Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За и против Европейският съюз. За и против Евразийският съюз.

Featured Replies

преди 12 минути, miro20 написа:

Обиколил си щото мама и тати са те водили.

И въобще не бе толкова лесно . Дори за райони в България се налагаше да се дават обяснения, да не говорим че без бележка не можеш да припариш до Малко Тръново или др.

Хаиде стига лъга де ! Оля се вече. Обяснение се давали заявления се пишели, ... дрън дрън Ярино.
В лятото на 87ма със симсоните няколко човека 20 дена обикаляхме на палатки по черноморието на България без да се обясняваме на никой и още нямахме 18 години.
Сега на те ли да вярвам или на себе си ?

Ти по каква работа си бил до Малко Търново ако не е тайна че ти е трябвало бележка ?

• Отговори 243
  • Прегледи 12,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 24 минути, BMW Маниак написа:

Хаиде стига лъга де ! Оля се вече. Обяснение се давали заявления се пишели, ... дрън дрън Ярино.
В лятото на 87ма със симсоните няколко човека 20 дена обикаляхме на палатки по черноморието на България без да се обясняваме на никой и още нямахме 18 години.
Сега на те ли да вярвам или на себе си ?

Ти по каква работа си бил до Малко Търново ако не е тайна че ти е трябвало бележка ?

На него не му е трябвало бележка, той ги е давал като комсек:D

Да, не отричам че ме  кефи как деца ми обясняват как сладоледа е бил безплатен "едно време" , а сега е скъп , грозен, и не е вкусен, и как са си правили "каквото си искат"  :):)

преди 4 минути, miro20 написа:

Да, не отричам че ме  кефи как деца ми обясняват как сладоледа е бил безплатен "едно време" , а сега е скъп , грозен, и не е вкусен, и как са си правили "каквото си искат"  :):)

Похвали се сега кога си свободен да си правиш какво искаш кой държави табу за през соца си посетил? Излез най накрая от тази апаратна че се оля в лъжи.

Пример:

преди 51 минути, miro20 написа:

Да се отиде в ГДР пък дори не споменавам ... :)

Един приятел и комшия по него време го вдигнаха без да го питат или да се е натискал на ученическа бригада в ГДР а ти пак повтаряй лъжите си.

преди 18 минути, miro20 написа:

Миро е бил сериозен като прилежна ученичка (все пак комсек), а ние правехме каквото си искахме въпреки, че отнасяхме понякога пердаха:D

Чули недочули какво било ... ама си плямпат..... :):) Вече ти казах за сладоледа... прекрасна илюстрация си .

Чули недочули какво било ... ама си плямпат..... :):) Вече ти казах за сладоледа... прекрасна илюстрация си .

Какво за сладоледа, тогава нямаше подобрител от жлезите в ануса на бобрите:) Киселото мляко траеше само 3 дни и беше като днешното домашно, а не да трае 3-4 седмици и пълно с палмово масло и разни подобрители. Изобщо днес във всяка храна подобрител й е майката:)

преди 5 минути, miro20 написа:

Защо имам чувството че съм ви батко ве господин старшина школник. Аз му говоря от първо лице какво съм видял с очите си той ми повтаря като радиоточка какво му спуснат в апаратната. Престани да вкарваш дезинформация на база какво си чул или прочел някъде от  пропагандните ти линкове.

Ти и спомен от сладоледа по соца ли имаш ?
Пак е нещо че аз останах по едно време с впечатление че са те отгледали само с типов хляб и салам Камчия в тоя мизерен соц.  А сега си се охранил от банани и шоколад Милка.

преди 6 минути, miro20 написа:

Наистина ли не разбирате алегорията, или сте си природно толкова интелигентни ?

Пред факта, алегорията не хваща дикиш - нещо, което зор ще разумееш, вероятно поради природната ти неинтелитентност. 

Наистина ли не разбирате алегорията, или сте си природно толкова интелигентни ?

Не ти четем много-много мъдростите, а може и да не сме толкова интелигентни, иначе и ние щяхме да сме соросчета, щото там прости, явно, не взимат (само умни и красиви):)

преди 57 минути, miro20 написа:

Да, добре... разбрах.... природно ви е.

Ако си написал повече от 1 изречение, минавам написаното с диагонален поглед и си пиша квото ми хрумне. Ама на бас, че ти не можеш тъй:D

Ве миро! Като сме не знам кви си - що се знимаваш с нас! Беж, да обучаваш там други от твоя сой! 

Сега по темата. Важно е какво ще излезе от изборите във Франция и после   .......хъъъм!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

Че кой се занимава с вас бре... :):)

Вижте се сами как всяка тема обръщате на личностни нападки към мен.

Не аз се интересувам от вас, не аз спамя с личностни обиди и заяжданици, и никого не коментирам или обиждам  в личен план, а вие. :):)

Сладури :)

преди 17 минути, miro20 написа:

Не аз се интересувам от вас, не аз спамя с личностни обиди и заяжданици, и никого не коментирам или обиждам  в личен план, а вие.

Ма разбира се - даже е учудващо, как църквата все още не те е провъзгласила за жив светец. 

преди 11 минути, sound написа:

Ма разбира се - даже е учудващо, как църквата все още не те е провъзгласила за жив светец. 

Никога не е късно:D А може и посмъртно да го зарадват:D Все пак човекът каквото каже е не просто истина, а свята истина:D

преди 9 минути, miro20 написа:

ето пак :)

Е, не е ли тъй?:D

Бе, миро! На война, като на война. Какво сега??? Или ти, като ученик на твоите ЕС приятели и Евроатлантици искаш само да нанасяш удари, без да получаваш ответни ли? Не може да се налага само една гледна точка. И Бойко събра флаговете щото разбра че нещата се променят в друга посока. само ти ли не схващаш???

Както казах да минат изборите във Франция и ще видим.

• 1 месец по-късно...

За къде пътуват българите зад граница? /по държави в цифри/

http://frontalno.com/за-къде-пътуват-българите-зад-граница/

на 4.07.2017 г. в 0:11, kalansuv написа:

За къде пътуват българите зад граница? /по държави в цифри/

http://frontalno.com/за-къде-пътуват-българите-зад-граница/

Мноо интересно, няма що.

преди 21 часа, karadzha написа:

Мноо интересно, няма що.

Това е жив пример за НЛП в действие!!! Вместо Гърция, пишат ЕС и внушението вече е друго!!!

Редактирано от Джугашвили (преглед на промените)

• 5 седмици по-късно...

На 1 февруари 2017 г. румънците масово излязоха на протест срещу правителството на социалистите (бившите комунисти). Причината е решението на правителството да обяви амнистия на политическите затворници, осъдени за корупция, което явно е притеснило определени кръгове. Румънците сметнаха, че това решение е повече от престъпно и над 300 000 души бяха на улицата, биха се с полицията и до момента спечелиха оставката на един министър. Подобна гражданска активност събужда завистта на немалко българи, които си казват "Ех, тези румънци, как ще ги стигнем". А истината е, че сегашното действие на ръмунските граждани е част от един по-дълъг процес, в който те, за наше съжаление, се справят по-добре от нас.

И това донякъде се корени в начина, по който двата народа се справиха със своите комунистически диктатори. Николае Чаушеску бе застрелян като куче за престъпленията си, а Тодор Живков не бе осъден, умря от старост и днес му се вдигат паметници.

Още по темата: https://voinaimirblog.wordpress.com/…/българия-и-румъния-д…/

Image may contain: one or more people and outdoor

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.