Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Феминизмът - велика глупост на новото време

Featured Replies

преди 49 минути, _sirena_ написа:

Сигурна съм , че си живееш на "рахат" и без секс . :D

ти па къде си публикуваш опитите ?Неква секс емигрантка ли се явяваш тук?

• Отговори 95
  • Прегледи 6,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 5 часа, _sirena_ написа:

Сигурна съм , че си живееш на "рахат" и без секс . :D

С и/или без - рахата си е рахат. Дай боже всеки му по-начесто.

преди 4 часа, язе написа:

"Е, не изкарахме пари, ама поне поебахме днеска...майки."

Представяш ли си ако започнат да раждат. :)

Редактирано от A.com (преглед на промените)

Ша раждат ко оживеят.  :)

преди 10 часа, язе написа:

Ша раждат ко оживеят.  :)

Ти пък. Все едно да плашиш къуче със салам. :)

Нали знаеш, че ако всяка жена изпраща сутрин мъжа си с пълен стомах и празни топки, светът щеше да е едно много по-хубаво място за живеене.

Сякаш феминизмът е измислен от същите идеолози които измислиха педерастията. След като педерастията рязко се сгромуляса (е може и още) и не постигна желаният ефект - хората продължават да се множат, каквато впрочем е същинската цел на секса - се появи феминизмът. Просто трябваше да измислят начин раждаемостта да започне да спада. Бедността, СПИН и войните също не помогнаха много. Факт е, че в бедните държави раждаемостта е най-висока. Като няма какво да ядем поне да се на**ем. Доказателства за написаното в цяла Африка, САЩ - латиносите и бедните квартали на коя да е държава. Разбира се има и други фактори стимулиращи размножаването на хомосапиенс, но основният си остава бедността и неграмотността. Виждате го нали... Проблемът!  И той е на всякъде. И изведнъж, БАМ, феминизъм.

В най-бедите квартали на Бразилия където местните се множат като зайци е направен експеримент. Супер, мега елементарен "трик". Започват приоритетно излъчване по местните кабеларки на хамерикански сериали. От онези в които жените са представени като отлично образвани, независими, свободни, с добра професия, заплата и социален статус индивиди от женски пол. До тук нищо смущаващо, така трябва да бъде и за двата пола. И така след поредното преброяване целящо доказване или оспорване на ефекта от експериментаСЕ оказва, че броят на ражданията рязко е намалял и продължава да спада с някакви темпове. Те, бедните, няма да забогатеят нито ще станат по-добре образовани (просто това е друга история), но желанието и надеждата - най-голямата сила и слабост на човека - за по-добър живот вече се асоциират с по-малко деца. Изглежда твърде елементарно, но работи! Ако децата са по-малко, ще имаш повече време за всичко. Започнала е нов вид предварително програмирана верижна реакция.

Кой каза, че малтусиянски означава непременно война и кръвопролития?!

За това си има педерастия и феминизъм, а пренаселването на земята е факт. Добавете и убеденоста на "елитите" - онези 70-80 човека които могат да си позволят веки ден да закусват с хайвер от иранска белуга, че светът принадлежи на ... the white man и вече би трябвало всеки да вижда картината, а не изкривеният и образ който ни се пробутва. 

Това са опорните точки, но, че има женища които откровенно мразят вагините си, а от там и мъжете и се възползват от феминизма, а феминизмът от тях, отново е друга история. Всъщност, в цялост, жените се озлобяват след раждане. Софтуерните грешки в иначе и без друго несъвършенният им софтуер ги карат да вярват, че вече са втора ръка (вероятно и поради тазовото разместване и вагиналното разширение, но за това си има упражнения). Добавете и невъзможността (в повечето случаи нежелание) да възвърнат формите си ги карат да намразят децата си. В този момент една програмка работеща във фонов режим се активира с цел да предпази/опази майката своето поколение от беди. Дами и господа активиран е майчиният инстинкт! Той несъзнателно прехвърля омразата от децата (заради които тя вероятно никога няма да се хареса на себеси отново) върху мъжа. В крайна сметка няма нужда някой да ни го изпее, че с децата ни светът се обновява всеки път!

Както разбирате феминизмът и педерастията са сложни работи. Опазил ни бог (надали), но се задава нещо по-страшно легаризиране на инцеса, а на по-късен етап педофилията 

Бъдете БДИТЕЛНИ, защото "прозорецът на Овертон" е ВИНАГИ широко отворен!

• 1 година по-късно...
на 24.06.2017 г. в 22:12, Lautrec написа:

Сякаш феминизмът е измислен от същите идеолози които измислиха педерастията. След като педерастията рязко се сгромуляса (е може и още) и не постигна желаният ефект - хората продължават да се множат, каквато впрочем е същинската цел на секса - се появи феминизмът. Просто трябваше да измислят начин раждаемостта да започне да спада. Бедността, СПИН и войните също не помогнаха много. Факт е, че в бедните държави раждаемостта е най-висока. Като няма какво да ядем поне да се на**ем. Доказателства за написаното в цяла Африка, САЩ - латиносите и бедните квартали на коя да е държава. Разбира се има и други фактори стимулиращи размножаването на хомосапиенс, но основният си остава бедността и неграмотността. Виждате го нали... Проблемът!  И той е на всякъде. И изведнъж, БАМ, феминизъм.

Прав си, само дето тук няма да те разберат!
Феминизмът е идеологическа доктрина за репресия към мъжете, зародила се в умопобъркани и човеконенавистни глави в САЩ. Крайната цел, добре маскирана зад сладки приказки, е редукция на човешката популация. Няма по-голямо зло за Хр. свят от феминизма. Крайно време е белите хетеро-мъже да се събудят и да ликвидират със сила това зло, насърчаващо жените-феминистки към извращения с мъжете чрез законите, които гласят че, по презумпция мъжът е винаги виновен, а жената дори и убийца на мъж е невинна. Не го ли сторят в скоро време, край с Хр. свят! Темата е стара, но е много актуална и би дала много отговори на въпроси, които днес се обсъждат едностранно и все в полза на жените и насилието върху тях. #Ме Тоо е ярък пример за женската извратения достигнала върха на женско безобразие, разрешено от мъжкия пол. Истанбулската конвенция е поредната гавра с мъжкия облик и женска наглост относно неограничените женски права и чувството за женска безнаказаност при женски произвол. До кога ще продължава тази извратения не се знае, но се знае, че светът се ислямизира заради простотията с женското равенство, като имунитет срещу феминистичната отрова. Предстоят избори в ЕС, и те ще определят посоката на развитие. Да се надяваме, че феминизмът и педерастията ще са до тук, а мъжете ще се осъзнаят и ще сложат жените където им е мястото. Педераслъка трябва да се инкриминира, защото тази мръсотия днес се прокламира и в училищата на децата ни, които ще са бъдещето на нацията!

Лично аз с удоволствие бих оскубала и пребила една такава сбъркана! Такива са само за лагерите, дори в лудниците не бива да са, защото няма лек за това тежко психическо заболяване! Само тежка работа до смърт и да ги видя после "великите феминистки" как ще ми срамят пола!:angry22:

Не желая тези извратенячки в детските ясли, градини и училища, нито никъде, не желая да ме поучават, не желая тоталитаризъм! Ако вас, мъжете, ви е страх, то мен не ме е страх да нападна и пребия една такава! Няма да позволя тези сбъркани да тровят умовете на племенниците ми. Имам малък племенник и няма да позволя някаква сбъркана да го комплексира!

Съжалявам за силните си думи, но тия незадоволените заслужават само изнасилвания и бой до смърт! Нямат право да ни се месят в живота! Това са болни уродки, на които бащите и мъжете са ги били малко!

Каза си, каквото имах да кажа за тези умопобъркани!

преди 4 часа, Anne написа:

Лично аз с удоволствие бих оскубала и пребила една такава сбъркана! Такива са само за лагерите, дори в лудниците не бива да са, защото няма лек за това тежко психическо заболяване! Само тежка работа до смърт и да ги видя после "великите феминистки" как ще ми срамят пола!:angry22:

Не желая тези извратенячки в детските ясли, градини и училища, нито никъде, не желая да ме поучават, не желая тоталитаризъм! Ако вас, мъжете, ви е страх, то мен не ме е страх да нападна и пребия една такава! Няма да позволя тези сбъркани да тровят умовете на племенниците ми. Имам малък племенник и няма да позволя някаква сбъркана да го комплексира!

Съжалявам за силните си думи, но тия незадоволените заслужават само изнасилвания и бой до смърт! Нямат право да ни се месят в живота! Това са болни уродки, на които бащите и мъжете са ги били малко!

Каза си, каквото имах да кажа за тези умопобъркани!

А ти си една целоумна, нямам думи. Не можеш себе си да видиш а си тръгнала срещу други. Дори не знаеш какво мразиш. Изнасилване и смърт желаеш на непознати и незасягащи те с нищо хора... За малко щях да ти кажа да помислиш, но надали имаш нужното вещество.

преди 1 час, rostislaf написа:

А ти си една целоумна, нямам думи. Не можеш себе си да видиш а си тръгнала срещу други. Дори не знаеш какво мразиш. Изнасилване и смърт желаеш на непознати и незасягащи те с нищо хора... За малко щях да ти кажа да помислиш, но надали имаш нужното вещество.

Ростиславе, явно не схващаш метафората на Anne, или пък си Ростислава, а не Ростислав. Яростта и е оправдана имайки предвид феми-извратенията на тези мъжемразки. Тя казва, че като жена ако пребие една от тези извратенячки, няма да има тежки последствия, както ако това свърши мъж и то на показ! Да речем че аз си изтърва нервите предизвикан от  някоя феминистка на публично място и я просна само с един удар на земята, защото съм доста силен физически и мога да го направя, какво мислиш, че ще последва? Ако понеса последствия това ще е гавра с мъжката ми същност. Дори и да ме затворят, все някога ще изляза, но за феминистката няма да има място на земята, където да се скрие. Не знам, дали разбираш, за какво говоря. Феминизмът руши семейства, мислейки, че ще разруши патриархата, а от това страдат много повече жените! Да кажеш, че жените били силният пол и можели да работят наравно с мъжете поддържайки ускорено темпо си е лудост. Изнасилване и смърт заслужават тези феминистки, които искат да съдят мъжете за изнасилване, когато само ухажват харесана от тях жена. В САЩ вече са създали закон за мъжете, които заглеждат жените, и според него това било изнасилване и подлежи на съд. Явно не знаеш нищо за феминизма. Той не се бори за равноправие на половете! Бори се за женско юридическо надмощие над мъжете, за постигане на крайна цел женско господство-матриархат-женорахат! Убийствата на жени от мъжете и прогресивно увеличаващото се домашно насилие през 21 век е следствие от феминизма. Не всички мъже могат да търпят феминистичната наглост и гавра с мъжкия авторитет!

• 1 година по-късно...

Абсурдни противоречия! Лудите "войни за справедливост" сами не знаят какво искат. В парадоскалната им мания за война с мъжете и с надежда за победа ще се самоизбият, което е добре за обществото!

https://btvnovinite.bg/lifestyle/liubopitno/kogato-biologichnijat-pol-opredelja-celija-ti-zhivot-dzhoan-rouling-i-vojnata-sreshtu-feminizma.html

За това мъжете винаги ще са над жените, защото природата така ги е създала!

преди 1 час, herkules2 написа:

За това мъжете винаги ще са над жените, защото природата така ги е създала!

Да бе ! Физически..... умни ! :lol6:

787143.jpg

Психически ни водят за носа - тъкмо защото сме голЕми пичове....! Жените оцеляват , като котките - с 9 живота...ако жената знае какво иска и как да го постигне - по женски.... ! :nono:

Малка подробност - статистически жените живеят по-дълго от мъжете....

753357.png

Готов съм да се обзаложа , че на тази ще и лижеш краката.....мммм и по други места .....ако изобщо те забележи....тъй както голям го вадиш.... ! :lol6:

Както има Царе , така има и Царици ....и то какви ! Но не всеки ! :nono: Другото е комплекси за малоценност най-различни..... 

......................

Друг е въпросът , че Феминизмът си е тъпотия - също като джендъризма....:nono:

П.П. Нямам идея кой какво разбра от този пост ......за всеки е различно . Но пък и въобще не ме интересува . Всеки да взема от поста - кой каквото може и колкото му е Акъла ! 

преди 41 минути, by_chechi написа:

Да бе ! Физически..... умни ! :lol6:

787143.jpg

Психически ни водят за носа - тъкмо защото сме голЕми пичове....! Жените оцеляват , като котките - с 9 живота...ако жената знае какво иска и как да го постигне ! :nono:

Малка подробност - статистически жените живеят по-дълго от мъжете....

Готов съм да се обзаложа , че на тази ще и лижеш краката.....мммм и по други места .....ако изобщо те забележи....тъй както голям го вадиш.... :lol6:

......................

Друг е въпросът , че Феминизмът си е тъпотия - също като джендъризма....

Жените може да имат по 9 живота, само че мрат като мухи, когато влязатв пряк спор с мъжете и това е най-хубавото при разликата м/у половете. Вярно е, че статистически живеят по-дълго от мъжете, но само някои. Доста от тях се пренасят в отвъдното, заради наглост-неправилно отношение към по-силния пол. А аз никога не лижа там където плюя с оная си работа, каквато и да е онази за която казваш (показваш), и въобще не ми трябва да ме забелязва, защото доста такива по някога имам около себе си и не мога да ги изгоня, а съм женен и имам претенции за .......мъж който не изневерява на жена си!  И тя се*е и тя пи*ае, както и останалите, а от един умен човек зная това: "Каквото е у царицата, такова е и у магарицата"! Феминизмът е най-голямата тъпотия, която мъжете допуснаха, а джендсъризмът е негово производно!

преди 56 минути, herkules2 написа:

Жените може да имат по 9 живота, само че мрат като мухи, когато влязатв пряк спор с мъжете и това е най-хубавото при разликата м/у половете.

Жените побеждават почти винаги в спор с мъжете, просто защото им е по-важно да го спечелят.

преди 2 минути, Myanmar написа:

Жените побеждават почти винаги в спор с мъжете, просто защото им е по-важно да го спечелят.

Прав си, няма мъж до сега, който да е надвикал проклета жена. За това когато жената надвика мъжа и го "победи" в словесния спор, мъжът се примирява, след като употреби физическа сила!

• 1 месец по-късно...
на 17.06.2020 г. в 17:37, herkules2 написа:

Прав си, няма мъж до сега, който да е надвикал проклета жена. За това когато жената надвика мъжа и го "победи" в словесния спор, мъжът се примирява, след като употреби физическа сила!

Да два бързи и даже може спора да свърши преди жената да е победила. 

Вече не г-н вече не ...Матриархата днес пречи на певеца да пее срещу жените , интелектуалеца да ги критикува или изобличава и на боксьора да ги боксира ...

https://www.news.com.au/sport/boxing/boxing-billy-joe-saunders-slammed-for-showing-men-how-to-hit-women/news-story/a230dab74f552f8e1773ae20438cfb30

Мен са ме удряли жени , както и много мъже в днешно време , но тези които имат право да бият са само жените ...

• 6 месеца по-късно...
на 18.06.2017 г. в 2:11, _sirena_ написа:

Феминизмът е създаден от Незадоволени жени.

А сексизмът от нефелни импотентни мъже с наполеонов комплекс! ;)

на 2.05.2019 г. в 15:55, Anne написа:

Сигурно предпочиташ сексистите, които с удоволствие ще те хвърлят на кладата или ще те пребият с камъни.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.