е да се изготвя план за ПУП на гора? Я дай да видя по кой закон конкретно? Щото малко взе да ми писва от постоянното ти увъртане... Това е четвъртото ми питане.

Верно ли бе? Кмета на Варна няма какво да направи ли бе? Той човека направо няма никакви правомощия... 😆

Напълно логично, нашия реши, че е най-редно направо да си избяга от темата... 😆

Защо се правиш на луд? Стандартна процедура за общината е като се подаде искане за изготвяна на ПУП да разрешиш или да не разрешиш в определен срок. Ако нямаш основание да го откажеш, правиш разрешение за изготвяне на ПУП, ама това не узаконява никакви сгради. И да, (харесва ли ти или не) Баба Алино е предвидена за урбанизиране от ОУП

току-що, Miusuka написа:

Ти да не продаваш компютри?

Пича съвсем сериозно ми написа, че издаването на план за ПУП на някаква горичка е "стандартна процедура" и Благомир Коцев нямало какво друго да направи. Аз направо съм шокиран, че мъж на години (вероятно е на моите, т.е. на 35), може да мисли по толкова елементарен начин. Иначе... доста често съм си писал с него, то там нещата направо са потресаващи. И напълно логично гласува за партия "Петрохан". Аз от известно време влизам в "Х", там направо съм залят от подобна умнокрасива помия. Гледай тоя... там са 200 човека с неговите възможности.

преди 1 час, communismatic написа:

Таксиджийския бос реши да се включи...

Нежно, чувствително каруцарче. Обижда другите, но когато него го обидят, плаче и доносничи. Нежна душица.

току-що, communismatic написа:

Пича съвсем сериозно ми написа, че издаването на план за ПУП на някаква горичка е "стандартна процедура" и Благомир Коцев нямало какво друго да направи. Аз направо съм шокиран, че мъж на години (вероятно е на моите, т.е. на 35), може да мисли по толкова елементарен начин. Иначе... доста често съм си писал с него, то там нещата направо са потресаващи. И напълно логично гласува за партия "Петрохан". Аз от известно време влизам в "Х", там направо съм залят от подобна умнокрасива помия. Гледай тоя... там са 200 човека с неговите възможности.

Ами то като го хванеш такъв на тясно и той сам започва да се оплита. Само и само да не падне по гръб и да си признае че греши.

Същия е и Генчо с тамбурата...

току-що, Gaming_Solutions написа:

Стандартна процедура за общината е като се подаде искане за изготвяна на ПУП да разрешиш или да не разрешиш в определен срок.

Да, де... аз те питам, Коцев що е разрешил, да се издава планът за ПУП? И на базата на кой конкретен закон е бил "задължен", да го издаде?

Ако нямаш основание да го откажеш, правиш разрешение за изготвяне на ПУП, ама това не узаконява никакви сгради.

Искаш да кажеш, че незаконните сгради във въпросната местност не са "основание"? Уау...

преди 3 минути, Gaming_Solutions написа:

И да, (харесва ли ти или не) Баба Алино е предвидена за урбанизиране от ОУП

Какви са правомощията на един кмет, според теб?

преди 5 минути, Miusuka написа:

Много си дзле! Значи който изписва знака 'Зет" и е против еврото учи децата си да убиват.

Хич не е учудващо, че убийците са от Z-семействата.

В цивилизована Европа учим децата си на толератност към другите, докато във варварска Руспия учат на насилие.

преди 7 минути, ivottoshev написа:

Поясни, моля. Каква е вината на Русия в случая?

РуZZките традиционни ценности: убивай, граби, изнасилвай.

преди 5 минути, communismatic написа:

Да, де... аз те питам, Коцев що е разрешил, да се издава планът за ПУП? И на базата на кой конкретен закон е бил "задължен", да го издаде?

А на базата на кой конкретен закон е бил задължен да забрани разрешение за изготвяне на ПУП?

преди 3 минути, Фарабундо написа:

Хич не е учудващо, че убийците са от Z-семействата.

В цивилизована Европа учим децата си на толератност към другите, докато във варварска Руспия учат на насилие.

Не пич, тук не става въпрос за толерантност, никой не учи децата си да са толерантни към педофили. Става въпрос да можеш елементарно да отсееш правилно от грешно

преди 25 минути, communismatic написа:

Петрохански тигър, кво стана с "Телеграм" каналa? Дай да видя важната информация за Ален Симеонов, който бил голям русофил от партия "Възраждане". Звънни направо на ДАНС, ти си човека с документите в "Kaldata". Тукашният Антон Тодоров.

Кой те брои тебе ве соц слуга

преди 1 минута, Gaming_Solutions написа:

А на базата на кой конкретен закон е бил задължен да забрани разрешение за изготвяне на ПУП?

Ми на базата на закона, че заради незаконни постройки не трябва да се одобрява ПУП. Това е толкова елементарно, че няма накъде. Даже и самият министър го обясни всичко това. То не се изисква особена грамотност за да си наясно с всичко това. По-зле за теб, че си налапал въдицата на съпартийците си.

преди 11 минути, Фарабундо написа:

РуZZките традиционни ценности: убивай, граби, изнасилвай.

Идиот. Това са американски ценности.

преди 5 минути, Gaming_Solutions написа:

Не пич, тук не става въпрос за толерантност, никой не учи децата си да са толерантни към педофили.

Не говорим за толератност към педофили, а за толератност по принцип. Уважавай другите, дори когато са разлчни от теб.

Жертвата не е доказан педофил. Те са го примамили. Търсили са да пребият някой и си оправдават агресията, че уж вършат добро дело.

Тези, които са възпитани да уважават другите и да са толерантни, не извършват убийства.

току-що, ivottoshev написа:

Това са американски ценности.

И какво правят руZZнаците в Украйна: убиват, грабят и изнасилват.

Но иначе това не са техни ценности.

преди 1 минута, Фарабундо написа:

Тези, които са възпитани да уважават другите и да са толерантни, не извършват убийства.

Идиот. Колко убийства стават в американските училища всяка година? Излиза че тамошното общество е много по-болно от руското и българското взети заедно, а?

преди 47 минути, Белгиеца написа:

Защо дрезгавата „музика“ на разни изроди метъли е промиване на мозъци.

Браво, Белгиец. Това да определяш какви са хората по музиката и по професията е гениално.

току-що, ivottoshev написа:

Колко убийства стават в американските училища всяка година?

Подобни психопати като нашите от Пловдив. Раликата е, че там само стрелят, а нашите измъчват садистично - повлияни от традиционните руZZки ценности.

Факт е, че нашите са били поклонници на руZZка неонацистка група, а не американска.

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Колко убийства стават в американските училища всяка година? Излиза че тамошното общество е много по-болно от руското и българското взети заедно, а?

Тоест, нямаш логично обяснение, защо руZZнаците убиват, грабят и изнасилват в Украйна и за това се прехвърли към краварите. Я кажи и за индианците, че да не питаме за руските фашисти какво правят в Украйна.🤣

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.