Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 3 минути, communismatic написа:

Верно ли бе? После ще строят отгоре незаконните постройки? 😆

Не, незаконните простройки следва да се съборят. ПУП не ги узаконява със задна дата

преди 3 минути, communismatic написа:

Да, де... да. После Коцев щеше да дръпне назад и да стане много праведен. Ясно...

Ще цитираш ли кой закон е нарушил Коцев или не?

И това не е дърпане назад. Първо трябва да имаш изготвен ПУП, да се запознаеш със съдържанието му и след това да вземеш решение дали да го одобриш или не.

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 846,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 2 минути, Gaming_Solutions написа:

Не, незаконните простройки следва да се съборят. ПУП не ги узаконява със задна дата

Аха, т.е. първо се издава план за ПУП, а после се събарят и сградите. Мда. Интересно, как ли ще се изготви кадастрална карта по такъв начин...

преди 5 минути, Gaming_Solutions написа:

Ще цитираш ли кой закон е нарушил Коцев или не?

Дал съм ти законите, ти каза, че нещата не били такива. Към настоящият момент се оказа, че дори не си наясно с елементарни неща. По-горе простотията дето си я писал дори не ми се и коментира. Да не говорим, че вече е напълно излишно да се цитира каквото и да било.

преди 6 минути, Gaming_Solutions написа:

Първо трябва да имаш изготвен ПУП, да се запознаеш със съдържанието му и след това да вземеш решение дали да го одобриш или не.

Аха, т.е. Благомир Коцев до началото на 2025-та не е бил наясно с това, че там има незаконен град. Поредната тъпотия, дето я плясна.

преди 9 минути, communismatic написа:

Аха, т.е. първо се издава план за ПУП, а после се събарят и сградите. Мда. Интересно, как ли ще се изготви кадастрална карта по такъв начин...

В нормалния случай изобщо не трябва да имаме незаконни сгради, в конкретния случай незаконното строителство по никакъв начин не възпрепятства разрешение за изготвяне на ПУП.

Дал съм ти законите, ти каза, че нещата не били такива. Към настоящият момент се оказа, че дори не си наясно с елементарни неща. По-горе простотията дето си я писал дори не ми се и коментира. Да не говорим, че вече е напълно излишно да се цитира каквото и да било.

Време ли се мъчиш да спечелиш? Много жалък опит 😁

Аха, т.е. Благомир Коцев до началото на 2025-та не е бил наясно с това, че там има незаконен град. Поредната тъпотия, дето я плясна.

Не казвам това, казвам, че няма как да откажеш разрешение за изготвяне на ПУП

Т.е. според теб вече Благо Коцев не е нарушил закона, а просто ти имаш усещането, че е щял да го направи, така ли?

преди 1 минута, Gaming_Solutions написа:

В нормалния случай изобщо не трябва да имаме незаконни сгради, в конкретния случай незаконното строителство по никакъв начин не възпрепятства разрешение за изготвяне на ПУП.

Брат... 350 пъти ли да ти пиша едно и също нещо!? После се обиждате...

Време ли се мъчиш да спечелиш? Много жалък опит 😁

Абсолютно, да. Направо ме смазваш с факти и аргументи. И познаване на това какво представлява една кадастрална карта.

Не казвам това, казвам, че няма как да откажеш разрешение за изготвяне на ПУП

Притиснат ли е бил? Да не са го притискали хората на Владимир Путин? Или ГЕРБ да е виновен за абсолютно всичко?

Т.е. според теб вече Благо Коцев не е нарушил закона, а просто ти имаш усещането, че е щял да го направи, така ли?

Според мен, Благомир Коцев е един най-обикновен умнокрасив боклук, каквито са абсолютно всички останали от вашата соева партийка. Пределно е ясно, че той е захлебил яко от цялата схема, а сега се прави на изключителен блюстител за правда и демокрация. По-лошо за всички дето са му се вързали на простотиите. Моето лично мнение е, че е имало огромен чадър над Олег Невзоров, защото в цялата схема са намесени супер много институции още от началото на неговите действия там. Но е и пределно ясно, че въпросният кмет на Варна, който ти яростно браниш не е имал нищо против всичко това, не случайно продължава действията на предишният кмет от ГЕРБ (която ти толкова много мразиш). Ако той имаше топки и морал, направо щеше да нареди да се съборят сградите и местното ЕРП направо да прекъсне електричеството там, ВиК-то да им спре водата, а фирмата за сметоизвозване да спре да им извозва боклуците. Какъв е проблема? Невзоров на кой да се оплаче като сградите там са незаконни? Абсолютно нищо не би го спряло. Отделно от всичко това е адски съмнително, как тамошните украински граждани са купували неговите имоти, теглейки кредити от банки!? Това ще рече, че те са притежавали абсолютно всички налични документи, най-малкото защото никоя банка няма да даде кредит на тях. Който е теглил кредит за закупуване на имот, много добре знае, колко време те проучват и т.н.

Всичко останало са тинтири-минтири и глупости изписани от умнокрасиви...

Айде като цитираш закона според който Благомир Коцев (заместника му) не е трябвало да подписва Разрешение за изготвяне на ПУП ще продължим дискусията.

Е, пределно ясно ми е, че ще избягаш позорно... Хубаво, че два часа не си губих времето с теб. И без това толкова си и можеш. И във всички останали "дискусии" между нас беше абсолютно същата работа. Тотално промит по калъп от четене на "медии" като "Дойче Веле", "Офнюз", "Клуб Зет" и прочее.

Ами нямам желание да коментирам съчинение разсъжденията ти. Лесно е, цитирай закона, който казваш, че Коцев е нарушил с издаването на разрешение за изготвяне на ПУП както твърдиш и ще продължим. Обвиняваш го в нещо много конкретно и можеш също толкова конкретно да цитираш закона и всичко да приключи, или не можеш? А това кой бяга от дискусията го остави на потребителите или се надяваш, ще че прочетат само последното ти мнение и така ще изчистиш лайната в които сам се вкара. Реално ако не цитираш закона, то означава, че позорно подвиваш опашка и бягаш по тъча

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

преди 2 часа, Gaming_Solutions написа:

Ами нямам желание да коментирам съчинение разсъжденията ти.

Кое? Извинявай говоря само български... Може ли субтитри?

Лесно е, цитирай закона, който казваш, че Коцев е нарушил с издаването на разрешение за изготвяне на ПУП както твърдиш и ще продължим.

Дал съм ти закона, пишеш го на търсачката и всичко е точно. Ти каза, че закона не бил такъв. Нали? Кое не е така? Би ли обяснил? Понеже си доста наясно с нещата, до момента останах с подобно впечатление. Направо тезата ти е непробиваема.

Обвиняваш го в нещо много конкретно и можеш също толкова конкретно да цитираш закона и всичко да приключи, или не можеш?

Искаш да кажеш, че след като написа, че първо се издавал план за ПУП, а после се събаряли сградите и че Благо Коцев трябвало да се запознае с нещата около въпросният квартал след издаването на плана за ПУП, нещата вече не приключиха? Много ми е забавно това твое чудно високо самочувствие, дето даже и не проумявам на каква основа се гради. Поне разбра ли какво е това нещо "кадастрална карта"? Или какво беше другото? Сградите били незаконни, но пък той действал спрямо закона.

А това кой бяга от дискусията го остави на потребителите или се надяваш, ще че прочетат само последното ти мнение и така ще изчистиш лайната в които сам се вкара.

Как конкретно бягам от дискусията, би ли обяснил? Искаше ми закон, посочил съм ти го. Ти сам написа, че закона не бил такъв, но естествено не смееш, да обясниш защо не е такъв, понеже толкова ти е акъла. Кой бяга от дискусията мисля е пределно ясно на всеки с две мозъчни гънки. Пак да повторя - искаше ми точните закони, аз веднага съм ти ги дал. Обяснил съм и защо смятам така. В момента, в който ти тръгна да обясняваш, че не съм прав, та веднага се доказа като човек с капацитет на някой от малцинството.

Реално ако не цитираш закона, то означава, че позорно подвиваш опашка и бягаш по тъча

Толкова ли е сложно, да го пляснеш ти? Ето отново... Чл. 148 (1), (2).
изображение.png

Нещо по-различно да съм твърдял някога? Пак да повторя - чиста загуба на време. Изобщо нито ще разбереш нещо, нито нищо. Все пак се знаем. Много добре ти зная възможностите. Само си губя времето, ама както и да е.

Пхахахаха

Да де, ама това се отнася за разрешение за строеж, а не за разрешението за изработване на ПУП. Баси човек, копаеш дъното. И още повече, че чл. 148 не казва, че ПУП не може да се изработва или разрешава при наличие на незаконни строежи. Той казва, че самото строителство може да се извършва само след надлежно разрешаване. Пич, Коцев не е давал разрешителни за строеж, защо ми цитираш това нещо? Ниска топка

Цитирай ми закон, който Коцев е нарушил като е издал разрешение за изготвяне на ПУП

Тъй. Аз мисля, че обясних, че е чиста загуба на време, да цитирам закон, понеже както вече над 200 пъти обясних, ти просто си толкова невеж по абсолютно всичко, че няма да разбереш абсолютно нищо. Искаш ми закон, който да доказва, че Благомир Коцев е действал против закона. Дадох ти закон, искаше ми над 250 пъти, сметнах, че е тотално безнадеждна кауза, но накрая реших и да го дам. Та... за да НЕ затвърдиш тезата ми, успяваш ли да вникнеш в написаното? Примерно, сградите законни ли са по това време, когато Благомир Коцев издава онзи план за ПУП, когато действал според закона? В случаят (обяснявам като за плеймейтка) с "Баба Алино" първо се строят сградите, а после се иска разрешение и законово основание. Сиреч, Благомир Коцев е действал извън закона.

Та... Кое от даденият закон съм объркал? А човеко, който МОЖЕ да мисли?

То закона си е закон, няма как да се обърка, проблема ти е, че лъжеш, че Коцев го е нарушил като е издал разрешение за изработване на ПУП (не знам вече за кой път бълнуваш план за ПУП). Обясних ти вече процедурата каква е, след като се даде разрешение за изработване, следва заинтересованата страна да изработи самия ПУП, т.е. да наеме вещо лице да го изработи, за нейна сметка, като общината може да го одобри или да не го одобри. И не, не е вярно, че щом има незаконни сгради, ПУП не може да се изработва. Незаконният строеж е отделен въпрос и подлежи на премахване, ако не е търпим. ПУП може да отчита фактическото съществуващо застрояване, но не може да го узаконява. Последното е забранено и също го пише в закона.

То закона си е закон, няма как да се обърка, проблема ти е, че лъжеш, че Коцев го е нарушил като е издал разрешение за изработване на ПУП (не знам вече за кой път бълнуваш план за ПУП).

Закона си е закон? Значи към настоящият момент мантрата беше, че аз не знам точно кой закон е бил нарушен от Благомир Коцев, сега вече се оказа, че "закона си е закон". Тъй... Би ли ми обяснил, как по-точно Благомир Коцев, който не е проверил нещата (по твоя теория) издава план за ПУП на една гора, която е с незаконни постройки!? Първо се издава плана за ПУП, а после се събарят постройките? Така ли беше процедурата?

преди 3 минути, Gaming_Solutions написа:

Обясних ти вече процедурата каква е, след като се даде разрешение за изработване, следва заинтересованата страна да изработи самия ПУП, т.е. да наеме вещо лице да го изработи, за нейна сметка, като общината може да го одобри или да не го одобри.

Чакай, че пак ми стана много смешно. Ти обясняваш на мен? Ти дето даже кадастър не знаеш, какво е. Смяташ, че да се издаде план за ПУП на една гора пълна с незаконни постройки е нещо съвсем нормално? И обясняваш на мен? Административната процедура била такава? Мхм, ясно...

И не, не е вярно, че щом има незаконни сгради, ПУП не може да се изработва.

Да, де... То кадастъра нямаше нищо общо с никакви сгради, нали такава беше малоумната мантра, която въртеше. Личи си, че доста ги разбираш нещата.

преди 2 минути, communismatic написа:

Закона си е закон? Значи към настоящият момент мантрата беше, че аз не знам точно кой закон е бил нарушен от Благомир Коцев, сега вече се оказа, че "закона си е закон".

Питаш ме, кое от дадения закон си объркал и аз ти казвам, че закона си е закон и не си го объркал, т.е. копи/пейстнал си го правилно, поздравления, но просто, закона, който си копи/пейстнал не е нарушен от Коцев

Би ли ми обяснил, как по-точно Благомир Коцев, който не е проверил нещата (по твоя теория) издава план за ПУП на една гора, която е с незаконни постройки!? Първо се издава плана за ПУП, а после се събарят постройките? Така ли беше процедурата?

Ама как Коцев ще издава плана за ПУП, какъв план? Коцев, т.е. заместника му издават разрешение за изработване на ПУП. И кои неща не е проверил по моята теория? Гората е предвидена за орбанизация от ОУП (това забрави ли го, пиша ти го през час сигурно, нищо нека го виждат и другите ако някой не е проследил дискусията). Като се пусне искане за разрешение за изработване на ПУП от заинтересованото лице, общината има 1 месец да го разреши (изработването пояснявам) или да не го разреши, но отказа трябва да е мотивиран. В случая няма мотиви да не се разреши изработването на ПУП, незаконните постройки не са мотив за това. Подчертавам, че говорим за разрешение за изработване на ПУП, а не самия ПУП

Чакай, че пак ми стана много смешно. Ти обясняваш на мен? Ти дето даже кадастър не знаеш, какво е. Смяташ, че да се издаде план за ПУП на една гора пълна с незаконни постройки е нещо съвсем нормално? И обясняваш на мен? Административната процедура била такава? Мхм, ясно...

Да, де... То кадастъра нямаше нищо общо с никакви сгради, нали такава беше малоумната мантра, която въртеше. Личи си, че доста ги разбираш нещата.

Как реши, че кадастър не знам какво е и че кадастъра няма общо с никакви сгради. Вече ти обясних, че кадастралната карта отразява съществуващото положение, а ПУП определя устройството и допустимото бъдещо застрояване. Нанасянето на една сграда в кадастъра не я прави законна. Кадастралната карта не е регистър на законни строежи

Питаш ме, кое от дадения закон си объркал и аз ти казвам, че закона си е закон и не си го объркал, т.е. копи/пейстнал си го правилно, поздравления, но просто, закона, който си копи/пейстнал не е нарушен от Коцев

Много съм трогнат, че човек, който до преди няколко часа не знаеше, какво е това нещо наречено "кадастрална карта" смята, че нещата, които пиша са правилни.

В случая няма мотиви да не се разреши изработването на ПУП, незаконните постройки не са мотив за това. Подчертавам, че говорим за разрешение за изработване на ПУП, а не самия ПУП

Естествено, че няма никакви мотиви. Има просто някакви незаконни постройки, които не са никакъв мотив за това, понеже нямали и връзка с кадастралната карта. Нали така беше? Всичко е точно! И Коцев е умен колкото теб.

Как реши, че кадастър не знам какво е и че кадастъра няма общо с никакви сгради.

То ти не само кадастър не знаеш, какво е. Ти поначало нищо не знаеш, какво е...

Вече ти обясних, че кадастралната карта отразява съществуващото положение, а ПУП определя устройството и допустимото бъдещо застрояване.

Да, де... да. Първо се издава плана за ПУП, а после се взема решение, дали трябва да се издаде ПУП. Това според умнокрасивата ти логика.

преди 4 минути, Gaming_Solutions написа:

Нанасянето на една сграда в кадастъра не я прави законна.

Точно така, да. Нанасянето на една незаконна сграда в кадастъра не е нещо незаконно. То си е нещо абсолютно законно. Точно така.

Вече ти обясних

Това беше най-забавното...

преди 7 минути, communismatic написа:

Много съм трогнат, че човек, който до преди няколко часа не знаеше, какво е това нещо наречено "кадастрална карта" смята, че нещата, които пиша са правилни.

Е то остана и копи/пейст да объркаш 🤣

Естествено, че няма никакви мотиви. Има просто някакви незаконни постройки, които не са никакъв мотив за това, понеже нямали и връзка с кадастралната карта. Нали така беше? Всичко е точно! И Коцев е умен колкото теб.

Наличието на незаконни сгради не е мотив да се откаже разрешението за изработване на ПУП. Не съм казвал, че незаконните сгради нямат връзка с кадастралната карта, част от тях са нанесени там. Казах, че събарянето на незаконните сгради няма отношение към кадастралната карта има разлика ама човек трябва да не е функционално неграмотен.

То ти не само кадастър не знаеш, какво е. Ти поначало нищо не знаеш, какво е...

Това ли ти беше?

Да, де... да. Първо се издава плана за ПУП, а после се взема решение, дали трябва да се издаде ПУП. Това според умнокрасивата ти логика.

Ако под плана за ПУП имаш предвид разрешение за изготвяне на ПУП и под издаде ПУП имаш предвид да се одобри или да не се одобри изготвения от вещо лице ПУП, да това е процедурата, но не по моята логика, а в действителност е такава.

Точно така, да. Нанасянето на една незаконна сграда в кадастъра не е нещо незаконно. То си е нещо абсолютно законно. Точно така.

Я ме цитирай къде съм го казал това. Казах ти, че нанасянето на една сграда в кадастъра не я прави законна, което пък в никакъв случай не означава, че нанасяне може да е незаконосъобразно. Само, че нали знаеш, че кмета не нанася сгради в кадастралната карта? 😂

ПП. Не ме цитирай избирателно, изрязал си съществени неща, а съм и задал въпроси в предния пост

Е то остана и копи/пейст да объркаш 🤣

Е, ти със сигурност ги разбираш нещата много повече от мен, личи си...

Наличието на незаконни сгради не е мотив да се откаже разрешението за изработване на ПУП.

Брато, ти малоумен ли си? Пак да питам? Колко още пъти ще пишеш една и съща простотия?!

Казах, че събарянето на незаконните сгради няма отношение към кадастралната карта има разлика ама човек трябва да не е функционално неграмотен.

Ти какво казваш няма абсолютно никакво значение, ти си тотално несъстоятелен човек. Не знам, дали осъзнаваш, че през цялото време се ебавам яко с теб и не водя отдавна вече абсолютно никаква дискусия. Дискусия се води с човек, който поне разбира нещо от първият път. Както се вижда, ти не си от тях.

Това ли ти беше?

Не, ще продължавам да се ебавам с теб. Кефи ме високото ти самочувствие, това ме мотивира още повече, да те унижавам.

преди 6 минути, Gaming_Solutions написа:

Ако под плана за ПУП имаш предвид разрешение за изготвяне на ПУП и под издаде ПУП имаш предвид да се одобри или да не се одобри изготвения от вещо лице ПУП, да това е процедурата, но не по моята логика, а в действителност е такава.

Верно? По закон първо се издава план за ПУП, не се обръща внимание, дали там има незаконни постройки, дали има изсечена гора и прочее, та от там нататък вече се решава, дали да се издава и самият ПУП. Само да вметна, че точно заради хора с подобно мислене... и с подобен капацитет, ние сме на тоя хал. После се обиждате като ви лепя етикети.

преди 7 минути, Gaming_Solutions написа:

Я ме цитирай къде съм го казал това.

Ми, ти през последните дни толкова много глупости изписа, че отдавна се изморих, да ги диря. Най-вероятно ще е от преди няколко часа. Който се интересува (не визирам теб), нека да му чете простотиите от преди няколко часа. Положението е направо потресаващо. Тоя човек е направо за психодиспансера.

преди 8 минути, Gaming_Solutions написа:

Казах ти, че нанасянето на една сграда в кадастъра не я прави законна, което пък в никакъв случай не означава, че нанасяне може да е незаконосъобразно.

Ти до преди няколко часа даже не знаеше, че в кадастъра имало изобщо сгради, сега... малко е смешно, да ми се правиш на разбирач, че и да ми "казваш" или "обясняваш". Най-малкото простотиите ти се пазят. Пак да повторя, няма да ги търся, щото направо се уморих, да ти диря бисерите през пет минути. Който се интересува, да чете по-назад, но гарантирам, че ще има голямо забавление. Даже и си вярва, което е особено интересно.

преди 10 минути, Gaming_Solutions написа:

Не ме цитирай избирателно, задал съм ти и въпроси в предния пост

Цитирам те избирателно, понеже много съм се изпотил от дискусията с теб. Става ми направо лошо от неудобните ти въпроси. Направо ме поставяш на мястото абсолютно всеки път.

Аз съм му болднал нещата, то пак си знае неговото, пак говори за план за ПУП.

Има издадено разрешение за изготвяне на ПУП и ако не ми беше отрязал цитата щеше да прочетеш, че общината има срок от един месец да разреши (изработването пояснявам) или да не го разреши, но отказа трябва да е мотивиран, а наличието на незаконни сгради не е мотив да не се разреши изработването на ПУП.

на 14.08.2026 г. в 21:44, Без умствен капацитет написа:

Радев се доказва като национален предател - вече дава и парите от ЕС които се дават на България - ще отиват в Турция

Радев дава АМ "Черно море" на турски фирми

773492320_1375174488098178_2534263577143

HP3Xp6yXgAAY_wQ?format=jpg&name=large

преди 14 часа, Gaming_Solutions написа:

Има издадено разрешение за изготвяне на ПУП и ако не ми беше отрязал цитата щеше да прочетеш, че общината има срок от един месец да разреши (изработването пояснявам) или да не го разреши, но отказа трябва да е мотивиран, а наличието на незаконни сгради не е мотив да не се разреши изработването на ПУП.

Не е мотив за теб, а за всеки човек с две мозъчни гънки е мотив. Не случайно над 250 пъти те питах, как по-точно твоят любимец - Коцев, който бил много честен човек е действал в рамките на закона, след като въпросните сгради абсолютно доказано са незаконни. Това, че сградите са незаконни го призна дори и ти, естествено причината е, че Коцев нямал вина там, а вината била на Портних.

преди 14 часа, Gaming_Solutions написа:

Аз съм му болднал нещата, то пак си знае неговото, пак говори за план за ПУП.

Аз постоянно си записвам нещата, които ми пишеш, понеже си доста наясно с материята. Личи ти от километри.

преди 24 минути, communismatic написа:

Не е мотив за теб, а за всеки човек с две мозъчни гънки е мотив. Не случайно над 250 пъти те питах, как по-точно твоят любимец - Коцев, който бил много честен човек е действал в рамките на закона, след като въпросните сгради абсолютно доказано са незаконни. Това, че сградите са незаконни го призна дори и ти, естествено причината е, че Коцев нямал вина там, а вината била на Портних.

Аз постоянно си записвам нещата, които ми пишеш, понеже си доста наясно с материята. Личи ти от километри.

В крайна сметка щом твърдиш, че разрешението за изработване на ПУП е в разрез с чл. 148 може да съдиш общината. Нека и в съда да ти се посмеят малко

То не е въпроса аз да съдя общината, а тия хора, за които вие гласувате, да действат законосъобразно. А не да кешират постоянно от всякакви схеми и разни хора с възможности на плеймейтки, да ми спорят за подобен елементарен казус, при положение, че не са наясно с още по-елементарни неща. Точно поради тази причина не сметнах за нужно да цитирам членове, алинеи, стари твои постове и прочее, просто доста добре те познавам (виртуално), много добре ти знам и възможностите. Твоето ниво е малко над посредствено. Това между другото е и причината да спра да поствам и в "Х", то там срещам такива като теб умножени по 200 000. И между другото, всички те гласуват за партия "Петрохан". Само вметка. То не че тия дето гласуват за "Възраждане" и "Прогресивна България" са някакви страшни капацитети, ама вие сте тоталното дъно.

Така е, да. Пак да повторя - толкова много факти и аргументи ми даде, че направо съм като препариран. Стигнах до обидите, понеже всички други оръжия ми свършиха просто.

Пиле, всички го виждаме това. Ти твърдиш, че разрешението за изработване на ПУП е в разрез с чл. 148, достатъчно е да прочете човек конкретния член и да види за какво се отнася. Не случайно 2 дни те карах да го цитираш дословно за да е видно и за останалите.

преди 8 часа, Gaming_Solutions написа:

Пиле, всички го виждаме това. Ти твърдиш, че разрешението за изработване на ПУП е в разрез с чл. 148, достатъчно е да прочете човек конкретния член и да види за какво се отнася. Не случайно 2 дни те карах да го цитираш дословно за да е видно и за останалите.

Стига бе човек!? Не думай... Как по-точно изработването на план за ПУП НЕ е в разрез с въпросният член? Айде питам те. Щом толкова много искаш, да се излагаш... давай. Гледам, че и @БаалБек ти се е вързала на глупостите, което не е особено изненадващо. Айде обясни ми, как въпросният член няма нищо общо с моята теза и с обвиненията към "честният" Благо Коцев.

на 16.08.2026 г. в 11:11, Gaming_Solutions написа:

Незаконните сгради подлежат на събаряне, те нямат отношение към ПУП, ОУП, Кадастралната карта, нито пък към Разрешението за изготвяне на ПУП.

Нека да си припомним. Това е човек, който е супер наясно с нещата...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.