Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Македония - Украйна на Балканите?

Мойра

Препоръчан отговор

Македония има проблеми с албански националисти и сравнения с Украйна са съвсем неуместни.  В Украйна има руски сепаратисти. В България има множество хора от турци, руснаци и цигани.    И много гадости ще ги избегнем - ако съумеем да опазим своя си етнически мир...  И категорично съм против идиоти като Миро, които открито говорят за антитерористични операции дори и в България. Трябва да съумеем да си намерим етническото равновесие и не е нужно да се избиваме взаимно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 226
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

анализ на Сречко Поповски, където доста добре се вижда как лица в маски координират побоя, но в определени моменти и намаляват страстите и дори предпазват от трепане.
същото е и с депутати от ДПМНЕ, които застанаха като жив щит, разбраха какви катастрофални последици за тяхната партия ще има ако инцидентът ескалира още повече.втехен инерес бе да защитават.анализа е от 5-та минута!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 часа, Yvan Sergeev написа:

18118581_1947128795574468_42999938861234

нищо не знаеш

и власт да ти дадът и съмишленици 

нищо няма да направиш

виж обаче ако на мен ми дадът власт ще е друго много яки работи ще направя >

това не го вярвах

руснаците са виновни 

но най вече Путин

и какъв е модерния живот да седиш цял ден пред компютъра да пишеш да не раждаш 

пък мюсулманите да раждат и нещата да се определят с демокрация  със всеки право на гласт и да бъде твоето .....

модерното се определя от мнозинството .  или от силата . американчетата го правят този номер

когато не им е  изгодно не е демократично да се набие македонския парламент 

когато им е  изгодно e  демократично  и може да се убие  някой  лидер с бомбички и самолетчета .

Модерен живот означава за мен :

- светско облекло

- право да се обличам както си искам - да нося къси панталонки лятото, блузи с голи рамене, потници, да ходя с открита коса, да нося кецове и маратонки, да нося блузи с картинки на сърчица, с надпис LOVE, с Мики Маус, Хелоу Кити, да нося модерни дънки, колиета, гривни

- да нося кръстче на врата

- да излизам сама в центъра на родния ми град и никой копче да не ми казва, да не ме гледа средновековно

- да ходя свободно на църква когато си поискам и усетя, че имам нужда

- да говоря във всяко едно кътче на родината на български език и да не ми се прави забележка за това

- да слушам поп - фолк и народна музика свободно

- да празнувам съвсем спокойно и без никой да ми забранява християнските празници Бъдни вечер, Великден, именния ми ден (Петровден)

- да празнувам спокойно и без забрана светските празници Хелоуин, Коледа, Свети Валентин, Баба Марта, 8 март, 24 май

- да ходя свободно на концерти, театър, изложби (кино в нашия град нямаме)

- да чета светска преса на български език

- да чета нормална светска литература без да ми се забранява

- да си снимам с фотоапарата и таблета където и каквото си поискам, да позирам за снимки както си искам

- да гледам светска телевизия

- да ходя спокойно на екскурзии и да не бъда дискриминирана за това, че съм българка и християнка

- да ходя да гласувам на избори и никой да не ме спира

- да си изразявам свободно мнението

- да избирам да бъда или да не бъда с мъж

- да имам достъп до съвременна медицина

- никой да не ми казва как да се обличам, какво да харесвам и как да живея

- да живея в мирна обстановка

- да имам право да съм нетолератна спрямо неграмотните, необразованите, простите и средновековни хора

- да избирам какво да уча

- да ходя на ресторант, сладкарница или заведение навън и около мен да има само светски хора

- да не ми се казва какво да ям и да пия. Нито ще пия турско кафе, нито някой ще ми забрани "Кока - Кола" - та. За нея съм като Скрат - всичко ще направя, за да се добера до нея.

Няма никога да търпя мъже да ме поучават и да ми четат морал!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аnne - никой не е тръгнал да ти чете морал или да те поучава. Ала каквато си страхливичка, както знаем всички, някак е нелепо точно ти да говориш за война - само да изтрещи един автомат до тебе и ще се напикаеш. Във време на война, точно на мъже ще разчиташ, да те пазят и да ти бършат сълзите - така, че успокой малко топката, защото се излагаш. Войната не е никакво решение и, ако стане не само, че няма да можеш да си позволяваш нещата, които изброи, ами и не се знае, дали и до компютър ще имаш достъп, че поне да си излееш душата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, Anne написа:

светско облекло

ако искаш и съветско

дънки и маратонки и бонбонки тик -так  дрън та пляс пляс

(  познах преди да съм прочел останалата ти част от поста - предсказуема си >....  нямаш шанс за противодействие на това срещу което  се бориш)

- да празнувам спокойно и без забрана светските празници Хелоуин, Коледа, Свети Валентин, Баба Марта, 8 март, 24 май

празниците са измислени от държавата за  да се харчат пари от тъпия народ  и да се върти икономиката- коледа е измислена от кока кола за да им се продават газираните напитки

- да ходя свободно на концерти, театър, изложби (кино в нашия град нямаме)

тези неща са пък измислени за да не се занимава народа с противодържавни дейности - да стои мирен и кротък  вперил погледа някъде отколкото да чете  книги за икономика и власт  същото е и положението с компютърните игри .

да чета светска преса на български език

пресата се пише от тези които имат интерес да ти вземат паричките като им видиш рекламата понеже са спонсори на печата

да ходя да гласувам на избори и никой да не ме спира

според мен  не грамотните   не трябва да имат право на глас

да избирам да бъда или да не бъда с мъж

хубаво ти си избирай

да имам право да съм нетолератна спрямо неграмотните, необразованите, простите и средновековни хора

защо мислиш че не спадаш към тази група ?

грамотното писане ли  само?    чакай че ме напушва смях 

да не ми се казва какво да ям и да пия. Нито ще пия турско кафе, нито някой ще ми забрани "Кока - Кола" - та. За нея съм като Скрат - всичко ще направя, за да се добера до нея.

Няма никога да търпя мъже да ме поучават и да ми четат морал!

.....  супер предсказуема и нагла .

Редактирано от Yvan Sergeev (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, sound написа:

Аnne - никой не е тръгнал да ти чете морал или да те поучава. Ала каквато си страхливичка, както знаем всички, някак е нелепо точно ти да говориш за война - само да изтрещи един автомат до тебе и ще се напикаеш. Във време на война, точно на мъже ще разчиташ, да те пазят и да ти бършат сълзите - така, че успокой малко топката, защото се излагаш. Войната не е никакво решение и, ако стане не само, че няма да можеш да си позволяваш нещата, които изброи, ами и не се знае, дали и до компютър ще имаш достъп, че поне да си излееш душата.

Войната НИКОГА не е решение, защото не решава а създава проблеми. Въпросът обаче се състои в това, че срещу нас воюват, а ние не се защитаваме. Иначе казано- колкото и да не я желаем, войната е факт. Това, че ще откажеш да се биеш, никога не е спирало побойниците... А процесът е започнал много отдавна, в него са инвестирани много средства и не мисля, че вече има начин да бъде прекратен мирно и тихо.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, язе написа:

Войната НИКОГА не е решение, защото не решава а създава проблеми

не съм съгласен един велик мислител е казал -

Цитат

има човек има проблем -няма човек няма проблем

/.....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Yvan Sergeev написа:

не съм съгласен един велик мислител е казал -

/.....

А тоя велик мислител, като изби една камара народ, оправи ли някакъв проблем?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

разбира се че e оправил въпросната казарма е била за затвора и държавата е трябвало да ги храни- спестил милиарди долари в рубли от храна  на данъкоплатеца .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Yvan Sergeev написа:

разбира се че e оправил въпросната казарма е била за затвора и държавата е трябвало да ги храни- спестил милиарди долари в рубли от храна  на данъкоплатеца .

И кой проблем оправи? А данъкоплатеца, при всичките спестени милиарди- пак гладен! Нещо не се вързва...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 25 минути, язе написа:

Войната НИКОГА не е решение

новите войни са много интересни!пускаш фалшива новина,народа се разделя на две,въоръжаваш и двете страни да не загубиш никакви пари,като се поизтрепят и прочистят идваш като умиротворител,назначаваш твое правителство после пращаш инвеститори да ограбят всичко от тая държава и накрая кто няма повече смисъл казваш-сори,сгрешихме и отиваш в друга държава!

интересно е,че сирия преди войната беше с армия в топ 10 на света по брой и модерно въоръжение!това не и свърши работа!хората вече се бият с фалшиви новини,фалшиви флагове и боядисани революций!без пушки,само интернет и един компютър!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Yvan Sergeev написа:

дам и съревнование с капиталистическия ухранен свят 50 години ....

Значи проблема не е бил в "човека"- язък че го утепахме...  :)  Според мен историята казва друго- всеки, който е тръгвал да избива противниците си, само се е сдобивал с повече и по- яростни такива. Затова и войната нищо не решава.

преди 7 минути, glen написа:

новите войни са много интересни!пускаш фалшива новина,народа се разделя на две,въоръжаваш и двете страни да не загубиш никакви пари,като се поизтрепят и прочистят идваш като умиротворител,назначаваш твое правителство после пращаш инвеститори да ограбят всичко от тая държава и накрая кто няма повече смисъл казваш-сори,сгрешихме и отиваш в друга държава!

интересно е,че сирия преди войната беше с армия в топ 10 на света по брой и модерно въоръжение!това не и свърши работа!хората вече се бият с фалшиви новини,фалшиви флагове и боядисани революций!без пушки,само интернет и един компютър!

Това не го казваш. Пък и не съм го чувал, да го кажат. Казваш- ето, вече си имате демокрация и свобода. Честито! Радваме се, че помогнахме да откриете истинското щастие, но сега ни извинете- имаме доста работа... да ощастливим и други.  :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, язе написа:

Значи проблема не е бил в "човека"- язък че го утепахме...  :)  Според мен историята казва друго- всеки, който е тръгвал да избива противниците си, само се е сдобивал с повече и по- яростни такива. Затова и войната нищо не решава.

имаше един бг филм където хана избиваше всички свои противници и роднинните им за да няма кой да отмъщава нещо за княз борис и покръстването на болярите но може и да се лъжа ...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, язе написа:

да ощастливим и други.

пример-украйна!

5 милиарда долара вложиха,печалбата незнам колко е,но ние обикновените хора знаеме само това-над 40 тона злато заминаха във фондация клинтън,байдън взе тръбата за газ,търговията с органи взе връх,уграйна даде своя дан и с търговията с проституция,педераси!търговия с оръжие,наркотици-горе долу това знаеме!колко ли са печалбите от тази авантюра,дори американците незнаят!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Yvan Sergeev написа:

имаше един бг филм където хана избиваше всички свои противници и роднинните им за да няма кой да отмъщава нещо за княз борис и покръстването на болярите но може и да се лъжа ...

Mдам. Има и нещо по- интересно- според БПЦ той е светец. Ти как мислиш?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

ами избил е неверниците съвсем нормално по на запад е имало света инквизиция ....

Цитат

Последното изгаряне на клада в Испания става през 1826 г., а през 1834 г. Инквизицията е отменена.

не е било чак толкова далече след 50 години сме се освободили от робство 

пък тва 1000 години по-рано 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Yvan Sergeev написа:

ами избил е неверниците съвсем нормално по на запад е имало света инквизиция ....

То там всичко е "Холи"... заеби. И все пак, светица е Жана Д'Арк, а не този дето и драснал клечката.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, язе написа:

Жана Д'Арк

според мен е нововъведена героиня от историята за да се подсили равноправието на жените и феминизацията и медийно украсена

кой знае дали въобще е съществувала .

дали след 1000 години  в учебниците ще пишат че ББ е строил магистрали и саниране или че са крадени по 500 лв на квадрат  и разговори с мишо бирата 

Редактирано от Yvan Sergeev (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Yvan Sergeev написа:

дали след 1000 години  в учебниците ще пишат че ББ е строил магистрали и саниране или че са крадени по 500 лв на квадрат  и разговори с мишо бирата 

Какви ти хиляда години - учебниците по история преиначават събития от не чак толкова далечното минало, какво да говорим за след хиляда години. Ала го историка в съседната тема, дето тръгнал да обяснява, че нямало турско иго, щото българите били свободни граждани със европейски права - без малко го докарва на демокрация даже. Историята е предмета, в/ у който се прави всичко възможно, за да се замажат фактите - иди после си помни историята .... че как да стане, да сме шотландски бойци, да живеем по пет хиляди години, че да има мегдан да я знаем както си Е, а не както им изнася на силните на деня. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, glen написа:

анализ на Сречко Поповски, където доста добре се вижда как лица в маски координират побоя, но в определени моменти и намаляват страстите и дори предпазват от трепане.
същото е и с депутати от ДПМНЕ, които застанаха като жив щит, разбраха какви катастрофални последици за тяхната партия ще има ако инцидентът ескалира още повече.втехен инерес бе да защитават.анализа е от 5-та минута!

И в България са го прилагали това на няколко пъти комунистите. Първият път на Партийния дом и последно май 2009.. Обаче не са оцветявали акциите си в етно елементи. Тея са някакви по-висши рептили. Т.е. влечуги...

Редактирано от Мальчик Бананан (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Yvan Sergeev написа:

според мен е нововъведена героиня от историята за да се подсили равноправието на жените и феминизацията и медийно украсена

кой знае дали въобще е съществувала .

Кой имаше право на жилище в така наречения комунизъм в Бг. И колко?

Редактирано от acnekt (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 58 минути, Мальчик Бананан написа:

И в България са го прилагали това на няколко пъти комунистите

да,точно така!имам приятел от босна,като ми разказва за техните патила се вижда,че те се движат с 25 год.закъснение!

чест за братята сърби,които се събраха в скопие да защитят македония и християнството!ако ислямизирането на балканите продължи,без съмнение ще дойде и у нас!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...