Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

USA и президент Доналд Тръмп

Featured Replies

Когато понятията загубят своя смисъл , идва моментът на Истината :

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 122,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не знам дали ще е възможно но според мене администрацията на форума може да помисли за отделянето и като важни на няколко теми,където може да се прочете нещо и да се обсъжда. Останалия боклук , който

• И кой мислите финансира и организира протестите срещу Тръмп? Този, който финансира предизборната кампания на Хилари, майдана в Украйна и други удобни и пълнещи джоба му събития - Сорос.

• В Америка 500 човека правят зулуми и трошат, но ехото е толкова силно, че в България се чува 200 000. 

Публикувани изображения

Част от безумията, които ще бъдат наложени със сила и то не само в САЩ, когато Байдън встъпи в длъжност.

spacer.png

Отвратителна мумия

В Конгреса на САЩ забраняват местоименията "той" и "тя", думите "майка" и "баща"

Моля се, да се случи чудо и Тръмп да продължи да бъде президент на САЩ!

Боян Чуков: Тръмп бе надигран по всички правила, организираха му професионална провокация

Цитат

"Доналд Тръмп бе надигран по всички правила от неговите противници. Вчера му бе организирана професионално провокация, която провали опитите му да извади на показ истината за фалшифицираните избори." Това написа анализаторът Боян Чуков във Фейсбук по повод безредиците във Вашингтон и атаката срещу сградата на Конгреса.

"Обърнете внимание! Вчера на улиците на Вашингтон нямаше хора на BLM и Антифа, които гастролираха цяло лято. Но журналисти и полицаи видяха техните лица сред поддържниците на Доналд Тръмп...", коментира Чуков.

"И полицията подкрепяна от президента, която се бореше срещу екстремистите на Байдън и Обама се сблъска с "тръмпистите". Беше убит и човек! Наистина професионален театър, който бе показан на целия свят от глобалните телевизионни канали!", завършва коментара си Боян Чуков.

преди 1 час, Мойра написа:

Част от безумията, които ще бъдат наложени със сила и то не само в САЩ, когато Байдън встъпи в длъжност.

spacer.png

Отвратителна мумия

В Конгреса на САЩ забраняват местоименията "той" и "тя", думите "майка" и "баща"

Моля се, да се случи чудо и Тръмп да продължи да бъде президент на САЩ!

Боян Чуков: Тръмп бе надигран по всички правила, организираха му професионална провокация

Тръмп а антисистемен играч отказващ да се съобразява с правилата налагани от така наречената "дълбока държава" и беше повече от очаквано да го катурнат с всичките огромни ресурси с които разполагат нямаше как да не се случи. Даже съм учуден че го изтърпяха и го свалиха със "законни" избори. :D

преди 54 минути, lsmurf написа:

Тръмп а антисистемен играч отказващ да се съобразява с правилата налагани от така наречената "дълбока държава" и беше повече от очаквано да го катурнат с всичките огромни ресурси с които разполагат нямаше как да не се случи. Даже съм учуден че го изтърпяха и го свалиха със "законни" избори. :D

Тръмп е по-малкото зло от склеротизиралия Байдън.

Христо Кирчев: Пирова победа за Демократите в САЩ!

Цитат

Христо Кирчев

бивш кмет на Варна

Пирова победа за Демократите в САЩ!
Да, омразния Тръмп ще сдаде Президентския пост.

Хулен, сатанизиран от самото начало на Президентството си, професионалистите от медиите успяха да втълпят на средностатичния Американец и милиони граждани по Света колко лош човек е настоящия Президент.

Не че и той не "помагаше" за изграждане на негативния си образ, понякога с отсъствие на етика и дипломатичност.

Но за обикновения Американец той беше припознаван като човек, строящ стени, скандален с подчинените си, разделящ хората, отчуждаващ САЩ от Съюзниците си...

Малко от тези хора разбираха какво значи неконтролирания наплив на имигранти, плащането на огромни средства за неефективни социални действия, увеличаващата се престъпност, достигнала нивото на терор в по-големите градове, мултимилиардните военни ангажименти, които не допринасяха за укрепване влиянието на Америка, а напротив, направиха редица Съюзници негативно настроени...

Биг Тех изнесоха производството в Далечния Изток, да се стигне до там, че могъща Америка да няма респиратори за Ковид 19 Пандемията при належаща необходимост. И Русия да предлага да и продава оборудване срещу болеста!

Средностатичният Американец-противник на Тръмп, не разбра, че със своите действия укрепи Дълбоката държава, че ще "избира" все повече лесноконтролируеми слаби Президенти, Октогенари и Септогенари в двете Камари на Капитол хил, хора прекарали в Конгреса десетилетия, откъснати от живота, борещи се да бъдат преизбирани отново и отново, осигуряващ им безметежен живот с високи заплати, привилегии, влияние, готови да служат на Дълбоката държава.

Медиите, закъсали за средства, се продадоха и са готови да обслужват господарите си, свръхбогати хора, срещу огромни заплати от милиони долари, докато Лекари и ИТ специалисти работят за максимум 200-300К долара годишно...

Същевремено новата "Революционна вълна" на Левичари и Улични банди нападат магазини, културни обекти, граждани, без да се интересуват кой е Демократ, кой Републиканец! Справка домовете на Нанси Пелоси и Мич МакКонъл...

Срещу тази напаст се изправи Доналд Тръмп. Срещу безмерните печалби на Бих Тех, Банките, които скоро ще почнат да фалират от финансовите балони на огромните фирми с фалшиви отчети, разширяващия се Държаван апарат, неспирните "помощи", осигуряващи изборни победи и отглеждащи едно лениво общество...

С това не бяха съгласни подръжниците на Тръмп, съвестно работещити хора, които са направили Велика Америка, водеща сила в Света!

Е, честита ви победа Демократи- Американци!

Махнахте омразния Тръмп! Сега стойте спокойно на клона, който сами рязахте! Дълбоката държава окончателно пое контрола на Страната. Май мултимиардерите спечелиха, купувайки гласоподаватели, медии, Университетите, Партиите и т.н.!
Жалко за Америка, която толкова обичаме и на която вярваме!

преди 10 часа, lsmurf написа:

Даже съм учуден че го изтърпяха и го свалиха със "законни" избори.

Така и трябва .

Аз се чудя... бях цитирал преди време за една обява за награда от 1 млн $ за този който предостави доказателства за фалшифициране и т.н. на изборите.

Е , като гледам, никой не е спечелил този милион :giggle1:

преди 3 часа, miro20 написа:

Така и трябва .

Аз се чудя... бях цитирал преди време за една обява за награда от 1 млн $ за този който предостави доказателства за фалшифициране и т.н. на изборите.

Е , като гледам, никой не е спечелил този милион :giggle1:

О ма разбира се . Категорично съм убеден че видиш ли Тръмп е луд като казва че са му откраднали изборите. Сигурен съм че социалисти не могат да направят такова нещо ,пък били те и американци. Това са ми го обяснили още като малък и аз твърдо вярвам в това разбира се. Все едно да си помисля че нашенските социалисти може да фалшифицират избори да купят гласове да напечатат бюлетини и т.н . -абсурдно разбира се. Или пък да се усъмня в безусловната любов на руския народ към бащицата Путин. Няма как да стане. Още повече че радио "Говорит Москва" пардон БНР толкова категорично ни обяснява колко не е прав Тръмп и как трябва да си отиде час по скоро. Ти ако се съмняваш в такива "авторитетни" източници които никога и за нищо на света няма да седнат да манипулират слушателите аз съм си твърдо уверен в правилната линия която ни чертаят .  :lol6

преди 5 часа, lsmurf написа:

Ти ако се съмняваш в такива "авторитетни" източници които никога и за нищо на света няма да седнат да манипулират слушателите аз съм си твърдо уверен в правилната линия която ни чертаят .  :lol6

Не разбрах много сарказма ти , но по принцип винаги съм казвал че въобще не ми пука кой е американски президент.

А относно източниците и медийната пропаганда, в това спор няма - журналистиката отдавна се е превърнала в оръжие. Лошото е че много се наводниха и такива които се пишат уж журналисти само за да манипулират и въздействат със тотални фейкове и манипулации. а още по лошото е че те са най четаеми и попиващи аудитория.

Тукашния форум не е никак изключение.

....Избързвате....дечица ! :)

Сакралната дата е 20-ти ! До тогава има много вода да изтече.......и след това ще видим ! :nono:

....а в Гуантанамо усилено строят пристройки...! :lol6:

И нещо образователно :

"Fасеbооk oфициaлнo oтнe пpaвoтo нa изявявaнe нa пpeзидeнтa нa CAЩ. Зa дoбpo или зa лoшo, тoвa щe бъдe зaпoмнeнo ĸaтo пoвpaтeн мoмeнт в бopбaтa зa ĸoнтpoл въpxy дигитaлнoтo cлoвo", тyитнa Eдyapд Cнoyдън пo пoвoдa."

https://money.bg/business/zaradi-shturma-na-kapitoliyskiya-vrah-tezi-kompanii-blokirat-tramp.html?utm_source=news.bg&utm_medium=article&utm_campaign=sidebar

преди 7 минути, M.Николов написа:

"Fасеbооk oфициaлнo oтнe пpaвoтo нa изявявaнe нa пpeзидeнтa нa CAЩ. Зa дoбpo или зa лoшo, тoвa щe бъдe зaпoмнeнo ĸaтo пoвpaтeн мoмeнт в бopбaтa зa ĸoнтpoл въpxy дигитaлнoтo cлoвo", тyитнa Eдyapд Cнoyдън пo пoвoдa."

https://money.bg/business/zaradi-shturma-na-kapitoliyskiya-vrah-tezi-kompanii-blokirat-tramp.html?utm_source=news.bg&utm_medium=article&utm_campaign=sidebar

От фейсбук искат да покажат на хората че могат да си свинстват както решат. Със спирането на профила на все още президента на най силната държава в света демонстрират своето всесилие и казват на останалите потребители че в крайна сметка могат да си правят каквото пожелаят. В никакъв случай не смятам че такива действия имат нещо общо с демократични ценности. Не съм фен на Тръмп но мисля че "господарите на света" смятат да го ползват като пример за назидание към всички които искат да имат собствено мнение и не се съобразяват с наложените от тях порядки. Ясно е че крайната цел е налагане на тотален контрол върху свободата на словото.

преди 5 часа, M.Николов написа:

преди 4 часа, M.Николов написа:

преди 4 часа, lsmurf написа:

Ясно е че крайната цел е налагане на тотален контрол върху свободата на словото.

Защо не си направят профил във Вконтакте или Wee chat ??

А кой "блокира" Туитър , та да блокира Тръмп ? :lol6:

Медиите не блокират Байден ....защото е Никой ! Все още е само за забавление... :lol6:

преди 8 часа, miro20 написа:

...........

И теб не те блокират.... :lol6:

Разкриха се картите, свалиха маските. Така е в "свободния свят":

https://www.zerohedge.com/political/cancel-crusade-reignites-reddit-bans-pro-trump-forum-facebook-unpersons-walk-away

Замислете се в какъв строй живеем, щом Биг тек компаниите могат да си позволят нагло и безпардонно да цензурират не кой да е, а действащия президент на САЩ. Ако го правят с него, няма ли да го направят със всеки друг, ако имат изгода?

Оруел беше прав. А САЩ влизат в последните си дни. Ако комунистите бъдат изцяло развързани, ще следва точно това, което се е случвало в преди комунистически революции - терор до дупка и бежанци от САЩ по цял свят. Само че къде ще бягат? В колониите? И като се има предвид какво са натворили в света в последния век, не си ли заслужават съдбата?

Въпросът е ще се стигне ли го разцепване на съюза и военни конфликти, или ще ги сломят постепенно и бързо. Сидни Пауъл от Доминиън я съдят за 1,3 млрд.

преди 11 часа, miro20 написа:

Защо не си направят профил във Вконтакте или Wee chat ??

Ами много хора си правят профили в други приложения и отдавна мразят фейсбук като символ на безпардоноста и единствено комерсиалния интерес. За съжаление фейсбук събра твърде много хора използвайки доста неморални похвати като например ползвайки мейл листите на хората за да спамят всичко живо около тях. Шпионирането на потребителите върви с пълна сила "за да могат да предложат най подходящото за тях" и всъщност ставайки потребител на тази мрежа човек до голяма степен губи правото си на защитен личен живот . В последно време все по грубо се опитват да въвеждат цензура и на свободното слово. Както казах не съм фен на Тръмп в никакъв случай но случващото се с неговия профил ме води до много черни мисли относно бъдещето на изразяването в интернет въобще на всякакво лично мнение. Конкретно за Вконтакте аз лично не бих си направил профил поради много причини. Wee chat доколкото знам не е социална мрежа така че не виждам какво общо има с фейсбук и с какво ще помогне профилът там .

https://fakti.bg/world/542565-merkel-chuvstvam-se-basna

На мен специално Меркел не ми изглежда никак бясна а напротив цъфти от щастие за победата на дълбоката държава. Предполагам че си мисли че новият президент ще промени политиката на Тръмп към Германия да не бъде толерирана и третирана различно от другите "треторазредни страни" като България например. Ще видим дали е права.

преди 34 минути, ncl написа:

Пълен гьон сурат е този "УЧЕН" Видиш ли Германия била предизвикана от англосаксонците и затова започнала втората световна война :lol6:

Нещо по тъпичко не успя ли да сътвори. И този бил един от умните хора в опозицията - ами представям си тогава какви са глупавите там!

преди 7 часа, lsmurf написа:

Конкретно за Вконтакте аз лично не бих си направил профил поради много причини. Wee chat доколкото знам не е социална мрежа така че не виждам какво общо има с фейсбук и с какво ще помогне профилът там .

Говоря принципно за алтернативите. Въобще не е акцента какво точно представлява Вконтакт, Виичат , телеграм, или други. Не знам какво ползват в Иран, Индия  или Авганистан, но и тях бих ти дал за пример че има алтернартиви.

Цензура на медийното интернет слово би било ако се блокира изцяло интернет а не отделни приложения, както блокират като цял сегмент   някои държави , или както се правят опити и в РФ дори.

Та в Китай нямат ни ютюб, ни фейсбук ни гугъл ни туитър, ни нищо подобно  .... Що не ревете че "словото на Тръмп " и до сега не е достигало до милиарди китайци ???

:giggle1:

преди 58 минути, lsmurf написа:
преди 1 час, ncl написа:

Пълен гьон сурат е този "УЧЕН" Видиш ли Германия била предизвикана от англосаксонците и затова започнала втората световна война :lol6:

професор , по известен с "80% дебили" .....

току-що, ncl написа:

Щото на милиардите китайци не им пука за Тръмп.

Не знам защо говориш от името на мииарди китайци , но....

И мен не ми пука за Тръмп, но това не означава че правителството трябва да ми блокира интернет услуги .

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.