Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Намокрен телефон

Featured Replies

преди 11 часа, Profruit написа:

Процесор различен от Snapdragon аз не поглеждам.

И там ти е грешката. А това за аудиофилите ме убеди, че си баламурник от класа.

П.П. Виж все пак един ''абсолютен боклук'' - geekbench-apple-a11-bionic.

• Отговори 134
  • Прегледи 14,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
на 30.09.2017 г. в 10:18, Profruit написа:

Хайде и моите 5ст за развитие на темата.

Професорът е обяснил разбираемо. Сулфатизацията е убила пистите на платката и в резултат - фонът гушнал букета. Всякакви сервизни клизми и шаманизми са загуба на време и средства, още повече за модел от 2014г. Аз също преживявам подобни житейски загуби и в качеството на "работен кон" купувам народния любимец. За лято 2017г това е Xiaomi Redmi Note 4X с Official Global firmware.

huynia

Снимката е фотошопирана, от официалния сайт, но на живо излежда отлично. Този апарат струва родните 250 лъва. Защо той?
Заради:

1. 4000mA батерия
  2. IR port
  3. FM radio
  4. FullHD IPS отличен екран
  5. 3GB RAM
  6. 32GB ROM
  7. Snapdragon 625 Octa Core процесор
  8. oтлична българизация
  9. Android 7.0
  10. качествена сглобка

Процесор различен от Snapdragon аз не поглеждам. Телефони с този процесор поддържат кодек apt-x (аудифилите знаят защо). Притежавам апарата от месец и никакви претенции нямам. Да, това е бюджетен апарат и слабото място е посредствената камера и залязващия класически дизайн на кирпич. На живо с защитно стъкло и калъф.

huynia

дерзай!

Благодаря за мнението ти, но каква му е цената на този?

преди 20 часа, XECUTIONER написа:

И там ти е грешката. А това за аудиофилите ме убеди, че си баламурник от класа.

П.П. Виж все пак един ''абсолютен боклук'' - geekbench-apple-a11-bionic.

Ако може без обиди тук, казвала съм го не веднъж. Благодаря ви за мненията, но за сега съм се спряла на Samsung Galaxy А3 (2017).  Само цената ми е малко висока но мога да почакам да падне.

преди 29 минути, AstralGirl написа:

Ако може без обиди тук, казвала съм го не веднъж. Благодаря ви за мненията, но за сега съм се спряла на Samsung Galaxy А3 (2017).  Само цената ми е малко висока но мога да почакам да падне.

Мисля, че със всеки твой пост се влюбвам все повече и повече. ;)

преди 31 минути, AstralGirl написа:

Така че не спирай да пишеш. 

• Автор
преди 11 минути, П.Петров написа:

Така че не спирай да пишеш. 

Хахахха ти май сериозно си вярваш на тези приказки. Хайде стига глупости моля те... Това е извън темата и не желая да се спами излишно тук. 

на 10/1/2017 в 18:55, AstralGirl написа:

Хахахха ти май сериозно си вярваш на тези приказки. Хайде стига глупости моля те... Това е извън темата и не желая да се спами излишно тук. 

Какво стана с влажният ти телефон?

• Автор
на 4.10.2017 г. в 21:28, П.Петров написа:

Какво стана с влажният ти телефон?

Нищо. Реших да го дам да го отворят да видят как е отвътре.

• Автор

Имам само един въпрос и моля за отговор без излишно заяждане. Реших да го дам на сервиз да го отворят, да видят какво е положението му отвътре, за диагностика както се казва. Въпросът ми е, като правят тази диагностика ще ми се запази ли всичко в телефона? 

• Автор

От днес темата може да се смята за приключена. Телефона вече е на сервиз. 

преди 4 часа, AstralGirl написа:

Това че си го дала на сервиз, не означава че темата е приключила. Може да не ти го оправят или да ти го върнат по-повреден и от преди. Нека да изчакаме. :)

• Автор
преди 13 минути, П.Петров написа:

Това че си го дала на сервиз, не означава че темата е приключила. Може да не ти го оправят или да ти го върнат по-повреден и от преди. Нека да изчакаме. :)

Тиииии друга работа нямаш ли, да говориш така :D Аз сутринта хем му казах на баща ми, нека го погледнат само да го отворят, не искам да го правят. Ама да видим какво ще стане.

преди 13 минути, AstralGirl написа:

Тиииии друга работа нямаш ли, да говориш така :D Аз сутринта хем му казах на баща ми, нека го погледнат само да го отворят, не искам да го правят. Ама да видим какво ще стане.

Ако е за гледането само и аз можех да ти го отворя и да ти го погледна. Даже нямаше да разбереш какво си мисля след отварянето. :)

• Автор
преди 7 минути, П.Петров написа:

Ако е за гледането само и аз можех да ти го отворя и да ти го погледна. Даже нямаше да разбереш какво си мисля след отварянето. :)

Хахаххаха 

преди 23 часа, AstralGirl написа:

Ако това е намокрения телефон мисията просто е невъзможна. Само гледай в сервиза да не ти вземат пари и след няколко дена да се повтори същото. Тоест телефона да не работи.

• Автор
преди 38 минути, Емил Костов написа:

Ако това е намокрения телефон мисията просто е невъзможна. Само гледай в сервиза да не ти вземат пари и след няколко дена да се повтори същото. Тоест телефона да не работи.

Телефона си работи. И като стана този инцидент 3 дни го държах да съхне без батерия. А това, че работи имам предвид, не ми забива, не ми прави някакви...номера. Само това, че батерията ужасно бавно се зарежда и до края на деня е паднала отново. Ще видим какво ще кажат от сервиза, днес баща ми е звънял да пита какво става, но не го бяха отваряли още.

преди 6 часа, AstralGirl написа:

Телефона си работи. И като стана този инцидент 3 дни го държах да съхне без батерия. А това, че работи имам предвид, не ми забива, не ми прави някакви...номера. Само това, че батерията ужасно бавно се зарежда и до края на деня е паднала отново. Ще видим какво ще кажат от сервиза, днес баща ми е звънял да пита какво става, но не го бяха отваряли още.

Чудят се хората след като ти го отворят как ще премахнат мухъла от влагата по платката. Нали той е канцерогенен, ще трябва допълнително предпазно облекло. Да не си помислиш, че нарочно те бавят, за това ти го казвам. 

Редактирано от П.Петров (преглед на промените)

• Автор
преди 1 час, П.Петров написа:

Чудят се хората след като ти го отворят как ще премахнат мухъла от влагата по платката. Нали той е канцерогенен, ще трябва допълнително предпазно облекло. Да не си помислиш, че нарочно те бавят, за това ти го казвам. 

Благодаря, не ни най-малко не си мисля, че нарочно ме бавят. Ако питаш мен аз още като го давах на баща ми казах, само да го отворят да го погледнат дали е много окислен вече, дали има смисъл да се прави... Ако кажат, че ще е много скъпо, да не се занимават изобщо...

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Темата може да се затвори от администраторите на сайта. Телефона е готов, така, че  темата е приключена.

• Автор
преди 9 минути, XYconstant написа:

Дързост и красота приключи, темата още НЕ!

Хахахахха е какво още има да се обсъжда по темата телефона е готов. Днес ще го взема и....остава само и зарядно да си купя.

преди 10 минути, AstralGirl написа:

Хахахахха е какво още има да се обсъжда по темата телефона е готов. Днес ще го взема и....остава само и зарядно да си купя.

Как са му въздействали и колко струва въздействието?

• Автор
преди 8 минути, П.Петров написа:

Как са му въздействали и колко струва въздействието?

Отворили са го, не са казвали нищо да е бил окислен или зле отвътре. Казали са само, че буксата за зарядното е сменена. И това ще и струва 28.60. 

преди 9 минути, AstralGirl написа:

Отворили са го, не са казвали нищо да е бил окислен или зле отвътре. Казали са само, че буксата за зарядното е сменена. И това ще и струва 28.60. 

А как ще ти затварят темата, като ти още не си го взела и не си го тествала. Т'ва е като приказката за рибата и тигана. :)

• Автор
преди 8 минути, П.Петров написа:

А как ще ти затварят темата, като ти още не си го взела и не си го тествала. Т'ва е като приказката за рибата и тигана. :)

Хаххаха е така казах за да не досаждам вече с темата си. Иначе довечера към 17 часа ще е при мен, и ще го пробвам. Остава и зарядно да си взема и проблема е решен.

преди 1 час, AstralGirl написа:

Хаххаха е така казах за да не досаждам вече с темата си. Иначе довечера към 17 часа ще е при мен, и ще го пробвам. Остава и зарядно да си взема и проблема е решен.

Значи, можем да очакваме нови коментари сега и за зарядното.За него предварително напишете де ще го топите, за да ви препоръчаме най доброто за такава цел!

• Автор
преди 24 минути, *LZ4JW* написа:

Значи, можем да очакваме нови коментари сега и за зарядното.За него предварително напишете де ще го топите, за да ви препоръчаме най доброто за такава цел!

Тази ирония е напълно излишна. Не съм няква 13 годишна пикла, че нарочно да съм потопила телефона. А както казах не веднъж просто тук очаквах, че ще ми отговарят хора, които разбират от такива неща и няма да се подиграват. Както казах за мен темата е приключена, така, че всякаква ирония и подигравки можеш да си ги спестиш. На всеки може да се случи. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.