Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кога ще се баннат политическите тролове от форума?

Featured Replies

Аз отдавна спрях да влизам в политическите теми (може би от 2014 лятото). То караници, агитации.. е*ало си е мамата.... Чета си чат-пат компютърните, ама и там яко неграмотници са се навъдили и дават акъли.. А и в аудиото спряха да пишат хората, от които човек може нещо да научи...

Дето се вика - вече влизам само по навик, а и да прочета някоя простотии от типа на "Акам само топчета" (имаше подобна тема преди време :ph34r:),  "Пъпчив тийн съм и никоя не иска да ми върже - сите жени са кОври" и девствените размисли на Anne Frank....

• Отговори 100
  • Прегледи 8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Има опция блокиране < че работата на админа и на модератора какви са да гледат само сеир ли ? как някакви уронват престижа на форума . Заради тези тролове много народ избяга от форума . 

Пиша доклад за тема да се изтрие до ден днешен не е изтрита . Ако беше в конкурентен форум темата отдавна да е помен . Пускам коментари тролски за доклад пак няма реакция . Пиша на модератор , админ за триене пак няма отговор и реакция , Тука всеки си гледа интереса .

proexpert, bdenkov и miro20 трябва да са от първата партида баннати политически тролове.
Първите двама са наводнили форума с делюзиите си и наглите си откровени лъжи. Третият се пише на по-хитър и подклажда огъня.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 34 минути, simtech написа:

proexpert, bdenkov и miro20 трябва да са от първата партида баннати политически тролове.
Първите двама са наводнили форума с делюзиите си и наглите си откровени лъжи. Третият се пише на по-хитър и подклажда огъня.

Беше ми любопитно кога ще се издадете къде точно Ви стяга шапката. :) Все още в тази страна свестните считат за луди/тролове. Затова и аз избягвам да влизам в политическия раздел. В началото е смешно, но после ми става тъжно и за пореден път си казвам - явно си заслужаваме още десетки години мизерия и челно място в класациите по мрънкане. Защото упорито отказваме да погледнем фактите и да си вземем поука от историята такава, каквато е.

Ще да е абсолютна дискриминация да се баннат политическите тролове! Първо ще трябва да има неуспоримо доказателство! Второ всеки има право на мнение, както и да защитава възгледите си! 

Ака има бан обаче ще трябва да е както за леви, то така и за десни политически тролове иначе излиза че ще си правим чистка според интереса!:getout:

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

преди 3 часа, simtech написа:

Alex ^ Vanko също трябва да изчезне от форума

преди 3 часа, Кумчо вълчооо написа:

Ще да е абсолютна дискриминация да се баннат политическите тролове! Първо ще трябва да има неуспоримо доказателство! Второ всеки има право на мнение, както и да защитава възгледите си! 

Има право, но няма право да флууди форума с еднотипни теми, една след друга и да пълни цели раздели с еднотипен спам и жлъч. Да си защитаваш мнението е едно, да превръщаш форума в сметище, кошче за душевни отпадъци е друго.

преди 4 часа, sten90 написа:

Все още в тази страна свестните считат за луди/тролове.

Нали? То трябва да си свестен и нормален, с всичкия си, за да пуснеш 30 теми една след друга "комунистите това", "русия онова". Ама комунизмът отдавна свърши и вече не сме дружки с Русия.
Ама всеки мълчи, че тия демократи, дето ни управляват сега са бивши комунисти. Агент гоце, агент тоя, агент оня.

преди 16 минути, simtech написа:

Има право, но няма право да флууди форума с еднотипни теми, една след друга и да пълни цели раздели с еднотипен спам и жлъч. Да си защитаваш мнението е едно, да превръщаш форума в сметище, кошче за душевни отпадъци е друго.

Нали? То трябва да си свестен и нормален, с всичкия си, за да пуснеш 30 теми една след друга "комунистите това", "русия онова". Ама комунизмът отдавна свърши и вече не сме дружки с Русия.
Ама всеки мълчи, че тия демократи, дето ни управляват сега са бивши комунисти. Агент гоце, агент тоя, агент оня.

Комунизмът може и да е "свършил" официално, но някои групи хора се опитват да ни дърпат назад. Кои с користни цели, кои от носталгия по отминалата младост, трети - от глупост/непознаване на фактите...

Ако имате за демократ онзи бракониер, който искаше да ни нахлузи "Троен Члем" и два президентски мандата му се видяха малко, или пък един премиер, който въздиша че не можел да боядиса построеното от "Бай Тошо" - мисля, че Вашето мислене е объркано.

Хората(и политиците) трябва да се преценяват главно по това което правят, а не толкова по това какво говорят и още по-малко - по това кои са родителите им.

Редактирано от sten90 (преглед на промените)

преди 23 минути, sten90 написа:

Комунизмът може и да е "свършил" официално, но някои групи хора се опитват да ни дърпат назад. Кои с користни цели, кои от носталгия по отминалата младост, трети - от глупост/непознаване на фактите...

Трол такъв, грам не ме интересува. Вдигай байряка и отивай пред парламента.
Аз като ни гледам, Герберите така хубаво ни дръпнаха, че още 30 години няма да се оправим.
За мен такива като теб ни дърпат назад. Вечният лов на вещици..от платените политически тролове.
Форумът е място за изразяване на мнение, не за словоблудство и флудене с безполезни еднотипни теми. proexpert и bdenkov имат сигурно над 100 теми създадени от тях с една единствена цел да флудят форума с теми против русия.
Една не ви стига, какво ли? Или понеже никой не ви обръща внимание на имбецилните словоизлияния, решихте да напълните форума с помия? Какво направихте вие за България, освен да серете в тоя форум?

преди 10 минути, simtech написа:

Трол такъв, грам не ме интересува. Вдигай байряка и отивай пред парламента.
Аз като ни гледам, Герберите така хубаво ни дръпнаха, че още 30 години няма да се оправим.
За мен такива като теб ни дърпат назад. Вечният лов на вещици..от платените политически тролове.
Форумът е място за изразяване на мнение, не за словоблудство и флудене с безполезни еднотипни теми. proexpert и bdenkov имат сигурно над 100 теми създадени от тях с една единствена цел да флудят форума с теми против русия.
Една не ви стига, какво ли? Или понеже никой не ви обръща внимание на имбецилните словоизлияния, решихте да напълните форума с помия? Какво направихте вие за България, освен да серете в тоя форум?

:D Много Сте напрегнат. Имате нужда от оЛабване...

на 4.03.2017 г. в 13:49, simtech написа:

Е нали това е целта Simtech. Само в този форуим ли е така. Я виж в един Facebook какво се случва. Целта е да се пише, да има статии и посещения. Човек сам си избира дали да се занимава с троловете или да ги игнорира.

преди 7 минути, Емил Костов написа:

Е нали това е целта Simtech. Само в този форуим ли е така. Я виж в един Facebook какво се случва. Целта е да се пише, да има статии и посещения. Човек сам си избира дали да се занимава с троловете или да ги игнорира.

Аз искам мир и спокойствие. Преди 9 години, когато за първи път се регистрирах в този форум, нещата не бяха така, както сега.

преди 4 часа, simtech написа:

Аз искам мир и спокойствие. Преди 9 години, когато за първи път се регистрирах в този форум, нещата не бяха така, както сега.

Твое право на избор е да имаш мир и спокойствие. Трола няма да го промениш. Той сам си е избрал да бъде такъв.

преди 58 минути, Емил Костов написа:

Твое право на избор е да имаш мир и спокойствие. Трола няма да го промениш. Той сам си е избрал да бъде такъв.

това да

но може блокирането да е блокиране - а то не е

И мен ме натоварва постоянното отмятане като прочетен раздела за празни приказки и този за политика, ама няма как на всички угодия. Някакъв майдан ми се е запечатал в акъла от месеци наред.

преди 44 минути, haidukpikaso написа:

но може блокирането да е блокиране - а то не е

Да си дойдем на думата!

преди 1 час, Кумчо вълчооо написа:

Да си дойдем на думата!

поне да го махнат - като не върши никаква работа

преди 5 часа, Емил Костов написа:

Трола няма да го промениш.

Ами тогава ги ликвидирайте.

преди 22 минути, simtech написа:

Ами тогава ги ликвидирайте.

Те всъщност са полезни, точно на опозицията са полезни. Тролът е коректив. Гледаш го, четеш го, и се плашиш какво му е в главата. Онова същото дето е било в главите на онея диваци коит са реализирали народния съд - туморът на индоктринизацията. Толкова са радикални в размишленията си, че всеки с що-годе функциониращи логически вериги мигновено решава да се дистанцира от тях. Дори частично да споделя идеите им, намира за по-разумно да се премести в някоя друга група която макар с противоположни ценности изглежда с акъла си.

Не пиши глупости! В тъпите им кратуни са единствено "30 сребърника" - заработените стотинки за флуда и откровената дезинформация, с които задръстват всяка дискусия по някъкъв проблем. Нормалните хора хич нямат желание да разговарят с радиоточката, нормалните мнения потъват в бойклуците и откровените им фекалии. И след като написаното в интернета остава, след време подрастващите ще четат изопачена история, Че Левски бил терорист, и Ботев се е сражавал с кротко присъсвалите на наша територия турски икономически експерти. Че тогава и сега е все тая, защото  сме имали десятъка - най-прогресивното икономическо управление в света.

преди 11 часа, Пaчo написа:

Те всъщност са полезни, точно на опозицията са полезни. Тролът е коректив.

Какъв коректив, когато флудът им не позволява на нормалните хора да коментират нещо?
Прочел ли си ми подписа? Те са се отказали от разума и всяка дискусия с тях е като да даваш лекарство на мъртвец. Няма да оживее. Няма да се оправи. Няма да се поправят. Не им пука. Те са тук да унищожат форума. А ЗАЩО АДМИНИСТРАЦИЯТА не взима мерки? Пуснал съм поне 15 доклада.

Утре в 07:34 има насрочено почистване Живич,отдъхни си :)
Тролове,гоблини и производни ги екстрадират от форума 

Ако администраторът на форума не вземе мерки, заричам се че от утре включително ще започна да флудвам всяка тема на форумните тролове с колкото се може повече на брой поредни съобщения с предупреждение "не хранете форумните тролове".
След като ВИЕ не взимате мерки, аз имам намерение при всяка удобна възможност така да им флудя темите, че написаното от тях да се изгуби в прилива на моя флуд.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.