Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

УПОТРЕБЯВАНА кола за около 12 хил.

Featured Replies

Здравейте колеги,

Решил съм да си взимам кола и искам да видя какво бихте ми предложили. Това ще е първата ми кола, но не съм нов шофьор. Карам от около 5 години, просто съм нямал собствена кола до сега, защото просто никога не съм обичал много шофирането. 
Разполагам с около 12000 лева. Не съм почитател единствено на източните коли и едва ли бих си взел такава. Също така би било хубаво да е дизел. Други претенции нямам честно казано, но и тези не са задължителни. 
Бих се радвал да видя какви ще са вашите предложения!

Поздрави,
Николай

Редактирано от nikiniki (преглед на промените)

• Отговори 121
  • Прегледи 7,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Семейна кола?

Спортна кола?

Представителна кола?

Работна кола с голямо карго?

Градска кола, лесна за паркиране?

Магистрална солидна кола?

Пернишка гъзария?

Или практична за най-лошия случай:

39381_1_1.jpg

Редактирано от zemonti (преглед на промените)

Здравейте колеги,

Решил съм да си взимам кола и искам да видя какво бихте ми предложили. Това ще е първата ми кола, но не съм нов шофьор. Карам от около 5 години, просто съм нямал собствена кола до сега, защото просто никога не съм обичал много шофирането. 
Разполагам с около 12000 лева. Не съм почитател единствено на източните коли и едва ли бих си взел такава. Също така би било хубаво да е дизел. Други претенции нямам честно казано, но и тези не са задължителни. 
Бих се радвал да видя какви ще са вашите предложения!

Поздрави,
Николай

Заглавието не кореспондира с написаното....втора употреба.... за тия кинти иаш богат избор...от мен Ауди А3.....успех!

Изпратено от моят LG-D802 с помощта на Tapatalk

• Автор
преди 11 минути, zemonti написа:

Семейна кола?

Спортна кола?

Представителна кола?

Работна кола с голямо карго?

Градска кола, лесна за паркиране?

Магистрална солидна кола?

Пернишка гъзария?

Или практична за най-лошия случай:

39381_1_1.jpg

От изброените бих казал:
Градска кола, лесна за паркиране

Мерси

преди 8 минути, Iliyan Nikolov написа:

Заглавието не кореспондира с написаното....втора употреба.... за тия кинти иаш богат избор...от мен Ауди А3.....успех!

Изпратено от моят LG-D802 с помощта на Tapatalk

Дам да прав си. Грешката е моя, за кола 2 ръка говоря.
Мерси за предложението!

Мацки ще ловиш ли с нея?

Обичаш ли да юркаш?

Предпочиташ лукс, или практичност?

Обичаш ли да виждаш над другите коли?

• Автор
преди 5 минути, zemonti написа:

Мацки ще ловиш ли с нея?

Обичаш ли да юркаш?

Предпочиташ лукс, или практичност?

Обичаш ли да виждаш над другите коли?

Мацки винаги трябва да се ловят, да!
Може да се каже, че обичам да юркам.
Лукс
Не обичам да виждам над другите коли :D

Мерси

Ами колегата отгоре ти е дал приемлив вариант: Ауди А3 (което за мен си е жив Гоуф)

Бягай далеч от по-новите аудита ,чупливи са на поразия. В този бюджет може да се намери прилична БМВ E60 или Е65. Иначе Мерцедесите са хубави ,но CDI двигателите не са ок за България. Горивата са ни много кофти и заминават дюзите. Ако ще е мерцедес ,по-добре бензинов. 

Редактирано от Soviet Soldier (преглед на промените)

• Автор

Мерси за предложенията! 
Честно казано ми се стуват малко парите с които разполагам за мерцедес, иначе това беше първото за което си помислих.
От немските гиганти най-малко харесвам Audi, за това бих се радвал и на някои други предложения.

БМВ имат много добри дизелови двигатели, по тази причина предлагам тях. Реално хубавите мерцедеси са скъпи ,иначе и на мен са ми фаворит. В този ценови диапазон от Е клас само очиларки. W212 са хубави ,но са над наличния бюджет. Alfa Romeo 159 са добри и красиви. Дизелите им са доста надеждни. 
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11483346635932593&slink=2p9m2f

Е нали уж за градска кола ставаше въпрос, кви са тия Е класи?

преди 1 час, Iliyan Nikolov написа:

Заглавието не кореспондира с написаното....

"Само в България човек казва, че си е взел нова кола, след като я е купил втора употреба"

БМВ-то  е пълен боклук, да не ти казвам ако се преебе нещо за кво става на въпрос.
Иначе това от мен за тия пари,ако се разтърсиш и за 10 000 може да намериш.

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11450302128357175&slink=2pbon7

А6, че и комби, това перфектно отговаря на "градска кола - лесна за паркиране" :D
Към автора - имай предвид, че каквото и кола да купиш (втора ръка) после идва сериозна поддръжка, може да излязат по нея в първата година сериозни ремонти, а може и 5 години само консумативи - божа работа :help: - само имай едно наум, че с Ауди, Мерцедес, БМВ цената на частите и ремонтите не са митове и легенди, а реалната картинка.

Редактирано от icekiller (преглед на промените)

преди 42 минути, icekiller написа:

А6, че и комби, това перфектно отговаря на "градска кола - лесна за паркиране"

това съм го пропуснал:D

• Автор
преди 45 минути, icekiller написа:

А6, че и комби, това перфектно отговаря на "градска кола - лесна за паркиране" :D
Към автора - имай предвид, че каквото и кола да купиш (втора ръка) после идва сериозна поддръжка, може да излязат по нея в първата година сериозни ремонти, а може и 5 години само консумативи - божа работа :help: - само имай едно наум, че с Ауди, Мерцедес, БМВ цената на частите и ремонтите не са митове и легенди, а реалната картинка.

Да, разбира се. Не бих си търсил такава кола, ако не смятах, че мога да я поддържам. А и едва ли ще я ползвам повече от година. Иначе благодаря за предопреждението. :)
Прав си, малко големички са ми тая A6 и Alfa 159, но честно казано Alfa-та ми хвана погледа. Някой да има мнения за Alfa Romeo 159 да кажем 1.9 JTDM. Казват, че дизела им бил добър.

Също така и BMW 116 или 118 изглеждат като добро решение, като за градска количка. Но не съм много запознат с тях. Какво мислите?

Ако няма да я ползваш повече от година какво значение има каква е колата? Важното е да е технически изправна... То като носните кърпички. Какво значение има производителя?

• Автор
преди 25 минути, Игнатов написа:

Ако няма да я ползваш повече от година какво значение има каква е колата? Важното е да е технически изправна... То като носните кърпички. Какво значение има производителя?

Ами защо да не важно? Една година не е толкова млако време, а може и да се окаже малко повече от година. А и след това не мисля да я продавам, ще я оставя на сестра ми вероятно. Все пак е хубаво да избера нещо походящо.

преди 12 часа, Soviet Soldier написа:

Бягай далеч от по-новите аудита ,чупливи са на поразия. В този бюджет може да се намери прилична БМВ E60 или Е65. Иначе Мерцедесите са хубави ,но CDI двигателите не са ок за България. Горивата са ни много кофти и заминават дюзите. Ако ще е мерцедес ,по-добре бензинов. 

Аз карам CDI преди тива 9 години Fiat TD нямал съм проблеми.

преди 12 часа, nikiniki написа:

Мерси за предложенията! 
Честно казано ми се стуват малко парите с които разполагам за мерцедес, иначе това беше първото за което си помислих.
От немските гиганти най-малко харесвам Audi, за това бих се радвал и на някои други предложения.

Парите са достатъчно за цедка 220 W203 генерация - 2006 - 2007 -ма.

За километрите и на трите няма да коментирам. БМВто има шибидах ако си висок главата ще ти опира в тавана.

• Автор
преди 2 часа, Sandocan написа:

За километрите и на трите няма да коментирам. БМВто има шибидах ако си висок главата ще ти опира в тавана.

Ами за тия пари, такива километри. :D  Няма как да взимам нова в момента.

преди 2 часа, Sandocan написа:

Какво им е на километрите? Това е дизел , не бензинка!

преди 47 минути, Viiipeer написа:

Какво им е на километрите? Това е дизел , не бензинка!

Това, че е дизел, а не бензин, какво трябва да значи?

http://www.popularmechanics.com/cars/g121/million-mile-club-the-worlds-longest-lived-cars/

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.