Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Намокрен телефон

Featured Replies

• Автор
преди 42 минути, Емил Костов написа:

Аз не мога да разбера след като се обясни многократно че този телефон си заминава, защото още правиш глупости.  Отиди в един магазин и си вземи един телефон на изплащане и си реши проблема.

Благодаря за "милото" изказване. Знам, че телефона рано или късно ще спре да работи колкото и да се държи, просто се чудя има ли смисъл от нова батерия и зарядно или направо да купувам нов телефон.. Просто гледам колкото мога повече да забавя купуването на нов телефон.

Редактирано от AstralGirl (преглед на промените)

• Отговори 134
  • Прегледи 14,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 8 минути, AstralGirl написа:

Благодаря за "милото" изказване. Знам, че телефона рано или късно ще спре да работи колкото и да се държи, просто се чудя има ли смисъл от нова батерия и зарядно или направо да купувам нов телефон.. Просто гледам колкото мога повече да забавя купуването на нов телефон.

Е щом имаш излишни пари да вкарваш в телефон, чийто хардуер е окислен и може да умре всеки момент то си е твое решение. Проблема може да не е в батерията. Може нещо да е окъсило и да я изтощава.

• Автор
преди 8 минути, Емил Костов написа:

Е щом имаш излишни пари да вкарваш в телефон, чийто хардуер е окислен и може да умре всеки момент то си е твое решение. Проблема може да не е в батерията. Може нещо да е окъсило и да я изтощава.

Прав си, дори да си купя зарядно и батерия щом е бил намокрен и не е бил на сервиз рано или късно ще спре да работи и май наистина няма смисъл да си давам парите за зарядно и батерия а направо да си търся нов телефон.  Просто ми се струваше по лесно с батерия и зарядно отколкото телефон, нооо да щом след намокрянето не го занесох на сервиз сега рано или късно ще спре да работи и по добре нов, отколкото да се мъча още с този.

Изчетох и трите страници и ми се струва, че си несериозен/а. Как ще търсиш кабел 2 дни? Ти в кочина ли живееш, в замък ли живееш? 

Взимай тИлИфон на изплащане и си готов/а

• Автор
преди 48 минути, Audi Power написа:

Изчетох и трите страници и ми се струва, че си несериозен/а. Как ще търсиш кабел 2 дни? Ти в кочина ли живееш, в замък ли живееш? 

Взимай тИлИфон на изплащане и си готов/а

Несериозния си ти. Това са подробности и беше отдавна това. Сега въпросното зарядно не работи. А батерията не се заржда. Цяла вечер беше на зарядно а сутринта се беше заредил до 86 % . Затова търся решение...

Или си купуваш ново зарядно и батерия, или нов телефон.Друг вариянт няма.Все пак телефоните се сменяват след известно време.Дали си заслужава 20-30 лева, това ти си знаеш.

Ако нещо е дало на късо и дърпа от батерията, то тя ще загрява.

Аз имам същия телефон, 3та година, батерията държи 1 ден без никакви проблеми.Ма пък имам друг проблем.Когато го зареждам с оригиналия USB кабел пред компютъра, пиши като ощипано бебе.Включва и изключва през 1 секунда.Ако е с друг кабел, когато седи неподвижен си се зарежда, а като го бутна леко и тоя път само 1 път изключва и включва.Сложа ли го в контакт независимо с какво зарядно, си зарежда без проблем и не спира като го движа.Явно нещо вътре е дало фира.

Та или си купи нов, или рискувай малко пари.

• Автор
преди 1 час, Pamlea написа:

Или си купуваш ново зарядно и батерия, или нов телефон.Друг вариянт няма.Все пак телефоните се сменяват след известно време.Дали си заслужава 20-30 лева, това ти си знаеш.

Ако нещо е дало на късо и дърпа от батерията, то тя ще загрява.

Аз имам същия телефон, 3та година, батерията държи 1 ден без никакви проблеми.Ма пък имам друг проблем.Когато го зареждам с оригиналия USB кабел пред компютъра, пиши като ощипано бебе.Включва и изключва през 1 секунда.Ако е с друг кабел, когато седи неподвижен си се зарежда, а като го бутна леко и тоя път само 1 път изключва и включва.Сложа ли го в контакт независимо с какво зарядно, си зарежда без проблем и не спира като го движа.Явно нещо вътре е дало фира.

Та или си купи нов, или рискувай малко пари.

Благодаря за съвета. След дълги размишления и четейки мненията тук, взех решение. Първо да пробвам да купя нова батерия и да пробвам да заредя телефона с зарядното на сестра ми. Ако с нея няма проблеми, ще си купя и зарядно (както казах това, което ползвах се счупи скоро). А ако след като си купя батерия има същия проблем тогава ще се оглеждам вече за нов телефон. 

Телефона Декември ще направи 3 години а батерията, с която е в момента е втора за него. Зарядното си е наред то е на сестра ми. Зарядното няма проблеми (то не е давало на късо). Но да като се зарежда телефона много загрява отзад. 

Хаххаха това за бебето ми хареса. Аз с оригиналното ми зарядно, с което беше купен телефона го зареждах от самото начало през лаптопа защото накрайника, в който се пъха кабела племенника ми го счупи малко след купуването на телефона. А проблема с изключване и включване като се зарежда...го  имам и аз от вчера. Като го сложих да се зарежда беше на 1 % и постояно се изключваше и даваше индикации, че отново и отново почва да се зарежда. (Сега пак е на зарядно не съм го проверявала дали изобщо се зарежда сега).

Дълготрайно зареждане от USB..., паданията на батерията до 1%..., все неща, оказващи влияние върху живота на батерията. Сменяй я и се грижи за телефона си, ако искаш да ти служи дълго.

• Автор
преди 6 часа, XYconstant написа:

Дълготрайно зареждане от USB..., паданията на батерията до 1%..., все неща, оказващи влияние върху живота на батерията. Сменяй я и се грижи за телефона си, ако искаш да ти служи дълго.

Благодаря за съвета. Да това и смятам да направя утре (т.е вече днес). Ще си купя нова батерия и ако с нея пак го има този проблем тогава вече ще търся нов телефон. А тази сутрин е зареден само до 64% вчера сутринта беше се заредил само до 86....

преди 18 часа, AstralGirl написа:

Несериозния си ти. Това са подробности и беше отдавна това. Сега въпросното зарядно не работи. А батерията не се заржда. Цяла вечер беше на зарядно а сутринта се беше заредил до 86 % . Затова търся решение...

Аз съм си сериозен и не търся заряднита по 2 дни както и телефони с часове ;)

преди 9 часа, AstralGirl написа:

Благодаря за съвета. Да това и смятам да направя утре (т.е вече днес). Ще си купя нова батерия и ако с нея пак го има този проблем тогава вече ще търся нов телефон. А тази сутрин е зареден само до 64% вчера сутринта беше се заредил само до 86....

Това ми се струва от зарядното, а не от батерията.

Преди 4-5 години и аз имах този проблем с моторола, когато ползвах зарядно на нокия и не се зареждаше нормално. Когато го ползвах батерията падаше (въпреки, че се зареждаше) а когато го оставя му трябваше ден/два за да се зареди.

• Автор
преди 1 час, Audi Power написа:

Аз съм си сериозен и не търся заряднита по 2 дни както и телефони с часове ;)

Това ми се струва от зарядното, а не от батерията.

Преди 4-5 години и аз имах този проблем с моторола, когато ползвах зарядно на нокия и не се зареждаше нормално. Когато го ползвах батерията падаше (въпреки, че се зареждаше) а когато го оставя му трябваше ден/два за да се зареди.

Ами и ти да имаш 4 годишен племенник, който без да го видиш ти го е взел и го е скрил в гаража в багажника на колата и ти не знаеш, че е там, и ти ще го търсиш два дни. Но както казах това не е важно в момента. Въпросното зарядно вече не работи, така, че смятам тази тема ((скритото зарядно) за приключена. 

Не знам дали е от зарядното това, с което зареждам (или поне се опитвам) вече няколко дена тук, на сестра ми и зарежда телефона без проблеми, а при мен не иска и това е. Вчера до 86 %, (цяла вечер), днес 68 %....  Ще пробвам първо с нова батерия, ако тя се зарежда нормално тогава ще си купувам ново зарядно. А въпросното зарядно е универсално за Самсунг и не вярвам в него да е проблема. Според мен не може на сестра ми телефона да се зарежда с него без проблеми, а при мен да не иска. 

Вие е*авате ли се? Три страници глупости изписани да ходите по акъла на неква п*кла? Къде всичките мнения и решения можеха да се съберат в един отговор от средно интелигентен човек? Верно запада тоя форум.

пп. Са ше ме накажат.

Редактирано от Silvering (преглед на промените)

преди 40 минути, Silvering написа:

Вие е*авате ли се? Три страници глупости изписани да ходите по акъла на неква п*кла? Къде всичките мнения и решения можеха да се съберат в един отговор от средно интелигентен човек? Верно запада тоя форум.

пп. Са ше ме накажат.

Темата е от март месец,и общо взето се върти около "Ще си купя батерия,няма да си купя батерия.Ще го нося на сервиз,няма да го нося на сервиз.Ще си купя зарядно,няма да си купувам зарядно". Или както казваше един циганин "ще си купя ама нямам желание". Дано до Коледа,която скоро  наближава се вземе някакво решение,а пък ако случайно не се вземе,както се казва Нова година нов късмет.И ако ме питаш мен въобще не трябва да те наказват,защото имам чувството,че тук  ни прави на маймуни през няколко месеца.

Редактирано от miroslavm (преглед на промените)

Ми тя сама казваше, че ще смени батерията над 500 пъти във всеки пост написан от нея. Сега казва, че с на сестра й зарядното нямало проблеми, а с нейното имало- е според нея има ли смисъл да сменя пак новата батерия? 

Пукаш гума, но сменяш масло женска логика

• Автор
преди 1 час, Silvering написа:

пп. Са ше ме накажат.

Като съм "няква пикла" защо се занимаваш да ми четеш темите. Не се занимавай с мен и проблема ти е решен. ........."Големия и културния"....  

Моля администраторите на форума да блокират достъпа на този човек до темата ми.

преди 1 час, miroslavm написа:

Темата е от март месец,и общо взето се върти около "Ще си купя батерия,няма да си купя батерия.Ще го нося на сервиз,няма да го нося на сервиз.Ще си купя зарядно,няма да си купувам зарядно". Или както казваше един циганин "ще си купя ама нямам желание". Дано до Коледа,която скоро  наближава се вземе някакво решение,а пък ако случайно не се вземе,както се казва Нова година нов късмет.И ако ме питаш мен въобще не трябва да те наказват,защото имам чувството,че тук  ни прави на маймуни през няколко месеца.

Като е така не ми пишете в темата бе. Какъв ви е проблема с мен????????????????????????????? Аз съм си виновна, че смятам, че в този форум ще ми отговарят и пишат свестни хора, компетентни по въпросите, които ме интересуват и ще ми помагат при нужда. А не само да се заяждат като 10 годишни хлапета. Вие какво мъже ли сте, или някви лапенца на по 12 години, че се държите така? Като ще обиждате и няма да помагате напуснете темата ми и не ми спамете повече с  глупостите си. Човек да не пойска съвет (от уж хора, дето разбират) и ще го направят на 5 стотинки....айде бе за кви се помислихте не мога да разбера. Пф.... 

преди 1 час, Audi Power написа:

Ми тя сама казваше, че ще смени батерията над 500 пъти във всеки пост написан от нея. Сега казва, че с на сестра й зарядното нямало проблеми, а с нейното имало- е според нея има ли смисъл да сменя пак новата батерия? 

Пукаш гума, но сменяш масло женска логика

Като не си разбрал и ти кво се обаждаш???????????? Казах, че зарядното на сестра ми работи ЗА НЕЙНИЯ ТЕЛЕФОН БЕЗ ПРОБЛЕМИ, и че тя си зарежда телефона без проблеми. Докато аз като си зареждам моят телефон вчера се зареди само до 86 % а днес само до 68 %. Ама кой да си направи труда да ме разбере нали трябва да се подигравате като някви хлапаци. Ако ще е така..... ок няма да пиша то ясно, че тук няма сериозни и отговорни хора, които разбират а само някви хлапаци без възпитание дето обиждат хората вместо да им  помагат. 

• Автор

Ок щом искате аз няма да ви занимавам повече с въпросите си. Писах тук защото мислех, че отсреща стоят сериозни мъже, специалисти по информационните технологогии като цяло.които наистина ще ми помогнат при нужда. Ако бяхте казали, че сте несериозни хлапаци дето само ще обиждат и няма да помат изобщо нямаше да се занимавам.

пп. Са ше ме накажат.

Ъъъ, ти с какво допринесе към глупостите и защо ме виждам твоя средно интелигентен пост? :/
  • Автор
преди 9 минути, XYconstant написа:

Ъъъ, ти с какво допринесе към глупостите и защо ме виждам твоя средно интелигентен пост? :/

Moля да се спре обсъждането на този въпрос, на който не му харесват темите ми и това, че пиша тук надявайки се, че отсреща ми отговарят специалисти и сериозни мъже а не хлапета, е свободен да не ми чете темите и да не се занимава с мен.  

• Автор

Само за последно ще ви кажа, да се замислите. Ако действително сте компютърни специалисти, или ако работите като такива и при вас дойде някой като мен, който не разбира чак толкова много и ви зададе въпрос, за вас може да е най-глупавия и лесен въпрос но за клиента ви е нещо, което не разбира.... Пак така ли ще се отнесете и към него да го обиждате и нападате, колко е глупав, че проблемът му може да се реши по най-простия и лесен начин а той търси именно вас. Пак с такова отвратително държание ли ще го посрещнете? Е да не дава тогава Господ "специалисти" като вас, които не зачитате, че  хората разчитат на помощта ви а ги нападате и обиждате. "Браво" точно така се прави... Пф оставихте ме без думи просто с това поведение. Трябваше от самото начало да си кажете, че тук мъже специалисти няма а само заядливи пубери.

преди 2 часа, XYconstant написа:

Отговорено е на всичко в първия пост на емо. Телефона е лежал два часа във вода, емо е дал най-правилния съвет и най-точна прогноза ( колкото и да ме вде от вътре за го кажа ). И още три странижи глупости.

преди 10 минути, AstralGirl написа:

Само за последно ще ви кажа, да се замислите. Ако действително сте компютърни специалисти, или ако работите като такива и при вас дойде някой като мен, който не разбира чак толкова много и ви зададе въпрос, за вас може да е най-глупавия и лесен въпрос но за клиента ви е нещо, което не разбира.... Пак така ли ще се отнесете и към него да го обиждате и нападате, колко е глупав, че проблемът му може да се реши по най-простия и лесен начин а той търси именно вас. Пак с такова отвратително държание ли ще го посрещнете? Е да не дава тогава Господ "специалисти" като вас, които не зачитате, че  хората разчитат на помощта ви а ги нападате и обиждате. "Браво" точно така се прави... Пф оставихте ме без думи просто с това поведение. Трябваше от самото начало да си кажете, че тук мъже специалисти няма а само заядливи пубери.

Мацко, ако при мен дойде клиент като теб, ще го изгоня след втория въпрос. Ама дали да си купел батерия или зарядно или батерия и зарядно или да пробвал/а на сестра си зарядното с нейната бстерия или с нова батерив или да си купела нов телефон, не можела да реши. Петнайсе пъти само на първа страница спомена "дано само не е много скъпо на сервиз" и така и не го занесе на сервиз, а после ревеш че му се ебала майката. Честно, времето ми е по-ценно отколкото ти (или някой като теб) като клиент. Пак повтарям, беше ти отговорено и то неколкократно още на първа страница. Останалите коментари трябва да се считат за спам (като моите).

пп. Сори за правописа ама пиша от телефона, докато сера.

преди 11 минути, AstralGirl написа:

Трябваше от самото начало да си кажете, че тук мъже специалисти няма 

Казваме ти го.

В Калдата няма изпит по някаква специалност при регистриране. Всеки може да си направи акаунт, и да пише каквото си иска във форума. Това не го прави "специалист". Би трябвало да си наясно.

Така че се постарай да задаваш по-ясни въпроси, които предполагат точни отговори. А не от типа "Да си купя ли батерия, или телефонът ми ще се скапе скоро, и по-добре нов?" Защото на такива никой не може да ти даде правилен отговор.

• Автор

Е "Мерси" аз повече с този пропаднал форум няма да се занимавам. Разчитах, че има сериозни мъже, които разбират от това а не такива дето само ще те нападат. Лека ви вечер и спрете да спамите повече в темата ми. Точка по въпроса.

преди 34 минути, AstralGirl написа:

Само за последно ще ви кажа, да се замислите.  

Тези "несериозни аматьори" (според вашето мнение) са помогнали на стотици, изпаднали в беда или просто търсещи съвет за това или онова.
Никой от тях не е длъжен да го прави, а всичко е на добра воля.
Дайте го малко по-спокойно и се въздържайте от такива крайни оценки занапред.

Не ми се иска да затрия тази шестмесечна тема и приканвам всички да спрете с безмисления спам, а девойката, ако желае, ще продължава да ви пита и моли за съвети.
Вие дали ще отговаряте от тук нататък е друга бира и сте в правото си да го правите или не.

• Автор
преди 13 минути, algor написа:

Тези "несериозни аматьори" (според вашето мнение) са помогнали на стотици, изпаднали в беда или просто търсещи съвет за това или онова.
Никой от тях не е длъжен да го прави, а всичко е на добра воля.
Дайте го малко по-спокойно и се въздържайте от такива крайни оценки занапред.

Не ми се иска да затрия тази шестмесечна тема и приканвам всички да спрете с безмисления спам, а девойката, ако желае, ще продължава да ви пита и моли за съвети.
Вие дали ще отговаряте от тук нататък е друга бира и сте в правото си да го правите или не.

Аз се извинявам за грубия си език, но техните обиди и несериозно отношение ме провокираха. Вие го казахте, помогнали са на стотици търсещи помощ, а с мен какво правят?... Само ме засипват с обиди, затова, че съм решила да поискам съвет от тук. Е "благодаря" .....какво е това отношение.....Това отношение на сериозни мъже ли е или на лапетии..... И пак вие го казвате, те не са длъжни да, всичко е въпрос на добра воля. Ами като нямат намерение наистина да помагат а само да се заяждат по добре изобщо да не ми спамят  в темата. Иначе лично аз ще ви помоля да я затворите. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.