Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

USA и президент Доналд Тръмп

Featured Replies

Цитат

Аз гледах малко телевизия последните дни и според exit poll-овете американците поставят чак на 4-5 място "foreign policy" като нещо, което ги вълнува и интересува най -много като избират президент. Разбирам, че за европейците и българите е важно..но за американците съдбата на Украйна не е първостепенно значение..И преди писах конфликта в Газа има по голямо значение за американците отколкото Украйна..

Какви ли не глупости и политики се прокарват през етикета на "евро-атлантически ценности" и всеки който не е съгласен е сочен с пръст. Някой все още си спомнят Ирак и оръжията за  WMD. И изведнъж Лиз Чейни, дъщерята на Дик Чейни стана бърва боркиня до Харис като радетел на демокрацията. Това даже незнам как да го нарека.Липса на тотална връзка с действителността. На масите им втръсна от празни приказки още повече, че животът им не се променя за по добро..Цените в САЩ се вдигнаха с 20%, престъпността се увеличи, хората не могат да си купят къщи и да си платят наема..всички проблеми не могат  да се решат с печатене на повечече пари и плащане на по високи данъци..

:yanim::yanim::yanim:

Цитат

То даже не и смешно вече, ами банално - като се появи поредния възмутен европейски гражданин и се зачуди и замае как можело на американския президент да не му пука за Европа. Аз гледах цялата тази политическа помийна реклама ( не щото съм искал, а защото се сипеше от всякъде) и на нито един от двамата претенденти не видях да се споменава нещо за Европа, или как щели да се чувстват в Европа. Демократите плашеха от време на време назобаната си аудитория как никой там в Европа не искал Тръмп (освен Орбан). Обаче на всеки средностатистически американец му беше през оная работа какво мислят в Европа. Може би само ние емигрантите от там имахме някакви по-големи познания какво се случва в ЕС и какви ветрове духат. Какво е Европа за американците  - Франция ли, Германия ли, или България и Румъния. Орел, рак и щука. Ама били партньори, ама интереси, ама заплахи и военни блокове. Американците дърпат чертата и казват - дали сме толкова пари на този, на онзи, на НАТО, на Сульо и на Пульо. Обаче пари няма и този и онзи ще увиснат. Ето ви сметката, или ще влезете на партия в плащането или крив макарон.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 122,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не знам дали ще е възможно но според мене администрацията на форума може да помисли за отделянето и като важни на няколко теми,където може да се прочете нещо и да се обсъжда. Останалия боклук , който

• И кой мислите финансира и организира протестите срещу Тръмп? Този, който финансира предизборната кампания на Хилари, майдана в Украйна и други удобни и пълнещи джоба му събития - Сорос.

• В Америка 500 човека правят зулуми и трошат, но ехото е толкова силно, че в България се чува 200 000. 

Публикувани изображения

Цитат

Всички с прекалено леви разбирания за устройство на света са в траур. Не защото са американци

Ha Ha Lol GIF by Pudgy Penguins

Като подплашени кокошки:

Цитат

И какви са тези супер страшни неща дето Тръмп ще направи, и е забравил да направи предния мандат.
Айде стига сте всявали паника.

Animation Lol GIF by Disney

Цитат

Аз не разбирам защо има страх от Тръмп тук в темата.
В щатите хората са в еуфория. Надяват се да се върне стария ред. А именно стабилност, спокойствие, икономически силна държава.

Демократите оср@ха пейзажа, и ако бяха взели пак мандат, това щеше да е страшно. А не това, че милиардера е пак президент.

Именно, именно!!!!Clap Applause GIF

Пак ли? Сериозно ли?  Да не лъжат като предишния път?

Цитат

Боже, Боже, холивуските "звезди" щели да напускат Щатите. Клетници. Абсолютни клетници.

Laugh Lol GIF by happydog

Ето това наричам обективна журналистка:

Цитат

То пък Камала защото един обединител щеше да е .
Непрекъснати обиди се сипеха от поддръжниците и към тези на Тръмп и разделението там е по-голямо дори от тук. Фейса кипи от бисери, как семейства се разделят, защото единият подкрепил Тръмп.
И какви конспирации е разпространявал Тръмп? Само не почвайте пак с белината, моля.

Естествени съюзници са тези на нашия континент и в съседство, география, какво да се прави.
Но от едни 35 г. ни се втълпява, че без САЩ не можем, да. И не ни се разрешава дори да помислим в друга посока.

Ама всъщност можем без САЩ.Happy Go On GIF by Molang

Именно. Терминът фашизъм си има точно значение, либерастите удобно го извъртяха.

Цитат

Просто цялата архитектура на предизборната кампания на Харис беше изградена върху тази теза. Няколко страници по-назад се коментира, че младите не познавали историята и затова не разбирали защо го определят като фашист. Само дето терминът фашизъм в момента се използва с променено значение най-вече от хора в левия край на политиката, като нападка към хора с различно мислене или виждане

Ren And Stimpy Cartoon GIF

Цитат

Съгласна съм ,че либералите се оляха тотално, направо ми се повръща от техните 150 пола, правата на обратните, ненормалните, нестандартните, мигрантите и всичкото непрокопсаник на куп, сякаш редовните нямат никакви права, а само задължения. Ай сиктир!

Цитат

То пък ако Камала беше спечелила, това щеше да е много добре за Европа.....Да, ама не.
След победата на Тръмп, хранилката на европейските либерали, значително ще се ограничи.
Няма да получават и същата сила, която идва от американските демократи.
Освен това, сега има надежда, че европейските държави ще придобият по-голяма независимост срещу либералните извращения. Поне сега "големият брат" няма да ни се кара, че не сме приели 898997-я пол и че сме спрели диваците на границата.
А и тази му победа може да вдъхнови Европа и тя да промени пътя си.
Победа на крайно левите там, щеше да им даде още по-голяма сила и с лекота да смачкат десните настроения в Европа.

Ако още дълго управляват крайно леви, ще се молим на Мъск да ни праща на Марс.

Казвам, че сега поне има надежда. Дано да я видим и реализирана.

Не на Марс, а на Плутон щеше да се наложи да се спасяваме от либералите!:yanim::yanim::yanim:

Цитат

Либералите се преструват, че всичко им е свобода и няма правила. Това е лъжа. Просто те имат други правила и ги налагат по същия безпардонен начин, както останалите левичари. Нека някой да спомене нещо за техните табута, и няма цензура ли? Има и още как.

Цитат

Типично неразбиране на либерални симпатизанти. Има много хора, които не са русофили, не са лумпени на хонорар, но се дразнят от разрушаването на основни понятия в социума като семейство, история, национална гордост, религия и т. н., дразнят се, когато плодовете на труда им се дават на хора, които не са го заслужили с труда си (макар че могат) и не демонстрират благодарност и уважение, а напротив налагат СВОЯ дневен ред.

Точно!

Цитат
Аз се чудя, защо не инсценираха изстрели и по Камала????
Защото най-вероятно щяха да я убият, с нейната карма и кьорав късмет.

:yanim::lol6:

Цитат

днес, новина от наместника на СЗО тук- оплакали се, че от здравното министерство, не включили в програмата за 2025 смяна на книжките в родилното 
(розови и сини  :)   .... те били искали, да се сменят с неутрален цвят :angry22:)

Либерастията почва да залязва!:yanim::yanim::yanim:

...много рано ,,съживихте" темата...

...не е встъпил...няма инагурация...

...,,обещаното не е като изпълненото"...

...въпреки че бай Тръмп си държи на думата...

Цитат

Забавно е да гледаш как почти всички либерали, винаги отговарят с вербална и физическа агресия срещу всеки, който не е на тяхното мнение, но в същото време се описват като миролюбиви и демократични хора, а тези срещу тях са нацисти, фашисти и искат да ги цензурират по "демократически". Интернет е пълен с такива клипове.

Именно, именно. :yanim::yanim::yanim::popcorn2:

Я гледай ти........................Този боклук е за затвора направо! Някои много са си самоповярвали? Тази си заслужава и тормоз и всичко...............Боклук пълен!:angry::angry22:

Цитат
Както се самоописват като мирни и демократични хуманисти, сега уволниха поредната куха лейка от топлото й местенце във FEMA (Federal Emergency Management Agency), защото през последния ураган във Флорида казала на  персонала си да избягват да оказват помощ на хората от къщи, пред които има предизборни плакати на Тръмп...Нашите продажни медии не й казаха името, но в европейските имаше и име и снимка

Цитат

Демократично е термин, който изобщо няма място тук, това е престъпление. Ако се докаже, уволнението не би трябвало да е  единственото следствие от такова действие.

Съд и затвор за дълго време. И побой. Да я видим после колко още ще проповядва омраза!

Мнението на реален потърпевш, и то българин, от политиката на джендъризма:

Цитат

Аз съм реално потърпевш.
И да, приемам го лично.
Много хора си мислят, че имат твърда позиция по тези въпроси. Едните са крайно консервативни и казват "Е бал съм ги в откачените...", другите са много либерални и има "Всеки сам си решава и трябва да има избор и бла бла бла...". Но всичко е докато не удари проблема в къщата ти. И тогава виждаш, че не е само бяло и черно, но и че си безсилен да направиш каквото и да е. Усещането е много шибано, повярвайте ми.

Цитат

Не съм лично засегната, но познавам 3 такива деца и едно "нон бинарно". Да не говорим за всичките случаи, дето ми минават през ръцете покрай работата. И цялата работа смърди отдалече на пропаганда и мода. Защо трябва да си лично потърпевш за да виждаш, че нещо е сбъркано? Ти лично потърпевша ли си от концлагерите? Мислиш ли, че всъщност какво пък толкова, да си стоят там, не ми пречат? Много тесногръдо мнение

Цитат

Същия въпрос може да се зададе и за крякането отностно абортите.

Иначе и аз познавам съученици на сина ми. Познавам и едно българче момче със сменен пол. Съученичата е момче вече. А една камара депресирани, отвеяни, отнесени за тях да не отварям дума. Промиват им мозъците в училище с тъпотии. И после от нямане какво да прави решава че ще сменя пол.

Цитат

И аз тъкмо същото щях да напиша.
Не съществуват морал и етика, които да приемат за нормално стерилизирането на подрастващи, за да могат после да извършат преход към външните белези на друг пол (защото смяна на пол не може да има по дефиниция).
Като станат възрастни да правят каквото решат, но до пълнолетие не може да решават такива радикални неща.

Цитат

Значи аз не мога да си обесня как от нормално общество, се стигна до тая повсеместна гняс. Сякаш за няколко години отнякъде се спуснаха тълпи от гламави хора.Говоря за пусналите се по новата мода, самоопределили се като и те не знаят какво, не можеш ги хвана една работа да свършат. Вече имаме 2-3 на работа, само с това парадират, всеки от нас трепери какво ще каже, че те пък тънкообидни и ако ти е интерпетирал думите еди си как, може да ти коства работата заради едно такова хюмне..Най-лошото е че всичко почва от училище, учителите са ги инструктирали да обработват децата и то вече само това го интересува. Пък уроците, пък да си полезен на обществото, родители и на себе си с нещо смислено, на никой през ум не му минава да учи. Преди няколко години ходих на родителска среща. Аз за уроци не чух нищо. Само за депресии, за кой като какъв се определя, за правата на децата, ще речеш че някой им отнел правата. На доктор пак същата тъпотия като отидеш. Попълвам аз 15 мин листя, като каква се определям, че то не е видно разбираш  ли. Иначе прегледа е 5 мин/300$. Дефакто от това "новото" и учители и лекари се правят на ударени,  защото всеки стъпва на яйчени черупки и не желае да поеме отговорност. Важното е ти да се подпишеш, за дете ли ще е, за доктор ли, да са си вързали гащите дет се казва, пък ти на квот искаш се определяй. Дано се вземат мерки малко или много, дано променят нещо. Така не може да се живее в никакъв случай.

Цитат

Аз лично си мечтая за времената, когато като ти извъртят един шамар и нещата си идваха на място. Поне до определена възраст. Шамарът да се разбира като символ. Да не земе някой сега да ме наковлади на CPS.

Аз лично обвинявам цялото това свободно време прекарано в липса на истинска комуникация с другите деца и липсата на идеали на цяло едно поколение и задаващите се след него. За мен да искаш да си YouTube influencer не е идеал. Толкова за личния пример.

Как възпитават децата в Испания. Не е зле, но трябва и да учат! По - късното съзряване не е лоша идея. На 15 са малки за секс и сложни взаимоотношения между хората.

Цитат

Например тук в Испания повече се гледа детето да е щастливо, от колкото добре възпитано. В резултат на което децата узряват по-късно и са по-лигави сравнено например с България, но пък стават по-щастливи и уравновесени възрастни и в крайна сметка се научават на уважение не от шамари, а защото са били уважавани като деца.
Но така като ви чета, ми се струва, че нас вас не ви харесва въобще обществото и ценностите в САЩ.

Цитат

Напротив, много ми харесват традиционните ценности, но те са на изчезване. Затова се боря за тях

И аз.:yanim::yanim::yanim:

Цитат

Не съм в САЩ, но се съмнявам да са изградили обществото и държавата си върху политиките за полова идентичност или новата расова теория.

В Европа, и в България дори обаче е същото. Дадена група, обикновено от една прослойка, гравитираща около еднакви или сходни професии и структури, и естествено - гласуваща за една партия, изведнъж обявява своите ценности за "западните, демократичните и единствено цивилизованите" и ей така си самоприписва ролята на единствен и изконен носител на свободата и демокрацията. После кажеш ли гък - край, против западните ценности си, мразиш демокрацията, хомофоб, расист, знаем че биеш жена си, отивай в Русия, в Китай.

И така "изконно либерални" хора в стария смисъл на думата вземат, че минат на страната на мракобесието. То не може да си мислиш, че подкрепяш свободата, пък после да ти сервират, че си свободен само да се съгласяваш с лозунги и безропотно да одобряваш безумни политики.

А после някои ме обвиняват в нацизъм. Откачени политики и идеи никога няма да подкрепям. Не подкрепям хора, които са си изгубили ума и проповяадват абсолютни простотии.Да, не намирам хомосексуализма за нормален. Нацизмът също. Маккартизмът също. Както и католицизма и традиционното еврейство и всякакви там секти. Дискриминацията на хората с увреждания. Малоумните бълнувания за Марс.

Цитат

Ценностите явно ги промениха умишлено. Обществото си беше нормално. А за мен не е нормално масово млади хора да са депресирани и да говорят за депресия. Имам познати с дъщеря в 6 клас. На училище постянно им набиват през какво минават. И това дете всеки ден това върти "вие не знаете през какво минавам". Боже мили. ТО здраво, право, родителите се гърчат от работа, на смени, но то се чувства че преминава през кой знае какво. Но като им се набива ежедневно това в мозъците, няма как да е друго.Та в Испания децата може и да са щастливи в резултат на тамошната политика. Тукашните не са сякаш. Втълпява им се че преминават през нещо, а то не преминава през нищо. Карат го да учи и да се държи нормално. За бой не говорим.

Цитат

Мъск не ме притеснява. Притеснява ме безконтролното приемане на всякакви мигранти под всякакви предлози, защото на Европа й липсват няколко милиона работна ръка. Американците също са притеснени от т.нар. illigal aliens и бюджета, който се харчи за тях. Притесняват ме и тези, които искат "да наложат регулации" в ползването на социални мрежи. Предстои да видим как ще се разгърне новото.

:yanim::yanim::yanim:Аз съм с едно наум за него, разбира се.

Цитат
Мен повече ме притеснява кой ще работи в тази държава. Специално при нас от над 3 години търсим чертожници, шлосери, стругари, в болниците се търси медицински персонал, редовните учители по училищата се замениха само от такива заместващи, които са ден до пладне, инженери идват за по 5-6 месеца и напускат и т.н и т.н. Отделно сган всякаква се засели от къде ли не, и тях хрантутим, здравните осигуровки са до небесата. На този етап по ме притеснява това. И разбира се бъдещето на подрастващите, макар да нямам вече малко дете.

За търсещите работа в САЩ!

Цитат

Най -смешната новина от днес е че guardian няма да използват twitter/x повече защото в платформата се разпространявал расизъм и конспиративни теории..

:lol6::lol6::lol6:

Боже мили, падам от смях:

Цитат

Guardian е дал на журналистите си отпуска, за да скърбят на спокойствие за разпада на демокрацията 😂 Ако днешните журналисти не могат да приемат резултата от демократично проведени избори без да изпаднат в нервна криза, просто не знам наистина накъде върви този свят...Айде че Принстън (не само) е раздавал мляко и курабийки за утеха на потресените студентчета по мога да го приема. И това е цвета на нацията, бъдещите лидери на свободния свят?

:lol6::lol6::lol6:

Доналд Тръмп ще освети доста кочина, браво! Дано я и изрие! Аз искам кирливите ризи да излязат на показ! Да видим кои още подкрепят изнасилванията, наркотиците и педофилията!

Цитат
Нали Мъск каза , че Тръмп ще обяви списъка с клиентите на Epstein като спечели. Затова всички подкрепиха Камала, за да не им излязат кирливите ризи на показ. Списък , обаче, още не сме видели. И аз мисля, че развода на Афлек и Лопес има общо с миналото на Лопес.

Доналд Тръмп ще освети доста кочина, браво! Дано я и изрие! Аз искам кирливите ризи да излязат на показ! Да видим кои още подкрепят изнасилванията, наркотиците и педофилията!

Цитат
Нали Мъск каза , че Тръмп ще обяви списъка с клиентите на Epstein като спечели. Затова всички подкрепиха Камала, за да не им излязат кирливите ризи на показ. Списък , обаче, още не сме видели. И аз мисля, че развода на Афлек и Лопес има общо с миналото на Лопес.

Цитат
Това някакъв виц ли е за студентите? За журналистите, които тук всички наричат микрофонодържачи, не съм учудена, сигурно някои парични кранчета ще пресъхнат. Тук Цънцарова само дето не ревна в ефир. Звучи доста страшно, не трябва да допускате повече нищо, що се пръкнало либерално да припари до власт.

Наистина не трябва. Следващия път няма да се крият и ще бъдат доста отмъстителни!!!

Цитат

Още сутринта, часове след избирането на Тръмп, имаше студио, в което "авторитети" като Борислав Лазаров (синоптик), Дикова (виден капацитет) и още двама анонимните, започнаха да обясняват как НЕ трябва да се харесва Тръмп, защото танцувал по митингите, сочил симпатизантите си с пръст и т.н. Какви политически доводи само! Изключих ТВ и повече не съм го включвала.
Цънцарова и Цветанка Ризова пък са направо нетърпими.

Американските агенти дори не се крият. Не крият, че са здраво зависими от зелените гущерчета. Такива заслужават да бъдат заплюти публично!:vomit:

Вижте колко тежко е положението с лудите в САЩ. Вместо да са по психиатриите, те тормозят обществото с налудностите си:

Цитат

28 годишна жена, която прибягва до хирург, за да й отреже крака. И въпреки трудното и бавно следоперативно възстановяване е съвсем щастлива и не съжалява, тъй като най-сетне се чувства себе си и тази, която винаги е трябвало да бъде...

Сещам се и за друг случай, мъж на средна възраст, който беше самоампутирал ръката си с трион или брадва вкъщи. Пак поради същите причини. Тялото на такива хора не отговаря на "вътрешната им идентичност". Дисфория. Затова вземат усилия да го превърнат си в това, в което вярват, че трябва да бъде.

Имаше преди години филм за такива ненормални психически хора по "Дискавъри". Ужас просто. Такива хора нямат място в нашето общество. Мястото им е в психиатрични болници.

Цитат

Забелязвате ли как Тръмп избира за бъдещия си екип предимно млади хора, имам в предвид в диапазона 40-55. Като че да започва да чисти старите динозаври от Републиканската партия. Ако успее да вкара новата генерация ще е голям пробив. Нещо, което би трябвало да се очаква от демократите. Но те са се натъпкали със старии мумии като Пелоси, Байдън и Шумър - все хора на 80 и нагоре. И после очакват младите да гласуват за тях... Няма как да стане.
До момента само мога да кажа, че избора му определено ме изненадва приятно. Дано да се сработят като екип и наистина да разбутат застоялата и вмирисана вода във Вашингтон. Тръмп имаше идеалната възможност да прекара 4 години извън Белия дом и да си направи много добре изводите от първия мандат. Два последователни мандата обикновенно протичат без кой знае какви промени, но при една пауза помежду двата мандата - нещата може да са малко по-различни. Стискам му палци.

Много правилен ход на Доналд Тръмп. Трупа още точки.:yanim::yanim::yanim:

Дементният и хиената само могат да гледат отстрани и да реват!:lol6::giggle1::popcorn2:

Цитат
Абсолютно очаквано от съдебна система, която беше превърната в оръжие срещу политическите опоненти.

Откога разследван е равно на виновен? Какво стана с innocent until proven guilty?

Тръмпи хубаво им го връща:

Цитат
Е те демократите му помагат де.Ако не се бяха занимавали с него да го съдят за какво ли не последните  4 години може би резултата на изборите щеше да е различен. Те вместо да му избодат очите му изписаха веждите. Той като спечели през 2016 и престана да се занимава с Хилари и не я направи "мъченица". Та  с акъл на 5 годишен или не  понякога си има повече "common sense" от някои демократи. Иначе съм почти сигурна,че като се радва като 5 - годишно дете на бонбони на реакицците на msnbc на избора на Гейц .Чакат ни забавни четери години..

Цитат
Най-тъпата логика, която чувам и за нашите политици, и за американските, е че като ги съдиш и разследваш им изписваш вежди и за това после печелят избори. Арестувахме наш сурикат и всички възмутени как можело така, горкичкия той, а неговите министри красят всички санкционни списъци в света. Осъдиха американския енот и пак - ама как може, защо го съдят, бухалка, не ги е срам. Нищо, че има над 30 дела срещу него. Значи за масовия гласоподавател щом някой е политик, без значение дали ще бъде обвинен за виновен или не, не трябва да се съди и арестува, нека да скача на главите на всички без да му се пречи.

Енотът и сурикатът са далеч от тези двамата.:lol6:Много им е кисело на нашите демократи.:popcorn2:

Цитат
Последни новини от "демократична" Германия:
113 депутати от социалдемократите в Бундестага са внесли искане за забрана на партията "Алтернатива за Германия". Конституционният съд ще има последната дума.

Американците изтеглиха дългата клечка, я вижте какво се случва в болшевишка европа.
Дори няма да ти дадат правото да си избереш партията, която ти харесва.

Само дето германците помнят диктатурата на нацизма. Надявам се да се намерят смели германци да поставят на място самозабравилия се Олаф. Що за немско име..............Норвежко е по - скоро. Като чуя за него и все го асоциирам със снежния човек от "Замръзналото кралство".:lol6::giggle1:

disney sneeze GIF

Цитат
Та как са определили "Алтернатива за Германия", че е неонацистка? На базата на какво?
Или защото те са си решили така?

Току-що четох, че я обвини, че била и проруска.

Яяяяяяя, как така хем хитлеристка, хем руска, хем на ...таковата.
Не знам как ще се отървем от тези, като пиявици са и бръщолевят глупости.

Определено. Дано германците не им се вържат!:help:

Цитат

И в щатите последния месец Тръмп беше нациското плашило. Като свършат или въобще ги няма аргументите - вадим скелетите.

Съвсем вярно!!!:yanim::yanim::yanim:

Цитат
А нищо де, то нали с Мъск нямаше проблем, изобщо не му тропа дюшамето..80+ часа, е тия върнаха робството

Казаха мързеливите поамериканчени българи!:lol6::lol6::lol6:

Цитат
Сега се зачетох в пресата, та предците на Урсула и Шолц са нацистки генерали. Участвали са във Втората световна и са били начело.
Също като нашите демократи, възпитани от най-върлите комунисти.
Дали има значение възпитанието и произхода!? Реторичен въпрос.

Цитат

Тогава какво да кажем за нелегалните мигранти от юг, които гласуваха за демократите. Това не е ли купен вот?
А измрелите, дето възкръснаха и гласуваха, това какъв вот е?

Цитат

Да уточним, че "нацисткия лозунг" е "Всичко за Германия".  В някаква немска медия четох анализ, че ако се използва на политически митинг изречението се приема като препратка към Кафявите ризи, обаче ако се използва в не-политически контекст нямало нищо страшно.

Доста идиотско е това изречение в устата на политик да бъде приемано като безусловна подкрепа за нацизма и че изобщо се дава монопол на нацизма върху този иначе смислен лозунг.

Това не е нацистки лозунг. Всъщност истинския нацистки лозунг е "Германия, събуди се!!". Него никой няма да го използва.

Цитат

А нацистко си е, също като Make America great again! Патриотизмът е канселиран в наше време.  Виж глобализъм, инклузивност, друга работа ! (САРКАЗЪМ, ЗА НЕРАЗБРАЛИТЕ)

Цитат

Че на самият Тръмп му спретнаха хиляда дела. Защо да съм изненадан, че в екипа му има още хора, които са разследвани или съдени? Щях да се изненадам, ако някой от демократите беше разследван или съден, тогава наистина щеше да е новина.

За харесване е рано, но се чудя как знаем, че се е хвалил на колегите си в Когреса. Едва ли имаме видеоматериал от хваленето, демек някой е казал нещо. И да е от неговата партия, говорим за страната на кариеристите, а и са замесени политици. Така че ще почакам нещо убедително преди да го съдя. Винаги съм много внимателен, когато някой плюе по Тръмп и компания, Русия или Палестина. За другият лагер и да има мръсотия, ще бъде прикрита, а тук е възможно и да се измисля такава, когато наличната не е достатъчно.

И аз така. За мен до момента просто има черен PR от депресираните и гневни псевдодемократи.:yanim::yanim::yanim:

Лелееееееееееееееее, вижте какво е ставало в САЩ!

https://trud.bg/кой-уби-катеричката-фъстък/

Цитат

Американският народ напоследък беше подложен на откровен тормоз по много линии. Cancel и woke култура, брутална ЛБГТ+ пропаганда, издевателствата на активистите на Black lives matter над обикновените граждани (имаше кадри например как карат произволно избрани бели хора да коленичат и да им целуват краката).

:vomit::vomit::vomit: Чернокожите много са си повярвали. Някой трябва да им клъцне крилцата!

Тръмп вероятно ще присъства сред публиката на шестият пробен полет на SpaceX Starship. За разлика от бидон-я, който занемари космическият сектор.

За демократите:

Цитат

Ммм да, но това, което ще се случи, пак ще стане, колкото и да се напъват. Това ми прилича на предсмъртни спазми. Тези хора са безбожници и се мислят от по-по-най, но дефакто са само една шепа вмирисани старчоци, а останалата част на света са милиарди. Винаги идва видов ден и човек си плаща или получава, за всичко, което е сторил.
Явно са решили да се закопаят...ами тяхна си работа. Така обричат и себе си, и близките си и поколенията си напред. За това нямам и капка съмнение. Свидетели сме на точно такъв период в момента. Така се нарежда мозайката, че крахът в някои държави е неизбежен, каквото и да сторят.

Цитат

Байдън и администрацията му трябва да бъдат съдени за престъпления срещу човечеството в особено големи размери, и то още на 21.01.2025г. Съкратена процедура.

Цитат

Политиката на войната е сложна работа, особено в едно общество, разполагащо с ядрено оръжие, способно да унищожи света. Говоря за Русия и САЩ. Нито едните, нито другите искат това наистина. Просто не искат да отстъпят, нито едните, нито другите. Затова жертват други. Топката е в полето на Украйна в момента. Залагам на бърз мир, но не изключвам всякакво развитие. Не очаквам и това развитие да бъде в ущърб на колективния запад, както му викат, нито на Русия.

Цитат
Целта е единствено да се покачи ескалацията и да се провокира Русия да ескалира също, така че да принудят Тръмп да продължи взетия курс.

Именно. Да видим какво ще стане сега.

Цитат
Не вярвам да са толкова тъпи. Русия е приготвила "писалките" в Куба, а на Европата свят ще ѝ се завие ако ни подпукат с "демонстративни" ядрени ракетки тук-таме за респект.
Води се информационна война, надявам се да си остане и такава.

Цитат

За САЩ, смятам че докато само две партии се “продават” на американския политическия пазар, изборите винаги ще се печелят от партията продала най-успешно омраза.  С наемането на Тръмп от републиканците, тази изборна  сесия доби абсурдна форма.

Специалната военна операция отне повече време, защото започна срещу режима в Киев, а продължава вече като война срещу НАТО. Това каза говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.  Не са добри перспективите.    Тръмп ще трябва да се намесва.

Яко!!!!

Цитат

Проблем, ще има само две тоалетни, какво ще прави сега:
Забраниха на американски транссексуален депутат да използва дамската тоалетна

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.