Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кога ще се баннат политическите тролове от форума?

Featured Replies

преди 7 часа, simtech написа:

Ако администраторът на форума не вземе мерки, заричам се че от утре включително ще започна да флудвам всяка тема на форумните тролове с колкото се може повече на брой поредни съобщения с предупреждение "не хранете форумните тролове".
След като ВИЕ не взимате мерки, аз имам намерение при всяка удобна възможност така да им флудя темите, че написаното от тях да се изгуби в прилива на моя флуд.

Вземи глътни малко въздух, 9К поста??? 

• Отговори 100
  • Прегледи 8k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 3 часа, Ивайло Костов написа:

Вземи глътни малко въздух, 9К поста??? 

Аз съм в тоя форум почти от 10 години. Дори текущата ми регистрация е с 1 година по-стара от твоята. Та, аз съм едно от старите кучета тук. Преди не беше такъв помиярик, какъвто е станал сега.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 24 минути, Филипов написа:

чудо ли е сътанало, метлата ли е минала че не виждам поне 10 тролски теми на последния, когото игнорирах?

Баси и децата сте. Зор от тролове, сега зор за тролове. Чак па се игнорирате сякаш сте госпойци. :)

на 8.03.2017 г. в 5:20, Филипов написа:

чудо ли е сътанало, метлата ли е минала че не виждам поне 10 тролски теми на последния, когото игнорирах?

Къде го видя това " чудо " бе !?!

преди 20 минути, Кумчо вълчооо написа:

Къде го видя това " чудо " бе !?!

няма такова - никъде няма изтрита тема

проверих разделите където живеят - там са си темите, още

на 8.03.2017 г. в 5:20, Филипов написа:

там са си темите, нищо не е изтрито

но е добре да се сънуват красиви сънища

:)

преди 2 часа, haidukpikaso написа:

проверих разделите където живеят - там са си темите, още

Нямаш изкореняване :giggle1:

преди 4 минути, Вacко написа:

Нямаш изкореняване :giggle1:

тц, плюс тва съм за предпочитане пред политическите тролове

:P

за които иде реч тук

преди 2 минути, haidukpikaso написа:

тц, плюс тва съм за предпочитане пред политическите тролове

:P

за които иде реч тук

Кои са ти плюсовете за предпочитане?
Я шепни на ЛС :biggrin:
(може да не се окажеш толкова злобен лелчок знае ли се)

преди 39 минути, Вacко написа:

Кои са ти плюсовете за предпочитане?
Я шепни на ЛС :biggrin:
(може да не се окажеш толкова злобен лелчок знае ли се)

Тя за теб може и да е лелчок Васко, но за мен е младо момиченце!

преди 1 час, XYconstant написа:

От тролове към свалки. :D

Ти поне това да можеше, щеше да е добре! Не виждам нищо тролско. Ако говориш за тролове, направи справка в раздел политика. Човек често трябва да ти помага в мисленето.

Много живеете в тоя форум, ми се струва.

Изпратено от моят HTC One M9 с помощта на Tapatalk

преди 14 часа, * СТЕФАН * написа:

Тя за теб може и да е лелчок Васко, но за мен е младо момиченце!

А така чич Стефчо!

Братленца, ако троловете в нета са ви наистина голям проблем, значи нещо около вас сериозно се е бъгнало...

Айде да ги оставим да дрънкат/тролят/.Щом не е престъпление-Давай!

Ами,що им се връзвате?Нека си дрънкат.В техните теми.Ако не им пишем,кой будала ще го прави?

Щом пишат скверни неща,има админи!

• 3 месеца по-късно...
на 4.03.2017 г. в 13:49, simtech написа:

proexpert, bdenkov и miro20 трябва да са от първата партида баннати политически тролове.
Първите двама са наводнили форума с делюзиите си и наглите си откровени лъжи. Третият се пише на по-хитър и подклажда огъня.

Понеже ме споменаваш, само да уточня че   много рядко отговарям в спамерските им теми на бденков и сие. Което е очевиден спам, си е очевиден спам.

За останалото - поразходи се из последните няколко теми например, и виж кой се занимава с личностни обиди , заяжданици, офтопици , вулгаризми, нападки и какво ли още не ?

Това ще ти даде ясен отговор кой се знаимава с дискусии и кой отговаря  пряко на понятието "трол".

"платени" тролове и друг път съм казвал , тук няма. Нито аудиторията е важна, нито мащаба. Пари се плащат на никнещи пропагандни сайтове, както и за статии в също познати пропагандни медии.

И евентуално за спамене в коментари  в новинарски медии. За което е и познатия термин "кутевчета" :)

на 4.03.2017 г. в 12:11, Мойра написа:

Едва ли някой трол ще слезе там

Аз ще сляза.

То трол и трол не е едно и също, но съгласно контекста, който долавям в темата, трол е този, който не е русофил. В този смисъл съм трол та дрънка.

В темата се говори за политическите тролове а не троловете изобщо , между едните и другите има разлика , разликата е че политическите в голям случай са платени и не случайно си пускат темите.Докато другите го правят ей така защото или си нямат занимание или това им е хобито колкото и абсурдно да звучи.

преди 5 часа, Azhen написа:

В темата се говори за политическите тролове а не троловете изобщо , между едните и другите има разлика , разликата е че политическите в голям случай са платени и не случайно си пускат темите.Докато другите го правят ей така защото или си нямат занимание или това им е хобито колкото и абсурдно да звучи.

Да си от другите означава, че си комплексиран и озлобен.

преди 7 часа, Реджеп Иведик написа:

съгласно контекста, който долавям в темата, трол е този, който не е русофил.

Именно :)   Който не цитира и чете вашите путински фейкове , и пропагандни червени  сайтове - автоматично му се лепи етикет "трол" :) И парадокса е че този човек се засипва с изцяло тролски похвати с помия обиди и спам .

С малки уточнения че тукашните русофили са путинисти ползващи гугъл транслейт :) . Истински русофили като мен, с по високи оценки по руска литература и език  от руснаци, но на първо място българофил и фен на всеизвестните ни Възрожденци, са много малко .

преди 1 час, Мойра написа:

Да си от другите означава, че си комплексиран и озлобен.

Именно. Пригласяйки на тази втора група , ти към кои си ?

Толквоа ли не може да се дискутира каквито и да е политически и др теми, без да се засипва опонента със тотална комплексарщина, помия и обиди ??

не са фейкове просто се  все още търсят доказателства 

но за много малко от позитивните неща за господин Путин все още  не са намерени доказателства за повечето  обаче са намерени 

за негативните няма  предоставено 1 доказателство и  ги водят спекула (  фейк нюз по моему )

Пак ще напиша както и в предишния си пост, че троловете няма да се махнат, баннат, избиват и прочие. Целта е да се пише. Дали написаното е вярно или не вече е без значение. Навсякъде положението е такова.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.