Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 3 часа, AAUUXX написа:

Анексирнето не е по желание на Путин ,а по желание на местонто население. Аз прилика не виждам ,ти в кое намери прилика между Путин и Хитлер не знам ,още повече когато руснаците са дали толкова много жертви за да преборят нацизъма.

Пълна глупост и лъжа, опровергана от самите рашисти, активни във военните действия, и даже военни министри на недорепубликите.

Игор Стрелков в прав текст и пространно обясни как "няма никаква подкрепа от местните за сепаратизма в Донбас , и то 4.5 млн население не може да намери доброволци, а дузината които се записвали като видели фронта, бягали ". Това 2014 г, след като обясни как е пратен в Донба с след Крим да превзема и анексира.

Говорим за класическа завоевателна война от Кремъл, и това след вече 12 години е повече от крещящо очевидно .

Опорката" ние сме там да се защитаваме" същоотиде в кофата. 2014 г нямаше "колективен запад" , нямаше опорки за "нато ни напада" , просто защото Запада и Европа ПРОСПА рашистката агресия тогава. А единствено и само в рашистката пропаганда бе - " ние сме там да защитаваме рускоезични и разпънати момченца на площади" . Което се оказа разбира се, пак пълна лъжа, тъй като нямаше нито една рускоезична жертва в Крим или Донбас което да оправдае рашисткото масирано военно нахлуване там.

Цитирал съм 1001 пъти, но дори 2002 пъти да цитирам, за промитите моазъци на копейките това нищо не говори, и пак ще си плямпате как "местните искали сепаратизъм и да се присъединяват към рашистан" . Ми не, не са искали , и това не го казвам аз, а хората от най влиятелните ивоенни лидери там, на терен.

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 846,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 4 часа, Волен написа:

СССР защо не капитулира пред Хитлер, а даде 22 млн жертви и се би до победа?

22 милиона жертви? Верно?

преди 4 часа, Proshark написа:

Тези,които избраха Президента ,а сега и министър председателя ,за голяма радост са мнооого по умни от вас ..

Напротив. вие сте онези 80% дебили за които говори ВАШИЯ проапгандатор червенкомундел рашист Иво Христов .

преди 4 часа, Proshark написа:

ако зависеше от вас премиер щеще да ви е Хитлер...

Ами вие сега си имате вече шеф Хитлер. Нарича се Путлер. Дори промити мозъци като вас прекрасно виждат какъв режим е в рашистан. Дори самите вие не бихте отишли да живеете там в репресивни условия и забранени свободи , а да се позлвате от всички блага на западната "либерастка" демокрация.

Та, имате си путлер, със слуга нашия премиер рашистка подлога крадев.

Чиято роля бе предопределена от 2016 г от Решетников , шефа тогава на рашистката външно-разузнавателна и лобистка служба .

Няма промяна в курса от тогава. Изпълнява като по график абсолютно всичко за което говори тогава Решетников.

Не това ми е чудно , а колко планово всичко е планирано от Кремъл .

До ден днешен.

преди 5 минути, communismatic написа:

Повече са. Това са само приблизително избитите от собствените управници, т.е. Сталин.

Не че не е споменавано , но Тагарев прави същия анализ за сегашния мухльо рашистка подлога :

https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/todor-tagarev-radev-povtarya-100-kremulski-oporki

Аз бих добавил нещо което май не е споменавано за това "снишаване" и позорно поведение

Чърчил бе казал пред журналисти - ИЗбрахте позора пред войната, но получавате и позора и войната.

Та, при евентуална рашистка агресия, крадев националния предател , който избра позора, не само получава позора, но и в момента получава войната с хибридните диверсии, влияние и война, водена от рашистките служби , обявили ни мноооого отдавна за "вражеска държава" .

преди 10 минути, communismatic написа:

Как си? Всичко наред ли е?

преди 4 часа, nikssi написа:

Човеко , мене ме е наказвал за клип с непреведено съдържание! Съгласно правилата.

Цитат

2.17 Желателно е да се въздържате от обширни цитати на друг език, освен българския. Ако смятате, че информацията, съдържаща се в чуждоезичен цитат е ценна за потребителите на форума, добре е да го преведете.

хехе. Аз също съм бил зариван с доклади от вас , и съм плучавал предупреждения :

ostavime

Отговор: 6 април 2024

Получават се доста доклади, че нарушаваш 2.17 

Затова винаги пояснявам и превеждам накратко , въпреки че това не са цитати, а обикновенно линкове , които форума визуализира с каре и текст . Както туитовете, и някои сайтове.

Това ли ти е най големия проблем ?

преди 6 минути, Звяра! написа:

Как си? Всичко наред ли е?

Кажи, де? Колко са? 22 милиона жертви? Щото поначало са доста повече, ама... Виждам, че заради високият си интелект дори не ти е хрумвало като твърдиш нещо, поне да питаш ИИ за да не се излагаш. Аз питам единият, а ми отговаря другият. Пак обърка акаунтите.

преди 1 минута, communismatic написа:

Кажи, де? Колко са? 22 милиона жертви? Щото поначало са доста повече, ама... Виждам, че заради високият си интелект дори не ти е хрумвало като твърдиш нещо, поне да питаш ИИ за да не се излагаш. Аз питам единият, а ми отговаря другият. Пак обърка акаунтите.

Не знам.

Дори не знам за какви жертви ме питаш.

Какво да ти кажа, 22 милиона споменаваш, може да 10 милиона или 100, не знам.

Не разбрах как си? Сложен ли е въпроса или не го разбираш?

преди 4 часа, AAUUXX написа:

Тя Европа неможе да помага много дълго още ,в един момент парите ще започнат да свършват ,САЩ ги свършиха и те пари няма да дадат ,оръжието почти свърши ,държавите от ЕС дадоха това което имаха в складовете си. Военно не може да бъде победена РФ ,това мъдри хора го казаха още в началото на СВО.

Никой не иска да побеждава рашистан, а да спре войанта и агресията. Няма да е "победена" ако просто се изнесе и спре терора срещу украинците.

Кое не разбирате това рашистите ??

преди 4 часа, AAUUXX написа:

Как пък сравни Путин с Хитлер ohmy

То е очевина приликата. Дори путлю изпозлва почти едно към едно реториката на Хитлер.

преди 4 часа, Волен написа:

Русоробска ШИЗОФРЕНИЯ:

Когато Хитлер нападна СССР с танкове и войска, това е зверска нацистка агресия срещу суверенна държава.
Но когато Руспия нападна Украйна с танкове и самолети, тогава агресорът е Украйна.

Точно . Но това не пречи на шизофрениците да си го повтарят.

Жертвата е агресор, a агресора "се защитава" .

WTF ????

преди 41 минути, communismatic написа:

Тоя па идиот. По наше време ни учеха в училище, че са 22 милиона жертви. По някое време след това ги увеличха на 27 млн. Не знам как стана това.

Ти като дете на демокрацията по-добре знаеш защо са 27 млн.

преди 2 минути, Волен написа:

Тоя па идиот. По наше време ни учеха в училище, че са 22 милиона жертви. По някое време след това ги увеличха на 27 млн. Не знам как стана това.

Ти като дете на демокрацията по-добре знаеш защо са 27 млн.

Каква демокрация?

Този кътил дори не е Българин!

преди 5 минути, Волен написа:

Аха, т.е. не ти е минало през акъла да провериш колко са 37 години по-късно... ОК, разбрах.

преди 6 минути, communismatic написа:

Аха, т.е. не ти е минало през акъла да провериш колко са 37 години по-късно... ОК, разбрах.

Еми явно е некво менте, щом до 40 години след войната ни обясняваха, че са 22 млн, а след това са ги увеличили.

Путьо-велики сигурно е решил, че руZZнаците трябва да са още по-горки, за да оправдае некви свинщини на Кочината.

преди 8 минути, Волен написа:

Еми явно е некво менте, щом до 40 години след войната ни обясняваха, че са 22 млн, а след това са ги увеличили.

Ти си доста умно момче, веднага "хвана" конспирацията. Никой не може да те води за носът... Как караш тир изобщо не ми е ясно, с тия възможности трябва да си министър на енергетиката.

преди 23 минути, communismatic написа:

Ти си доста умно момче ...

Да, така е. Явно и ти си го забелязал.

преди 3 минути, Волен написа:

Да, така е. Явно и ти си го забелязал.

Не, просто те иронизирах. Отдавна НЕ съм го забелязал.

преди 2 минути, communismatic написа:

Не, просто те иронизирах.

Така ли, аз не разбрах. 🤣😂

току-що, communismatic написа:

Напълно логично да не вденеш...

Май ти не разбираш кой се майтапи. Аз разбирам. 🤣😂

преди 2 минути, Волен написа:

Май ти не разбираш кой се майтапи. Аз разбирам. 🤣😂

Естествено, че разбираш. Никога не съм се съмнявал в теб. Основно поведението ти е на човек, който абсолютно всичко разбира, та затова и се налага, да влиза от най-различни акаунти, понеже е клоуна на форума. Голямо разбиране пада от теб.

преди 6 минути, communismatic написа:

... та затова и се налага, да влиза от най-различни акаунти, понеже е клоуна на форума.

Защо си толкова травмиран от идеята, чя някой влиза от различни акаунти. Какъв ти е проблемът?

Първо, аз имам само един акаунт. И второ, дори да имам повече, какво от това? Тук сме някакви анонимни аватари, които изказват мнения. Защо е от значени дали аз ползвам няколко анонимни аватара?

Вземи се стегни. Това не е никакъв проблем.

Само да вметна, че трябва да си доста наивен за да смяташ, че някой би се травмирал от теб и от това от колко акаунта влизаш едновременно. Ти си абсолютен палячо, толкова си незначителен в очите на тукашните, че някой трябва да е доста сбъркан за да се "травмира" от теб. Колкото до останалото, ти плещиш всякакви глупости и ти казвам директно, че си нищожество, за когото тоя форум е смисъла на живота. Това е... Кви травми, кви пет лева!?

току-що, communismatic написа:

Кви травми, кви пет лева!?

Ами тогава защо само повтаряш за тези акаунти. Ще каже човек, че ти е болна тема. Имаш някакъв проблем явно. 🤣😂

Ми, току що обясних защо. Пак да повторя, че си безкрайно интелигентно момче, което всичко разбира от първият път.

преди 3 минути, communismatic написа:

Ми, току що обясних защо. Пак да повторя, че си безкрайно интелигентно момче, което всичко разбира от първият път.

A ти току що обясни, че самия ти, о баща ти правите грешка.

преди 9 часа, miro20 написа:

Никой не иска да побеждава рашистан, а да спре войанта и агресията. Няма да е "победена" ако просто се изнесе и спре терора срещу украинците.

Кое не разбирате това рашистите ??

Не знам кои са рашистан ,нито тези рашисти.

Този конфликт не трябваше да бъде допуснат ,беше излишен и ненужен за местните хора. Но когато е вече факт и постоянно се налива масло в огъня не мисля че ще свърши с изтеглянето на руснаците от Украйна и връщане на регионите под руски контрол отново към Украйна ,това мисля че е вече невъзможно.

преди 10 часа, miro20 написа:

То е очевина приликата. Дори путлю изпозлва почти едно към едно реториката на Хитлер.

Аз не виждам такова нещо ,но имаше снимки на нацистки символики у украински военни формирувания, както и у пленени войници от ВСУ.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.