Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

USA и президент Доналд Тръмп

Featured Replies

преди 9 минути, M.Николов написа:

До колкото се разбра най-големи съмнения има за гласуването по пощата, гласували са починали хора.

Нямам представа как примерно аз ще гласувам от името на починал човек и после от свое име и то пред видеокамери. Глупаво е разбери. Това са кьор фишеци. Тук Гогол не е на мода.

преди 14 минути, M.Николов написа:

Не е важно, кой какво смята. Не се доказа нищо.Абсолютно всички дела за предизборна измама бяха изгубени. При това, както ти наблегнах в предишен мой пост , съдебната система симпатизираше на Тръмп и дори се знаеха имената на съдиите, които му бяха верни  поддържници.  Иначе, ако знаеш медиите какви царе са на стъкмистиката и нагласата ,бедна ти е фантазията.

преди 12 минути, M.Николов написа:

Виж за мен лично няма голяма разлика кой ще е президент на САЩ, но някои "демократи" в САЩ като Килари с призиви да се забрани и ограничи всичко, което не им изнася, са си опасни не само за демокрацията, а и за мира в целия свят.

Принципно си прав. Но да си наясно,че няма президент ,който да е изпълнил на 100 % това, което е обещал. Нещата винаги се променят според текущата обстановка и после винаги се намират извинения.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 122,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не знам дали ще е възможно но според мене администрацията на форума може да помисли за отделянето и като важни на няколко теми,където може да се прочете нещо и да се обсъжда. Останалия боклук , който

• И кой мислите финансира и организира протестите срещу Тръмп? Този, който финансира предизборната кампания на Хилари, майдана в Украйна и други удобни и пълнещи джоба му събития - Сорос.

• В Америка 500 човека правят зулуми и трошат, но ехото е толкова силно, че в България се чува 200 000. 

Публикувани изображения

преди 5 минути, valkiria1 написа:

Нямам представа как примерно аз ще гласувам от името на починал човек и после от свое име и то пред видеокамери. Глупаво е разбери. Това са кьор фишеци. Тук Гогол не е на мода.

Ето това са думи на американски сенатор:

"Греъм се спря на някои от обвиненията, отправени в изборния ден. Според него екипът на Тръмп е проверил резултатите от предсрочното гласуване в Пенсилвания и е намерил над 100 мъртъвци в списъците. Греъм каза, че смъртта на поне 15 от тях вече е официално потвърдена. Той каза още, че щабът на Тръмп е открил шест случая в Пенсилвания, при които хората са били регистрирани като избиратели след смъртта им, а след това са пуснати бюлетини от тяхно име."

http://focus-news.net/news/2020/11/10/2821086/fox-news-ako-velikata-stara-partiya-spre-borbata-v-sasht-nikoga-poveche-nyama-da-bade-izbran-prezident-republikanets.html

преди 22 минути, valkiria1 написа:

Не е важно, кой какво смята. Не се доказа нищо.Абсолютно всички дела за предизборна измама бяха изгубени. При това, както ти наблегнах в предишен мой пост , съдебната система симпатизираше на Тръмп и дори се знаеха имената на съдиите, които му бяха верни  поддържници.  Иначе, ако знаеш медиите какви царе са на стъкмистиката и нагласата ,бедна ти е фантазията.

И въпреки това съмнения останаха.

преди 23 минути, valkiria1 написа:

Принципно си прав. Но да си наясно,че няма президент ,който да е изпълнил на 100 % това, което е обещал. Нещата винаги се променят според текущата обстановка и после винаги се намират извинения.

Това е така.Никой не може да предвиди всичко.

Из клипчетата на оня Саня от Флорида има всичко. При това от официални източници.

Там уж са на активна регистрация - предварително се записваш за участие. Та има доказани с дата на раждане 1850 !!!, най мл;адия 2016. Видео как се вадят чантите от под масата и за 4 часа се набиват 30000 фалшиви гласа едностранно и това само в един район (преброителна секция).

Просто Тръмп не беше оценил че срещу него е цялата световна мафия, която се мъчи да упраявлява света и да краде от есички. Безпроблемно можеше да си направи независим канак ба изразяване като собствена телевизия. А не да чака ония от "социалните мрежи" да определят какро да се гледа и да го блокират. Някой друг да определя какво да гледат хората по дебилизорите, А това там е основно. То и тук всичко се "отразяваше" много едностранчиво - наблягаше се само на положителното за синята страна, а червената ако имаше нещо беше оплюване.. Само едностранчиви изказвания на разни "звезди".

Стягайте се и тука, тази джендърастка мафия видяхте на какво е способна. За тях няма майка, няма татко, няма брат и сестра.

Затишие пред буря , за която и на Оруел му е бедна фантазията....:(

Все пак човекът не е продукт на идиотодемокрация..с най-ярък изразител Пелоси....:lol6:

на 20.01.2021 г. в 2:05, Мойра написа:

Не започна война (за малко с Иран) но пращаше дронове да бомбят цивилни повече от 2-та мандата на Обама. Та не е баш пацифиста, който се опитват да го изкарат с този факт.

Иначе, ако направи партия, демократите ще властват десетилетия наред поне. Освен ако и те не се разцепят.

на 21.01.2021 г. в 10:54, by_chechi написа:

Затишие пред буря , за която и на Оруел му е бедна фантазията....:(

http://www.memoriabg.com/2021/01/20/noshtta-doide/

преди 18 часа, Филипов написа:

Моля за Байдън пишете в неговата тема. Нека тук да е само за Тръмп.

Между другото не трябва ли вече да се заключи тази тема . Все пак "новият" президент звучи доста нелепо а също така и подвеждащо. Ще вземе някой да си помисли че Тръмп отново е станал президент. :D

преди 4 часа, lsmurf написа:

Ще вземе някой да си помисли че Тръмп отново е станал президент. :D

Ще вземе някой да си помисли , че САЩ изобщо имат президент....:lol6:

Чучело на стероиди и зад него плътно Баба Яга са си ги заплюли за президент демонкратите  ......на които държава САЩ не им трябва . Трябва им пощенската кутия на Белия Дом.... :lol6: .....А наоколо и по целия свят концлагер "Матрицата"....:(

Народът и държавата САЩ са друго нещо.... :nono:

преди 38 минути, by_chechi написа:

Ще вземе някой да си помисли , че САЩ изобщо имат президент....:lol6:

Чучело на стероиди и зад него плътно Баба Яга са си ги заплюли за президент демонкратите  ......на които държава САЩ не им трябва . Трябва им пощенската кутия на Белия Дом.... :lol6: .....А наоколо и по целия свят концлагер "Матрицата"....:(

Народът и държавата САЩ са друго нещо.... :nono:

Човек успокой се . Ако не го направиш сам скоро ще получиш инструкции да прекратиш атаките. Доколкото разбирам новия президент ще се разбере с Москва по добре от Тръмп и предполагам скоро ще получи нейната подкрепа. Не знам какви ще ги приказваш тогава.

Относно темата не предлагам да се спре да се говори за Тръмп а просто да се смени неадекватното за момента заглавие на темата.

преди 7 минути, lsmurf написа:

Доколкото разбирам новия президент ще се разбере с Москва по добре от Тръмп

Аз съм си спокоен бре ! На мен животът ми мина в "Демокрация" ....:nono:

Ти не си таман ....ама хайде . Не си само ти ! :)

Не разбираш ! Само почакай.....:)

Такава борба за "американска демокрация" ще падне , че камък върху камък няма да остане....:)

Доста държави вече имат историческа практика.... ! А ти и такива като теб вярват като наркомани в наркотика си....:nono:

преди 13 часа, lsmurf написа:

Доколкото разбирам новия президент ще се разбере с Москва по добре от Тръмп и предполагам скоро ще получи нейната подкрепа. Не знам какви ще ги приказваш тогава.

Относно темата не предлагам да се спре да се говори за Тръмп а просто да се смени неадекватното за момента заглавие на темата.

Всъщност, четох че е искал ревизия на всички дела свързани с РФ и още по прецизно тяхно разглеждане.

Така че... може и официално да направи мили очички, но няма да  загърби нещата.

• 3 седмици по-късно...
  • 4 месеца по-късно...

Тръмп говори пред хиляди на първи голям митинг след Белия дом

*Не трябваше да се бърза със затварянето на темата за президента Тръмп, защото тепърва предстои да се пише и говори за него.

• 2 месеца по-късно...
  • 2 седмици по-късно...
  • 1 година по-късно...

Коледното поздравление на Тръмп в Туитър, мой превод със запазване на главните му букви:

Честита Коледа на ВСЕКИ, включително Радикалните Леви Марксисти, които искат да разрушат нашата Страна, Федералното Бюро за Разследване, което незаконно принуждава и плаща на Социалните и Леймстрийм* Медии да натискат за (победа на) умствено непълноценен Демократ над Блестящия, Проницателен и ОБИЧАЩ САЩ Доналд Дж. Тръмп, и, разбира се, на Министерството на Неправосъдието, което постави Специален "Прокурор", който, заедно с жена му и семейството МРАЗИ Тръмп повече от всеки друг на света.

ЛЮБОВ ЗА ВСИЧКИ.

* – Игра на думи от "мейнстрийм".

• 1 година по-късно...
  • 2 седмици по-късно...
Цитат

Аз не знам как не разбирате, че нещата не допират до Тръмп и Харис, а до огромни разлики в светогледа и ценностите. На хората им омръзнаха либералите и техните идиотщини. Изкуственото противопоставяне и конфликт, които се налагат в обществото. Опитите да се унищожи семейството, религията, патриотизма, работната етика, която са построили тази страна. Но...Vox populi, vox Dei. Сега оставяме на европейците да се посъбудят и да видят накъде ги подкарват либералните овчари. А дано...

Цитат
Действията са важни, реториката няма значение. Като ме омайват с красиви думи, ама сметката ми показва друго, по-добре ли е? На хората им писна да слушат омайни речи и искат промяна. Тръмп е джаста прасета в изказа си, но със сигурност не е конформист.

Цитат
Като отида до колонката да заредя знаеш ли колко си мисля колко фалита е имал? Точно никак. Това ги интересува хората, съмнявам се да е по-различно при останалите. Също и тия конфликти ги нямаше на дневен ред. Отричайте си колкото щете, фактите са факти.

Либералчетата още не разбират защо изгубиха. :lol6::giggle1::popcorn2:

Цитат
Не ме интересува изобщо. Смятам, че при него е по-вероятно да бъда оставена на мира да живея според собствените си ценности. Ако смятате, че здравото и сплотено семейство, възпитаните деца, които се отнасят с уважение към възрастните, момичетата, които предпочитат да срещнат мъж, а не мечка, да помагаш на ближния си, да работиш упорито и с желание, да не хленчиш ако прегориш филията за авокадо сандвича като че ли света свършва, са патриархални традиции, които по-добре да ги няма, ми е наистина жал за вас

:yanim::yanim::yanim:Блестящо казано!:yanim::yanim::yanim:

Цитат
Следя с интерес събитията.
Бяхме малко повече от 2 месеца в Щатите в края на предния мандат на Тръмп. И ето моите лични впечатления.

Наши близки приятели живеят в Чикаго. Водиха ни на среща с техни приятели, един вид бг сбирка. Всички - легални, с добри професии (не общи работници), утвърдени в своята сфера. Всички бяха изключително про-Тръмп настроени. За мен тогава беше странно, защото тук в България по него време гледахме на Тръмп като на изкуфял первезник, клоун. Изложиха ми своите доводи - яка борба с нелегалната емиграция, спазване на закони, гетото там при тях по техни думи малко се е постреснало и не си позволяват да се чувстват като царе на целия свят.
Последната седмица бяхме в Лос Анджелис при моя приятелка от детството, която замина преди 20 години на бригада и остана там нелегално. Добър живот си живеят, просто не са легални. Тяхното обкръжение - 3 семейства нелегални като тях, те бяха на нож, станеше ли въпрос за Тръмп.

От тази извадка долу горе си правя изводи що за електорат харесва/не харесва Тръмп. И видяната по-горе теза, че необразованите и нискоинтелигентните гласуват за Тръмп ми издиша.

Аз лично живея в България, не в Щатите, и нямам лични наблюдения, всичко ми е пречупено през призмата на хората, с които се виждахме там.

Ще е хубаво някой да докладва нелегално живеещите в САЩ сънародници. Ще стане забавно, като ги депортират. Няма да може да се развяват като успели у нас.:lol6::lol6::lol6:

Цитат

Не знам Тръмп с какви ценности е, но демократите с техните LGBTQ+, ковид истерии, климатични политики и т.н. ми издишат много. Не, мерси, предпочитам при отживелия патриархален ред, пък нека е вехт и ненужен на някои.

:yanim::yanim::yanim:

Цитат

Щото за някого мнението на Байдън значи нещо. Това да не е "Ники иска да пътува". До първия дебат всички демократи лъжеха Байдън, че е с ума си, свеж като репичка, адекватен и т.н.  А искаха просто удобна кукла на конци. Като лъсна колко е зле, направиха това с Камала. Според мен също планирано, защото искаха нова кукла на конци, за това е бил целия театър. Явно са се притеснявали, че при избран на конгрес кандидат, той няма да е послушен. Тя не че е разбрала, че е такава, милата. Да се усмихваш и да си поддържана цветнокожа жена на средна възраст не те прави с достатъчно качества за кандидат за президент.

Между другото в темата са супер грозни обидите на тема образование и интелект към гласувалите за опонента. И в България се ползва същия прийом, ама това не прави хората, които го ползват, по-умни, извисени, или думите им по-верни.

Цитат

Крайно противно впечатление правят постовете на няколко потребителки в последните страници с инсинуации как интелигентните, умните, успешните, човечните, напредничавите, емпатичните радетели за общочовешки права и спасяване на света гласуват синьо, а гласувалите за Тръмп и републиканците са все смотани, тесногръди и противни дебили и селяндури, като онези от някой филм, където героите правят грешен завой на майната си и попадат при разни мутирали уроди на полигон за ядрени тестове, дето са се чифтосвали помежду си от двайсет поколения насам.

Нещо, което съм забелязал през последната година, е как именно републиканските привърженици са далеч по-често отворени за диалог и цивилизовано обсъждане на противоречията, докато от сините често биваш заглушен и оплют като някоя недостойна отрепка, ако кажеш нещо дори малко инак на тяхната теза, и после високомерно се вирват носове в самовъзпрогласено морално превъзходство.

Е, вече няма да  вирят носове. Сега ще минат на антидепресанти.:yanim::yanim::yanim:

Я каква свобода имало в САЩ..............

Цитат

САЩ не са дали на заден ход..в много от демократичните щати дори има закони за протекция на децата при несъгласие на родителите. Смяна на пола е по рядко срещано при тинейджъри, но пубертетни блокери са разпространени и аз познавам деца преминаващи през това , 3 на брой сравнително отблизо. Родителите и в трите случая са съпортив..но нямат много избор ..В това отношение САЩ се различава от Европа и май лекарите особено в либералните щати не могат гласно да се обявяват против и да кажат публично и гласно, че е опасна практика..Признавам се не се интересувам отблизо, но ако не живеете в силно либерален/демократичен щат (CA,OR,WA) не се изказвайте категорично по въпроса..

Либерастите позцволяваят увреждането на 13 - годишни деца:

Цитат

При нас е много комплексен въпроса, но по скоро всичко е позволено мисля на деца над 13 години без съгласие на родителите. В интерес на истината не съм сигурна кой плаща ако родителя не е съгласен..но като цяло след 13 години децата може да изберат да не кажат на родителите си (това е за всяко бременност, аборт , транс, даже може и ваксина да си сложиш по собствено желание май:-))
Ако родителите не са съгласни и детето избяга от къщи може и да не им кажат къде е като го намерят. Не се стига до там да ти отнемат родителските права..но като цяло идеята е децата да имат право избор и да решат.

Чудесна страна за семейства, няма що!:getout:

Дано Доналд Тръмп и Илон Мъск да видят окончателно сметката на тези чудовища и психопати!:angry:

Цитат

Не знам там при вас, но тук при нас навлезе да придружаваш детето си до 12 годишна възраст. И на 13 , дето не можело да пресече само улица до преди година, решава  да смени пол? Тези добре ли са с главата или са  платени някак?
 Знаят ли децата, че тази смяна е скъпа и се поддържа цял живот с  лекарства?

Не знаят нищо, научават всичко, чак като пораснат достатъчно.............После защо много от тях се самоубиват.................Защото са използвани от побъркани родители, учители, приятели, лекари, организации...............

Става все по - забавно:

Цитат

Да не са луди да го направят?Кьорфишек, типичен за демократите.При първия мандат на Тръмп тук (форума)  доста привърженици на Обама твърдяха същото.Никой не се махна от щатите, а и да се преместят, на кого му пука?И къде ще отидат, в прескъпият ЕС с ниски заплати и твърде високи данъци?Днес в международна, женска група, американка заяви желание да напусне щатите.Помоли дами, които са се релокирали независимо  в коя страна да споделят опит.Написаното от ''прогресивните'' Швеция и Нидерландия е като доброволно да отидеш на каторга. Не знам колко са образовани гласуващите за демократите,но те наясно ли са за каква програма гласуваха?
Камала лаладжийстваше с усмивка, а на конкретни въпроси, отговаряше с:Вижте програмата ни на уебсайта.

:lol6::lol6::lol6:

И това в САЩ се смята за нормално:

Цитат

Виждала съм случай, в който момиче развива остеопороза на много ранна възраст заради бълвочите, които е приемала.

:no-no::no-no::no-no:

Цитат

Според моето скромно мнение докторите в  демократичните щати са притиснати от либералното обществено мнение и няма как да заемат позиции против.

Страна на свободните, няма що!:getout:

Оле, Боже мили................в САЩ съвсем са се извратили..............

Цитат
Аз съм прочела по темата, вие също може да дочетете че има причина за “забрана” на абортите. Има една част от населението която да речем прави аборти в 8 месец и продава органите на новородени, но удобно се скрива и крещи “не на абортите”. Има много да се чете и да се доизяснява по темата.  Не е баш Тръмп не разрешава абортите. Имам чувството че всеки е чул думата аборт и повече нищо не е разбрал от там на сетне. Има доста за доизчитане покрай тази дума.

С пълно право тази държава е демонизирана............. Това вече е................ Аз нямам думи просто...............:no-no::no-no::no-no:

Цитат

Днес сутринта си струваше да стана от леглото даже само заради снимката на Трюдо в медиите. Гледа като наср@н скункс.

:lol6::yanim:

Цитат

Реалната действителност в Америка не е имала нищо общо с глупостите, които бълват медиите. Хората са се страхували да изразяват мнението си, заради обществено порицание, нарочване и икономически репресии.

От начините, по които се измества вниманието от реалността и се натъртва върху проблеми на различни малки групи, имам чувството, че доста хора от демократите и техните привърженици по света са взели мастър курс по НЛП и психология на влиянието. Същият подход се вижда и тук в темата. Сериозна подготовка за заблуда на простолюдието. В крайна сметка, всичко това води до една доста извратена прослойка в обществото, която счита, че всичко и е позволено. Само че сега вече не е сигурно дали волностите, които си позволяват ще бъдат прикрити.

Това е най - забавното:

Цитат

Питахме се - какво ще се промени. Ами вече се променя. Управляващата партия в Германия се разпадна и това е само началото...
А, и всички либерали са си свалили снимките с Вова и са си боднали снимка с Тръмп пред камината.

:lol6::lol6::lol6:

Чудесно обобщено, посмях се от сърце!Изборите в САЩ се оказаха много интересни всъщност.

Цитат

Никой няма да накаже либералите. Те сами си отрязаха спирачките и сега като дойде нанадолнището по баира се чудят на първоя завой ли да се тряснат в някое дърво или да св засилят още малко. Тръмп още не е доближил Белия Дом и в Европа вече коалиции се разпадат на молекули и атоми... Смятайте колко куха е конструкцията там.
А за Америка, никой не се е крил. Медиите се правиха, че не виждат идвщата лавина, защото така им беше написано в имейла от Вашингтон. Подскачаха около Байдън със "Фор мор иърс" докато не се стигна до първия дебат и там Джо само дето не се изпусна. След това "случайно" Сикрет сървиз едва ли не заспаха, докато някакъв пикльо се правеше на Рамбо 9. И накрая спретнаха един вътрешен преврат на Джо и сложиха Камала да води бащина дружина, но забравиха да и дадат този път раницата с парашута. Щото "работата беше опечена" и платените социологически агенции даваха предимство с по 5 пункта на ставане и 10 на лягане. Докато говното не нацели вентилатора и на 6-ти ноември сутринта се събудиха със "кой ще я чисти сега тая свинщина?".
А да видим в Европа кой първи ще нацели следващия вентилатор.

Donald Duck Lol GIF

Те нямат акъл и мислят по команда, няма какво да се питат:

Цитат

И е добре именно статуквото/либералите да се запитат защо е така, а не да изскачат с още обвинения. Защото с нападки и обиди това явление няма да изчезне, а ще се разрасне. Но откъде толкова визия за нещата, не го могат те това.

Ha Ha Ha Lol GIF

Как либералът преглъща загубата:

Цитат

от сутринта съм се наслушала на тъпотии - в кафето, на работа колеги...
то не беше изопачаване на истината, то не беше форматиране...
само дето не го изкараха ,че яде деца за закуска

Ha Ha Ha Lol GIF by Lucas and Friends by RV AppStudios

И в Германия какво ставало, браво на министъра:

Цитат

сега за Германия, управляващата коалиция се разпадна, защото Шолц иска кинти за Украйна, зелени трансформации, а пари няма и министърът на финансите искал да му попречи да наруши конституцията и да изтегли над позволените пари за дълг. Това е рязко следствие на избирането на Тръмп!

Ще го осъзнаят, бавно и полека......

Цитат

А вие явно не осъзнавате, че американците гласуваха за президент на САЩ, а не за бейбиситър на Европа. Европейците продължават да си мислят, че техните проблеми трябва да вълнуват всички останали по земното кълбо, докато те си правят софрите с надутата и тежка административна машина, и да чакат някой друг да им хвърли спасителния пояс всеки път като се издънят. Колко Европа мисли за Африка и Азия например. Мислеше докато имаха колонии и цоцаха безплатни или евтини ресурси от там. Боли ги щепсела в Брюксел как живеят малките сомалийчета или бангладежчета. Да си стягат коланите и да не опъват само локуми.

Един много точен анализ:

Цитат

Не забравяй, че Русия впрегна целия си капацитет във военната промишленост и се очаква до 2030 да се изравни с НАТО, Китай много напреднаха в технологиите и здраво конкурират САЩ с тях и с ниските цени, а за СК отдавна само армията е цел. И като брой армия САШ ( НАТО)  все повече ще се озорва с този съюз.
А това изказване, което цитирах, от офис на Тръмп, направо означава полуразпад на НАТО.
Дали при това положение САЩ ще остане безспорния световен лидер на влияние, или ще клекне и ще се съобразява с Китай занапред?

А всички, дето пишете от САЩ за нас в Европа, нямате ли близки, останали тук? Нима им желаете глад и тежък живот? Или си мислите, че ако им пращате по някой и друг долар, ще живеят по-леко? Нещата могат да придобият такъв характер, че доларите да не могат да спасяват.

Никой не е казвал, че доларът е вечен. И НАТО не е вечно.:popcorn2::popcorn2::popcorn2:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.