Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Невижданият руски грабеж над България – кратък курс за начинаещи.

Featured Replies

преди 6 минути, kalansuv написа:

Добромир Игнатов. Познаваме се с теб от много години. Няма да си разваляме Калимерата. Ще дойда във В. Търново и ще ти подаря една риза, защото ми стана кръсник.

Аз те знам кой си. Ти си един бивш настоящ трол, който все реве като вдовица за.. и все комунизма му виновен. Злите комунисти..Бденков и проексперт..и предните инкарнации..и следущите като баннат тези. Аз ще ти гледам сеира и ще те тролвам.
Пари няма, пари няма, комунисти зли, ограбиха ме и рева аз и сера по форуми и теми. Пари няма пари няма, зли комунисти.
Аз пък съм бденсков проексперт комуниста, който пари не му се дават, а само реве колко лош бил комунизма.
Кат сега не е Волга, а Мазерати - дай пари да си го купа!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Отговори 92
  • Прегледи 5,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
преди 4 минути, glen написа:

а на кой?

На тоя, който ги пише. А ти защо питаш?

преди 18 минути, kalansuv написа:

Да прецени, как върви лечението на ВАШЕТО раздвоение- кой ще остане в психиатрията и кой вече може да бъде върнат в затвора.

• Автор

#Пропагандата
Медийната империя на ДС/ДПС Делян Пеевски е основен стълб на руската пропаганда в България. В този материал тя е представена с в-к Уикенд, най-тиражният седмичник в България. Отделно Пеевски държи парцалите Вестник Телеграф, Монитор, Политика, няколко големи регионални вестника, сайтове, радиостанции, телевизии, почти 100% от разпространението на вестници в България.

П*ра**с*е**то си мисли, че колкото повече плюска и се охранва става по-силно.

Пригласят им плеяда ченгета с медии, агенти за влияние, стотици анонимни и полу-анонимни сайтове и медии.

България е в опасност. Промили са мозъците на милиони сънародници. Задръстени с фалшива информация, българите като нищо ще вземат грешни решения за бъдещето си.

safe_image.php?d=AQCcig82A7VBj0gc&w=476&
Резултатите от изследването ясно показват, че е на лице системна и целенасочена пропаганда, която възпроизвежда едни и същи клишета и…

Антидемократичната пропаганда в България: Европа загива, Русия се възражда.

преди 1 час, kalansuv написа:

#Пропагандата
Медийната империя на ДС/ДПС Делян Пеевски е основен стълб на руската пропаганда в България. В този материал тя е представена с в-к Уикенд, най-тиражният седмичник в България. Отделно Пеевски държи парцалите Вестник Телеграф, Монитор, Политика, няколко големи регионални вестника, сайтове, радиостанции, телевизии, почти 100% от разпространението на вестници в България.

П*ра**с*е**то си мисли, че колкото повече плюска и се охранва става по-силно.

Пригласят им плеяда ченгета с медии, агенти за влияние, стотици анонимни и полу-анонимни сайтове и медии.

България е в опасност. Промили са мозъците на милиони сънародници. Задръстени с фалшива информация, българите като нищо ще вземат грешни решения за бъдещето си.

safe_image.php?d=AQCcig82A7VBj0gc&w=476&
Резултатите от изследването ясно показват, че е на лице системна и целенасочена пропаганда, която възпроизвежда едни и същи клишета и…

За Русия – не е ясно дали се възражда, но и с просто око се вижда, че Европа загива. Още 15-20 години и в нея ще върлуват най-спокойно джихадистите, щото мнозинството от населението ще е арабско.

"Без съмнение, църковното разделение ни е откъснало от Европа. Ние не сме участвали в нито едно от великите събития,които са я разтърсвали. Но ние имахме своето особено предназначение. Точно Русия, със своите
необятни пространства, погълна монголското нашествие. Татарите не се осмелили да преминат западните ни граници и да ни оставят в тила си. Оттеглили се в своята пустиня и християнската цивилизация била спасена. За да постигнем целта си, е трябвало да водим особен начин на живот, който запазвайки ни като християни, в същото време ни е отчуждил от християнския свят. Що се касае до историческата ни незначителност, то аз в никакъв случай не мога да се съглася с вас. С ръка на сърцето: Нима Вие не виждате нищо значително в сегашното положение на Русия, което би могло да впечатли бъдещите историци? Макар, че лично аз, сърдечно съм привързан към Негово величество, то далеч не съм във възторг от всичко, което виждам наоколо. Като литератор се дразня, а като  човек с предразсъдъци съм оскърбен, но кълна се в честта си, за нищо на света не бих си сменил Отечеството и не бих искал друга история, освен историята на нашите предци, такава, каквато ни е дадена от Бога." - 
oт писмото на Пушкин до Чаадаев  19. Октомври 1836г.

Нататък, който е достатъчно разсъдлив, дори да има пропуски в историческите си познания, то пак ще може да се досети защо събитията, на които сме свидетели днес, са съвсем закономерни, логични и очаквани.  Докато Русия и Европа са "на нож" - не виждам мегдан за някакво възраждане ...... освен на исляма, разбира се.  

За съжаление и в двата лагера, командват откровени идиоти - и за още по-голямо съжаление, масово населението по континента, въобще си няма и еша от тези процеси, лае си там демокрация, права, свобода, пък руснаците какви са лоши.

преди 11 часа, Емил Костов написа:

Нищо, просто някой наистина се напъва да вземе титлата ТРОЛ. 

Пише истината обаче. Ако той е трол, то трол звучи гордо !

преди 10 часа, kalansuv написа:

Провокира те, как защо.

Имаш много да учиш още. Добре, че имаш здрава психика.

преди 9 часа, kalansuv написа:

Не знам как я мислиш ти, но аз както ги виждам нещата, втора Ялта е имало. По скоро втора полуялта, тъй като Великобритания не е успяла явно да противостои на централните европейски сили, за наше щастие. 

Трябва да имат все пак обяснение сълзите на Соломон.

Ако беше тъй лесно влизането ни в НАТО, що рева ?

Плоската Земя са я измислили плоските мозъци , а Плоска Земя ражда плоски мозъци . Кръгът се затваря . Кръговрат природен , няма измъкване ! :)

Кое е първичното ? :) Невежеството и неспособността за мислене !

Какво мислене в кокошка и яйце , от къде да се вземе ? От къде да им дойде на ум на кокошката и яйцето , че първичното е ........птеродактилът:)......Следва шумно и продължително куткудякане !:)

.....Тя , самата тема такава - за куткудякане . Тема за кокошката дето си кълве подлютената трътка , щото твърде големи и непосилни за нея яйца се опитва да снася...:lol6:

Т.е истината е на съвсем друго място , мащаб и време .

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Провокира те, как защо.

Имаш много да учиш още. Добре, че имаш здрава психика.

Не знам как я мислиш ти, но аз както ги виждам нещата, втора Ялта е имало. По скоро втора полуялта, тъй като Великобритания не е успяла явно да противостои на централните европейски сили, за наше щастие. 

Трябва да имат все пак обяснение сълзите на Соломон.

Не, не пише истината. Не ми се рови да показвам данни и статистики какво е било тогава и какво сега. Който е живял през онова време знае как стояха нещата и защо строя се срути.

преди 3 часа, Емил Костов написа:

Не, не пише истината. Не ми се рови да показвам данни и статистики какво е било тогава и какво сега. Който е живял през онова време знае как стояха нещата и защо строя се срути.

Значи не е истина казваш, че през оня строй България 3 пъти фалира за 45 години. А, откакто се срути любимия комунистически, русофилски строй не е фалирала нито веднъж.

1996 година не фалира държавата, само защото хората се дигнаха на бунт. Това е демокрацията, не позволява на освирепели комунисти и русофили да вилнеят и да грабят, без да се вдигне бунт.

И партизанското движение в България преди девети е било символично. И това е истина. И Гошо тъпата Тараба е бил принуден да въздигне самозванци за русофили и комунисти, и това е истина.

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

преди 22 минути, Реджеп Иведик написа:

Значи не е истина казваш, че през оня строй България 3 пъти фалира за 45 години. А, откакто се срути любимия комунистически, русофилски строй не е фалирала нито веднъж.

1996 година не фалира държавата, само защото хората се дигнаха на бунт. Това е демокрацията, не позволява на освирепели комунисти и русофили да вилнеят и да грабят, без да се вдигне бунт.

И партизанското движение в България преди девети е било символично. И това е истина. И Гошо тъпата Тараба е бил принуден да въздигне самозванци за русофили и комунисти, и това е истина.

Държавата фалира още 1989 година след като се започна поголовното унищожаване на всичко изградено. Ликвидационните съвети заедно с "желанието" на всички българиа съсипаха всичко. Не знам никъде да съм казвал, че строя ми е любим, а колкото до грабенето то продължава и днес в пъти повече.

Не може да се отреце, че България е в икономически подем през времето на този строй и този строй построи градове, заводи, пътищ изобщо цялата инфраструктура. Днес България продължава да сеъществува от тази комунистическа инфраструктура. 

преди 5 минути, Емил Костов написа:

Държавата фалира още 1989 година след като се започна поголовното унищожаване на всичко изградено. Ликвидационните съвети заедно с "желанието" на всички българиа съсипаха всичко. Не знам никъде да съм казвал, че строя ми е любим, а колкото до грабенето то продължава и днес в пъти повече.

Не може да се отреце, че България е в икономически подем през времето на този строй и този строй построи градове, заводи, пътищ изобщо цялата инфраструктура. Днес България продължава да сеъществува от тази комунистическа инфраструктура. 

'89-та се спука дълго зреещия цирей, не че тогава е осъществен фалита. А това че от каруци сме се качили на асфалт, че имаме ток и телефони,  че имаме някаква индустриализация , си е наивна спекулация.

Пак ще спомена красноречивата цфра за разминаването на нормалните държави със социалистическото изоставане - 1.6 трлн евро. Толкова ФРГ налива във ГДР след обединението.

И за домашно още веднъж :

Що му сипвате в паничката на трола? Седмица ме няма и подфорума се задръсти от разни платени драскачи! Теми откровенно тролски и безсмислени се роят и никаква реакция от прехвалените форумни полицаи!

Влизам да прочета нещо така да се каже сбито не да ровя из нета,че времето е кът и попадам на разни празнословия, не стига това ами и потребители доскоро избягващи подобни теми са водещи напоследък...що тъй бре хора, Какво ви стана?

преди 7 часа, Реджеп Иведик написа:

Бг влезна в НАТО по искане на Турция но прие условие че си нарежем ракетите с които можем да я ударим

НАТО е една куха политвоенна организация целта беше да стане каквото стана и след   като посъбере сили Турция да си предяви претенции към БГ и понеже нямаме спирателна мощ ще си го вземат понеже

никой не спря косово никой не спря крим да си го вземат никой няма да спре да се отцепи и Румелия .анадъмо ?

преди 9 минути, miro20 написа:

И за домашно още веднъж

комунизма фалира след аварията  в украинския чернобил за 100 трилиона  рубли  и на Русия и беше по-изгодно  да стане така .

хората си купуваха дънки тиктак и цигарки кент от запада .

преди 35 минути, Реджеп Иведик написа:

Това е демокрацията, не позволява на освирепели комунисти и русофили да вилнеят и да грабят, без да се вдигне бунт.

Само, че тогава държавата фалираше, не защото комунистите грабили, а заради гениалната им планова икономика, която успяваше все пак някак да издържи близо половин век, поради простата причина, че Русия е ...... планетата на ресурсите. :Д

А инак си прав - сега стана ясно, що народа нема се вдигне на бунт: щото нема кво да се краде повече. 

преди 19 минути, Yvan Sergeev написа:

........

.Мда - хората се чудели и маели как да превземат България, и за това измислили пъкления план да създадат НАТО. :Д

Цитат

Просълзих се!  Аферим, Реджепп, машала!

преди 1 час, sound написа:

Само, че тогава държавата фалираше, не защото комунистите грабили, а заради гениалната им планова икономика, която успяваше все пак някак да издържи близо половин век, поради простата причина, че Русия е ...... планетата на ресурсите. :Д

А инак си прав - сега стана ясно, що народа нема се вдигне на бунт: щото нема кво да се краде повече. 

.Мда - хората се чудели и маели как да превземат България, и за това измислили пъкления план да създадат НАТО. :Д

времето ще покаже дали съм бил прав ....  днес дост утре гост след време гостът става стопанин

преди 28 минути, Yvan Sergeev написа:

времето ще покаже дали съм бил прав ....  днес дост утре гост след време гостът става стопанин

Че имаме етнически противоконституционни партии са виновни НАТО? о.О

кой  издърпа ушичките на бг управляващите след 1989 г да има партия дпс ?  от козях 16 ли беше или някакв подобен адрес ?

преди 5 минути, sound написа:

Че имаме етнически противоконституционни партии са виновни НАТО? о.О

научи историята моля и след това спори ако имаш да спориш .

козях 16 предполагам е адреса на НАТО? :Д

п.п. кое да оспорвам - как НАТО било създадена от Турция, че да завземе България ли.  В коя история го научи това, че ми е интересно да я прочета и аз?

Вижте, НАТО не е никакъв алианс и ние много добре го знаем. НАТО е оправданието на САЩ, да си върши безчинствата. КОлкото по- голямо е то, толкова по- голямо е и оправданието... Всички членове на НАТО,дефакто са доброволно под американския ботуш- това ги предпазва от изненадващи наранявания,за разлика от нечленовете,които изпитват докосването до ботуша, по по- различен начин.

• Автор
преди 1 час, язе написа:

Вижте, НАТО не е никакъв алианс и ние много добре го знаем. НАТО е оправданието на САЩ, да си върши безчинствата. КОлкото по- голямо е то, толкова по- голямо е и оправданието... Всички членове на НАТО,дефакто са доброволно под американския ботуш- това ги предпазва от изненадващи наранявания,за разлика от нечленовете,които изпитват докосването до ботуша, по по- различен начин.

Ако не се занимавате с развитието на своят мозък като самостоятелно мислите и само папагалствате руската пропаганда , с времето той няма да бъде в състояние да роди някаква идея , освен руско национална 1f642.png:)

Снимка на Против имперска Русия ッ.
Снимка на Stoiko Georgiev.

Красота и Богатсво. Ще фалира, когато гущера пръдне.

Снимка на Armando Jorge Vale.

Редактирано от kalansuv (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.