Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 51 минути, communismatic написа:

Драмата ми е единствено, че не спираш да пишеш глупости. Имало слух... То има слух и че ПП-ДБ са педофилска измет, въпроса е тия неща да се докажат по някакъв начин, а не сульо и пульо да хвърля постоянно фейкове и после да ми подскача, че съм имал "драма". Не бил спорил за нищо...

Пак вкарваш неща които нямат нищо общо с написаното - аз самият казах, че ще изчакаме и ще видим. Не е толкова далеч във времето когато тази фирма на Ковачки ще купи теца. Твоите глупости има ли смисъл да ги изброявам, или щом е нещо различно от това в което вярваш, абсолютно е глупости. Ами то и тука гледам разни идиоти скачат да защитават Радев безумно, ама хора всякакви, всеки си има право на мнения. Докато при тебе, всеки мислещ различно трябва да бъде дамгосан 😄Трябва вечно да подскачаш и драматизираш, дори и там където няма за какво (както в случая). Ти вечно държиш да се включваш, дори и когато публикацията не е за теб (както беше в случая). Някаква фиксация явно - срещаше се при адски компетентите хора, които знаят много повече от всички останали, не се плаши, умен си 🤣

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 846,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 1 минута, communismatic написа:

В какво вярвам по-конкретно би ли обяснил?

комунизма 😄

пак ти казвам, търсиш драма където я няма. Нека изчакаме да видим развитието за този ТЕЦ, дали наистина Ковачки ще го купи. От мухата слон направи в случая. И да се случи, няма доказана връзка с премиера, само разни случайни връзки може да направим, без нещо черно на бяло... Търпение бих казал, нещата изглежда са в напреднала фаза щом са подали документи за покупката на този ТЕЦ : https://www.segabg.com/hot/category-economy/firma-orbitata-na-kovachki-kupuva-tec-marica-iztok-3

преди 3 часа, Gencho 123 написа:

Слушах по Дарик някакво изказване, че Радев се е обявил да се бори за въглищните централи т.е. ще развиваме тази енергетика. Явно популизма е надделял от една страна т.е. не иска да се конфронтира със синдикати и прочие относно евентуалното закриване на мариците. Обаче споменаха и друго, че едната американска централа нищо чудно да бъде продадена на подходящия човек (след като правителството ще поддържа този сектор). Един вид олигархията, или хората зад екипа на Радев, ще си гледат и те финансовите интереси. От него се иска да не им пречи, да поддържа добива на въглища и енергията от тецове. Интереса клати феса както е приказката. Дали ще е Ковачки, времето ще покаже.

Тук нещо не виждам тоя пост да е "Ще видим". Щото направо си твърдиш, че всичко това е популизъм и че електроцентралата ще бъде продадена на "подходящият човек". Даже говориш и за "олигархия" и прочее. Искам ти източник, а ти ми даваш разни елементарни частици... Сиреч, същински внушения от най-примитивен вид.

Пак да повторя... иначе се обиждате.

Тук нещо не виждам тоя пост да е "Ще видим". Щото направо си твърдиш, че всичко това е популизъм и че електроцентралата ще бъде продадена на "подходящият човек". Даже говориш и за "олигархия" и прочее. Искам ти източник, а ти ми даваш разни елементарни частици... Сиреч, същински внушения от най-примитивен вид.

Пак да повторя... иначе се обиждате.

показах ти няколко сайта, не е ли достатъчно за теб, информация има доста в мрежата и както върви скоро ще видим резултата ? Или може би лично Ковачки да се обади 😄Не разбирам в случая защо така смело скочи в пост който дори не беше адресиран към теб. Казах го и пак ще ти повторя - времето ще покаже. С други думи - имаме няколко източника, имаме изказването на Радев, но за теб това са елементарни частици :)

image.png

Имаме изказването на Радев? Радев е казал, че ще запази ТЕЦ-овете заради олигархичните интереси? Или направо конкретно заради Ковачки?

преди 20 часа, AAUUXX написа:

Нас няма ,аз не се притеснявам.

Ти не се притесняваш ама те на тия болния и компания им се привижда Путин на всеки километър и така до края на света!

преди 17 часа, communismatic написа:

Радев е казал,

че американските самолети са опасни за БГ, с което ни донесе срам и позор! Аз, като запасен офицер, се срамувам, че в американските очи българите ще са страхливи нищожества, които се страхуват да поемат своя мъничък дял за войната срещу ислямския тероризъм! Утре, като гръмне някъде ислямска терористична бомба и загинат техни близки, ще разберат за какво става дума, но няма да могат да попитат КГБ защо ги е накарало да постъпят така!

преди 2 минути, Belefor написа:

Ти не се притесняваш ама те на тия болния и компания им се привижда Путин на всеки километър и така до края на света!

Докато не спре войната, която започна ще е така!

преди 5 минути, Paul написа:

че американските самолети са опасни за БГ, с което ни донесе срам и позор!

Мхм. А ти къде блееше, когато това се случваше по времето на Гюров и Желязков? Щото самолетите дойдоха тук по тяхно време.

преди 1 минута, Belefor написа:

и така до края на света!

И до Йоханесбург ли? За това ли в ЮАР настъпи икономическа криза във всички области на живота, и за това всички (не агенти) чужденци отдавна се изселиха от там?

Cape Town 08.09 448.jpg

Cape Town 08.09 007.jpg

преди 4 минути, communismatic написа:

Мхм. А ти къде блееше, когато това се случваше по времето на Гюров и Желязков? Щото самолетите дойдоха тук по тяхно време.

Това, дето си написал, е ни в клин, ни в ръкав! Нещо характерно, за внедрените манипулатори във форума, дето вече често се чудят какво да напишат, та да си изкарат надницата. Темите поголовно изпреварват техните умствени способности (забележете, не казвам интелектуални, защото бкп-семинарите не са признати за учение). И какво общо имам аз с подобно нещо като Гюров, та да нося отговорност за това, дето е направил? Два-три келеша, ако бъдат махнати от форума, равнището ще се повиши значително и ще изчезне миризмата на червен цървул (не на нашия)...

преди 7 минути, Paul написа:

че американските самолети са опасни за БГ, с което ни донесе срам и позор! Аз, като запасен офицер, се срамувам, че в американските очи българите ще са страхливи нищожества, които се страхуват да поемат своя мъничък дял за войната срещу ислямския тероризъм! Утре, като гръмне някъде ислямска терористична бомба и загинат техни близки, ще разберат за какво става дума, но няма да могат да попитат КГБ защо ги е накарало да постъпят така!

Че те ако решат да правят атентати ,както сме виждали в САЩ и западна европа ,скоро имаше в Германия с кола врязал се в тълпа хора. Те тези държави не са страхливци като нас ,но не са успяли да спрат тероризъма ? Защо ?

преди 9 минути, Paul написа:

Това, дето си написал, е ни в клин, ни в ръкав!

Точно така, да. Абсолютно нищо общо няма факта, че въпросните самолети дойдоха тук по времето на предишните управляващи, а ти ореваваш орталъка срещу Радев. То едното няма нищо общо с другото. Те даже не са и знаели какво ще правят тук самолетите. Предполагали са, че са за военните учения на НАТО. Нали така?

преди 5 минути, communismatic написа:

ти ореваваш орталъка срещу

Потвърждаваш горната диагноза-пишеш глупости! Аз не харесвам, че радев е изпъдил самолетите, а не че ги е поканил! И ако той се съгласи да ги пусне, това е само да може да са под поглед на съветската агентура, да не мислиш, че се е загрижил за тях? Като пишеш след мен, трябва малко повече да изпипваш творенията си, за да не ставаш и за смях!

преди 14 минути, AAUUXX написа:

Защо

Хората на запад са израснали при други отношения по между си, граничащи с наивност, те разчитат на човещина и доброта, качества, които са неприложими с отношения с дивашки и примитивни народи, чийто основно правило е да излъжат и откраднат, при нужда и с убийство. За това, често западняците стават жертва на диваците, за щастие само от начало, после всичко си отива на мястото.

Точно така, да. Изключително точно си конкретизирал нещата. Запада винаги е разчитал на човещината и добротата. Те изобщо не са заграбили сума ти природни ресурси в Африка например. Всичко това са руски опорки. Даже Наполеон, Хитлер, Чърчил са си все руски продукти. Те и на снимките изглеждат направо като славяни. Опа грешка, те пък славяните бяха измислени от Екатерина Велика.

преди 5 минути, communismatic написа:

Точно така, да. Ти си супер наясно с нещата...

Ти що не си вървиш в города-герой (дето вече му изгоряха половината магазини и складове, да не говорим за летища, а пък сушата на бензиностанциите е впечатляваща) и там да лаеш срещу българското?

Не лая срещу българското, присмивам се на глупостите, които пишеш. Нещо си в грешка...

ресурси в Африка например

Ако не бяха те, до днес нямаше да има нищо от това! Всичкото циган там рипа от щастие, че е бил завладян, за да се води днес и то човек. Погледни Хавайските острови и да речем средна Азия, дето огромни територии стоят неизползвани (защото на мужика не му се работи за полза на партийния функционер), и пак говори за завладяване! Виж как изглежда една от завладяните територии:

И до друга, дето е "свабодна"

Екранна снимка 2026-08-23 125220.png

Екранна снимка 2026-08-23 125502.png

Аха, т.е. те не са толкова добронамерени, но в случаите, когато не са добронамерени, та тогава всичко е за добро. Ясно...

преди 8 минути, communismatic написа:

Не лая срещу българското

Как да не лаеш, погледни си само фирмата-цялата е съветска, от грозните букви от горе, през картинката с джагатайския терорист, до города-герой долу! Има ли поне една прашинка българско там?

преди 4 минути, Paul написа:

Как да не лаеш, погледни си само фирмата-цялата е съветска, от грозните букви от горе, през картинката с джагатайския терорист, до города-герой долу! Има ли поне една прашинка българско там?

Ходил ли си скоро време на психиатър?

преди 2 минути, communismatic написа:

Ходил ли си скоро време на психиатър?

Като нямаш нито един разумен аргумент, почваш с обиди! Гледай да не излезеш прав, че при живот с такива като теб (вас), ще имаме нужда от психиатър! И ако аз отида на психиатър, ще е при български, а ти си обработван от джагатайски, които се интересуват само от чужд интерес и на края от теб ще остане един сплескан калъф (като използван презерватив), за боклука.

преди 25 минути, Paul написа:

Хората на запад са израснали при други отношения по между си, граничащи с наивност, те разчитат на човещина и доброта, качества, които са неприложими с отношения с дивашки и примитивни народи, чийто основно правило е да излъжат и откраднат, при нужда и с убийство. За това, често западняците стават жертва на диваците, за щастие само от начало, после всичко си отива на мястото.

Казаваш ,че нашето общество няма тези качества ли ? Ако това е така то в кое е причината за това ,защото имам различно мнение от твоето по този въпрос. Мисля ,че обществото ни предвид изпитанията през които е минало е изключително добронамерено и човещината не му е чужда.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.