Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отчитане данните от водомера ми за студената вода ?

Featured Replies

Днес сутринта видях окачена бележка на входната ни врата, която предупреждава

живущите в жилищния ни блок че утре 08.04.2017 година в 11.30 часа ще започне отчитането

данните на водомерите ни от инкасатор.

Отбелязано е също че и тези които са възпрепятствани и не могат да си бъдат в къщи по това време,

могат да запишат данните от водомера си и ги окачат на вратите на жилищата си.

Тъй като от днес ДКВР започна "да реже глави с поредните си увеличения"  /без да се съобразява с протестите на хората

пред сградата им/ на цените на масовите консумативи и то веднага след изборите ! 

За това се интересувам как бих могъл да преправя данните си така , че до следващото отчитане от страна на

Софийска вода / което ще стане след няколко месеца / да мога да ползувам студена вода все още на старите цени !?

По принцип разходът ни за вода не е голям, защото домакинството ни се състои от двама човека и до сега

не сме плащали повече от 7-8 лева на месец ! 

В момента /до преди около час/ засечените от мен цифри намиращи се на водомера ми са:

131,110 . . . като първите три цифри от скалата на водомера са в черен цвят, а другите три - са в червен !

Редактирано от Optium
корекции в текста ! (преглед на промените)

• Автор
преди 5 минути, Кумчо вълчооо написа:

Бе, теб пак ли те ограбват, изнудват, пребиват, изнасилват??????

Теб пък, никой не те задължава да участвуваш в темата !

Явно че си от тези които демокрацията ги "позлати" . . .

преди 14 минути, Optium написа:

Явно че си от тези които демокрацията ги "позлати" . . .

А, хааа! Т.е. Да.

Все пак редно е когато се консумира , то и да се заплаща! Дребното хитруване води до едро задлъжняване, което в един мил момент ще бъде инкасирано по един или друг начин!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

преди 18 минути, Optium написа:

интересувам се как бих могъл да преправя данните си така,

че до следващото отчитане от страна на Софийска вода /което ще стане след няколко месеца/

да мога да ползувам студена вода все още на старите цени !?

Докарай си една водоноска пред блока с вода на старите цени и си готов. db564155f1b9315ebe04f43e072ba3a7.gif

преди 5 минути, skalata_73 написа:

Toва е крупна сума (7-8 лева за вода).

Сигурно имаш течове.

Ха,ха,ха!  Темата става...СУПЕР интересна.

преди 4 минути, algor написа:

Докарай си една водоноска пред блока с вода на старите цени и си готов. db564155f1b9315ebe04f43e072ba3a7.gif

Защо не направите във форума оценка с +10? Щях да ти я напиша веднага.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор
преди 13 минути, skalata_73 написа:

Сигурно имаш течове.

преди 11 минути, * СТЕФАН * написа:

Ха,ха,ха!

Сигурно имаш течове.

Сигурно имаш течове.

Тук като ги гледам "хубавците" и в този форум /а те са си едни и същи/,

като че ли повечето от тях са легнали на плещите на родителите си

и са на принципа:

"Тате носи, мама меси . . .да живей труда !!!"

Редактирано от Optium
корекции в текста ! (преглед на промените)

Това хитруване след време ще ти излезне през носа.

Боже, колко дребнава работа. . . . . .  Бе ти за един лев ли ще правиш тема? 5 кубика по 20 ст. Смях . . .

Пенсионерщина на куб. ВиК ги интересува общия водомер и по него се плаща. И несъответствията лъсват веднага. Имаш средна консумация 5 кубиока. Тоя месец ще имаш двойно, другия пък никаква, но общия отчита едно и също. И всичкото за един лев.

От 2 милиона задници в голямото село само сттотина отидоха пред КЕВР на протест. На другите им никнат хемороиди.

Аре у лево . .  ..

преди 12 минути, velislavvasilev написа:

Бе, не е точно така. До колкото знам от юристите, водата и останалите блага не са ничия собственост (или са обща). Та, по закон никой не може да ти я продава. Могат да те таксуват за преноса на водата и прочее, ВиК инсталация. Само дето всеки си те таксува на количество (посредством водомер). Та, дефакто си плащаш кат пич не за ВиК, а за самата вода. И в комбинация като "някой" сметне, че трябва да плащаш повече..

Чакай сега! Не искате комунизъм а бленувате за него! На всеки според потребностите и безплатно:shock11:

преди 24 минути, Филипов написа:

по 20 ст.

Къде е тая вода по двайсе стинки? Тук е два и двайсе.
Не, че темата не е смешна.
Авторе, като идва инкасаторката гледай да те няма и после си подай показание. Ама ако изведнъж ти скокне консумацията ще те удушат. Да си го правил плавно, като ще е хитруване....

преди 1 час, Optium написа:

Днес сутринта видях окачена бележка на входната ни врата, която предупреждава

живущите в жилищния ни блок че утре 08.04.2017 година в 11.30 часа ще започне отчитането

данните на водомерите ни от инкасатор.

Отбелязано е също че и тези които са възпрепятствани и не могат да си бъдат в къщи по това време,

могат да запишат данните от водомера си и ги окачат на вратите на жилищата си.

Тъй като от днес ДКВР започна "да реже глави с поредните си увеличения"  /без да се съобразява с протестите на хората

пред сградата им/ на цените на масовите консумативи и то веднага след изборите ! 

За това се интересувам как бих могъл да преправя данните си така , че до следващото отчитане от страна на

Софийска вода / което ще стане след няколко месеца / да мога да ползувам студена вода все още на старите цени !?

По принцип разходът ни за вода не е голям, защото домакинството ни се състои от двама човека и до сега

не сме плащали повече от 7-8 лева на месец ! 

В момента /до преди около час/ засечените от мен цифри намиращи се на водомера ми са:

131,110 . . . като първите три цифри от скалата на водомера са в черен цвят, а другите три - са в червен !

Нищо не може да направиш. Просто водата се отчита. А какво ще направиш след няколко месеца???

преди 1 час, Optium написа:

Това като за малоумни ли е написано? Щом ни броиш за такива, защо изобщо пускаш тема?

преди 2 часа, Optium написа:

ти вярно тука за мезе ни зимаш

131,111 - толкоз ли не се сещаш или се правиш на малоумен

131 111 какво е това. Нямам представа

Редактирано от acnekt (преглед на промените)

преди 3 минути, acnekt написа:

131 111 какво е това 

новото показание на водомера му

дето ще го напише на бележка

преди 3 минути, haidukpikaso написа:

новото показание на водомера му

И какво значат. Водата се мери май в кубици. 13 кубика ли

преди 5 минути, acnekt написа:

И какво значат. Водата се мери май в кубици. 13 кубика ли

ти май водомер не си виждал през живота си

:no-no:

преди 4 минути, haidukpikaso написа:

честно нямам идея какво значат. не се еб. И аз какво да направя че е с червен цвят, ако ще да е зелен. Нищо не ми говори

честно нямам идея какво значат. не се еб

изразходените кубици вода - това означават - от началото на ползването на хашдвеото

преди 4 минути, haidukpikaso написа:

изразходените кубици вода - това означават - от началото на ползването на хашдвеото

червено сигурно топла вода, черно студена. а за водата дето отива в канала в Бг плаща ли се нещо. Обходни води.

червено сигурно топла вода, черно студена. а за водата дето отива в канала

има отделна такса Пречистване, отделно пари и за това плащаме

преди 5 минути, haidukpikaso написа:

има отделна такса Пречистване, отделно пари и за това плащаме

Браво. Цената сигурно се определя и това кой ще я ползва. Дали голямо домакинство, фирма или малко домакинство. Както при тока.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.