Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 1 час, Gaming_Solutions написа:

Пиле, нали това съм ти написал, дискусията отдавна е приключила, но искам да я продължим от там, от където е спряла.

Това написа, да. Точно това... Аз като се замисля, то дори не трябва и изобщо да ти се отговаря. Ти се компрометираш дори със собствените си глупости, които пишеш.

Дискусията спря, когато ти доказах, че издаването на разрешение за изготвяне на ПУП не нарушава закона, дори, когато имаме незаконни сгради на терена.

Верно? Доказа ми? Как по-конкретно, би ли пояснил? Пича бил доказал, ти да видиш... Постна някакъв юридически казус от Chat GPT, който дори не беше и разбрал. И ми го доказа... Смятай.

В закона изрично е упоменато, че не може с ПУП да се узаконяват незаконни сгради ама това се отнася за ПУП, не за разрешението да се изготви такъв. И ако общината откаже изработването му с аргумента, че бъдещият ПУП би могъл да има за цел узаконяване на такива постройки, то много лесно и бързо ще падне в съда. Съда не работи с допускане или предполагане какво би могло..

Това мисля, че вече уточних, че са пълни простотии, на които само "соевите" вярвате. Писах го дори над 200 пъти, че звучи направо комично, че ПУП или план за ПУП няма как да бъде в рамките на закона, при положение, че става дума за гора, пълна с незаконни сгради. Но както вече писах... соевите са единствените, които вярват на подобни простотии.

Ако във въпросния ПУП, вече който правоспособно лице е изработил по заявка на заинтересованото лице има петна на сгради и тези петна съвпадат с вече построените незаконни такива може да се допусне, че се цели узаконяване, което е забранено от закона и общината има правен аргумент да откаже да одобри ПУП, но ние нямаме одобрен ПУП.

Да, де... Това също го уточних, че отново са пълни глупости, защото само "соевите" а.к.а. "умнокрасивите" си вярвате, че когато се допусне план за ПУП, няма после да се одобри и ПУП. Но пък оправданието ти беше наистина впечатляващо... Трябвало време на Коцев да се запознае с нещата около квартала, че после да събори сградите, които са незаконни. Много е интересно, какво има да се запознава, след като по твоята малоумна теория, даже бил и пускал сигнали. Изобщо... толкова много логика има в цялата ти тъпа теза, че чак няма никаква логика.

И още преди няколко месеца ти казах, че ако общината беше отхвърлила искането за разработване на ПУП, то щеше да падне в съда и да плаща разноски.

Аха, ясно. Административна услуга, нали така беше...

Дори ти дадох и пример за подобен казус с незаконни постройки и отказано разрешение за ПУП, където съда категорично потвърждава това, което ти обяснявам и аз. Има и още.

Ти не си ми дал никакъв "подобен казус", а го е дал ИИ. Извинявай, ама тия евтини опити за измъкване от ситуацията, пробвай ги на някой друг. Имало и още? Ми, сигурно има. То в края на краищата не мислиш ти, а мисли ИИ-то. Проблема е, че постваш някакви неща, които дори не разбираш. То поне да ги разбираше...

Естествено, след това нямаше какво да кажеш в защита на своята теза и започна с ироничните коментари, започна да си съчиняваш какво е искал Коцев, какво е щял да направи Коцев...,

Какво съм си съчинявал по-конкретно? Я обясни, че пак ми стана много смешно?

а ние от няколко дни спорим нарушил ли е закона или не с издаването на разрешение за изработване на ПУП, нещо което стана ясно не можеш и да напишеш правилно дори

Естествено, че не го пиша правилно. Аз хабер нямам. Само дето от години давам апартаменти под наем и си имам постоянно взимане-даване с брокери. Отделно от това жена ми е юрист, както вече писах. А и от "дискусията" между нас се оказа, че ти много повече ги разбираш нещата от мен. Даже и кадастър знаеш какво е. Нали? :)

Кулминацията на безсилието ти бе, когато вече нямаше какво повече да си измислиш, което да защити тезата ти и изплиска старата опорка като обърна плочата отначало. Пак заговори иронично за горичката, ама как така щял да издава разрешение за изготвяне, а след това нямало да одобри ПУП и подобни тъпотии

Имаш предвид, че няма такава гора и няма да одобри ПУП ли? И съм обърнал плочата? Т.е. преди съм твърдял, че има такава гора и има одобрение за ПУП? Ти тотално се обърка, но както вече написах... няма нужда изобщо да ти се отговаря, просто ти се компрометираш абсолютно сам със собствените си глупости, които пишеш.

преди 2 часа, Gaming_Solutions написа:

Най-странното е, че продължаваш да говориш за някакъв план за ПУП, който Коцев и архитекта му били издали. Кмета не издава план за ПУП. План за ПУП се издава от правоспособно лице по заявка на заинтересованото лице.

Искаш да кажеш, че архитекта не е назначен от Коцев ли? И че действията му не са съгласувани с кмета на град Варна? Това ли ще е новата мантра, която въртиш? Че е действал против него? Дотам ли я докара ве?

А ако плана за ПУП се одобри от кмета, тогава вече говорим за ПУП.

Прав излязох. Това е новата мантра вече...

За това исках многократно документа за който говориш, защото не става ясно разрешението за изработване ли визираш или самия ПУП. Не е мъжко, а е детинско да отказваш да го дадеш, а ако си се объркал бъди мъж и си признай.

Искаш многократно въпросният документ, не за друго... а защото постоянно се ебавам с теб и ти си тотално безпомощен срещу моите аргументи. Ти хабер нямаш, и то не само по тая тема. Ти поначало нямаш никаква идея какви глупости пишеш. За плана за ПУП и защо го наричам така вече обясних. И като говориш кое не е мъжко, не е мъжко да искаш едно и също нещо по 200 пъти, при положение, че ти е давано вече. Не е мъжко и да задаваш едни и същи безсмислени въпроси, единствено и само за да отмиеш срама, след ежедневните гаври, дето ти ги нанасям. Вчера наблюдавах след като написа "Лека вечер", колко време стоя и чака да ми видиш отговора и после стоя и ти трепереха ръчичките за да ми отговориш. Толкова си ми ясен, че няма накъде... Даже не искаше и да си лягаш, че се беше поизнервил нещо. Малко като @kaldata1 , той след една подобна дискусия ме блокира... ама редовно ми зяпа профила. Вие двамата сте направо като близначета с него. Няма да бъда по-конкретен, че постоянно ме докладват. Вероятно ти. Или тира. Или Баалбек. А не искам да се разделям с форума, такова удоволствие ми доставя, да си пиша с такива като теб.

И някъде тук дискусията приключи.

За кой път?

Само, че една страна печели дебат, когато отсрещната страна няма повече доводи, а не когато крещи силно, прави иронични подмятания и върти плочата отначало и отначало само и само неговия коментар да е последен, а междувременно съществената част да се изгуби в плявата

Така е, да. Не съм ти на нивото? Нали... :)

преди 32 минути, Белгиеца написа:

Егати !
Двама човека си приватизираха темата, да си чатят в нея.

Единия използва ИИ и дори не разбира написаното от него. Което направо е потресаващо...

Но пък поне е забавен, даже яко си вярва...

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 846,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 4 минути, communismatic написа:

Няма да бъда по-конкретен, че постоянно ме докладват. Вероятно ти. Или тира. Или Баалбек. А не искам да се разделям с форума, такова удоволствие ми доставя, да си пиша с такива като теб.

Не съм те докладвал и съжалявам, но вече с удоволствие ще поправя грешката и ще те докладвам!

преди 16 минути, Звяра! написа:

Не съм те докладвал и съжалявам, но вече с удоволствие ще поправя грешката и ще те докладвам!

Ти най-редовно докладваш всички, които те подиграват. Недей да лъжеш.
Но пък признавам, ти си единственият случай, в който съм докладвал някого. Когато тръгна да пращаш някакви полицейски коли по някакъв. Още тогава ми направи впечатление, че си напълно с всичкият си. Но не пишеше от този акаунт, май беше NovakJ. Но пък и знаем, че ти никога не пишеш от няколко акаунта, така че може и да греша. Ти пишеш само от един акаунт винаги. И даже от скоро влизаш тук. Нали?

преди 8 минути, communismatic написа:

Това написа, да. Точно това...

Да

Верно? Доказа ми? Как по-конкретно, би ли пояснил? Пича бил доказал, ти да видиш... Постна някакъв юридически казус от Chat GPT, който дори не беше и разбрал. И ми го доказа... Смятай.

Това мисля, че вече уточних, че са пълни простотии, на които само "соевите" вярвате. Писах го дори над 200 пъти, че звучи направо комично, че ПУП или план за ПУП няма как да бъде в рамките на закона, при положение, че става дума за гора, пълна с незаконни сгради. Но както вече писах... соевите са единствените, които вярват на подобни простотии.

Е нали вече ти обясних, че имаме ОУП и в него е предвидено урбанизирането на местността Баба Алино... Ако ПУП е съобразен с ОУП, няма проблем ПУП да бъде одобрен дори.

Да, де... Това също го уточних, че отново са пълни глупости, защото само "соевите" а.к.а. "умнокрасивите" си вярвате, че когато се допусне план за ПУП, няма после да се одобри и ПУП. Но пък оправданието ти беше наистина впечатляващо... Трябвало време на Коцев да се запознае с нещата около квартала, че после да събори сградите, които са незаконни. Много е интересно, какво има да се запознава, след като по твоята малоумна теория, даже бил и пускал сигнали. Изобщо... толкова много логика има в цялата ти тъпа теза, че чак няма никаква логика.

Кога съм се оправдавал, че му е трябвало време за да се запознае с нещата около квартала? Колкото до болднатото, казах ти вече, че за да откажеш разработването на ПУП трябва да имаш правни аргументи за това, незаконните сгради не са. Разрешението за изработване на ПУП не узаконява незаконни сгради, там няма петната на сградите, които предстоят да се построят.

Аха, ясно. Административна услуга, нали така беше...

Абсолютно

Имаш предвид, че няма такава гора и няма да одобри ПУП ли? И съм обърнал плочата? Т.е. преди съм твърдял, че има такава гора и има одобрение за ПУП? Ти тотално се обърка, но както вече написах... няма нужда изобщо да ти се отговаря, просто ти се компрометираш абсолютно сам със собствените си глупости, които пишеш.

Не, ти от самото начало говориш за горичка, но там ти изясних, че има ОУП и е предвидено за урбанизация, спря известно време да говориш за горичката за да се поразмие в темата и сега обърна плочата и започваш отначало със същите опорки, видиш ли имало горичка и не може да се издава нов ПУП

Искаш да кажеш, че архитекта не е назначен от Коцев ли? И че действията му не са съгласувани с кмета на град Варна? Това ли ще е новата мантра, която въртиш? Че е действал против него? Дотам ли я докара ве?

Заинтересованата страна си търси правоспособно лице, плаща му и той изготвя ПУП. Ама няма ПУП, има разрешение за изготвяне на такъв

Прав излязох. Това е новата мантра вече...

Кое е нова мантра 😁

Искаш многократно въпросният документ, не за друго... а защото постоянно се ебавам с теб и ти си тотално безпомощен срещу моите аргументи. Ти хабер нямаш, и то не само по тая тема. Ти поначало нямаш никаква идея какви глупости пишеш. За плана за ПУП и защо го наричам така вече обясних. И като говориш кое не е мъжко, не е мъжко да искаш едно и също нещо по 200 пъти, при положение, че ти е давано вече. Не е мъжко и да задаваш едни и същи безсмислени въпроси, единствено и само за да отмиеш срама, след ежедневните гаври, дето ти ги нанасям. Вчера наблюдавах след като написа "Лека вечер", колко време стоя и чака да ми видиш отговора и после стоя и ти трепереха ръчичките за да ми отговориш. Толкова си ми ясен, че няма накъде... Даже не искаше и да си лягаш, че се беше поизнервил нещо. Малко като @kaldata1 , той след една подобна дискусия ме блокира... ама редовно ми зяпа профила. Вие двамата сте направо като близначета с него. Няма да бъда по-конкретен, че постоянно ме докладват. Вероятно ти. Или тира. Или Баалбек. А не искам да се разделям с форума, такова удоволствие ми доставя, да си пиша с такива като теб.

Пич, снощи гледах Левски - АЕК до късно, след това излязох на терасата да си допия бирата, защо си мислиш, че съм стоял до късно в твоя чест не знам

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

преди 6 минути, communismatic написа:

Ти най-редовно докладваш всички, които те подиграват. Недей да лъжеш.
Но пък признавам, ти си единственият случай, в който съм докладвал някого. Когато тръгна да пращаш някакви полицейски коли по някакъв. Още тогава ми направи впечатление, че си напълно с всичкият си. Но не пишеше от този акаунт, май беше NovakJ. Но пък и знаем, че ти никога не пишеш от няколко акаунта, така че може и да греша. Ти пишеш само от един акаунт винаги. И даже от скоро влизаш тук. Нали?

Забавно е когато се правиш на врачка! D

Последно май ти лъснаха измислиците в темата за проблеми с форума? Там защо никой модератор или дори Администратора не потвърди твоите измислици? lol6

Не можеш ли да се усетиш, че като ме обвиняваш, че точно аз съм писал от някой акаунт е все едно аз да те посоча и да кажа, че ти си дядо Мраз! 😂

И то баш пред Администратора, който вижда на всички IP и знае, че това са твои измислици!

преди 1 час, Белгиеца написа:

Егати !

Няма лошо да се изяснява случая с кметовете и т.н. но това е тема за мухльото Зелен чорап. Имайте уважение към фатмака !

По темата... Има знаци има.. и не един. ... Прединяколко дена го похвалиха, Митрофанова също се изказа че очаква повече мерки за подобряване на отношенията с рашистан, сега и коня се изказа.... Очевидно очакват от агента чорап още и още раболепие и действия в интерес на рашистите.

преди 20 минути, miro20 написа:

Няма лошо да се изяснява случая с кметовете и т.н. но това е тема за мухльото Зелен чорап. Имайте уважение към фатмака !

По темата... Има знаци има.. и не един. ... Прединяколко дена го похвалиха, Митрофанова също се изказа че очаква повече мерки за подобряване на отношенията с рашистан, сега и коня се изказа.... Очевидно очакват от агента чорап още и още раболепие и действия в интерес на рашистите.

Съжалявам, аз се бях включил с цитат към Тошев, понеже той беше намесил метал бандите от тениските на изрудчетата в Пловдив. Комуниста как обърна за Коцев цитирайки мене не знам

преди 26 минути, miro20 написа:

Да, личи си, че женицата не я слуша главата.

Лавров бил измислил фразата "национални интереси".

Откъде ги намираш тия карикатури?laughing4

Е нали вече ти обясних, че имаме ОУП и в него е предвидено урбанизирането на местността Баба Алино... Ако ПУП е съобразен с ОУП, няма проблем ПУП да бъде одобрен дори.

Ти на мен трудно би обяснил каквото и да било. Най-малкото над 200 пъти ти писах, че това, че "имаме" ОУП не означава, че трябва архитекта на Коцев и той да издават план за ПУП. Писах го над 200 пъти, явно си разбрал от първият път.

Кога съм се оправдавал, че му е трябвало време за да се запознае с нещата около квартала?

Е, как? Нали пуснал план за ПУП, а после щял да събаря сградите? Що не ги е съборил още тогава, нали това те питам... Ти изобщо четеш ли си тъпотиите?

Колкото до болднатото, казах ти вече, че за да откажеш разработването на ПУП трябва да имаш правни аргументи за това, незаконните сгради не са.

Сиреч, правни аргументи не са, че на въпросното място има незаконни сгради... Интересно, кое ли са правни аргументи. Ако подписва договора опрян в дулото на АК 47.

Разрешението за изработване на ПУП не узаконява незаконни сгради, там няма петната на сградите, които предстоят да се построят.

Аз те питам, що не е съборил сградите, а останалото над 200 пъти ти писах, че е пълна тъпотия. НАД 200 ПЪТИ ТИ ПИСАХ, ЧЕ Е ПЪЛНА ТЪПОТИЯ! ПЪЛНА ТЪПОТИЯ, ПАК ДА НАПИША...

Не, ти от самото начало говориш за горичка, но там ти изясних, че има ОУП и е предвидено за урбанизация, спря известно време да говориш за горичката за да се поразмие в темата и сега обърна плочата и започваш отначало със същите опорки, видиш ли имало горичка и не може да се издава нов ПУП

Кога съм обърнал плочата ве УМЕН? Кога? Аз от край време ти казвам, че само мега идиот може да вярва на Благомир Коцев!? Ква плоча съм обърнал, ти не си наясно дори с елементарни понятия от въпросният казус. До преди няколко дни даже не беше наясно, какво е това чудо наречено "Кадастрална карта"!? Ти ли ще ми говориш за "мантра"!? Постваш някакъв казус от ИИ, дето дори не го и разбираш!? :D :D :D :D :D :D :D

Кое е нова мантра

Написал съм кое, не съм виновен, че не можеш да разбереш елементарно написан текст.

Заинтересованата страна си търси правоспособно лице, плаща му и той изготвя ПУП. Ама няма ПУП, има разрешение за изготвяне на такъв

Това пак е копирано от ИИ. Но има и нещо друго... "плаща му". Да, Коцев със сигурност е захлебил яко, тук съм съгласен.

Пич, снощи гледах Левски - АЕК до късно, след това излязох на терасата да си допия бирата, защо си мислиш, че съм стоял до късно в твоя чест не знам

Аха, от мача ще е, да. Пламен Умния ей така дълго време влизаше и не ми отговаряше, щото имал работа до Русе. Само дето пак е онлайн тук, но в същото време не ми видял въпросите. Добро оправдание... ;д

преди 1 час, Звяра! написа:

Там защо никой модератор или дори Администратора не потвърди твоите измислици?

Кво има да потвърждава, като това го знаят абсолютно всички!?

преди 47 минути, Gaming_Solutions написа:

Комуниста как обърна за Коцев цитирайки мене не знам

Е, струваше си. Признавам... 😆

преди 18 минути, communismatic написа:

Ти на мен трудно би обяснил каквото и да било. Най-малкото над 200 пъти ти писах, че това, че "имаме" ОУП не означава, че трябва архитекта на Коцев и той да издават план за ПУП. Писах го над 200 пъти, явно си разбрал от първият път.

И аз 300 пъти ти обясних, че не е издавал план за ПУП. Къде е този план, дай да го видим?

Е, как? Нали пуснал план за ПУП, а после щял да събаря сградите? Що не ги е съборил още тогава, нали това те питам... Ти изобщо четеш ли си тъпотиите?

Не е пуснал план за ПУП, можеш ли да четеш с разбиране?

Сиреч, правни аргументи не са, че на въпросното място има незаконни сгради... Интересно, кое ли са правни аргументи. Ако подписва договора опрян в дулото на АК 47.

За разрешение за изготвяне на ПУП незаконните сгради не са аргумент за отказ на такъв документ. Не го пише в закона и няма и как да го пише, защото самото разрешение за изготвяне не указва къде какво ще се строи. Това го има вече в самия план за ПУП както ти му казваш, който ако се одобри става ПУП. Правен аргумент за отказ разрешение на изготвяне на ПУП може ако не е съобразен с ОУП

Аз те питам, що не е съборил сградите, а останалото над 200 пъти ти писах, че е пълна тъпотия. НАД 200 ПЪТИ ТИ ПИСАХ, ЧЕ Е ПЪЛНА ТЪПОТИЯ! ПЪЛНА ТЪПОТИЯ, ПАК ДА НАПИША...

Ами вече има подписани над дузина заповеди от кмета за събаряне. Защо не е станало по-рано, ако се върнеш и проследиш хронологията по целия случай ще ти стане ясно. Чакай, ще ти помогна, че пак няма да се оправиш. Служители на общината не са били допускани на обектите, нали трябва да се напише констативен акт. От там вече тръгват и сигнали към ДАНС, прокуратура, накрая и медии

Кога съм обърнал плочата ве УМЕН? Кога? Аз от край време ти казвам, че само мега идиот може да вярва на Благомир Коцев!? Ква плоча съм обърнал, ти не си наясно дори с елементарни понятия от въпросният казус. До преди няколко дни даже не беше наясно, какво е това чудо наречено "Кадастрална карта"!? Ти ли ще ми говориш за "мантра"!? Постваш някакъв казус от ИИ, дето дори не го и разбираш!? :D :D :D :D :D :D :D

Какво има да вярваш на Коцев, виж документите, виж разрешението за изготвяне на ПУП, виж ОУП от 2012г...

А това за кадастралната карта може ли да ми намериш цитата по който съдиш, че не съм бил наясно какво е, подозирам, че пак ще се оплетеш като пиле в калчища

Написал съм кое, не съм виновен, че не можеш да разбереш елементарно написан текст.

Не, ти не можеш още да си разясниш разликата между разрешение за издаване на ПУП, план за ПУП и ПУП... трудно е така да се води диалог, разясни си нещата, подготви се малко и пак ела

Това пак е копирано от ИИ. Но има и нещо друго... "плаща му". Да, Коцев със сигурност е захлебил яко, тук съм съгласен.

Общината не изготвя план за ПУП на частни лица. Това ще е в остър конфликт на интереси и е забранено изрично в закона - член 230, ал. 3 от ЗУТ

image.png

Иначе да, заинтересованата страна си плаща на архитекти и инженери с проектантска правоспособност

Ето, и днес научи още нещо от мен, трябва да ме черпиш накрая 🤣

Аха, от мача ще е, да...

Мисля, че имаш сериозен проблем

преди 1 час, M.Николов написа:

Да, личи си, че женицата не я слуша главата.

Лавров бил измислил фразата "национални интереси".

Откъде ги намираш тия карикатури?laughing4

Може да бъде изображение с един или повече хора и текстово съобщение

За "знаците" на внимание и похвали от рашистка страна , три намека вече, нищо не казваш .

Подозирам съвсем скоро ще има поредно изсиране от чорапа кРадев.

преди 5 минути, Gaming_Solutions написа:

И аз 300 пъти ти обясних, че не е издавал план за ПУП. Къде е този план, дай да го видим?

Пак да повторя, ти на мен не можеш, да ми обясняваш абсолютно нищо. Просто е адски обидно за мен дори да се сравняваш с мен. Няма нужда да се обиждаме...

преди 6 минути, Gaming_Solutions написа:

Не е пуснал план за ПУП, можеш ли да четеш с разбиране?

Питам те, що не е съборил сградите, кво ми бягаш по тъча постоянно? Нали уж бил твърдо против корупцията? Що не е съборил сградите?

преди 6 минути, Gaming_Solutions написа:

За разрешение за изготвяне на ПУП незаконните сгради не са аргумент за отказ на такъв документ.

Аха, ОК. А как незаконните сгради се натъкмяват в кадастралната карта, би ли обяснил с умната си глава?

преди 7 минути, Gaming_Solutions написа:

Не го пише в закона и няма и как да го пише, защото самото разрешение за изготвяне не указва къде какво ще се строи.

Напротив, в закона го пише, даже и ти цитирах кой конкретен член. Дали си разбрал, това вече е отделна тема. Най-вероятно не си, все пак се познаваме.

преди 8 минути, Gaming_Solutions написа:

Това го има вече в самия план за ПУП както ти му казваш, който ако се одобри става ПУП.

Мда, 100% съм сигурен, че нямаше да издаде и ПУП. До момента си напълно безпогрешен в знанията си и аргументите си...

преди 9 минути, Gaming_Solutions написа:

Какво има да вярваш на Коцев, виж документите, виж разрешението за изготвяне на ПУП, виж ОУП от 2012г...

Аз абсолютно всичко съм видял, нямам нужда от ИИ за разлика от теб. Обясних и защо пишеш само и единствено глупости. Но пак да повторя - дали си разбрал, това вече е отделна тема. Той архитекта на Коцев знае ли, че сградите са нови, според теб? А самият Коцев?

преди 10 минути, Gaming_Solutions написа:

А това за кадастралната карта може ли да ми намериш цитата по който съдиш, че не съм бил наясно какво е, подозирам, че пак ще се оплетеш като пиле в калчища

Няма нужда да намирам каквото и да било, те бисерите ти не са спирали от ден първи в този форум. Самият факт, че твърдиш, че незаконните сгради нямали връзка с кадастралната карта, това говори красноречиво за какво иде реч. Направо толкова са ти ясни нещата, че нямам думи... Определено знаеш какво е това нещо наречено "кадастрална карта". А аз се "оплитам" ПАК като "пиле в калчища". Забавно момче е, не може да му се отрече...

преди 11 минути, Gaming_Solutions написа:

Не, ти не можеш още да си разясниш разликата между разрешение за издаване на ПУП, план за ПУП и ПУП... трудно е така да се води диалог, разясни си нещата, подготви се малко и пак ела

Е, ти виждам, че си супер наясно... Щом дори и с помощта на ИИ, пак не можеш, да асимилираш написаното от него.

преди 11 минути, Gaming_Solutions написа:

Общината не изготвя план за ПУП на частни лица. Това ще е в остър конфликт на интереси и е забранено изрично в закона - член 230, ал. 3 от ЗУТ

Така е, да. "Казуса си е казус", нали?

преди 12 минути, Gaming_Solutions написа:

Ето, и днес научи още нещо от мен, трябва да ме черпиш накрая

Много неща може да научи човек от теб, определено... Особено как да се излагаш дори и с помощта на ИИ.

преди 12 минути, Gaming_Solutions написа:

Мисля, че имаш сериозен проблем

Определено аз имам проблем, а не ти...

преди 14 часа, communismatic написа:

23:05
изображение.png
23:13
изображение.png

Пак да повторя - Иначе се обиждат.

Гаврата явно ще продължи с пълна сила...

преди 3 часа, Белгиеца написа:

Егати !

image.png

Всеки проблем си има решение. Мистър "Тати ми купи апартамент в Русе" си е активен, а аз съм го блокирал, откакто призна, че спори само, за да губи времето на другите и няма намерение да признава поражение в спор или да коментира победа. Той просто е дразнител.

А се оказа, че си е намерил нов човечец, на който да губи времето с ала-бализми.

@Gaming_Solutions спориш с човек, който НЯМА да признае, че е сбъркал, дори когато излезе (в нашият случай - не излезе) официална информация по темата, който на почти 40 години чака на джобни от баща си и кисне денонощно по всякакви форуми. За какво? Остави го да живее животеца в града с отмиращи функции, в който баща му е успял да му даде някой лев да си купи гарсониерка със спестеното от продажба на вани за мляко и толкоз. Злобата и завистта му към хората, оправили се в живота по-добре, поне кореспондират с политическите му възгледи - вземи от можещия и дай на некадърника, за да са равни.

Дискусии с неудачници няма как да станат. Опитвал съм - те винаги приемат темата за дискусия лично.

преди 2 часа, kaldata1 написа:

image.png

Всеки проблем си има решение. Мистър "Тати ми купи апартамент в Русе" си е активен, а аз съм го блокирал, откакто призна, че спори само, за да губи времето на другите и няма намерение да признава поражение в спор или да коментира победа. Той просто е дразнител.

А се оказа, че си е намерил нов човечец, на който да губи времето с ала-бализми.

@Gaming_Solutions спориш с човек, който НЯМА да признае, че е сбъркал, дори когато излезе (в нашият случай - не излезе) официална информация по темата, който на почти 40 години чака на джобни от баща си и кисне денонощно по всякакви форуми. За какво? Остави го да живее животеца в града с отмиращи функции, в който баща му е успял да му даде някой лев да си купи гарсониерка със спестеното от продажба на вани за мляко и толкоз. Злобата и завистта му към хората, оправили се в живота по-добре, поне кореспондират с политическите му възгледи - вземи от можещия и дай на некадърника, за да са равни.

Дискусии с неудачници няма как да станат. Опитвал съм - те винаги приемат темата за дискусия лично.

По-ясно трудно бих го описал този човечец.

преди 5 часа, miro20 написа:

Очевидно очакват от агента чорап още и още раболепие и действия в интерес на рашистите.

Говорим за този, който разреши на американски самолети да кацат у нас, нали? За този "руски шпионин" ли става дума?

преди 4 минути, Бохемеца написа:

Говорим за този, който разреши на американски самолети да кацат у нас, нали? За този "руски шпионин" ли става дума?

Тошев, как си бе пиле?

Бохемец ли си станал? D

преди 3 часа, Звяра! написа:

Тошев, как си бе пиле?

Бохемец ли си станал? D

Той да не е жпо като тебе !!!

на 14.08.2026 г. в 0:28, ivottoshev написа:

Именно, именно. Много мъжка постъпка е да те накажат щото си сагфил, а ти да се направиш че нищо не е станало и да сглобиш нов профил. Така постъпват само пълни пут*ки. Не се учудвам че подкрепяш и укрите и евреите getout

преди 49 минути, Joss Bomon написа:

Той да не е жпо като тебе !!!

Бохемеца е Тошко. Скоро ще се издаде напълно.

преди 8 часа, kaldata1 написа:

Мистър "Тати ми купи апартамент в Русе" си е активен, а аз съм го блокирал, откакто призна, че спори само, за да губи времето на другите и няма намерение да признава поражение в спор или да коментира победа.

Толкова много ме е блокирал, че отново ми е зяпал профила... 😆
изображение.png

Остави го да живее животеца в града с отмиращи функции, в който баща му е успял да му даде някой лев да си купи гарсониерка със спестеното от продажба на вани за мляко и толкоз. Злобата и завистта му към хората, оправили се в живота по-добре, поне кореспондират с политическите му възгледи - вземи от можещия и дай на некадърника, за да са равни.

Много ме мрази, горкия... То и затова и ме блокира. Голямо гаврене падаше там. 😆

Иначе, пича е толкова наясно с нещата, че ми знае цялата биография...😆

преди 4 часа, Звяра! написа:

Тошев, как си бе пиле?

Само да питам, кво е това малоумно обръщение, което използват умнокрасивите? Да не те си любовници?

@Gaming_Solutions спориш с човек, който НЯМА да признае, че е сбъркал, дори когато излезе (в нашият случай - не излезе) официална информация по темата, който на почти 40 години чака на джобни от баща си и кисне денонощно по всякакви форуми.

Побратима реши да влезе в положението на ПП-ДБ фенчето (по партийна линия явно), та да го отърве от "дискусията". Оня естествено нямаше абсолютно нищо против. Добре подадена топка. 😆

преди 6 минути, Фарабундо написа:

Бохемеца е Тошко. Скоро ще се издаде напълно.

Тошев си мисли, че като ругае и обижда, на нас ни пука и се засягаме. Реално това е неприятно за собствениците на форума, на мен ми е безразлично!

Никой собственик няма да позволи подобни коментари защото това влияе на тези, които са решили да се присъединят.

Редактирано от Звяра! (преглед на промените)

Естествено, че ти пука, та затова и постоянно ореваваш орталъка пред модераторите, включително го правиш и публично. На теб тоя форум направо ти е смисъла на живота. То всичко хубаво, само дето ти най-редовно обиждаш останалите, ама не съм видял някой да те е обвинявал за това. Вероятно причината е, че абсолютно никой не те взима на сериозно. А и те боли шмайзера, така или иначе си правиш нов акаунт и всичко е забравено... Нали? :)

преди 5 часа, Бохемеца написа:

Тъпотошеф жив ли си върви ли ченча пред японеца 😂

Забелязвате ли колко е по-спокойно в форума когато го няма Тошев?

Дано това се запази за дълго време! )

на 19.08.2026 г. в 17:51, Бохемеца написа:

Според теб тайните шпиони правят всичко явно, така че да им са ясни функциите че са "руски тайни шпиони" или тайни агнти за влияние ? ?

Кое им е тайното тогава ?

товаришч, почетете малко шпионска литература или романчета.... колкото и да са художествена измислица, има много повече реализъм отколкото вашите представи за "шпионин" .

В случая е важно глобалната картинка... А тя е твърдо следване на рашистките задачи към кРадев, поставени още от Решетников.

Изгледай отначалото на темата или пусни сърч за интервютата на Коритаров.

778958275_2609820532799855_1691840203061

на 19.08.2026 г. в 23:01, communismatic написа:

Естествено, че ти пука, та затова и постоянно ореваваш орталъка пред модераторите, включително го правиш и публично. На теб тоя форум направо ти е смисъла на живота. То всичко хубаво, само дето ти най-редовно обиждаш останалите, ама не съм видял някой да те е обвинявал за това. Вероятно причината е, че абсолютно никой не те взима на сериозно. А и те боли шмайзера, така или иначе си правиш нов акаунт и всичко е забравено... Нали? :)

И тошеф фейкомета и ти сте точно за това което описваш .

НЯкакво безсмислено тролене покрай рашистко-фашистките ви позиции на промити комундели

Тази новина е лек намек към нашия чорап... само лек....

Danybon.com
No image preview

Привидно обикновена автомобилна катастрофа разкрива опасн...

Управляващата Словенска демократическа партия призова правителството да откаже на президента Наташа Пирц Мусар достъп до разузнавателни доклади, твърдейки, че самата тя може да има връзки с руското ра

А това е от Прага. Пак в момент когато рашистката пионка Зелен чорап изпозлва едно убийство от промити младежи от рашистки шовинизъм и нацизъм, да извърти така, че да се получи лобиране за съветските паметници , символи на съветската окупацията в България

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.