Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кога ще се баннат политическите тролове от форума?

Featured Replies

Ако за теб е без значение, за мен е.

Гледам и чета новини, и не ми е приятно да ме водят за носа като плиткоумен  шаран. Странно е когато предоставям обаче опровержения, или уточнения и друга гледна точка, защо се посрещат винаги  "на нож" . Парадокс, но факт.

Погледни в политическите теми от кой се генерира помията, обидите, спама и офтопиците ? Кой е трол ?

И аз да повторя вече казаното - "Толквоа ли не може да се дискутира каквито и да е политически и др теми, без да се засипва опонента със тотална комплексарщина, помия и обиди ?? "

• Отговори 100
  • Прегледи 8k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 20 часа, Емил Костов написа:

Дали написаното е вярно или не вече е без значение.

Добре, че не модерираш в политика.

Кой е упълномощен да определя, кое е вярно и кое не е вярно ?

преди 10 минути, Реджеп Иведик написа:

Добре, че не модерираш в политика.

Кой е упълномощен да определя, кое е вярно и кое не е вярно ?

Политика не искам да виждам и нямам и намерение да модерирам даже и да ми предлагат. Тук във форума няма доказателство на нищо. Просто всеки се напъва да се докаже че е прав. 

преди 6 минути, Емил Костов написа:

Просто всеки се напъва да се докаже че е прав. 

Идеята ми беше, че не е смислено да се банват хора, заради това, че си мислят, че са прави. 

В общия случай, човек публикува нещо, когато си мисли, че е прав. 

преди 18 минути, Реджеп Иведик написа:

Идеята ми беше, че не е смислено да се банват хора, заради това, че си мислят, че са прави. 

В общия случай, човек публикува нещо, когато си мисли, че е прав. 

Никой ( поне в този форум) не е банван за мнение. В повечето случаи бановете се налагат заради обиди. 

да де  обидно е да имаш различно мнение :D 

преди 3 часа, Емил Костов написа:

Никой ( поне в този форум) не е банван за мнение. В повечето случаи бановете се налагат заради обиди. 

Именно. Затова ви се чудя. Искате занапред да се банва за мнение ли ?

Какъв е изобщо смисъла на темата ?

преди 12 минути, Реджеп Иведик написа:

Нищо такова не съм искал или казал.

преди 15 минути, Реджеп Иведик написа:

Може. И аз не съм казал, каквото ми приписваш, така, че сме квит.

За теб нито дума е ставало, нито съм те обввинявал в нещо.

преди 5 минути, Емил Костов написа:

За теб нито дума е ставало, нито съм те обввинявал в нещо.

И аз не помня да съм те обвинявал в нещо. Писаното остава.

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

И аз не помня да съм те обвинявал в нещо. Писаното остава.

Понеже казваш, че съм ти приписвал нещо и затова така те попитах. Може всеки да прочете и прегледа всичките ми постове.

преди 6 минути, Емил Костов написа:

Може всеки да прочете и прегледа всичките ми постове.

Може и моите да прегледа. 

Проблем с тънките почуквания по кокалчетата нямам. Ама като оставите някой дрисък цял месец да ме псува, без да му правите нищо, и след това ме баннете на първа обида, малко не ми се връзва. 

Аз мога и да не псувам. Но си мислех, че имаме право да си връщаме. 

Абе какво цял месец, човека от година безнаказано псува всички, които пишат в темата му, включително и модераторите.

Сакън някой да не си върне. Излагате се.

Къв беше тоз чадър, какво беше туй нещо.

Сега тука сте тръгнали да се вайкате, че не се гонят хора, които никога никого не са обидили.

Как да ви разбирам ?

преди 17 минути, Реджеп Иведик написа:

Може и моите да прегледа. 

Проблем с тънките почуквания по кокалчетата нямам. Ама като оставите някой дрисък цял месец да ме псува, без да му правите нищо, и след това ме баннете на първа обида, малко не ми се връзва. 

Аз мога и да не псувам. Но си мислех, че имаме право да си връщаме. 

Абе какво цял месец, човека от година безнаказано псува всички, които пишат в темата му, включително и модераторите.

Сакън някой да не си върне. Излагате се.

Къв беше тоз чадър, какво беше туй нещо.

Това не го разбирам. В моя раздел псуване няма, нито пък обиди. Е вярно е че се пишат и говоря глупости, но това е нормално. Знаем каква е причината. Освен това при докладване една ли някой от модераторите няма да вземе отношение.

Това не го разбирам

Може. Гавря се с Калин, не с тебе. За тебе е края на поста, който край не си цитирал. Може би щото го добавих по късно.

Като не мога да го банна, поне да го избъзикам заслужено, и да ме банне окончателно, таман и ти ще се оттървеш от един нерусофил повече.

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Може. Гавря се с Калин, не с тебе. За тебе е края на поста, който край не си цитирал. Може би щото го добавих по късно.

Като не мога да го банна, поне да го избъзикам заслужено, и да ме банне окончателно, таман и ти ще се оттървеш от един нерусофил повече.

:lol6:Стига глупости. Защо да се отървавам от теб. Аз не съм нито русофил, нито пък русофоб. Просто се опитвам да отсея истината, защото нещата се украсяват много или се лъже очевадно. И това се прави в целия свят.

Между другото не ти се четкам, но ти си индивидуалност във форума и без теб няма да е същото.

Между другото не ти се четкам, но ти си индивидуалност във форума и без теб няма да е същото.

Взаимно. И аз не ти се четкам. Даже те нападам.

И на мен ще ми е неприятно да не мога да пиша тук, но сърце мъжко не трае, както е казал поета.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

:) всъщност точно това е мотото и заглавието на темата.

Забелязал съм че най големите тролове , визирам поняието трол - съсипващ темите с офтопици , спам, обиди и псувни , та точно те обвиняват всеки  , чието мнение и аргументи не могат да оборят по адекватен начин, че бил трол :) .

И най големите призиви за банвания, физическа разправа, и какво ли не, иде от тези беззъби откъм аргументация, "индивиди" :) 

Този форум е мръсен, но щенията на авторът на темата няма да станат реалност никога, защото форумът има нужда от потребители, които спят тук и пишат 24/7. Накрая ги правят вип, като легендата миро20, просто защото с глупостите си поддържат темите живи. 

Редактирано от иноТ (преглед на промените)

И както винаги приказки "от въздуха" за "глупости поддържащи темите" и тролове. Сравни коя да е тема със това което аз съм казал и това  с което много други са осрали темите.Големи комплекси че не можете да опонирате на едно нормално аргументирано мнение, каквито се старая да показвам. Без да се заяждам, спамя, обиждам, без личностни нападки, без критики за мнение.

Това най много ви вбесява.

Хубаво си помисли  защо форума е "мръсен " и заради кого.

преди 16 часа, miro20 написа:

И както винаги приказки "от въздуха" за "глупости поддържащи темите" и тролове. Сравни коя да е тема със това което аз съм казал и това  с което много други са осрали темите.Големи комплекси че не можете да опонирате на едно нормално аргументирано мнение, каквито се старая да показвам. Без да се заяждам, спамя, обиждам, без личностни нападки, без критики за мнение.

Аз си мисля, че спешно ти трябва Банан.
Форумът се превърна в бойно поле и тровене на ума. Изходихте се 1000 русофоби. Мразите Русия - ОК, излизайте с плакати пред руското посолство и не ни занимавайте с глупости. Мнения на платени политически тролове, пълни с целенасочена омраза/ХЕЙТ по модерному/ ми писна да гледам. Скрийте се вече.

И да ги баннат тия "тролове" форума пак ще е мръсен, защото е БЪЛГАРСКИ. До манталитет е. Във всеки бг форум, в който вляза доминират спорните теми и глупостите. Екипа обикновенно си търпи. В някои случаи една камара хора биват наказвани. И какво се случва? ТИШИНА! Някой направи ли тема винаги се превръща в спор. Харесват ви споровете и си го знаете. Без тях няма почти никакви активни теми. Типично е за българина да се сравнява с другите. Дори авторът на тази тема е прекрасен пример. Иска да няма тролове и бойно поле, а в темата за казармата се скъса да прави бойно поле с хора, на които отдалеч им личи, че няма смисъл да се спори с тях. През живота си не съм писал толкова, колкото той в другата тема.

А ти откъде знаеш как е в НЕ-българските форуми? И какво знаеш за манталитетът изобщо? Защото аз съм се учудвал какви клетви и псувни съм виждал в англоезични форуми с подобно, общо предназначение. Още повече, че ми правиш впечатление като податлив на флейм и категорично собствено мнение, в стил - крайна инстанция. Дори и тук, с няколко изречения успя да вземеш страна и да нахраниш и съседни теми. Разбира се, че определени теми ще генерират повече активност. Политическите тролове обаче са просто едни радиоточки, които бълват спам и дразнят с крайни, субективни мнения и не е ясно каква точно им е целта, или психичното здраве. Примерно за мен Miro20 не е политически трол. Има си мнение по-определени въпроси, изразява го, макар и често по-доста тролски и циничен начин. Освен това е оригинален. Но като изключим определени постулати, които си е заложил, е отворен за дискусии. Докато тоя бденков/калансув/ВКР-то, като го хванат бесовете, бълва теми на килограм, с едни и същи глупости. Ето и сега се е развихрил. Но не мисля, че банът е решение, има си опции във форумът, за който го дразни прекалено. Лошото е, че това се индексира и от търсачките.

Редактирано от RagnerBG (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.